Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
50 lat grupy velux - 2015-05-10 22:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tym roku minęło 50 lat koncepcji firmy modelowej , ale nie w oddziale w Namysłowie gdzie w praktyce wygląda to to całkowicie inaczej i odbiega od normy o 70%.Pracownicy w większości i to jest 80%osób wcale nie identyfikuje sie z jej 5 podstawowymi wartościami a dlaczego to po skrócie powiem :
-zyski firmy w roku 2014 wzrosły o 3%
-przychody firmy w roku 2014 wyniosły 2200 mln euro i tyleż samo za 2013 2200 mln euro
- czyli netto po opodatkowaniu za 2013 wyniosły 105,7 mln euro
-i 179,8mln euro za 2014 rok
-zatrudnienie w w całej grupie VELUX zmniejszyło sie o 800 osób czyli wniosek nasuwa sie sam.
A pamiętamy słynne słowa poprzedniego dyrektora i pani kadrowej o kryzysie , i ciągłych redukcjach kosztów tylko chyba ze te oszczędności najbardziej uderzyły w kieszenie pracowników produkcji i to jak załoga została potraktowana na 10 lecie istnienia zakładu MN Polska w Namysłowie jakim trzeba było okazac sie dusigroszem zeby podarować pracownikom tak skromne prezenty przy dochodach siegających milionów euro .
Jak mozna ciągle wmawiac pracownikom ze pracuje sie według zasad firmy modelowej gdzie w relu te wartosci są całkowicie spychane na bok i liczy sie tylko gotowy finalny efekt w postaci spakowanego, załadowanego na tira okna , pamietamy nieformalny protest operatorów wózków widłowych , jak ich potraktowano i osoba która nimi zarządza ich potraktowała poprostu zbyła schowała głowe w piasek bo wiedziała jaka jest sytuacja , o rezygnacji z pracy mechaników i to naprawde dobrych wyspecjalizowanych fachowców , o masowych rezygnacjach z pracy operatorów na mouldingu , przykładów mozna mnożyć.
Prawda staję sie taka ze korporacje zaczynają zasilac szeregi ludzi w wieku 40 pluc i są to osoby którym nie zalezy na pracy albo traktują ją jak tymczasowe lokum i smiało moge powiedziec ze wina lezy tu po stronie całej kadry zarządzającej bo wartosci firmy modelowej to wiszą tylko na scianie , bo czemu w reklamówkach promujących wartosci firmy modelowej niema ani jednej osoby z fabryki w Namysłowie tylko :
1 Słoweniec
8 Duńczyków
2 Anglików
1 Francuz
3 Czechów
2 Amerykanów
3 Rosjan
2 Holendrów
2 Węgrów
3 Chińczyków
1 Niemiec

i własnie po tej grupie ludzi widac jak , albo jacy ludzie zarządzają fabryka w Namysłowie nie maja nic sensownego do przekazania tylko wymagaja ciagle jest prowadzona przez nich metodologia analizowania która w rzeczywistosci zniechęca pracowników do konstruktywnego myslenia a w rzeczywistosci mozna to nazwac krwiożerczy kapitalizm w jego najgorszej odsłonie , i jest to gorsze niz opis w "Folwarku zwierzęcym albo w 1984 Orwella "

z mojej strony to tyle i jeszcze chwila i jak podszkolę angielski to udam sie sam do pana dyrektora i mu opowiem jak to widze i bede świadom poniesienia konsekwencji tej rozmowy .
zdjecie uzytkownika
wp - 2015-05-10 22:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHA dobre gosciu dobry tekst duzo prawdy polegna jak komorowski i jego klika na wszystko trzeba czasu ale zgadzam sie z tobą w tym co tam napisałes nie w wszystkim ale dużo szczerej prawdy
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-10 22:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z każdego działu zebrać przedstawicieli, jednego z językiem angielskim i wtedy można iść porozmawiać z dyrektorem tylko że tam ludzie są zastraszeni mówią ze praca pod presją między sobą jak jest spotkanie to milczą ,jedna osoba tu nic nie zrobi
zdjecie uzytkownika
hilk - 2015-05-10 22:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprosić o spotkanie z dyrektorem i mieć człowieka który dobrze włada angielskim .Trzeba takie spotkanie zorganizować ,ludzie jak chcecie tam pracować to zróbcie coś dla siebie ,żeby ta praca była spokojna i bez stresu .
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-05-11 07:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta rozmowa to dobry pomysł
zdjecie uzytkownika
ali - 2015-05-11 08:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmotywujmy sie okreslmy to czego oczekujemy co jest naszą bolączka ale racjonalnie , a nie z dziecinadą ze np : normy za wysokie bo to bzdura kompletna bo sam pracuje na mouldingu i widze na własne oczy jak co niektórzy operatorzy potrafia tak zapierniczac ze juz ok 40 min przed końcem maja po 2 sztuki do końca zmiany , panowie i panie to nie na tym polega spokojnie i bez stresu mozna pracowac tylko z rozsądkiem . Koledzy i kolezanki w grupie siła moj angielski jest w miare dobry ale jeszcze musze sie dokształcic i wtedy moge reprezentowac swoj dział
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-11 09:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastraszeni to są ci którzy dali sie zastraszyc , albo sami w swoich głowach stworzyli iluzje tej paranoi jaka tam panuje wszechobecnego terroru i oka wielkiego brata , bez nas ta fabryka by nie hulała , to my jestesmy jej motorem , i to my sami musimy wziąsc sie w garsc i zrobic porządek czemu w Gnieznie ludzie tak nie narzekaja bo wiedzą czego chca a tu w Namysłowie wiekszosc głowa w dół i zapiernicza , nie tędy droga , mamy swoje prawa i tylko zostały wam wpojone wartosci które całkowicie niec nie maja wspólnego z rzeczywistoscia , i to bedzie sprawdzian dla związków zawodowych którą reprezentują strone bo trzeba sie zabrac do tego z jajem
zdjecie uzytkownika
cycu - 2015-05-11 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to odnas z mouldingu to rejczela wyślemy z jego angielskim to napewno wygramy
co nie rejczel kali jeść kali pić
zdjecie uzytkownika
cycu - 2015-05-11 10:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zebranie w piątek z dyrem
zdjecie uzytkownika
firma modelowa - 2015-05-11 16:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i zacytuje sława pani Ani z wywiadu po wyżej:


Tak, bo zgodnie z wizją naszego założyciela chcemy być Przedsiębiorstwem Modelowym, które traktuje swoich klientów, dostawców i pracowników lepiej niż inne firmy. Pracownikom oferujemy stabilne zatrudnienie w firmie o bardzo wysokich standardach bezpieczeństwa, kulturze organizacji, a także niezależności finansowej. Bogaty pakiet socjalny obejmuje m.in. ubezpieczenia zdrowotne
i ubezpieczenia na życie dla wszystkich pracowników, prywatną opiekę medyczną, naukę angielskiego i choćby świeże owoce na drugie śniadanie. Ponadto firma posiada Fundację pracowniczą Velux która pomaga pracownikom w trudnych sytuacjach życiowych lub ich dzieciom w edukacji akademickiej. Inwestujemy w szkolenia pracowników i oferujemy duże możliwości rozwoju zawodowego, dla najlepszych również w środowisku międzynarodowym.
Jesteśmy również dumni z tego, że znaczne grono naszych kolegów i koleżanek pracuje w z nami już od bardzo wielu lat. Niska fluktuacja pracowników jest dowodem na to, że firma stwarza dobre warunki pracy, miłą atmosferę i duże możliwości rozwoju.

i tu nie zgodzę sie z kilkoma zdaniami , bo jeżeli osoba pracująca w firmie dobrych kilka lat , podejmuję decyzje o zmianie pracy / rezygnacji i jak wiadomo rózne są przesłanki do podjęcia takowej decyzji i w świetle prawa pracy obowiązuje ja trzy miesięczny okres wypowiedzenia , i jezeli przedstawia konkretne argumenty za tym zeby umowa o prace została rozwiązana za porozumieniem stron , to na kilku przykładach w NB-Polska Namysłów wiadac ze niema tu czegoś takiego jak zrozumienie i, danie byłemu pracownikowi tej mozliwosci zeby rozwiazanie umowy nastąpiło za obustronnym porozumieniem . Tylko albo okres 3 miesiecznego wypowiedzenia albo zwolnienie dyscyplinarne za porzucenie stanowiska pracy , te słowa są kierowane do byłej pani działu HR pani Alicji która konsekwentnie trzymała sie kodeksu pracy i dalej jest prowadzona takowa polityka ze albo wóz albo przewóz . Niska fluktuacja na przykładzie zeszłego roku wcale nie jest prawdą bo grono osób jakie podjeły decyzje o zmianie pracy sugerowały sie wzgledami ekonomicznymi , a co do reszty to zakład stoi na wysokim poziomie pod wzgledem technologicznym i bezpieczeństwa , ale kwestia kadry niższego stopnia to juz są sprawy do głebokiej analizy i wsłuchania sie w głosy pracowników

Jak wygląda dodatkowe wynagrodzenie pracowników oprócz pensji podstawowej? Co jest czynnikiem motywującym?
System wynagradzania składa się z wynagrodzenia podstawowego, i w zależności od zajmowanego stanowiska także premii za wykonanie celów. Mogą mieć one różny charakter: jakościowy lub ilościowy. Co roku każdy z pracowników odbywa roczną rozmowę rozwojową, która dotyczy właśnie realizacji celów, jak również obszarów dalszego rozwoju. Najlepsi pracownicy mają szansę zmiany stanowiska lub poszerzenia swoich kompetencji w ramach różnych projektów. Jest to istotny czynnik motywujący, dla wielu ważniejszy od aspektu finansowego. Dodatkowo oferujemy pozapłacowe benefity dla pracowników.

Tutaj jest tez kilka rzeczy do poprawy i przeanalizowania ale, zeby wejsc w dyskusje to trzeba zasięgnąć opini pracowników najniższego szczebla , obecnie w tej kwesti znaczące kroki podjoł nowy dyrektor pan Laursen który naprawia więzy jakie zostały zerwane pomiedzy kadrą zarządzającą a pracownikami przez poprzedniego dyrektora i jego zastepcę . W obecnej chwili pan dyrektor wcielił sie w role mediatora któremu jak do tej pory naprawianie błedów idzie bardzo dobrze i od podstaw buduje podstawowe wartosci założenia grupy Velux , czego przykładem jest wieksze poczucie wartosci i zaangarzowania pracowników , a co za tym idzie lepsze perespektywy płacowe które maja miec miejsce .

Pozdrawiam pracownik NB POLSKA Namysłów
zdjecie uzytkownika
kopiu - 2015-05-11 17:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz ze normy są ok ,to dla czego tak ludzi ganiają na lini produkcyjnej GGu i GPU ,to dla czego ludzie pracują na drugiej zmianie dłużej lub przychodzą w sobotę .Mówią podstawa to BHP,jakość i na końcu ilość a jest odwrotnie .pewnie są działy gdzie spokojnie zrobisz normę ale są takie gdzie rąk nie czujesz ,jesteśmy w Unii a zpierdzielamy jak w chinach
zdjecie uzytkownika
kpw - 2015-05-12 16:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami jestescie sobie winni tam na tej linii montażowej pozwoliliscie sobie wejsc na głowe i robia co chca z wami wezcie sie zbierzcie w kupe co wszystkich zwolnia , wszystkich na moulding przeniosa , a zresztą rozmawiam z osobami z mouldingu i niejest tam tak zle , a najlepiej znajdzcie przedstawiciela niech idzie do dyrektora i powiecie na czym praca stoii
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-14 20:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak drugi próg podwyżki nie będzie większy niż 6 proc to nie ma co tam siedzieć. Wkoło jest tyle pracy że szkoda czasu i zdrowia żeby wegetować w tym zakładzie. Pora zacząć żyć pełną piersią i wkońcu zarabiać pieniądze a nie ochłapy. Pzdr dla wszystkich roboli
zdjecie uzytkownika
chujo gniot - 2015-05-14 21:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś kiedy bedzie cos wiadomo o tych podwyzkach?
zdjecie uzytkownika
Hr - 2015-05-15 15:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy nie napalajcie się na ekstra pieniądze! Mało tego premia frekwencyjna będzie naliczana kwartalnie tzn wypłacana co 3 miesiące pod warunkiem że przez te 3 miesiące nie pójdziecie na chorobowe. Wystarczy 1 dzien na L4 i po 450zł. Druga sprawa, ulec ma sposób premiowania jakościowego i jego płaca, niestety na mniejszą. Tak prężnie rozwijająca się firma nie może sobie pozwolić na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Trzeba zakupić nowe dozowniki do eko ręczników papierowych, zapłacić za wasze obiady i jest wiele,wiele innych inwestycji a dopiero połowa roku. Nie pracujmy dla pieniędzy, pracujmy dla idei! Pamiętajmy że jest to firma modelowa w której polityka opiera się na tym, aby tanio zrobić a drogo sprzedać! pzdr wszystkich veluxomanów!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-15 21:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze ludzie są sami sobie winni,widzą że nie protestują na to co robią to dalej cięcia robią ,dojdzie do tego że będzie gorzej niż we więzieniu
zdjecie uzytkownika
Szzz - 2015-05-16 00:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toż to śmiech :)
NB-Polska    VELUX
NB-Polska    VELUX
"Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzialna za tworzenie, realizację i koordynację polityki personalnej Velux. Tworzy i nadzoruje programy motywacyjne i rozwojowe dla pracowników. Dba o zachowanie bezpieczeństwa i wysokich standardów pracy. Na początku naszej rozmowy, chcielibyśmy zabrać czytelników w podróż do przeszłości. Proszę Nam opowiedzieć o początkach firmy Velux. Nasza historia rozpoczęła się w 1941 roku w Danii. W 1942 roku założyciel firmy, inżynier Villum Kann Rasmussen, wynalazł współczesne okno do poddaszy Velux. Obecnie jesteśmy jedną z najsilniejszych marek na światowym rynku materiałów budowlanych, a nasze produkty są sprzedawane niemal na całym świecie. Mamy fabr...
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOŚĆ - 2015-05-16 10:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I gdzie są związki?
zdjecie uzytkownika
wietnam - 2015-05-16 17:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet chcieli przerobić lekarza Pana Pawła żeby tyle zwolnień nie wystawiał ale im się nie udało bo człowiek na poziomie nie to co oni lizusy pokazują firmę modelową .Panie kierowniku Tomku czy ludzie na linii montażowej muszą robić po godzinach, tak żeby Pan dostał premię i norma była zrobiona a co Pan dla ludzi robi oprócz kapowania ich .Czy rozmawiał pan na temat przerw czy ludziom pasują ,czy są jakieś problemy na linii montażowej .Wmawia Pan temu biednemu Emilowi ze jeszcze można więcej z ludzi wycisnąć a ludzie dostają w dupę .Nie macie pojęcia o szacunku dla zwykłego pracownika,myślicie tylko o zyskach ,ale to wszystko do czasu
zdjecie uzytkownika
dfg - 2015-05-19 16:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
porażka
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2015-05-21 11:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plemnik - 2015-05-04 14:36:31]:
"podwyrzek" nie będzie, ale za to będą podwyżki - progi takie same jak w zeszłym roku. tyle mi wiadomo
zdjecie uzytkownika
mech - 2015-05-21 11:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hr gril - 2015-04-25 05:19:52]:
a u mnie w arkuszu były tylko 3 poziomy - LIPA :(
zdjecie uzytkownika
gaming - 2015-05-22 19:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o prac przy produkcji okuć oraz okien do poddaszy Velux to kilka rzeczy na pewno można o nich powiedzieć pozytywnych. Chociażby firma ma duże możliwości rozwojuj est przyjazna pracownikom, dobrze zorganizowana. Już te cechy mogą świadczyć o tym , że warto zainteresować się pracą tutaj .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Prosty
Pytania: Podstawowe zagadnienia z mechaniki. Tj: znajomość rysunku technicznego, schematy elektryczne - podłączenia gwiazda trójkąt, tablice z bezpiecznikami itd.
zdjecie uzytkownika
uiuiu - 2015-05-22 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjazna pracownikom koń by się uśmiał
zdjecie uzytkownika
hans - 2015-05-23 09:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaming - 2015-05-22 19:22:18]:
Czytając forum odnoszę inne wrarzenie ktoś tu ściemnia do bulu.Dla ludzi ważne są zarobki które są motywacją do pracy jakie są w veluxie każdy wie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie
alert