Opinie o Barbara Bajor Pizzeria Aduś w Elbląg

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Barbara Bajor Pizzeria Aduś. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Barbara Bajor Pizzeria Aduś o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Restauracje i catering - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Barbara Bajor Pizzeria Aduś w Elbląg

baner wywiady
Gabriela Nowy wpis

Tyle tu komentarzy narzekających klientów, że coś z daniem poszło nie tak. No dobra, a czy jak pracownik popełni właśnie błąd czy czegoś po prostu nie potrafi, to pracodawca oferuje opcję szkolenia dodatkowego, żeby mógł normalnie pracować?

Dave Nowy wpis

Zamówiłem filet z kurczaka,frytki,sos,surówki.Filet cieniusienki,sosu prawie wcale,a frytki twarde i suche na wiór.Porcja mała,a z dowozem cena30pln.Aduś,kiedyś renoma.....Teraz kiepsko

Ana Nowy wpis

W jednym kawałku pizzy zwisał włos na długość pół metra albo i metra… jeść mi się odechciało, obrzydlistwo. Po wysłaniu zdjęcia szanownym pracownikom zapytali tylko czy wymienić pizzę, na która niestety czekać kolejna godzinę nie będę, dalej-zero odzewu. Dramat, wyslalabym jakas inspekcje sanitarna, bo to nie do pomyślenia ????

Agnieszka Nowy wpis

Mógłby ktoś dla odmiany wystawić tutaj jakąś merytoryczną opinię odnośnie pracy tutaj? Bo rozumiem oczywiście ten żal jednego z niezadowolonych klientów tutaj ale mnie to by warunki pracy bardziej interesowały. Ktoś, coś?

Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Barbara Bajor Pizzeria Aduś. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
logo firmy Kierowca Taxi - atrakcyjne zarobki!
Elbląg
Udriver Poland sp. z o.o. sp.k.
(74 opinii)
logo firmy Inwentaryzacja w markecie Elbląg
Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit
(771 opinii)
logo firmy Konstruktor - Technolog
Elbląg
Dam-Rob Sp. z o.o. Sp. k.
(90 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Aleksandra

Aż miesiąc przeżywasz to że ci pizza nie smakowała? Co tak naprawdę Cię boli, bo wierzyć mi się nie chce że tyle wysiłku wkładasz w krytykowanie firmy tylko dlatego że coś Ci nie smakowało...

Barbara

Jestem stałą klientka zamawiam notorycznie z tej restauracji gdy dwa razy odmowilam przyjecia poniewaz dostalam nie ta pizze teraz dowiedzialam sie ze jestem na czarnej liscie.Ta pizzeria spada na psu i napewno juz nie bede z niej korzystala

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Barbara Bajor Pizzeria Aduś - Elbląg

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Barbara Bajor Pizzeria Aduś
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Gdyńska 61
    82-300 Elbląg
  • NIP: 5782278194 REGON: 170391780
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)