brak logo

HIPSZ Spółka z o o

Rydzyna

Opinie o HIPSZ Spółka z o o

000 2014-06-03 12:59:09
Szczerze nie polecam ! Zastanówcie się pięć razy zanim tam pójdziecie mają tam ludzi za NIC !
1
000 2014-06-04 12:34:33
Pracowałam tam zbyt długo i w życiu bym tam nie wróciła każdy jedzie na drugą osobę że aż uszy nastawiać ! Atmosfera daleka od ideału ! Kiedy zaczynałam tam pracować to mnie ostrzegano że aby tam pracować trzeba mieć dobrą psychikę ! I z tym się zgadzam !
000 2014-06-05 12:55:16
A to zależy czy chcesz tam pracować na dłużej czy tylko na sezon . Bo wielu było śmiałków którzy po pierwszym dniu już uciekali :) mówią : " do odważnych świat należy " ale jeśli masz też inne propozycje lub coś innego na oku to zastanów się bardzo dobrze zanim podejmiesz decyzję . Napisałam swoją opinię aby przestrzec osoby które chcą podjąć współpracę z tą firmą .
sezon 2014-07-02 14:25:39
Również nie polecam !
1
sezon 2014-07-07 18:53:29
@gogol: Z tego co mi wiadomo to nie.
ololo 2014-07-22 15:33:36
A ja nie narzekam, pracuje piąty rok da sie wytrzymac
3
5 2014-08-07 11:47:36
Hehe ten zakład nie należy do fajnych :)
OLE 2014-08-30 14:23:27
A tam weekendy są wolne?
4
gowor 2014-09-03 18:06:37
Uwaga ! Naruszenie regulaminu.
3
tenznany 2014-09-04 10:03:29
Ja już tam pracuje kilka dobrych lat i powiem szczerze ze nie jest wcale tak źle jak każdy tutaj opisuje a praca w sezonie nie może być niczym lepszym normalnie miód malina w sezonie wiadomo trzeba się narobić ale idzie za to zarobić
3
999 2014-09-04 14:57:09
Miód malina jasne :D chyba jeden wielki syf hehe :D
3
gowork 2014-09-04 15:35:27
Uwaga ! Naruszenie regulaminu.
jeeep 2014-09-06 00:42:44
NIE POLECAM !! robię już tam trochę nie dość ,ze przedźwigasz dziennie parę-albo paręnaście ton to zero szacunku w szczególności od brygadzistek które przestoją cały dzień przy taśmie i graja boginie , do tego trzeba mieć ogromnie mocna psychikę zęby tam pracować . pozdr ...
1
google 2014-09-28 21:45:26
Najgorsza firma w której musiałem pracować. Tragedia.
2
jędza 2014-10-01 14:26:53
nie polecam, chaos, chaos, chaos, to jedyne co w tej firmie można zobacyć, wydzierające się na siebie panienki w biurze na parterze i mało kompetentna kadrowa na drugim piętrze, brak podstawowych narzędzi pracy, jeden na drugiego patrzy wilkiem
2
marcin 2014-10-05 15:17:04
na magazynie też syf, ludzie na sortowni wciąż przychodzą i odchodzą po paru dniach, zamiast ustalonych umów o pracę - rezygnując po kilku dniach, otrzymują umowy zlecenie, to chyba niezgodne z kodeksem pracy
2
onaa 2014-10-07 19:12:32
Praca nawet spoko, ale co niektóre brygadzistki to kompletna padaka.
Pracowałam tam jakis czas i po przeniesieniu sie do innej firmy zrozumiałem co znaczy pojęcie brygadzista!
1
ono 2014-10-15 21:43:56
niezgodne z kodeksem pracy jest tez rezygnacja z pracy po 2-4h badz po paru dniach poniewaz masz 2 tyg okres wypowiedzenia,a dostaja umowe o prace na okres próbny na 1 mies, to nie dziwmy sie, ze dostaja takie i nie inne swiadectwo pracy
2
guska 2014-10-20 20:19:55
paskudna praca,atmosfera a co niektore brygadziski maja przede wszystkim zdolnosci w krzyczeniu a niekoniecznie w organizowaniu pracy zespolowej
1
ja 2014-11-26 12:32:11
KIERAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NIE PRACA
Mimi 2015-04-28 16:35:04
POLECAM !! Chętnie bym tam wróciła praca wspaniała niektóre osoby są denerwujące ale da się przeżyć.! Bardzo polecam!!
kolo 2015-07-28 17:17:59
Haha to chyba ktos z biura napisal!!:) wszyscy wiedzą ze tam syf i balagan! To zwykly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ktorym przez 8 godzin na jedna osobe przypada do przerzucenia 25ton!! I oczyeiscie nedzna wyplata 1300 a nArobisz sie jak wół!!!
3
ja :) 2015-08-19 21:49:24
to nie wiem, cos Ty tam robil, pracowalem tam w ubieglym roku, jakos nie narzekam, bylem moze z 18dni w sumie zarobilem ponad 1700zl, malo tego, nocek ciagnalem malo, wiec co narzekac ? problemem jednym jest to ze sporo przejechalem, gdyby nie stala praca, chetnie i w tym roku poszedlbym tam na sezon, jak wszedzie zdarzaja sie osoby, ktore Ci sie nie spodobaja, ja trafilem na spoko brygadzistke, a takze bardzo przyjaznie nastawionych stalych pracownikow, jak dla mnie + i moge bez watpienia polecic firme.
1
kolo 2015-08-21 02:05:18
Przyjdz popracuj kilka lat i pozniej wydaj opinie... poza tym nie porownuj tego co robilrs jako student do tego co tam musza szarpac normalni pracownicy na umowie!!!!
aaa 2015-08-28 20:48:03
hej dojezdza ktoś z rawicza do pracy ?
nowy 2015-12-17 23:20:59
hipsz daje mi do myslenia pracowałem ciezko ale da sie wyczymac lecz jedno nie daje mi spokoju bez winy pracownika wypowiadajom umowy cos nie tak
1
kasia b. 2016-04-08 15:40:59
Asiu nadal pracujesz w zbycie? dalej rzucasz telefonem i wrzeszczysz przeklinając na klientow? przecież chciałaś odejść i robić karierę....
7
bo 2016-08-12 21:58:49
Nie, ale weekendy są płatne podwójnie
kluseczka 2016-08-13 16:49:05
czyli dokładnie jaka wychodzi netto stawka godzinowa?
Zostaw swoją opinię o HIPSZ Spółka z o o - Rydzyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIPSZ Spółka z o o