NB-Polska VELUX

Namysłów

Opinie o NB-Polska VELUX

Adam 2017-04-11 16:23
No jak....przecież cukierki były!
1
Basia 2017-04-15 19:26
Zwyczajnie jest mi Ciebie żal zakompleksiony hejterze....
7
kasieńka 2017-04-27 22:44
mi basieńko ciebie też
3
kasia 2017-04-29 15:46
mam upoważnienie od grześka i od maja jestem technikiem owoców u nas na zmianie i ja odpowiadam za dostarczenie owoców każdemu z mojej zmiany ciekawe czy kierownic rzuci (usunięte przez administratora)
Janka 2017-05-01 06:15
zakład skrupulatnie myśli o swoich, specjalnie przygotowali nowe stanowiska: technik jakości i technik produkcji...
Heniek 2017-05-05 21:35
Kto sie zrzuca na nowe pióro dla Mariusza? Może za rok uda sie zdobyć większą podwyżke. W tym roku Panie znowu wygrały!
1
ciocia ania 2017-05-06 15:57
panie górą bo panie mogą więcej
11 rok lecii 2017-05-08 09:22
wstyd co to za podwyżki jak ludziom brakuje do tego co było przed podwyżkami a co dopiero po podwyżkach cały hr
2
Jo 2017-05-09 18:24
A to były jakieś podwyżki już? Przecież dopiero podpisano umowy więc ewentualna podwyżka wyjdzie w przyszłym miesiącu.
slon 2017-05-09 22:32
siwy tylko na tyle cie stać taki mocny jesteś widocznie tylko na klawiturze
xxx 2017-05-23 13:22
wkrótce nabór do di---a
5
rudy 2017-05-24 16:27
wypłata jest
Do działu hr 2017-05-29 22:19
Czy na tegorocznym pikniku bedzie wiecej nagród w loterii. Dwa lata temu były śpiwory i namioty. Fajnie jakby w tym roku też były takie nagrody. Może mniej nagród takich wartościowych jak telewizory a więcej praktycznych. Przy wejściu zamiast parasolek lepsze byłyby takie worki albo plecaki jak dostają teraz nowi pracownicy a dla dzieci pluszaki kubki bidony z logiem firmy albo postaciami z bajki the flinstones.
3
feldman 2017-05-31 12:48
podobno na pikniku będzie żurek-bo na grochówke narzekali
twoja tasia 2017-05-31 12:52
magik byłeś jesteś będziesz naszą rodziną veluxowską bedziemy z mariem tęsknić
magik 2017-05-31 18:36
od poniedziałku ide na mechanika do diehla 3470 na start pozdrawiam velux
1
czerwone punto w systemie porsche z trzema kołpaka 2017-06-01 17:25
czemu ciocia tak zawistnie cofa produkcje tym których nielubi może kierownik i mistrz z mouldingu by wkońcu popytali ludzii o atmosfere i relacje miedzy operatoramii a technikiem panią Anią zwanom ciocią ludzie są oburzenii tymi jej kaprysami a najlepiej jest jak ciocia ma 2 zmiany to od 13-10 do 14 -30 siedzii z mechanikami pod suwnicą panie kierowniku bo tu zwracam się głównie do pana gdyż mistrz wie o tym i nic z tym nierobi bo po co...panie kierowniku to jest marnowany czas przejścia zmiany i niewykorzystany potencjał bo w tym czasie można sprawdzać produkcje weryfikować błędy i doszkalać pracowników głównie tych nowych ... a siedzeniem pod słównicą tego się niezrobii jednym słowem niewykorzystany potencjał .... ale ważne ze czas leci i kasa się zgadza a zdrugiej strony czy taka osoba może przebywać w tym miejscu czy to niełamanie przepisów bhp -z drugiej strony napewno dobra kryjówka przed kierownikiem i mistrzem ...licze że wkońcu na przejściu zmiany kierownik wpadnie na stołówke i zajrzy też pod suwnice bo albo wszyscy pracujemy albo wszyscy się chowamy ...a najbardziej boli jak są podwyżki osoba pracująca uczciwie i sumiennie nie jest doceniana a taka co kawke pije z liderami i mechanikami to spełnia oczekiwania w niej pokładane ŻENADA
10
magik 2017-06-01 18:55
pozdro dla karierowicza bartka z maria zmiany bartek trwaj w tym uparcie a kiedyś będziesz kimś
3
Kiuas 2017-06-02 15:35
Jak już anonimowo pod...rdalasz to używaj znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się to czyta.
4
rudy 2017-06-05 09:12
e wypłata jest
Czarodziej 2017-06-05 20:02
Hahaha hahahha magika w dihlu nie ma
BARTOSZ 2017-06-06 09:26
BO MAGIK ROBI W BROWARZE JAKO JIEROWNIK
Ciocia 2017-06-08 00:49
Ja wiem co mam robić i jak robić żeby nic nie robić i nikt tego nie zmieni a mechaniki są spoko można z nimi pogadać na każdy temat :)
3
pracownik 2017-06-08 19:55
do której godziny będą wydawane kupony żywnościowe na pikniku?
Niki romero 2017-06-09 00:28
Witam czy pracował u państwa w firmie pan (usunięte przez administratora) ? Był kierownikiem produkcji ? Jak go oceniacie
romeo z kluczborka 2017-06-09 09:49
ciocia się zna w końcu jest technikiem a nie byle pracownikiem fizycznym cała jej wieś chuczy o awansie ANI podobno w kamiennej będzie odpust z tej okazjii
9
DG 2017-06-16 20:26
Czy wiadomo co się dzieje w VELUX Gniezno bo szukają kierownika utrzymania ruchu, koordynatora ds.automatyki, kierowanika produkcji? Jakieś zwolnienia kadry zarządzającej były? Kilka miesięcy temu już szukali kierownika utrzymania ruchu, co nie dał rady?
Kolega z niemiec 2017-06-21 12:16
Koledzy z dzialu logistyki prosze o segregowane stelazy palet ze szklem, ktore wysylacie do niemiec. Zielone do zielonego zolte do zoltego
klan z krzy...wa 2017-06-25 20:22
super impreza na velux -ie a ten co oprowadzał wycieczkę to już całkiem gościu wymiata widać ze gościu zna się na swoim fachu i w ogóle taki fajny opowiadał ze szczegółami super gościu szacun chciałbym być chociaż w połowie takim gościem jak ty niezapomne tych szczegółowych i wyczerpujących wypowiedzi na każde pytanie ...
niezły był też ten gościu na drillu w okularach przeciwsłonecznych i w kapeluszu no mega nie wiedziałem że można mieć taki super gust widze że tam ciekawii ludzie pracują ,czyli nieprawdom jest to co mi kuzyn cycu opowiadał że buraki i wogóle ...
teraz widze jakiego mam kuzyna wstyd mi cycu za ciebie
okulary słoneczne 2017-06-25 22:01
nawet (usunięte przez administratora) był i piwo wypił jeszcze będą z niego ludzie
1
świnka 1,43 2017-07-02 17:08
grill się udał ,szkoda tylko że norma gadał tylko o pracy i obgadywał innych...
3
zawodowiec 2017-07-09 11:27
ide na l4
1
sierżant 2017-07-10 15:08
a czemu kitka znowu narzekała i płakała -znowu jaj ciężko w pracy to niech idzie do kauflandu dorobić albo na jakiś festyn
krzysztof r. 2017-07-11 12:18
najlepszy zakład w jakim miałem przyjemność pracować fajna grupa ludzi przynajmniej na drill-u miła lużna atmosfera liderzy ok mistrz ok kierownik też z tego co mówił gejson ok , ukraincy też mili pomocni i pracowici , aż szkoda że teraz będzie 2 tygodnie wolnego mam nadzieje że to szybciutko zleci , bo nie lubie siedzieć w domu i żeby trochę popadało i upałów niebyło bo lepszy deszcz jak upał 35 stopni .Korzystając z okazje życze wszyskim spokojnych i udanych wakacji szczęsliwych powrotów do domu i takiej pogody jaką byście chcieli
2
painting 2017-07-11 16:35
w sobote wyjazd nad morze a wy siedzcie w domach
1
ksiądz 2017-07-14 20:23
jestem super jakościowcem
marcin 2017-07-18 12:26
sprzedam punto
1
Ministrant 2017-07-18 15:17
a ja super mechanikiem
Nonie 2017-07-18 15:35
Pracuje od jakiegoś czasu w veluxie i nie polecam, ja jako kobieta. Normy wygórowane i ciagle chca wiecej, na hali czasem jest tak gorąco, ze idzie zemdleć, a co na to dyrektor? Dodatkowa 5 minutowa przerwa, ale pod warunkiem, ze nie wypłynie to na końcowy efekt pracy!! Śmiech na sali! Czyli nikt jej nie bierze bo i tak pozniej trzeba nadrobić. Sami znajomi na halach i rodziny, jesli ktos nie pasuje i ma inne zdanie to przegwizdane. Pracownicy produkcji sa dosłownie robakami i niczym wiecej, kadra kierownicza bez kwalifikacji, pozniej robi sie bałagan ze wszystkim. No i nie ma autobusu powrotnego z tamtąd, masakra, nie polecam za te grosze. A co do ubezpieczenia to maja je tylko osoby zatrudnione przez firmę czyli po przepracowanym roku, jesli jest sie zatrudnionym przez agencje to nie ma ubezpieczenia! Trzeba je sobie samemu załatwić!! A najlepiej maja konfidenci, a najbardziej konfidentki, ktore tylko czekają na okazje zeby nakablować wyżej! Przez agencje żadnych premii, dodatków, nic totalnie, w porównaniu do Amazona to dno, plus grosze na koniec miesiąca :/ NIE POLECAM
5
Krzysiek 2017-07-18 21:02
Potwierdzam!
Prawdziwy kołchoz czyt. obóz pracy.
Ciężka praca, w urągających warunkach za śmieszne pieniądze. Ciągła presja ze strony liderów, tylko normy normy normy i poganianie, w upale prawie jak w saunie.
Całe szczęście, że pracowałem tam tylko 3 miesiące.
Nikomu nie polecam!!!
Prawdziwy obóz, praca dla desperatów.
5
obserwator 2017-07-20 19:41
a dlaczego karol sprzedaje bimber liderowi po 10 zl a innym po 20zl między innymi ukrainie ...
a najlepsze bo liderek jest zadowolony a karolek ma takie fory jak kiedyś hiena , a robi sztuczne awarie zakłócenia kombinuje aby nieprodukować na formie i niewyrabiać norm awarie wypinanie wtyczek problemy z pistoletami brak węzy a na stanowisku wszysko jest zawsze chemia punktowa tylko kombinuje po urlopie ide z tym do dyrektora bo zabardzo sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e powywracało jednemu i drugiemu
obserwator 2017-07-20 20:31
a ciekawe co wieloryb daje liderowi skoro robi cały czas na małych formach a z innych się smieje u adama i mariusza niemiałby wyboru albo wszyscy albo nikt a i u innych dziewczyny pracują na a 8 choćby raz na tydzień
1
heniek 2017-07-20 22:27
ale mam korbe piłem z brzytwom i sie nawaliłem
key operator 2017-07-23 10:33
pozdrowienia z nad moża ...
lilianna 2017-07-24 09:37
czy są u was przyjęcia jestem po studiach znam 2 języki tylko biuro
G 2017-07-24 10:19
dziękujemy, "może" będzie lepiej w pracy.
fredka 2017-07-24 15:03
nad morzem widziałam wieloryba tylko jakiś dziwny do mleka nie pił tylko tą wode co z pracy wynosił...
szukam fury 2017-07-24 16:01
jak kupić dieslea to z jakim silnikiem

tdi jak coś to który
hdi jak....
jtd jak...
potrzebuje na dojazdy mam 20 000 pln a dystasns 7 km w jedną strone z góry dziękuje za opinie
Carbon 2017-07-25 00:18
Powiem ci jako mechanik od 15 lat:
wiele zależy od tego czy auto będzie francuskie, niemieckie, hiszpańskie czy jeszcze jakieś inne. Z reguły większość z nich używa nowej technologii z bezpośrednim wtryskiem:
JTD (Fiat, Alfa Romeo) HDI (Peugeot, Citroen), DID (Mitsubishi) i inne
oznaczenia, to właśnie silniki wykonane w tej technologii. Osobnym rozwiązaniem
są silniki TDI, lansowane przez VW (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat). Moje zdanie jest takie:
Jak Peugeot, Citroen, Ford to najlepszy jest silnik 2.0 HDi (są cichsze niż TDI) ale wymagają częstej wymiany filtra cząstek. Jak Volvo to 2,4 D. Jak Honda to i-TCdi ale niestety drogie serwisowanie i uważać na auta używane - naprawa skatowanego auta po zerwaniu łańcucha to jakieś 4tysiaki.
Ale jak założymy że będziesz chciał kupić niemieckie auto to wygląda to tak:
Stare TDI bez common rail są bardziej usterkowe (częste elementy jakie naprawiałem w tych autach to: pęknięte głowice, rozrząd) No i auta te trochę palą a po latach hałasują. JTD maja lepsze spalanie od TDI i są trwalsze ale w Oplach (VW się jeszcze uczy:) Również fiaty na JTD są w miarę OK. Natomiast trudno mi porównywać JTD do TDCi - TDCi to właśnie TDI z common railem (z wtryskiem bezpośrednim) i to jest naprawdę mocny silnik.
Ja generalnie preferuję wersję z wtryskiem, bo na pompowtryskiwaczach, jak padną to są drogie w naprawie czyli ja na takie dystanse wolę silnik mniej zaawansowany technologicznie, ale też potencjalnie mniej kosztowny w utrzymaniu.
Gdyby jednak pokusić się o klasyczne TDI to polecam tylko z grupy VAG czyli 1.9 TDI lub 1.6 TDI.
Wojtek 2017-07-26 17:48
Część kto jest u Was w Namysłowie kierownikiem Utrzymania Ruchu lub Technicznym?? O kogo pytać?
Zostaw swoją opinię o NB-Polska VELUX - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX