Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: NB-Polska VELUX

zdjecie uzytkownika
gpu - 2016-01-10 11:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Domaszowicach jest pizzeria Mario szybka jak lider na moldingu
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-10 20:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
początek końca wielkiej korporacji. polak potrafi kopać pod sobą dołki...
zdjecie uzytkownika
pszemeg - 2016-01-11 17:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aktualnie na stronce mają sporo ofert pracy w Gnieźnie i Namysłowie między innymi. Mnie zainteresowała oferta na kontrolera jakości, oferują szkolenia i atrakcyjne warunki pracy. Wiecie może czy mozna liczyć na umowe o prace od początku? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
cass - 2016-01-11 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To teraz juz niektórzy pracuja pilnie punktualnie schodzą z przerw razem z dzwonkami kończą prace PREMIA ROCZNA I PODWYŻKI i dalej 10 lat w veluxie
zdjecie uzytkownika
Alfons Wagona - 2016-01-21 15:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GKN w oleśnicy i Diehl w namysłowie wkrótce ruszą pełną parą i ludzie znowu zacznął migrować po lepsze pieniądze. mało tego w namysłowie też ma powstać poważna fabryka w tym tygodniu będzie wszystko wiadomo. Rynek pracy się rozbudowuje,jest szansa na lepszą prace i pieniądze. A no i ten nowy trend że nikt już nikt już nie składa okresu wypowiedzenia tylko porzuca pracę bo przyszły pracodawca i tak na to nie patrzy.Marnie widze losy naszego zakładu jeżeli chodzi o zatrzymanie pracowników, no chyba że pensje i premiowanie ulegną zmianie na wyższe i łatwiejsze do osiągnięcia jeżeli chodzi o premie.
zdjecie uzytkownika
Mycha - 2016-01-21 20:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz że w diehlu są kokosy???! Mylisz się. Jedna niedziela w miesiącu wolna a wolny weekend raz na 2miesiące. Kasy więcej o 300zł -nie warto.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-01-23 02:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym wolnym jest przerąbane troche ale atmosfera i praca jest o niebo lepsza. poprostu szanują człowieka i mają lepszą kadre. wiem bo pracuje tam od roku a wcześniej pracowałem tutaj więc mogę się spokojnie wypowiedzieć na ten temat.Zresztą dlaczego tyle ludzi ucieka stąd do diehla? To chyba mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Toudi - 2016-01-23 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak nie Diehl to GKN w oleśnicy. za soboty płacą setki a niedziele dwusetki. Czy czterobrygadówka czy 3zmianówka nie ma to znaczenia.ważne żeby wypłaty były wprost proporcjonalne do przerobionej roboty a nie wykorzystywanie ludzi za grosze nawet z kilkunastoletnim stażem.
zdjecie uzytkownika
Długi - 2016-01-23 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą nie warto wszendzie indziej płacą za soboty tylko velux wykorzystuje ludzi po to aby pompować pieniądze w zakład a nie w ludzi to jest polityka veluxa wykorzystać pracownika na maxa i dać 100zł więcej.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-24 22:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do okresu wypowiedzenia to juz zaden pracodawca nie zwraca na to uwagi , i na przykladzie veluxa moge powiedziec ze tu jest tez spora grupa pracownikow co są po zwolnieniu dyscyplinarnym i pracuja w veluxie .Tylko panie w (usunięte przez administratora) ,ludzi do,pracy zawsze znajda ,ale jakich bo lepiej miec wykfalifikowanego pracownika czy (usunięte przez administratora) ,w veluxie to drugie chyba bardziej ma sens
zdjecie uzytkownika
Mandaryna - 2016-01-26 10:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny zakłada w okolicy który nie płaci za soboty tylko zastawia się tą (usunięte przez administratora) ustawą. Dzień za dzień,bez sensu. Pora się chyba pożegnać.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2016-01-27 07:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mamy mieć premie skoro sztuka w sztuke idą błędy. A prosić procesowego (usunięte przez administratora) o pomoc to i tak nie przyjdzie bo siedzi przy komputerze. Nie wspomne już o przerwach po pół godziny, graniu na telefonie i spaniu w wc. Czy tego naprawde nikt nie widzi??? Tylko mądrować się potrafi i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Tata Stachu - 2016-01-27 16:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie reszta chłopaków się stara tylko jemu nie chce się ruszyć od komputera a kase za to bierze. Więcej ruchu dobrze by mu zrobiło. I może rft by tak nie kulało na zmianie gdzie on jest.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-28 00:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pomocy z jego strony raczej nie uświadczysz. ma za duże mniemanie o sobie. Typowy egoista nie liczy się ze zdaniem innych. On jest najmądrzejszy bo przecież zjadł zęby na mouldingu,ale jakoś efektów jego pracy nie widać. Szkoda tylko że nikt tego nie widzi. Facet jest zaczarowany jak siedzi przy komputerze a reszta się nie liczy. Co tam niech idą buble bo zakład patrzy teraz na koszty a nie na rft. Żalll!
zdjecie uzytkownika
Edytka - 2016-01-28 01:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem powinni zainstalować kamere nad stanowiskien liderów i procesowych.Wtedy wszystko pięknie by się wyjaśniło kto więcej jest na produkcji a nie na krześle przy komputerze. Nie mówie tutaj o liderach bo oni zarządzają produkcją. Ale czemu operatorzy mają się wzmagać z problemami, które należą do procesowych? Przecierają defekty a później tracą premie. Czy to jest sprawiedliwe???
zdjecie uzytkownika
Koko - 2016-01-28 10:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tak jest jak tu piszecie. Gość przegina ciągłym siedzeniem przed komputerem, graniem na telefonie czy też przesiadywaniem na przerwach po 30 minut albo i lepiej.Nie mówiąc już o obiadkach. Szkoda że nikt tego nie widzi.Inni panowie pełniący tą samą funkcję potrafią się dostosować do zasad panujących w zakładzie. Zawsze można liczyć na ich pomoc i interwencje w sprawach problemowych z produkcją. Ten pan jest niestety inny!Leń patentowany biorący pieniądze za to czego nie robi nawet w małym stopniu!
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-28 10:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykra to sytuacja gdy mistrz produkcji zabiera premie operatorowi za 9 błedów znalezionych na malowaniu, a taki osobnik nic nie robi i ma pełną premie. Może gdyby taki ktoś poświęcił wiecej czasu na ustawianie maszyn a nie na siedzeniu przy komputerze i po stołówkach, to błędów było by mniej i też miałbym premie. Jestem tylko człowiekiem i nie sposób jest przeoczyć 10 sztuk na 2 tyś wyprodukowanych okien.Ale wszyscy są równi a niektórzy równiejsi. Takie rzeczy tylko na Mouldingu.
zdjecie uzytkownika
suka - 2016-01-28 23:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech sie liderzy rotuja tak jak procesowi. Tak jak bylo.
zdjecie uzytkownika
suka - 2016-01-28 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech sie liderzy rotuja tak jak procesowi. Tak jak bylo.
zdjecie uzytkownika
big parowa - 2016-01-31 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedzie donos do (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krótki olek - 2016-02-06 21:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak w tym roku bedzie rozwiazany system premiowania czy ulegnie zminie czy zostanie na starych zasadach i czy procesowi beda rozliczani z swojej pracy tak jak pracownicy np z jakości lub premii z malarni
zdjecie uzytkownika
Do Piotrka - 2016-02-08 22:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoncz juz narzekac bo i tak nic cie lepszego nie spotka , miales szanse i nie skorzystales. Tyle na twoj temat i kiedys ktos juz o tobie wszystko powiedzial byles ,bedziesz ............
zdjecie uzytkownika
gabrysia - 2016-02-15 19:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jest ok bardzo mi pomaga wsumie się uzupełniamy i tak powinno być ...nam zależy na dobru zakładu i atmosferze na dziale
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2016-02-16 10:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co mistrzu P. Kolejni ludzie od ciebie uciekają a bedzie ich jeszcze więcej. Myślisz że te dzieciaki co przyszły długo ci popracują? To jesteś kolejny raz w błedzię jak i z systemem premiowania który uchwaliłeś. Nic na tym nie ugrasz, może pora wkońcu wyjść do ludzi i porozmawiać a nie chować się w biurze. Pamiętasz co mówiła kadrowa? Nic za darmo! To działa jednak w dwie strony !
zdjecie uzytkownika
Do działu HR - 2016-02-16 10:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo potrwa jeszcze ten terror ze strony mistrza na (usunięte przez administratora) ? Wszystkie działy mają premie tylko nie my. Dla niego ważne są liczby a nie ludzie!
zdjecie uzytkownika
Bartek S.O.S - 2016-02-16 21:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyslijmy naszego kolege z wioski z tej samej co mistrz niech zalatwi sprawe bo chłopaki po tych samych pieniądzach są, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
audi - 2016-02-16 21:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pamietacie wiecznie najaranego maryską (usunięte przez administratora) i jak wszystkich robił w bambuko , (usunięte przez administratora) i lidera to juz nie wspomne ,chodzil nic nierobil i mowil ze ma to gdzies bo z moldingu nie zwalniaja i na l4 po miesiacu przebywal i co norm nie wyrabial i nikt mu nic nie mowil i konsekwencji zadnych nie ponosił to byl jeden z tych co sie nie dal zlamac .
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-02-16 21:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten dzial upadnie jak zwolni sie (usunięte przez administratora) ,velux juz nie bedzie taki sam .
zdjecie uzytkownika
kuzyn - 2016-02-18 05:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To juz wiadomo kto zastąpi procesowego po rodzinie dobre etaty sie rozejdą
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-02-18 21:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak pierę tak będziecie skakać ,hahaha.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-02-18 21:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwietniu zaczyna sie nabór do fabryki w Olesnicy kto madry zawinie zabawki do innej piaskownicy , a reszcie dalej koty beda szczały do piaskownicy.Ja zawijam
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-02-19 05:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koka , lsd,marichuana ,metaamfetamina ,co bierze lider ze tak zapiernicza ?????
zdjecie uzytkownika
tesciowa - 2016-02-26 15:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham cie Mario ,ale ty jestes szybki jak pendolino z Kluczboraka do Namyslowa ,ty błyskawico moja.
zdjecie uzytkownika
Długi - 2016-02-29 10:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie w DIEHL płacą na dziendobry 2800 brutto + premie ludzie uciekac niech sami zasówają
zdjecie uzytkownika
tesciu - 2016-02-29 22:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak i moze tyle płaca ale wlicz w to prace w systemie 4 zmianowym .a druga sprawa ze trzeba zmienic prace na lzejsza i miej uciazliwa dla naszego zdrowia ja sama pracuje na moldingu i zapylenie jakie tam panuje to SZOK!!!!!!! Sluzowki nosa są calkowicie podraznione i te uczucie suchosci jest męczące .A jak liderzy i mistrz są tacy mądrzy to niech staną caly tydzien i naginaja na formie i sami ocenią warunki w jakich my pracujemy
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-03-01 00:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Pracowalem na kilku produkcjach i niestety ale wszedzie trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A czasem obowiazkowo od poniedziałku do soboty. Najwiecej do powiedzenia maja Ci ktorym nie chce sie pracować i tylko patrza jak uciec od obowiazkow. Zapraszam do jelcza i olawy a dopiero docenicie co tu mieliscie.
zdjecie uzytkownika
wiesniak z Wierzbicy Dolnej - 2016-03-03 08:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zalezy na jaki trafi sie dzial i jakiego sie ma przelozonego czy ukonczyl renomowaną uczelnie państwową czy prywatną za piniażki od rodzicow bo to drugie to nie oszukujmy sie to kuznie elokwentnych wioskowych cymbalow
zdjecie uzytkownika
Mamona - 2016-03-09 11:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie bonus świąteczny na kartach i podwyżki ?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-03-09 20:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytaj Mario
zdjecie uzytkownika
Mycha - 2016-03-17 21:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe na jakim stanowisku tyle płacą w diehlu????? Takiej wypłaty nigdy nie miałam nawet z nadgodzinami i wszystkimi weekendami. Bajek się nasluchales
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-03-20 16:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca pracą a kiedy będą rozmowy i ocena roczna ? kwiecień tuż tuż
zdjecie uzytkownika
W.N. - 2016-04-09 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2016-03-20 16:01:40]:
i tak podwyzki beda dla swoich
NB-Polska    VELUX
NB-Polska    VELUX
"Wywiad z Anna Dudzińska - Regional HR Manager w firmie Velux Polska"
Anna Dudzińska - Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego oraz podyplomowych studiów z Psychologii w zarządzaniu na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu. Certyfikowany Coach ICC. Posiada wieloletnie doświadczenie w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, szczególnie w podnoszeniu efektywności organizacji i zaangażowania pracowników, zarządzaniu talentami, budowaniu wizerunku pracodawcy oraz komunikacji wewnętrznej w przedsiębiorstwie. Na obecnym stanowisku odpowiedzialna za tworzenie, realizację i koordynację polityki personalnej Velux. Tworzy i nadzoruje programy motywacyjne i rozwojowe dla pracowników. Dba o zachowanie bezpieczeństwa i wysokich standardów pracy. Na początku naszej rozmowy, chcielibyśmy zabrać czytelników w podróż do przeszłości. Proszę Nam opowiedzieć o początkach firmy Velux. Nasza historia rozpoczęła się w 1941 roku w Danii. W 1942 roku założyciel firmy, inżynier Villum Kann Rasmussen, wynalazł współczesne okno do poddaszy Velux. Obecnie jesteśmy jedną z najsilniejszych marek na światowym rynku materiałów budowlanych, a nasze produkty są sprzedawane niemal na całym świecie. Mamy fabr...
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-23 21:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może ktoś powiedzieć jakie zarobki brutto mają magazynierzy?
zdjecie uzytkownika
Podwyżki - 2016-04-30 05:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no w tym roku to czyste szaleństwo z tymi podwyżkami. Najwięcej dostaną ci co najmniej robią. A to chyba chodzi o to żeby zatrzymać operatorów maszyn a nie liderów czy jakościowców.
zdjecie uzytkownika
Afera - 2016-04-30 14:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dziwnego że ludzie kradną skoro tak mało im płacą. W ogóle co to za sposób naliczania wypłat ? 2600 na umowie plus 600 zł premi a do ręki niecałe 2400. Czy ktoś to sensownie potrafi wytłumaczyć ?
zdjecie uzytkownika
Jo - 2016-05-01 14:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Afera - 2016-04-30 14:08:51]:
Wow, na którym dziale tyle dostajesz?
zdjecie uzytkownika
Mariuszszsz ale brzydkie imię - 2016-05-03 21:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze na moldingu , jeszcze jak cie lider zastraszy lub pogoni do pracy to tyle dostaniesz , lub jest inna szansa trzeba donosić na kolegów i koleżanki albo być głupolem zakładowym .
zdjecie uzytkownika
Magik - 2016-05-04 09:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podesłałem tą karteczke z systemem płac do Diehla . Niech wiedzą że u nas najlepiej płacą!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie było źle. Rekrutacja ogólnie niewymagająca.
Pytania: Bardzo dużo szczegółowych pytań, moim zdaniem wiele z nich tylko stresuje człowieka a nic konkretnego się z tego pracodawca nie dowiaduje.
zdjecie uzytkownika
Paś - 2016-05-04 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty się lepiej pilnuj magik a nie wtykasz nosa w nieswoje sprawy !!!
zdjecie uzytkownika
m15 - 2016-05-05 05:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podskakoj koliberku w podkolanowkach bo ci oczko pojdzie , i tak jestes posmiewiskiem wsrod pracownikow dzialu i calego biura.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NB-Polska VELUX!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NB-Polska VELUX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert