Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
tesciowej kolano - 2015-12-04 05:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wdzystko ok 10 i czemu wyplaty takie niskie
zdjecie uzytkownika
bronzowy - 2015-12-04 17:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na reinforcencent safety preznie dziala
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-12-05 16:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac, ze firma malymi krokami sie rozwija i idzie na przod, tworzac nowe linie produktow ktore niekawem beda w sprzedazy, tym bardziej pewnie beda szukali wiecej rak do pracy
zdjecie uzytkownika
cymes - 2015-12-05 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie a jak związki zawodowe działają, warto się zapisać,proszę o radę
zdjecie uzytkownika
Żart - 2015-12-06 09:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cymes - 2015-12-05 20:12:26]:
Związki Zawodowe to u nas kpina, podpisują wszystko co HR im podłoży. Zwmrożenie płac to też ich robota, brak Company Party również.
zdjecie uzytkownika
kpina - 2015-12-06 19:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda z tymi związkami,stworzyli je tylko dla siebie samych, każdy z zarządu ma wolne dodatkowe po chyba 2 dni w miesiącu,biorą kiedy chcą nie liczą się z nikim, ludzi maja za idiotów, a sami nic nie robią jeszcze jedno jak wam nie szkoda na składki,z podwyżkami to nie żart w Gnieżnie wywalczyli podwyżki a nasi zamrozili,ano coś za coś,psują opinie innym pracownikom,wygląda na to że do związków zapisali się tylko ci co się boją że wylecą za nie rubstwo i kombinatorstwo,żeby się nie przeliczyli bo w tym wypadku ten śmieszny zarząd im nie pomoże a reszta ludzi cierpi przez ala decyzje.
zdjecie uzytkownika
hr - 2015-12-10 07:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie owijając w bawełne jest to
" feudalizm korporacyjny"?
zdjecie uzytkownika
luka - 2015-12-10 16:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie na czym ma polegać premia roczna, czy brane jest tylko chorobowe pod uwagę czy też zaangażowanie każdego pracownika z wykonywanych obowiązków?,bo słyszałem różne opinie na ten temat,proszę o konkrety.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-12-10 19:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będzie kasa na kartach podarunkowych?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-12-11 23:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos wiadomo, co stalo sie z tym mlodym mechanikiem ktory byl w wakacje? Tez szybko cos zniknal
zdjecie uzytkownika
lodzik - 2015-12-13 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grzesiu chodz na secendary
zdjecie uzytkownika
mool - 2015-12-15 19:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o co chodzi z mechanikiem..ale ja mimo opinii chyba jednaks probuje swoich sil a wlasnie poszukuja doradcy technicznego. fajnie ze oferuja pakiet socjalny, w tym prywatną opiekę medyczną
zdjecie uzytkownika
Tango - 2015-12-15 19:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy zakład w powiecie
zdjecie uzytkownika
Radislav - 2015-12-17 08:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą nową premią to tak do końca nie wiadomo czy będzie ona w ogóle do uzyskania gdyż progi do jej zdobycia mogą ulec zmianie tzn będą zawyżone i ciężko będzie je osiągnąć. Jeszcze kierownictwo mogłoby pomyśleć nad dodatkiem za szkodliwe na działach gdzie występują te czynniki. Painting, repair czy moulding.
zdjecie uzytkownika
grzesiu - 2015-12-17 15:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedzwoncie do mnie przed pracą
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-12-27 22:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za bardzo nie rozumiem o czym piszecie, wszelkie niezadowolenia mozecie zglaszac pewnie w firmie, tu wchodza ldzie ktorzy chca poczytac czegos wartosciowego
zdjecie uzytkownika
minika - 2015-12-30 01:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwią mnie Wasze niektóre wypowiedzi naparwde. widać, że u nich czasem nie da dostać się wiekszej kasy na pewno, ale umowy i socjal dają dobry nawet jako stazysta.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-01 15:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa wygląda ciekawie, ale pytanie czy to są wystarczające pieniądze dla niektórych osób @minika. Wydaje mi się, że stąd te narzekania, bo ludzie chcą więcej i więcej.
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-01-03 21:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
idz na moulding powdychaj kurzu jaki wydziela sie po obrabianiu tych pieruńskich sashów lub framów i jak ci zacznie leciec krew z nosa to wtedy mozemy porozmawiac albo powdychac oparów po srodku do czyszczenia form i niby wszystko jest ok i jeszcze bestialski mariusz który tylko pogania jak w obozie pracy ????
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-04 01:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro ludzie chcą więcej i więcej, to powinni szukać pracy, gdzie zaoferują im adekwatne zarobki. Według mnie NB Polska Velux i tak oferuje ciekawe stawki.
zdjecie uzytkownika
Stanio - 2016-01-06 13:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nic nie wiem o stawkach, od prawie roku nie dawali żadnej nowej oferty w internety - bynajmniej ja nie wiedziałem. Może w tym roku jakiś nowy kontrakt się trafi.
zdjecie uzytkownika
kaleka - 2016-01-08 22:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w tym roku bedzie company party carnawal to przebiore sie wagona
zdjecie uzytkownika
g4 - 2016-01-08 22:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam takie pytanie czy do veluxa przyjmuja z grupa inwalidzka ,albo z ciezkim kalectwem umyslowym? i czy są dla nich specjalne miejsca parkingowe,bo wrazenie mam inne
zdjecie uzytkownika
kołchoźnik master - 2016-01-09 00:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operatorzy kluczowi to wielka ściema!jakby ten projekt przeszedł to co będą robić procesowi? Obiecanki cacanki a głupiemu radość...
zdjecie uzytkownika
Emil - 2016-01-09 14:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jeśli firma zatrudnia osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, to wydaje mi się, że nie decydują się na zatrudnianie osób z ciężkim kalectwem. Choć mogę się mylić.
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-01-09 21:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego nikt się nie wypowiada na temat premi świątecznej. Najlepiej tylko narzekać, demagodzy
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-01-10 01:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kołchoźnik master - 2016-01-09 00:51:02]:
przecież procesowych ma nie być, więc wygląda na to że to chyba oni zostaną tymi kluczowymi, albo se wrócą do normalnej roboty.
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-01-10 08:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co do premi swiatecznej i frekwencyjnej to zrob analize rynku pracy w Namyslowie i bardzo prosta linia oporu zrozumiesz co kadra zarzadzajaca ma na celu ; zatrzymanie pracownikow to jest jedyne kryterium ;
Druga sprawa firmy dzialajace miedzy innymi Diel,Browar ,nowo powstajaca fabryka pod Olesnica z dogodnym dojazdem od strony Namyslowa daje nowe mozliwosci i ludzie chca zmian a nie przyglupawej kadry zarzadzajacej na kazdym poziomie
Zwiekszenie produkcji wiaze sie z zwiekszeniem zatrudnienia czyli trzeba zrobic dobra propagande i tak dziala wlasnie Velux i otoczyc sie imbecylami zeby gonili ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
gpu - 2016-01-10 11:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Domaszowicach jest pizzeria Mario szybka jak lider na moldingu
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-10 20:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
początek końca wielkiej korporacji. polak potrafi kopać pod sobą dołki...
zdjecie uzytkownika
pszemeg - 2016-01-11 17:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie na stronce mają sporo ofert pracy w Gnieźnie i Namysłowie między innymi. Mnie zainteresowała oferta na kontrolera jakości, oferują szkolenia i atrakcyjne warunki pracy. Wiecie może czy mozna liczyć na umowe o prace od początku? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
cass - 2016-01-11 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To teraz juz niektórzy pracuja pilnie punktualnie schodzą z przerw razem z dzwonkami kończą prace PREMIA ROCZNA I PODWYŻKI i dalej 10 lat w veluxie
zdjecie uzytkownika
Alfons Wagona - 2016-01-21 15:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GKN w oleśnicy i Diehl w namysłowie wkrótce ruszą pełną parą i ludzie znowu zacznął migrować po lepsze pieniądze. mało tego w namysłowie też ma powstać poważna fabryka w tym tygodniu będzie wszystko wiadomo. Rynek pracy się rozbudowuje,jest szansa na lepszą prace i pieniądze. A no i ten nowy trend że nikt już nikt już nie składa okresu wypowiedzenia tylko porzuca pracę bo przyszły pracodawca i tak na to nie patrzy.Marnie widze losy naszego zakładu jeżeli chodzi o zatrzymanie pracowników, no chyba że pensje i premiowanie ulegną zmianie na wyższe i łatwiejsze do osiągnięcia jeżeli chodzi o premie.
zdjecie uzytkownika
Mycha - 2016-01-21 20:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz że w diehlu są kokosy???! Mylisz się. Jedna niedziela w miesiącu wolna a wolny weekend raz na 2miesiące. Kasy więcej o 300zł -nie warto.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-01-23 02:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym wolnym jest przerąbane troche ale atmosfera i praca jest o niebo lepsza. poprostu szanują człowieka i mają lepszą kadre. wiem bo pracuje tam od roku a wcześniej pracowałem tutaj więc mogę się spokojnie wypowiedzieć na ten temat.Zresztą dlaczego tyle ludzi ucieka stąd do diehla? To chyba mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Toudi - 2016-01-23 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie Diehl to GKN w oleśnicy. za soboty płacą setki a niedziele dwusetki. Czy czterobrygadówka czy 3zmianówka nie ma to znaczenia.ważne żeby wypłaty były wprost proporcjonalne do przerobionej roboty a nie wykorzystywanie ludzi za grosze nawet z kilkunastoletnim stażem.
zdjecie uzytkownika
Długi - 2016-01-23 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą nie warto wszendzie indziej płacą za soboty tylko velux wykorzystuje ludzi po to aby pompować pieniądze w zakład a nie w ludzi to jest polityka veluxa wykorzystać pracownika na maxa i dać 100zł więcej.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-24 22:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do okresu wypowiedzenia to juz zaden pracodawca nie zwraca na to uwagi , i na przykladzie veluxa moge powiedziec ze tu jest tez spora grupa pracownikow co są po zwolnieniu dyscyplinarnym i pracuja w veluxie .Tylko panie w (usunięte przez administratora) ,ludzi do,pracy zawsze znajda ,ale jakich bo lepiej miec wykfalifikowanego pracownika czy (usunięte przez administratora) ,w veluxie to drugie chyba bardziej ma sens
zdjecie uzytkownika
Mandaryna - 2016-01-26 10:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny zakłada w okolicy który nie płaci za soboty tylko zastawia się tą (usunięte przez administratora) ustawą. Dzień za dzień,bez sensu. Pora się chyba pożegnać.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2016-01-27 07:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mamy mieć premie skoro sztuka w sztuke idą błędy. A prosić procesowego (usunięte przez administratora) o pomoc to i tak nie przyjdzie bo siedzi przy komputerze. Nie wspomne już o przerwach po pół godziny, graniu na telefonie i spaniu w wc. Czy tego naprawde nikt nie widzi??? Tylko mądrować się potrafi i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Tata Stachu - 2016-01-27 16:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie reszta chłopaków się stara tylko jemu nie chce się ruszyć od komputera a kase za to bierze. Więcej ruchu dobrze by mu zrobiło. I może rft by tak nie kulało na zmianie gdzie on jest.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-28 00:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pomocy z jego strony raczej nie uświadczysz. ma za duże mniemanie o sobie. Typowy egoista nie liczy się ze zdaniem innych. On jest najmądrzejszy bo przecież zjadł zęby na mouldingu,ale jakoś efektów jego pracy nie widać. Szkoda tylko że nikt tego nie widzi. Facet jest zaczarowany jak siedzi przy komputerze a reszta się nie liczy. Co tam niech idą buble bo zakład patrzy teraz na koszty a nie na rft. Żalll!
NB-Polska    VELUX
NB-Polska    VELUX
"Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzialna za tworzenie, realizację i koordynację polityki personalnej Velux. Tworzy i nadzoruje programy motywacyjne i rozwojowe dla pracowników. Dba o zachowanie bezpieczeństwa i wysokich standardów pracy. Na początku naszej rozmowy, chcielibyśmy zabrać czytelników w podróż do przeszłości. Proszę Nam opowiedzieć o początkach firmy Velux. Nasza historia rozpoczęła się w 1941 roku w Danii. W 1942 roku założyciel firmy, inżynier Villum Kann Rasmussen, wynalazł współczesne okno do poddaszy Velux. Obecnie jesteśmy jedną z najsilniejszych marek na światowym rynku materiałów budowlanych, a nasze produkty są sprzedawane niemal na całym świecie. Mamy fabr...
zdjecie uzytkownika
Edytka - 2016-01-28 01:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem powinni zainstalować kamere nad stanowiskien liderów i procesowych.Wtedy wszystko pięknie by się wyjaśniło kto więcej jest na produkcji a nie na krześle przy komputerze. Nie mówie tutaj o liderach bo oni zarządzają produkcją. Ale czemu operatorzy mają się wzmagać z problemami, które należą do procesowych? Przecierają defekty a później tracą premie. Czy to jest sprawiedliwe???
zdjecie uzytkownika
Koko - 2016-01-28 10:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tak jest jak tu piszecie. Gość przegina ciągłym siedzeniem przed komputerem, graniem na telefonie czy też przesiadywaniem na przerwach po 30 minut albo i lepiej.Nie mówiąc już o obiadkach. Szkoda że nikt tego nie widzi.Inni panowie pełniący tą samą funkcję potrafią się dostosować do zasad panujących w zakładzie. Zawsze można liczyć na ich pomoc i interwencje w sprawach problemowych z produkcją. Ten pan jest niestety inny!Leń patentowany biorący pieniądze za to czego nie robi nawet w małym stopniu!
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-28 10:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykra to sytuacja gdy mistrz produkcji zabiera premie operatorowi za 9 błedów znalezionych na malowaniu, a taki osobnik nic nie robi i ma pełną premie. Może gdyby taki ktoś poświęcił wiecej czasu na ustawianie maszyn a nie na siedzeniu przy komputerze i po stołówkach, to błędów było by mniej i też miałbym premie. Jestem tylko człowiekiem i nie sposób jest przeoczyć 10 sztuk na 2 tyś wyprodukowanych okien.Ale wszyscy są równi a niektórzy równiejsi. Takie rzeczy tylko na Mouldingu.
zdjecie uzytkownika
suka - 2016-01-28 23:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech sie liderzy rotuja tak jak procesowi. Tak jak bylo.
zdjecie uzytkownika
suka - 2016-01-28 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech sie liderzy rotuja tak jak procesowi. Tak jak bylo.
zdjecie uzytkownika
big parowa - 2016-01-31 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedzie donos do (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było źle. Rekrutacja ogólnie niewymagająca.
Pytania: Bardzo dużo szczegółowych pytań, moim zdaniem wiele z nich tylko stresuje człowieka a nic konkretnego się z tego pracodawca nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
krótki olek - 2016-02-06 21:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak w tym roku bedzie rozwiazany system premiowania czy ulegnie zminie czy zostanie na starych zasadach i czy procesowi beda rozliczani z swojej pracy tak jak pracownicy np z jakości lub premii z malarni
zdjecie uzytkownika
Do Piotrka - 2016-02-08 22:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoncz juz narzekac bo i tak nic cie lepszego nie spotka , miales szanse i nie skorzystales. Tyle na twoj temat i kiedys ktos juz o tobie wszystko powiedzial byles ,bedziesz ............

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NB-Polska VELUX!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert