brak logo

KM Invest Group Sp. Z o.o.

Katowice

Opinie o KM Invest Group Sp. Z o.o.

Mati 2015-03-16 16:29:56
Wszystko co piszecie jest TOTALNA BZDURA I KŁAMSTWEM pracuje w tej firmie od 3 lat na umowę o prace i nigdy nie miałem problemu z wypłata . Skoro piszecie takie głupoty to albo sie nie nadawaliscie albo byliście totalnymi LENIAMI ze was zwolnili . Jak jesteś uczciwym lojalnym i pracowitym pracownikiem to firma KM Invest Cie docenia . Pozdrawiam wszystkich NIEROBÓW
3
luki 2015-03-16 18:32:23
Ja powiem tak rewelacji to nie ma jeśli chodzi o prace bo jest jej dużo z kasą bywa różnie ale zawsze jest a co do szefów to wydaje mi się że mają ludzkie podejście do mnie i do innych i to już dużo jak porównywać pracę w innych myjniach.Ogólnie jest ok jak ktoś szuka wakacje w trakcie pracy sam byłem świadkiem że jeden chłopak po trzech dniach pracy mówił że muzyka się nie chce pracować i na papierosa chodził dziennie chyba z 10 razy więc jaka praca taka płaca a potem pretensje ze ktoś się czepia... Reasumując dla mnie praca w km invest jest ok,pozdrawiam
Maty Dupy Myrka 2015-05-04 18:27:02
Dawno Cie kolego widocznie na Bawarii nie było. Co do irch są znacznie droższe niż piszesz i gąbki tez. Są lepszej jakości niż X lat temu, Co do kasy to prawda, chodź Bawaria też nie jest bez winy, bo mogli by coś zrobić a maja to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do umów ,część prawdy. Co do Tomków z nimi różnie. Ludzie tam pracują bo pracy potrzebują w obecnych czasach człowiekowi lepiej bez umów. Gdyż większość zabiera Państwo.
Tomek 2015-05-16 19:58:33
Witam wszystkich od których aż kipi nienawiścią a zarazem świadczy to tylko o nich samych, fajnie jest pisać z ukrycia podpisując się jakimś wymyślonym nickiem ale ciekawe jest czy stać Cię na to żeby podpisać się prawdziwym...? Myślę że nie bo inaczej nadal pracowalbys w Km. Nie jesteśmy może wymarzonym miejscem pracy ale robimy co możemy żeby było coraz lepiej, my też jesteśmy w kraju który niestety nie daje za wiele możliwości i prowadzić działalność gospodarczą nienależy do prostych zajęć , jeśli Ty który masz dużo do napisania i do narzekania masz ochotę i wystarczająco kreatywny umysł oraz minimum inteligencji to spróbuj otworzyć a potem utrzymać firmę choć przez 1rok a zobaczymy czy dalej będziesz miał tyle do powiedzenia a raczej do napisania... Pozdrawiam Tomasz. K
świeży 2015-05-16 21:32:20
Zgadzam sie zupelnie z ta opinia, sam pracuje w tej firmie, mam umowe o prace i zadawalajaca wyplate, nigdy nie mialem problemow z szefami wiec moge w zupelnosci polecic tych o to pracodawców i ich firmę, pozdrawiam ;)
Szymon Betscher 2015-06-30 18:20:29
Witam. Praca w KM była jedną z lepszych w moim życiu. Pozdrawiam Pana Tomasza K. Jeżeli masz serce do walki, upór oraz odrobinę empatii dasz radę. Praca dla twardych osobistości. Jeżeli nie masz tego w sobie idź płakać do urzędu pracy. Jeżeli chodzi o warunki... można się dogadać. Można jeżeli wiesz co to znaczy dogadać się. Jak chcesz spalić gumę M6 za 8oo tyś. złotych... tylko tam. POZDRAWIAM PLERMAJSTRÓW i prze ziomów Cyganów!
Byly 2015-08-29 20:08:39
Do wiadomosci pozostalych,wielu znalazlo lepsza,spokojniejsza i bardziej oplacalna prace,mowimy tu o wynagrodzeniu oraz warunkach zatrudnienia.Pozdrawiam.
LuzBlues 2015-10-04 19:40:41
Kto jeszcze pracuje ze starej ekipy u Tomaszkow???
Życzliwy 2016-07-05 16:06:01
Pracuję tam jakiś czas i jest ok. Praca dla świeżaków na rynku pracy, bo umowy też nie zawsze są, ale przydałyby się większe pensje. Ale taki kraj nic nie poradzisz. Podejście Tomków do pracownika bardzo mile mnie od początku zaskoczyło, jedyne czego można się doczepić to własnie te umowy i kasa. Wolę pracować tutaj za taką pensję niż zapierdalać po 16 godzin w jakiejś restauracji albo innym gównie za 600zł. Bo i tacy są.
ypaiako 2016-07-09 22:22:49
Dla mnie to dobra opcja skoro zapewniaja szkolenia @dpsp, przecież jak człowiek jest odpowiednio przeszkolony to się nie ma co dziwić że zatrudnienie wydaje się być opłacalne
Zostaw swoją opinię o KM Invest Group Sp. Z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KM Invest Group Sp. Z o.o.