Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-06-07 13:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieważna kasa byleby praca była.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-06-08 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie? Czy jest polskich przepisach gdzieś wyszczególnione że pracownik o stanowisku "operator maszyn" nie może więcej zarabiać niż 2500zł brutto??? Nie wydaje mi się żeby tak było.A i jeszcze jedno, jakim systemem naliczane są nasze wypłaty. to jest bardzo dziwne, gdyż moja żona ma na umowie w innym zakładzie 600 złotych mniej ode mnie, a i tak zawsze o 100zł ma większą wypłatę na rękę niż ja. Jak to jest możliwe???
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-08 18:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
kutafon - 2015-06-08 21:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-06-08 18:54:45]:
czytać/rozumieć ze zrozumieniem......to co podałeś to jest za zeszły rok...a deflacja na poziomie 0,6 jest przewidywana na ten rok...
zdjecie uzytkownika
jensu - 2015-06-09 20:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham ten zakład i wszystkich liderów
zdjecie uzytkownika
Jjt - 2015-06-22 01:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zastanawiałam się ostatnio nad zmianą branży w której pracuję (aranżacja) i przystąpienie do czegoś powiązanego z tym co robiłam ale nie do końca. W kręgu moich zainteresowań znalazł się Velux mający całkiem dobrą, uznaną opinię na rynku jako pracodawca. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czego teraz wymagają od kandydatów...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-26 00:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jjt - 2015-06-22 01:33:14]:
ciężkiej fizycznej pracy i nic więcej
zdjecie uzytkownika
czac - 2015-06-28 11:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie wchodzą opinie(POPRAWNE)
zdjecie uzytkownika
EDward - 2015-07-16 19:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: skoro na oficjalnym zebraniu z dyrektorem było powiedziane że, sprzedaż okien spada. Mało tego na rynku panuje deflacja, to po jakie licho mamy chodzić w soboty i trzaskać te sztuki skoro okna słabo się sprzedają co przekłada się na nasze zarobki. Może ktoś mądry może mi to wyjaśnić w sensowny sposób. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
kat - 2015-07-20 11:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos powie co bedzie robił Mariusz na urlopie ?


inwentaryzacje
zdjecie uzytkownika
prawo - 2015-07-20 11:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to sie ma z dniami wolnymi czy zakład pracy moze oddac / wpisac dzień wolny w termin urlopu , a potem zeby nie wyrównac tego dnia finansowo zwyczajnie wysle pracownika na wolne t/z dzień za dzień
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2015-07-21 00:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to mówią że sobota jest obowiązkowa i za kase, a co do czego przyjdzie to oddają wolne.podmieniają za dni wakacji żeby przypadkiem nie zapłacić za nie po upływie okresu rozliczeniowego. Sami stawiają przed faktem dokonanym nie pytając pracowników o zgode ani nie dając żadnych papierów do podpisu. Tak bynajmniej jest na mouldingu. Nie liczą się wcale z ludzmi!
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-21 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prawo - 2015-07-20 11:47:20]:
Pracodawca jeśli sam wysyła na urlop za sobote winny jest go oddać w wymiarze półtora dnia. dobrowolnie nie może tego zrobić bez zgody pracownika gdyż taka czynność podlega pod sąd pracy i jest przewinieniem ze strony pracodawcy.A ze strony prawnej wygląda to tak :

Zgodnie z art. 1513 k.p. pracownikowi, który ze względu na okoliczności przewidziane w art. 151 § 1 k.p. (przyczyny uzasadniające pracę w godzinach nadliczbowych tj. prowadzenie akcji ratowniczej, usuwanie awarii, szczególne potrzeby pracodawcy) wykonywał pracę w dniu wolnym od pracy wynikającym z rozkładu czasu pracy w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy, przysługuje w zamian inny dzień wolny od pracy udzielony pracownikowi do końca okresu rozliczeniowego, w terminie z nim uzgodnionym.

Z powyższego wynika, że praca w dniu wolnym wynikającym z przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy (tj. u Pani - w sobotę) powinna być zrekompensowana udzieleniem innego dnia wolnego, nie później niż do końca okresu rozliczeniowego. Uprawnienie to powstaje niezależnie od ilości godzin zatrudnienia w dniu wolnym wynikającym z rozkładu - nawet jeżeli praca była wykonywana krótko, np. przez 3 godziny, pracownik może domagać się pełnego dnia wolnego w zamian. Należy podkreślić, że pracodawca nie ma prawa wyboru sposobu rekompensowania pracy w dniu wolnym wynikającym z przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy. Ustawowo przewidzianą formą jest udzielenie innego dnia wolnego od pracy - art. 1513 k.p. nie przewiduje możliwości wypłaty żadnego dodatkowego wynagrodzenia (nieudzielenie dnia wolnego, o którym mowa w art. 1513 k.p. jest wykroczeniem przeciwko prawom pracownika z art. 281 pkt 5 k.p. i jest zagrożone karą grzywny).

Gdyby jednak pracodawca nie mógł udzielić pracownikowi innego dnia wolnego do końca okresu rozliczeniowego (np. pracownik do końca okresu rozliczeniowego przebywał na zwolnieniu lekarskim) i w ten sposób doszłoby do przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy, wówczas pracownik - zgodnie z art. 1511 § 2 k. p. - nabywa prawo do wynagrodzenia powiększonego o dodatek w wysokości 100 % wynagrodzenia. Jeżeli polecenie pracy w dniu wolnym wynikającym z przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy (czyli w sobotę) spowoduje również przekroczenie dobowej normy czasu pracy (tj. u Pani - 8 godzin pracy), wynagrodzenie pracownika za takie godziny zgodnie z art. 1511 § 1 pkt 2 k. p. zostanie powiększone o 50 % dodatek (innymi słowy: za pierwsze 8 godzin pracy - dodatek w wysokości 100%, zaś pozostałe godziny należy opłacić dodatkiem 50%). Jeżeli jednak przekroczenie dobowej normy czasu pracy wystąpiło w takim dniu wolnym w nocy, niedzielę i święta niebędące dla pracownika dniami pracy zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy, oraz w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy, pracownik nabywa zgodnie z art. 1511 § 1 k. p. prawo do normalnego wynagrodzenia powiększonego o 100 % dodatek.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2015-07-21 12:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli pracodawca nie zastosuje się do powyższego przepisu. Pracownik ma obowiązek zgłosić zaistniały fakt w pip osobiście lub za pośrednictwem strony www poprzez wybranie zakładki eskarga i wybranie swojego wojewódzkiego oddziału. To pracownik zawsze podejmuje decyzję czy odbiera godziny nadliczbowe poprzez dzień wolny a nie pracodawca !
zdjecie uzytkownika
grześiu - 2015-07-21 19:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sobota obowiązkowa moi mili
zdjecie uzytkownika
Aleksander - 2015-07-22 00:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy pracownicy NB Polska! To że tak mało zarabiamy to tylko i wyłączne wina kierownictwa i nasza, gdyż to właśnie oni od początku fabryki w Namysłowie wyciskali z ludzi jak nawięcej a my się poddawali ich zachciankom! A Duńczyk szanuje siebie i nie pozwoli żeby jego rodak zasuwał za marne 550 euro na ręke, tak jak my po 5 latach pracy. Co za tym idzie wybrał nas, naród marnotrawny Polaków o którym i tak ma zdanie że Polak to: pijak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i frajer. Także sami się zastanówmy czy chcemy nabijać kabze naszym sąsiadom zza morza czy pracować na polski kapitał. Pzdr dla wszystkich kumatych!
zdjecie uzytkownika
Rober - 2015-07-22 05:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powinno być jakoś ustalone i usystymatyzowane, a nie tak jak sobie ktoś wymyśli to jest z tymi sobotami. Prawo w sumie mówi jasno jakie jest wyjście z tej sytuacji i myślę, że powinno się do tego stosować. Niektórzy to przegapią i nie będą walczyli o swoje, ale pewnie się trafią tacy co tego nie popuszczą. Tak właśnie być powinno w pracy - jasna umowa, warunki i najlepiej jeszcze dodatkowo benefity
NB-Polska    VELUX
NB-Polska    VELUX
"Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzialna za tworzenie, realizację i koordynację polityki personalnej Velux. Tworzy i nadzoruje programy motywacyjne i rozwojowe dla pracowników. Dba o zachowanie bezpieczeństwa i wysokich standardów pracy. Na początku naszej rozmowy, chcielibyśmy zabrać czytelników w podróż do przeszłości. Proszę Nam opowiedzieć o początkach firmy Velux. Nasza historia rozpoczęła się w 1941 roku w Danii. W 1942 roku założyciel firmy, inżynier Villum Kann Rasmussen, wynalazł współczesne okno do poddaszy Velux. Obecnie jesteśmy jedną z najsilniejszych marek na światowym rynku materiałów budowlanych, a nasze produkty są sprzedawane niemal na całym świecie. Mamy fabr...
zdjecie uzytkownika
Matoł - 2015-07-22 11:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja wykorzystam najbliższy urlop na poszukiwanie nowej pracy.nawet nie daje wypowiedzenia.jakby co porzucam pracę i już.teraz już nikt w papiery nie patrzy.A jakby co można się wytłumaczyć : słabo płacili albo atmosfera w pracy była okropna czy też szalał mobing w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
rejczel - 2015-07-22 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie normy pomimo tego że dawno niepracowałem na formach
zdjecie uzytkownika
Brzytwa - 2015-07-23 09:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A cóż to za odmienność. Nagle płacą za sobotę. Haha dobre dla naiwnych. Jedną zamienili na urlop bo by nie zdążyli oddać w okresie rozliczeniowym a tą co niby zapłacą, oddadzą w pierwszej kolejności jak ktoś będzie chciał wziąść wolne. Góra już wie jak można manipulować ludźmi. Ale jak ktoś już wcześniej wspominał sami siebie krzywdzicie bo godzicie się na takie chore układy. Apropo od kiedy to można zejść z drugiej zmiany i przyjść na pierwszą w sobotę? To pytanie tyczy się mouldingu. Skoro ktoś pracuje na drugiej zmianie to niech w sobotę też przychodzi na drugą zmianę, a nie na rano. Ktoś tutaj świadomie łamie kodeks pracy Panie Pawle !
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2015-07-24 09:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie działa żadna zasada, w tym jedna szczególnie "wzajemny szacunek". Wygląda więc na to że ucieczek z firmy będzie ciąg dalszy...
zdjecie uzytkownika
rejczel - 2015-07-24 15:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam wagona lubie i szanuje to najlepszy mistrz działu i prywatnie spoko gość
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-07-25 17:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój kumpel brzytwa mówił ze soboty dzień za dzień
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było źle. Rekrutacja ogólnie niewymagająca.
Pytania: Bardzo dużo szczegółowych pytań, moim zdaniem wiele z nich tylko stresuje człowieka a nic konkretnego się z tego pracodawca nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
brzytwa - 2015-07-28 23:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekarz co ty piszesz ja nic takiego niemówiłem
zdjecie uzytkownika
brzytwa - 2015-07-31 11:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wybiłem kciuka
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie
alert