Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NB-Polska VELUX

Pracowałeś w firmie NB-Polska VELUX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy mistrz - 2015-04-09 08:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pucuj lufy zakompleksiony chlopczyku ,zeby biuro mialo z kogo dalej drzec łacha bo z was trzech to ty jestes najwiekszym klaunem, i tak skączysz marnie jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lider z brakiem poszanowania z strony pracownikow
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOŚĆ - 2015-04-09 08:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [folo - 2015-04-08 13:32:27]:
Za przerwy podziękuj związkom zawodowym, tyle dla nas zrobili. Podpisują wszystko co HR im poda. Ręka rękę myje, wy nam podpiszecie wszystko, a my was nie ruszymy. Możecie brac urlopów związkowych ile chcecie. Jak nie wierzycie to popytacjcie ludzi na alu, jak pracuje dwóch mechaników, którzy są w zarządzie związków.
zdjecie uzytkownika
Brak motywacji - 2015-04-09 11:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak Polaka zawsze będzie gnoił. Co z tego że velux to duńska firma jak zarządzają nim polacy i okradają własnych rodaków. Tak samo traktuje nas Mariusz, uważa że jest super nieomylny i taki elokwentny ale dla kilku złotych więcej przy podwyżkach poniewiera swoją zmianą jak szmatą. Mistrz udaje że tego nie widzi a kierownik ma to w d.... Dlatego też są to moje ostatnie dni w tym chorym zakładzie. I tak nie dbają o pracowników z wieloletnim stażem. Nie liczę na super pieniądze przy podwyżkach bo ich nie będzie!Zawijam do diehla, dzisiaj miałem pierwszą rozmowe o prace!A wy kochani idźcie do związków zawodowych i powiedzcie poprostu że jesteście gnębieni przez takiego troglodyte a nie smarujecie na niego po forum! Pzdr
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOŚĆ - 2015-04-09 13:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brak motywacji - 2015-04-09 11:39:44]:
Jeszcze raz napiszę: SOLIDARNOŚĆ NIC WAM NIE POMOŻE. Oni dbają tylko o własne tyłki. Władza nie miesza się im, oni władzy.
zdjecie uzytkownika
brak - 2015-04-09 13:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PEWNIE TY NAM POMOŻESZ (przy którym biurku siedzisz)PODAJ NAMIAR
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOŚĆ - 2015-04-09 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tajemnica związkowa
zdjecie uzytkownika
alu - 2015-04-10 14:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla małego łysego tępaka
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-04-10 16:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alu - 2015-04-10 14:53:27]:
O kim mówisz?
zdjecie uzytkownika
alu - 2015-04-10 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o psełdomechaniku z PGRu
zdjecie uzytkownika
jagiełła - 2015-04-10 22:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podzielam zdanie jensa
zdjecie uzytkownika
Kaziu - 2015-04-10 22:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie czepiajcie się, że nic nie potrafię i nic nie robię. Za to bardzo szybko chodzę i wiem jak się podlizywać.
zdjecie uzytkownika
SOLIDARNOŚĆ - 2015-04-11 20:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alu - 2015-04-10 21:07:55]:
Widać, że do bystrych też nie należysz. Pisze się pseUdo.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-11 21:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wymagaj od niego takich rzeczy jak biblioteka , on tylko wie jak się pod......a i lirze ,no i głupio i głośno śmiać się potrafi jak przełożony kiwnie palcem, ale co więcej od niego wymagać , eunuch to eunuch cytując słowa łysego
zdjecie uzytkownika
look - 2015-04-12 20:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do HR-dlaczego o podwyżce ma decydować 10-11 dni chorobowego,ile razy można można zabierać za to samo,chcecie doprowadzić do tego żeby próbowali pracować sami renciści, bo jeszcze zdrowi wam uciekną.
zdjecie uzytkownika
human - 2015-04-12 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie powiem tak ,kadra kierownicz jezeli mozna tak nazwac te zbieranine nieudacznikow z bylej ziemiaczanki to są odoby ktore srają dalej niz siega ich wzrok a co niektorzy z nich to nawet komputera nie potrafią sie poslugiwac a angielski to juz czarna magia , a jak jest zagrozenie to odrazu przeniesc pracownika na moulding bo za duzo powiedzial i pani cyna dupą trzesie bo prawda w oczy boli ale pismo o weryfikacje kwalifikacji kadry zarzadajacej juz jest w trakcie tworzenia i trafi do hr do dani i warszawy i wtedy klany ,spolki i powiązania rodzinnych biznesow zostana rozbite i wtedy ludzmi zaczna,zarządzac odpowiedni ludzie ,i,pseudo pani od ekologi zrozumi ze oszczednosci to mozna szukac np, poprzez znalezienie odpowiedniego systemu promowania pracownikow za rozwiązania ekologiczne i promowanie polityki ekologicznej ,bo jezeli sa miejsca ktore musza byc ciagle oświetlone tablice informacyjne lub wyjscia awaryjne czemu by nie przemyslec systemow solarnych. Cyna zmien dezodorant bo walisz pote jak stata baba
zdjecie uzytkownika
odchodze - 2015-04-13 00:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brak motywacji - 2015-04-09 11:39:44]:
jak dostałeś się do Diehla, jak złożyć tam papiery żeby dotarły do HRu, biorą tylko ze studiami czy też bez?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-04-14 15:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odchodze - 2015-04-13 00:42:42]:
Możesz aplikować na dwa sposoby: albo przez agencje pracy randstat bądź też zostaw papiery na portierni pod zakładem. Biorą każdego, wiadomo masz wykształcenie masz szanse zostać kimś na wyższym stanowisku. np do działu logistyki czy jakości.
zdjecie uzytkownika
fryc - 2015-04-15 08:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy nie dajcie zrobic sie w balona jezeli sobota ma byc pracujaca to tylko za piniążki anie dzien za dzien
zdjecie uzytkownika
teściowa - 2015-04-15 13:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy jakościowcy mają wykształcenie
zdjecie uzytkownika
teśćiowa - 2015-04-15 13:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykształcenie w tym zakładzie się nieliczy tylko znajomośći
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2015-04-16 18:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ta sobota pracujaca to kompletne przegiecie paly. Jest bo trzeba firmie zewnetrznej montujacej dodatkowy sprzet na lini zaplacic wieksze pieniadze za prace w sobote, wiec lepiej uprzykrzyc zycie swoim pracownikom i poslac ich do pracy w sobote na dwie zmiany. Managerowie sa uposledzeni...
zdjecie uzytkownika
noki - 2015-04-16 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie liczy się ilość nie jakość i dla tego w sobotę przecują
zdjecie uzytkownika
Cierpliwy do czasu... - 2015-04-17 20:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie??? Czy nasza szacowna Dyrekcja ma choć jakieś małe pojęcie co się wyprawia w naszym zakładzie...dlaczego ludzie się zwalniają? dlaczego są niezadowoleni. nie czują żadnej satysfakcji..dlaczego nie mogą spokojnie i godnie pracować??? Przecież to powinno działać w obie strony a nie tylko w jedną...Gdzie ten wzajemny szacunek którym Firma Velux się afiszuje..przecież to jedna z głównych zasad Veluxa...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Prosty
Pytania: Podstawowe zagadnienia z mechaniki. Tj: znajomość rysunku technicznego, schematy elektryczne - podłączenia gwiazda trójkąt, tablice z bezpiecznikami itd.
zdjecie uzytkownika
wielki łeb - 2015-04-18 06:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham hiene i biore mu do dzioba tylko to się dla mnie liczy
zdjecie uzytkownika
kilo - 2015-04-18 15:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cierpliwy do czasu... - 2015-04-17 20:32:23]:
Ja także mam pytanie ?Dlaczego ludzie siedzą cicho ,dlaczego nie zgłaszają na zebraniach dyrektorowi nie do mistrza bo oni i tak to mają gdzieś .Jak ktoś na spotkaniu mówi zeby lider przekazał uwagi pracowników i tak wszystko pozostaje echem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NB-Polska VELUX?
Zadaj pytanie