Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
błękitni - 2015-03-17 18:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1-0 w cracowie i raczej awans
zdjecie uzytkownika
operator procesowy - 2015-03-19 18:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veluxiarz - 2015-03-12 18:15:08]:
Taki z ciebie veluxiarz że nie rozpoznajeszz okna GGL od GGU :)
zarówno okno GGL, jak i GGU to okna obrotowe. GGU jest nowszej generacji dodatkowo jest pokryta poliuretanem chroniącym przed zawilgoceniem o innej strukturze uszczelek i systemie wentylacyjnym (wcale nie jest to okno plastikowe, lecz jest to drewniane okno pokryte warstwą plastiku). GGU ma parametry techniczne takie same jak GGL z tą różnicą że GGU jest bardziej energooszczędne. I to mówię ja - procesowy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-19 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem zasięgnąć opinii na temat atmosfery pracy w NB Velux. Jestem obecnie na studiach inżynieryjnych zarządzania inżynierii produkcji. Czy firma chętnie przyjmuje na praktyki studenckie? Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
TEŚCIOWA - 2015-03-19 20:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomek ja cię chętnie przyjme tylko że obecnie mieszkam w kluczborku i marszcze freda bo mi ...dalej spytaj innych
zdjecie uzytkownika
stachu - 2015-03-19 20:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
małpa -piszon-przemnyk na torbie też ma laaaloki sam mi pokazywał lolok niezaduży ale loki błyszczące ------ jesteś mój wiem gdzie jest łołczyn
zdjecie uzytkownika
Menel power - 2015-03-20 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-19 19:42:16]:
Tomek daj sobie siana, nic pożytecznego nie nauczysz się od tej bandy głąbów. A jak będziesz chciał zostać na dłużej to będziesz musiał się nauczyć podpie.... i dobrze pucować lufy... Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Najniższa kasta fabryki - 2015-03-21 11:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy w końcu będą te podwyżki? Wszędzie pełno ofert pracy i nie wiem czy opłaca się męczyć tu dalej, no chyba że podwyżki nas zaskoczą? Na razie jest cicho. Znowu nadeszła era kryzysu?
zdjecie uzytkownika
Alfredo - 2015-03-22 00:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Będzie jakaś podwyżka czy nic? Mam już dosyć męczarni z tym egoistycznym chamem mariuszem ur... Myśli że jest najmądrzejszy a tak naprawde to ostatni palant. Mógłby wkońcu wykitować na jakiś atak serca albo zawał. Wszyscy mają już go dosyć. Głupol pieprzony, on ma nawet pościel i piżame z logiem velux!Ociec go chyba zrobił matce na złość. Biedna kobieta...
zdjecie uzytkownika
Hr szpieg - 2015-03-22 13:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z oficjalnych źródeł: Podwyżki będą do końca kwietnia jednak nie liczcie na cuda. Najpierw będą oceniani menagerowie i biuro a na końcu produkcja. Jakie będą progi podwyżek??? UWAGA! Będą większe niż w tamtym roku,a o ile??? I tutaj czytajcie uważnie! Aż o 1% więcej na każdym progu! Są to informacje prawdziwe i nie zmyślone. Liczycie na cuda to lepiej jedźcie do Częstochowy na Jasną Góre!
zdjecie uzytkownika
Tomi - 2015-03-22 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadostwo nie firma modelowa! Tą fabryką to kierują chyba Żydzi. Nawet nie dadzą ludziom zarobić. I śmią jeszcze twierdzić że są bezkonkurencyjną firmą w namysłowie. Na pewno, powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2015-03-22 20:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podwyżka jak podwyżka. Na pewno nie będzie za harówkę i osiągnięcia bo w zeszłym roku ocena była na zasadzie "tej nie kocham, tej nie lubię" i najwyższą oceną dostali tylko "mierni ale wierni" czyli swoi kumple.
zdjecie uzytkownika
wyga - 2015-03-22 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-19 19:42:16]:
A co jako potencjalny inżynier chciałbyś w Veluxie praktykować?
zdjecie uzytkownika
kiszka - 2015-03-23 09:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj wale gruche bo mam nocki
najpierw sobie zwale w domu a pozniej na mieście jak będe jechać na lamie
zdjecie uzytkownika
celnik - 2015-03-23 15:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta vectra c jest poszukiwana przez izbę celną za nielegalny przemy parówek do kraju i lam. kto kolwiek widział sprawce tj. kierowce proszony jest o kontakt opis facet przy kości i folia z parówki w kieszeni
zdjecie uzytkownika
małpiszon - 2015-03-23 19:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham bartka j.lubie jak zawiesza kartki z awarią na mojej formie zawsze mu pomagam zacisnąć trytytke
zdjecie uzytkownika
fan pana bartka J - 2015-03-23 19:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bartek jesteś boski te twoje mięśnie ten twój chód zbitego psa jesteś po prostu boski jak się napinasz żeby podnieś kostkę jak ci upadnie myyy tylko twarz zmień bo wyglądasz jakbyś wyszedł ze spodni plemnika
zdjecie uzytkownika
stachu - 2015-03-23 20:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam na twarz bartka niepatrze tylko czy ciasny jest
NB-Polska    VELUX "Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzi...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-23 22:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To forum ma służyć informacjami o danej firmie a nie wywodom w stylu "jestem kiepski, nic nie umiem a wszyscy się mnie czepiają.. " :/
Nie rozumiem Was - skoro jest Wam tak źle to czemu się nie zwolnicie? Poziom wypowiedzi świadczy o inteligencji piszących, a raczej o jej braku..
Żal mi tych normalnych, którzy przez takich jak Wy są negatywnie oceniani.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-03-26 11:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład z którego uciekają co miesiąc ludzie ,ale oni dziwią się inie wiedzą dla czego się tak dzieje .Po pierwsze chore umowy o pracę (zewnętrzne) Płacę za pracę na produkcji poniżej 2 tys po 6 latach pracy .Ludzie już mają dość i odchodzą a oni dalej siedzą i niewiedzą dlaczego niech popracują na produkcji za 1800 na rączkę to się przekonają co znaczy ból nóg i rąk po tygodniu pracy nie mówiąc o kręgosłupie .Myślcie dalej co jest nie tak a w lipcu firmy zew. będą prosić ludzi żeby przyszli do pracy do Velux
zdjecie uzytkownika
jeż - 2015-03-26 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świadek jehowy kupuje prezerwatywy a za nim stoi ateista. Świadek prosi o prezerwatywę o smaku truskawkowym. Za chwilę jeszcze chce o smaku bananowym, a następnie cytrynowym i gruszkowym. Gdy zastanawia się nad kolejnym smakiem, ateista nie wytrzymał i pyta: ty, kociarz a ty chcesz kompot gotować czy pier/ć?
zdjecie uzytkownika
kwas chlebowy - 2015-03-26 20:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy ostatni raz pies w Rumunii widział kość?
- Jak miał otwarte złamanie.
zdjecie uzytkownika
rodzina - 2015-03-26 20:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do kuzyna bys poleciał na skargę na niego , głupcze jeden.
zdjecie uzytkownika
amen - 2015-03-26 20:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kwejk.pl/obrazek/130581/swiadkowie-jehowy.html
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Prosty
Pytania: Podstawowe zagadnienia z mechaniki. Tj: znajomość rysunku technicznego, schematy elektryczne - podłączenia gwiazda trójkąt, tablice z bezpiecznikami itd.
zdjecie uzytkownika
dracula - 2015-03-26 20:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa małego rumunka

panda

czego bo chodzi po ulicy i mówi pan-d pan-da
zdjecie uzytkownika
W - 2015-03-27 15:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje okradający własnych pracowników
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie