Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
Podwyżki - 2015-02-19 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moim zdaniem ludzie zaczną się zwalniać jeśli nie będzie solidnej podwyżki. Niestety wątpię żeby były lepsze niż w zeszłym roku. A co do norm produkcyjnych to ludzie mają rodziny i własne sprawy w domu . Ludzie przychodzą do domu padnięci bez sił bo norma się liczy. Do Panów z biura zejdźcie w końcu na ziemię stańcie sami na formy i róbcie normy choć miesiąc ciekawe jak będziecie wyglądać. Ludzi macie za maszyny niestety do czasu. Nowe formy przyszły więc ręce do ziemi a normy takie jak były.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-02-19 21:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sobote potrzebny jeden chetny zeby wymienic deski jakis lider:-P
zdjecie uzytkownika
di - 2015-02-19 22:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha jeden z nich odpada , to czemu kazdy wie , zostaje 2 szyki ja T1000 i pan od choinek panowie dzien za dzien jest okazja
zdjecie uzytkownika
flap women - 2015-02-20 08:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wagon weź zdejmij łysego z GM-ki bo dziad odkręca czujki i wpisuje swoje parametry, a później nie idzie dojść do ładu i robota stoi w miejscu! I nie dawaj już więcej kartek do podpisu za brak normy, bo to jest czysty mobbing! I jak ten zakład ma być najatrakcyjniejszy w regionie jak ty wszystko psujesz swoją chciwością i ambicją? Zejdź z biura i pokaż jak się robi po kilkaset sztuk dziennie, kilka dni z rzędu! Pzdr dla Majkela! Jesteś ok, ale nie pokazuj więcej koledze jak sprawdzać buy cup!
zdjecie uzytkownika
fredi - 2015-02-20 09:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukasz to gość! Po godzinach regeneruje czyczłapy do bulgulatora po okazyjenej cenie i pcha mete z omą przez odbyt!
zdjecie uzytkownika
karool - 2015-02-21 06:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no no widzę, że troche napięta atmosfera się zrobiła. Myślałem żeby się zakręcić bliżej tej firmy i dołączyć do ekipy NB-Polska VELUX, ale z tego co widzę to nie wszyscy są zadowoleni. PRaca na produkcji nigdy nie należała do najłatwiejszych, szczególnie wyrabianie norm. Naprawdę są takie wysokie wymagania ? może ktoś szerzej przybliżyć sytuację ?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-21 08:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karool - 2015-02-21 06:34:53]:
Serio daj sobie lepiej spokój. Na hali napić się nie można bo nagane dostaniesz, a jak pójdziesz na stołówkę się napić to przyniosą Ci kartkę do podpisania że brak normy, a norma wyliczona co do sztuki i wychodzi na to, że nawet do WC za potrzebą nie możesz iść bo sztuki uciekają i karteczka będzie do podpisania. Dopóki nie zmieni się mistrz produkcji na dziale moulding, to ludzie będą uciekać bo tak jak on robi, to może sobie rodzicom narzucać w domu swoje wymagania. Nikt normalny nie pozwoli sobie na to!!!
zdjecie uzytkownika
polini - 2015-02-21 17:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak piszesz to trzeba iść z tym wyżej tylko nie w pojedynkę
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-21 18:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polini - 2015-02-21 17:12:30]:
Jest dokładnie tak jak napisałem. Przydało by się iść z tym wyżej, tylko dużo ludzi boi się o prace. Ja osobiście mam już dość tej roboty.
zdjecie uzytkownika
polini - 2015-02-21 20:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest na to sposób trzeba wysłać pismo do odpowiedniego człowieka i opisać wszystko (można przetłumaczyć na język w którym ta osoba włada)opisać problem na jakim dziale .Pracownik ma obowiązki ale i także godne traktowanie w pracy przez przełożonych .Jeżeli na forum spotkania z kierownictwem ludzie będą bali się mówić o takich problemach ludzie sami sobie będą winni .Pracowałem kiedyś w załadzie pracy gdzie był problem z wypłatą ,dokładnie opóźnienie tyczyło się 3dni ,wszyscy ludzie na drugi dzień nie przyszli do pracy ,wypłata na kontach była błyskawicznie .Nie chciałbym siać zamętu ale trzeba walczyć o swoje
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-02-22 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hiena przyjeżdzaj do pracy ,(ale ja mam na rządanie)to nic trzeba ludzi do pracy bo sam na serwisie niedaje rady bo już po 30 minutach się zatarłem ludzie stoją kilkadziesiąt minut niema nic a musze iść na kawe ...
dobra grześiu już jade zostawiam żone i dzieci i plany na weekend i już jade (tylko pamiętaj przy podwyrzkach )ok będe pamiętał ...
a te postoje to na twoje konto idą ,błędy w przeniesieniu też pierdo...l to hiena będzie dobrze teraz jesteś najlepszym serwisowym w veluxie a co się z tym wiąrze dostaniesz powyrzej oczekiwań super grześiu jesteś (wiem hiena wiem tobie też nic niebrakuje -masz umnie piwo spoko grześiu nietrzeba ...nie no nalegam jak ci obiecałem to ci postawie -ale ja niepije alkoholu wole loda dobra to ci loda postawie)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-22 18:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile dają na start w veluxe i jakie są umowy jaki system pracy i rzeczywista atmosera z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
kks kolejarz - 2015-02-22 18:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LECH TYLKO LECH LECH LECH MISTRZEM POLSKI JEST
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-22 18:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-02-22 18:00:29]:
poczytaj wyżej
zdjecie uzytkownika
Arczi - 2015-02-24 11:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że mają już pomysł na to żeby firma stała się bezkonkurencyjna na regionalnym rynku pracy.Podniosą podstawę o 200zł dla nowych pracowników co przyjdą (okres próbny) a starzy pracownicy dostaną na rękę 100zł. Moi drodzy weterani veluxa pora już chyba zwijać żagle, bo lepiej na pewno tam już nie będzie. Najpierw oceniani będą pracownicy biurowi a później co zostanie,będzie podzielone na produkcje.
zdjecie uzytkownika
wagon - 2015-02-25 09:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba nie pracownicy usuwają posty skierowane do konkretnej osoby tylko ty sam to robisz , co wstyd ci ze piszemy prawde z mobingiem jaki zaczynasz uprawiac i tym ze nie umiesz sobie poradzic z problemem.Moze normy nam podniesiesz ?.
zdjecie uzytkownika
pwo - 2015-02-25 11:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szybko bo zakłocenia cos sklece , paweł z ludzmi trzeba umiec rozmawiac i znalesc wyjscie z sytuacji a nie swoje chore ambicje stawiac na pierwszym miejscu , tak to ty kariery nie zrobisz , ludzie cie zjedzą i na ulicy bedziesz wytykany palcami , co chcesz tego ?
NB-Polska    VELUX "Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzi...
zdjecie uzytkownika
alfons - 2015-02-25 12:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Problem polega na tym że traktujesz ludzi przedmiotowo. Podniesiesz normy, zabierzesz premie, pozamykasz okna a później dajesz kartki do podpisu! Weź się chłopie zastanów. Chciałbyś żeby ktoś tak traktował twojego ojca czy mamę w pracy tak jak ty traktujesz nas??? Myślałeś kiedyś nad tym? Czemu nikt tutaj nie pisze o innych mistrzach, tylko cały czas o tobie??? Robisz krzywdę ludziom, chorują na serce, nerwice, siadają im nadgarstki i kończyny.Skąd to się bierze? Z twojej chciwości bo chcesz jak najwięcej! A tak poza tym gdzie w czerwonych teczkach znajduje się karta charakterystyki pyłu poli? Nie wiem czy wiesz ale jest on rakotwórczy podobnie jak pył azbestowy.I co ty na to panie mądry??? Jak to tym razem wytłumaczysz?
zdjecie uzytkownika
cmok - 2015-02-25 23:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mariusz jestes posmiewiskiem dla wswzystkich ,ale ty to lubisz
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-02-26 14:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziękujmy Radziowi za kartki do podpisania dziś znowu są ,on nic nie robi a my podpisujemy niec ktoś mu coś powie
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-27 20:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwijam żagle z tego chorego zakładu. NARESZCIE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
5piw - 2015-02-27 21:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam to klamca wmawia pracownika ze pwo kaze na formach o rozmiarach u robic 3 grupe rozmiarowa mitoman jeden
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-02-28 09:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [5piw - 2015-02-27 21:35:17]:
A czy to pierwszy raz? Przyzwyczaj się!!! :-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Prosty
Pytania: Podstawowe zagadnienia z mechaniki. Tj: znajomość rysunku technicznego, schematy elektryczne - podłączenia gwiazda trójkąt, tablice z bezpiecznikami itd.
zdjecie uzytkownika
sebus - 2015-03-04 18:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrubcie cos z saerwisowymi bo sie nie wyrabiaja.caly czas zaganiani niemoga sie wyrobic.trzeba sie sie wkurw... i drzec na nich.
zdjecie uzytkownika
polczuś - 2015-03-04 20:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
denisa robi wszystkim koło penisa , i juz wiemy o kim mowa
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie