brak logo

STOLPŁYT - Wójcik

Elbląg

Opinie o STOLPŁYT - Wójcik

jak sie tam pracuje? 2012-12-08 12:32
jak sie pracuje u wojcika ? jak na mazurskiej ? jak atmosfera w parcy?
32
zorro 2013-02-23 18:24
jaka kasa na magazynie w stolpłycie ? gdzie sie sklada cv do wójcika ?
9
Lg 2013-07-17 04:26
Generalnie praca jest taka jak pewnie w większości firm, ale od dłuższego czasu są słabe pensje. Ponoć niedługo ma być "lepiej", ale to się słyszy już od paru miesięcy.
3
w3r3 2014-03-16 20:19
jakie tam zarobki?
5
aaaaaaa 2014-07-29 11:57
no rzeczywiście 3000 netto to mała pensja
2
qweeer 2014-12-12 18:18
3000 netto? ciekawe gdzie... Na frezarce ledwie 2900 robiac 240h w tym dwie niedziele.
3
gosc 2015-05-31 22:17
Mam tam kuzyna narobi godz od zarąbania i zarobi max 1 800 netto (6 zł na godz brutto plus premia) wiec te 3000 to chyba kolego brutto a nie netto. Zresztą jak wy było tak dobrze to by się ludzie z tamtą nie zwalniali hurtowo.
Ostatnio kuzyn mi opowiadał kawał jaki tam krąży u nich w pracy :
"Czym się rożni STOLPŁYT od balkonu? Balkon utrzyma czteroosobową rodzinę a stolpłyt nie ;)
3
Andrzej 2015-11-18 21:38
za duzo kolesiostwa powiazan mlodego Wojcika z niby kierownikami kapusiostwo nie polecam tego miejsca
4
kris 2016-01-08 13:13
jedna zasadnicza rzecz praca jak praca....ale 240 godzin to lekka przesada,,,,pracuje w dre...40 godzin tygodniwo,,,,160 miesiecznie....i stawki wieksze....to co u wujcika zarobia w 240 godzinach ja mam w 160...mam czas dla siebie i riodziny,,a nie tylko robota i spanie...na tym polega wyzysk
3
xxx 2016-02-02 07:17
jak można było taki zakład który stworzył stary Wójcik zmienić w takie szambo, stary to się za życia powinien przewracać że synuś mu tak gnoi
2
Man 2016-05-27 19:23
Czasem? Żartujesz? Robi sie po 9h pon-sob plus niedziela "dla chętnych" ale spróbuj odmówić, to cię szantażują wpisaniem NN, obniżeniem stawki itp. Kierownictwo zastrasza pracownikow wszelkimi sposobami zeby pracowali ponad norme. Jak ci sie uda miec dwa dni wolnego w miesiacu to sie ciesz.A przed sezonem urlopowym ucinane są premie wszystkim, zeby potem mniej płacić za urlopy. PIP miałby sie tam czym zająć ale oczywiscie wszechmocnym W.nikt nic nie zrobi.
6
kk 2016-05-28 06:22
właśnie chciałem tam składać podanie na operatora cnc ale widze że chyba nie ma sensu skoro tam jest aż tak strasznie
3
złodziejstwo 2016-05-28 06:46
już dawno powinni się za to wziąść urzędasy z PIP ale to są układy albo poprostu dają im w łapę bo nie reagują na skargi pracowników ...co za kraj...tylko stąd wyjechać i to jak najdalej...
3
kk 2016-06-14 07:46
to ogólnie jako operator CNC można tam ile zarobić ktoś wie bo zamierzałem iść na rozmowe ale teraz to już nie wiem po przeczytaniu tej strony... aż taki dramat tam z kasą????
bbbb 2016-06-22 16:29
Zgadzam się z opinią, że pracownicy są zastraszani. Pseudo Kierownicy , których jest więcej niż pracowników ciągły mobbing. Jak chcesz 1 -2 dni urlopu to musisz niemal na kolanach prosić żeby łaskawy kierownik zgodził się. A jak zachorujesz to lepiej się nie pokazuj bo cię zgnębią.We wszystkich fabrykach Wójcika jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzi traktują jak szmaty i gorszy sort.
5
Kasia 2016-07-02 21:11
Pracuję u Wójcika parę miesięcy i nie chce mi się czytać tych wszystkich bzdur jakie tu piszecie.Owszem praca nie jest lekka, ale płacą , wszystko jest legalnie , kierownictwo super i na wolne też można iść. Wszystko jest do uzgodnienia jak się sumiennie pracuje to nie ma żadnych problemów.
5
Kasia 2016-07-07 15:51
Ewa musisz się przejść do biura i zapytać
Monty Lu 2016-07-26 21:59
Marudy zawsze się znajdą. Jest od razu umowa o pracę, wynagrodzenie też nie najgorsze jak na elbląskie warunki. III zmiany, albo praca po 9 h dziennie, ale wg mnie rozliczenia są ok. Jak dobrze zagadasz z kierownikiem to się dogadasz. Po ludzku i da się wszystko załatwić. Kwęczący jakby zarabiali i po 4 tys to i tak będą kwękać, powody zawsze się znajdą. Ja tam pracuje od 8 miesięcy i nie narzekam
5
Azazel 2016-10-04 13:32
Jak wygląda praca ? Jak to praca na produkcji (jeśli idziesz na to stanowisko) , na poczatku jest ciezko, ale z czasem przywykniesz do niej. Jednak kierownictwo jest zjebane, tylko chodza i opierdzielają pracownikow zamiast zając się czyms pozytecznym. Obiecują że o starych pracownikach będą pamiętac ze ich jakoś wyróżnią za lata pracy, a tymczasem za plecami inni pracownicy cos gadaja na innych (tzw. Pupilki kierownikow ), ze takiego mojego tate przeniesli na gorsze stanowisko (jednego ze starszych z pracownikow), bo jednego dnia zle sie czul i nie szla mu praca, a tak to przez te wszystkie lata wyniki mial dobre. Kierownictwo tam to smiech na sali.
maoooa 2016-10-04 13:49
Wydaje mi się, ze faktycznie na produkcji nie jest aż tak super, no ale jest to jednak praca i daje konkretne zarobki, tez z tego co wiem nadgodziny są płatne extra, wiec to się na pewno opłaca. Dajcie znać jak coś będziecie wiedziecie, bo nie wiem jak to wygląda.
1
aaaa 2016-11-10 18:51
To chyba o innej fabryce piszesz, albo trafiłaś na normalnego kierownika, co u Wójcika nie zdarza się.Chamstwooooo i brak poszanowania ludzi. WYZYSK!!!!!
6
luck 2016-12-16 19:40
Na Święta Bożego Narodzenia upier..ludziom po 300-400 zł z premii. Tak Wójcik dziękuje swoim öpracownikom...dziadostwo...dno...
2
max 2016-12-23 09:48
w laymanie tez nie jest za milo nawet po 10 zl nie dal na swieta .Wstyd i brak szacunku do ludzi co caly rok zap... na nich .
3
Bbb 2017-01-20 18:23
Wyzysk i brak szacunku . robia z ludzi co zechca .
4
mała mi 2017-02-16 22:13
Co wy piszecie! U nas nie jest źle, chłopaki w tamtym roku poszli do dre a teraz żałują. Taki jest tam syf ze masakra, operatorzy się zwalniają, mam tam kuzyna na pile, chce do nas przyjść. Szanujmy naszą pracę bo możemy trafić gorzej
2
nikt wazny 2017-02-26 12:07
to chyba ten kuzyn pijak i popapraniec zap..... dalej u wujcika i w laymanie za 1800 powodzenia
Zostaw swoją opinię o STOLPŁYT - Wójcik - Elbląg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLPŁYT - Wójcik