Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
Matoł - 2015-07-22 11:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja wykorzystam najbliższy urlop na poszukiwanie nowej pracy.nawet nie daje wypowiedzenia.jakby co porzucam pracę i już.teraz już nikt w papiery nie patrzy.A jakby co można się wytłumaczyć : słabo płacili albo atmosfera w pracy była okropna czy też szalał mobing w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
rejczel - 2015-07-22 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie normy pomimo tego że dawno niepracowałem na formach
zdjecie uzytkownika
Brzytwa - 2015-07-23 09:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A cóż to za odmienność. Nagle płacą za sobotę. Haha dobre dla naiwnych. Jedną zamienili na urlop bo by nie zdążyli oddać w okresie rozliczeniowym a tą co niby zapłacą, oddadzą w pierwszej kolejności jak ktoś będzie chciał wziąść wolne. Góra już wie jak można manipulować ludźmi. Ale jak ktoś już wcześniej wspominał sami siebie krzywdzicie bo godzicie się na takie chore układy. Apropo od kiedy to można zejść z drugiej zmiany i przyjść na pierwszą w sobotę? To pytanie tyczy się mouldingu. Skoro ktoś pracuje na drugiej zmianie to niech w sobotę też przychodzi na drugą zmianę, a nie na rano. Ktoś tutaj świadomie łamie kodeks pracy Panie Pawle !
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2015-07-24 09:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie działa żadna zasada, w tym jedna szczególnie "wzajemny szacunek". Wygląda więc na to że ucieczek z firmy będzie ciąg dalszy...
zdjecie uzytkownika
rejczel - 2015-07-24 15:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam wagona lubie i szanuje to najlepszy mistrz działu i prywatnie spoko gość
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-07-25 17:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój kumpel brzytwa mówił ze soboty dzień za dzień
zdjecie uzytkownika
brzytwa - 2015-07-28 23:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekarz co ty piszesz ja nic takiego niemówiłem
zdjecie uzytkownika
brzytwa - 2015-07-31 11:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wybiłem kciuka
zdjecie uzytkownika
Hhh - 2015-08-03 12:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wypłata
zdjecie uzytkownika
brzytwa - 2015-08-03 13:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opalam się między krowamii
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-07 18:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to idz do doktora bo mozesz stracic reke tak jak kolega z a7
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-08-08 21:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej prostaki to ja nowy mistrz moldindu wygryze Pawla .zawine nogawki i podciagne skarpety i bede tak zapierniczal ze hoho i to ze nawet dziewczyny sie ze mnie smieja to nic. wazna kariera pomimo tego za kazdy mysli ze jestem prostakiem ale czy to wazne

" velux ponad wszystko "

takie motto mam na moim jasku do zasypiania.
zdjecie uzytkownika
Moulding boy - 2015-08-09 00:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam idę na L 4 piernicze ich stowe dodatku.niech sami sobie robią w te upały! Kto frajer niech robi!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-08-10 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto teraz jest na l4 bedzie. tu sie najwiecej udzielal teraz i obrabial tylki innym bo sam juz nikim/i nigdzie w tym zalkadzie nie awansuje
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-08-12 13:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapraszamy dzisiaj na moulding Pana kierownika kgr i pwo tak o godzinie 17 niech zobaczą jaki los zgotowali ludziom a później płaczą że pracownicy chodzą na L 4. Wogole drodzy Panowie nie liczycie się z ludźmi i czym jest ta stowa za takie warunki już nie mówiąc o podwyżkach których wogole nie odczulismy . Trochę szacunku Panowie i zrozumienia dla ludzi proszę bo nikt nie zasłużył sobie na takie traktowanie.
zdjecie uzytkownika
Olgierd - 2015-08-13 12:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie! W środę o godzinie 10 powyłączano w biurach klimatyzację ze względu na ograniczoną dostawę prądu. O godzinie 12 pracownicy biura poszli już do domu bo było im za gorąco. Wcale to nie jest dyskryminowanie pracowników z produkcji. Ciekawe kiedy to odrobicie bo nam nie darujecie nawet 5 minut.
zdjecie uzytkownika
pwo wiem ze to czytasz!!!!!!!!!!! - 2015-08-13 15:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawi mie jak zostanie rozwiazana kwestia dodatkow za prace w godz nocnych.
NB-Polska    VELUX
NB-Polska    VELUX
"Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzialna za tworzenie, realizację i koordynację polityki personalnej Velux. Tworzy i nadzoruje programy motywacyjne i rozwojowe dla pracowników. Dba o zachowanie bezpieczeństwa i wysokich standardów pracy. Na początku naszej rozmowy, chcielibyśmy zabrać czytelników w podróż do przeszłości. Proszę Nam opowiedzieć o początkach firmy Velux. Nasza historia rozpoczęła się w 1941 roku w Danii. W 1942 roku założyciel firmy, inżynier Villum Kann Rasmussen, wynalazł współczesne okno do poddaszy Velux. Obecnie jesteśmy jedną z najsilniejszych marek na światowym rynku materiałów budowlanych, a nasze produkty są sprzedawane niemal na całym świecie. Mamy fabr...
zdjecie uzytkownika
Stefek - 2015-08-13 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pip tu jeszcze wpadnie. To dopiero początek!
zdjecie uzytkownika
wagon - 2015-08-15 12:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnych dodatków nieedzie Mariusz nienarzeka że musi przyjśc w takie upały a wy tak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 17:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
rejczel - 2015-08-19 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam za tą nową forme niepierwsza nieostatnia
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-19 21:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EDward - 2015-07-16 19:52:00]:
Sprzedaż spada, owszem. W grupie Velux. Zlikwidowana została jedna fabryka za granicą, a produkcję przerzucili do nas, dlatego mamy większe normy i musimy produkować więcej.
zdjecie uzytkownika
Rober - 2015-08-21 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja, ale skoro została zlikwidowana ta fabryka za granicą i sporo rzeczy teraz robią własnie w Polsce, to powinni chyba i więcej osób do roboty zatrudnić. A jak ja się rozgladam za ogłoszeniami to w większości nieaktualne, bo sprzed pół roku np. A interesowałby mnie bardzo specjalista do spraw narzędzi.
zdjecie uzytkownika
red-bull - 2015-08-26 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hura soboty się zaczeły można przyrobić pieniążka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było źle. Rekrutacja ogólnie niewymagająca.
Pytania: Bardzo dużo szczegółowych pytań, moim zdaniem wiele z nich tylko stresuje człowieka a nic konkretnego się z tego pracodawca nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 16:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Magik - 2015-08-30 16:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario jesteś najwspanialszy jako lider. Też kiedyś taki będę. Wozisz mnie do pracy, jesteś moim niezastąpionym opiekunem. Kiedyś przywiozę Cię helikopterem i zrobię ci kurs pilotażu.
zdjecie uzytkownika
wagon - 2015-08-31 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwięcej dowiaduje się od brzytwy cały czas mnie zaskakujesz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie
alert