brak logo

Hipokrates

Kraków

Opinie o Hipokrates

topolino 2010-06-09 20:26:40
Można polecić.
5
seidi 2014-09-08 21:42:57
he he - tu nie ma żadnych "celów do wyrobienia" :)
1
Papugas 2014-10-10 18:07:31
Spoko! Pozytywna współpraca, choć mam cele (IMS).
Jarek W 2015-05-08 12:23:43
Polecam, choć niestety skończył się projekt w którym pracowałem. Są wymagający ale przewidywalni. Stara dobra szkoła. Znów szukam roboty... Stary Rep
misia 2015-07-23 16:05:04
Spokojna robota. Nie są odjechani. Waaakaaacje się zaczynają dla mnie!
krakuska 2015-09-07 15:08:10
Pracowalam przez kilka miesiecy dla nich. ( usunięte przez administratora ) Realizuja projekty dla innych firm, wiec dusza kase by wyjsc na swoje. Ciagle szukaja nowych do wydy.... W biurze przeskakujesz nad stosami CV na podlodze. pozdro!
1
misia 2015-09-17 13:01:16
Krakuska to chyba na zlecenie konkurencji działa. Repuję dla Hipokratesa kilka lat i nie mam jakichkolwiek problemów z płatnościami.
BB 2016-01-12 23:53:23
Pracowałem w sekretariacie. Fajna atmosfera. Normalni goście. Pozytyw!
1
Kornelia 2016-01-16 10:42:26
Hipokrates - jest ok. Jestem zadowolona. Od roku z nimi pracuję (zlecenie) i sobie chwalę.
Basia 2016-02-17 01:23:56
Słyszałam, że szukają też dwóch pielęgniarek (magister).
Kaja 2016-03-09 18:32:32
pakieto napisał: "z resztą najważniejsze jest to, że dają umowę o pracę"

Co ty gadasz??? Przecież umowa o prace to SYF! Ja zawsze pracodawców pytam o kontrakt, bo nie chcę oddawać połowy kasy skarbówce i zostawać z pensją-ochłapem.
nk 2016-10-14 11:06:07
Zostałam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjną - pracownik sekretariatu. Może ktoś już był na rozmowie i podzieli się jakimiś wiadomościami na ten temat? Na co mam się przygotować?
rosa.w. 2016-10-14 12:43:56
rowniez bylam na rozmowie w firmie hipokrates na stanowisku pracownik biurowy,zauwazylam ze srednio raz na pol roku robiona jest rekrutacja- co swiadczy o dosc duzej rotacji na tym stanowisku. stawka i forma zatrudnienia (usunięte przez administratora)jaka obecnie proponuja jest zenujaco smieszna a wymagania i oczekiwania wobec kandydatow sa niebotycze w stosunku do tego co oni proponuja.nie polecam.
szkoda waszego czasu!
1
Paweł C. 2016-10-15 11:27:37
He he, z rozbawieniem czytam wynurzenia "pokrzywdzonych" :) prawie 4 lata pracowałem jako przedstawiciel i bardzo sobie chwaliłem. Niestety projekt się skończył. Zarobki nie są wysokie ale przeciętne. (W niektórych korporacjach są niższe, a zapylasz jak niewolnik. ) Jak ktoś myśli ze firma zapłaci za nicnierobienie albo próbuje oszukiwać to się dziwi ze został zwolniony i później wylewa żale na forum. Taki frustrat, oszust, leń, w każdej pracy będzie miał problem.
Paweł C. 2016-10-15 11:29:10
He he, z rozbawieniem czytam wynurzenia "pokrzywdzonych" :) prawie 4 lata pracowałem jako przedstawiciel i bardzo sobie chwaliłem. Niestety projekt się skończył. Zarobki nie są wysokie ale przeciętne. (W niektórych korporacjach są niższe, a zapylasz jak niewolnik. ) Jak ktoś myśli ze firma zapłaci za nicnierobienie albo próbuje oszukiwać to się dziwi ze został zwolniony i później wylewa żale na forum. Taki frustrat, oszust, leń, w każdej pracy będzie miał problem.
Paweł C. 2016-10-15 13:54:00
He he, z rozbawieniem czytam wynurzenia "pokrzywdzonych" :) prawie 4 lata pracowałem jako przedstawiciel i bardzo sobie chwaliłem. Niestety projekt się skończył. Zarobki nie są wysokie ale przeciętne. (W niektórych korporacjach są niższe, a zapylasz jak niewolnik. ) Jak ktoś myśli ze firma zapłaci za nicnierobienie albo próbuje oszukiwać to się dziwi ze został zwolniony i później wylewa żale na forum. Taki frustrat, oszust, leń, w każdej pracy będzie miał problem.
Paweł C. 2016-10-15 13:56:55
He he, z rozbawieniem czytam wynurzenia "pokrzywdzonych" :) prawie 4 lata pracowałem jako przedstawiciel i bardzo sobie chwaliłem. Niestety projekt się skończył. Zarobki nie są wysokie ale przeciętne. (W niektórych korporacjach są niższe, a zapylasz jak niewolnik. ) Jak ktoś myśli ze firma zapłaci za nicnierobienie albo próbuje oszukiwać to się dziwi ze został zwolniony i później wylewa żale na forum. Taki frustrat, oszust, leń, w każdej pracy będzie miał problem.
1
Anka 2016-10-15 15:33:31
Ja byłam na praktyce studenckiej. Było ok. Są wymagajacy (godziny itp), ale szanuja ludzi. Ja polecam.
2
Paweł daj spokój... 2016-10-16 21:37:28
Hi hi, z podobnym rozbawieniem czytam wynurzenia "byłych"pracowników :) Wątpię żeby jakikolwiek były pracownik (sprzed bliżej nieokreślonego czasu), akurat wszedł do tematu, na którym nie pojawiała się żadna opinia od wielu miesięcy, i nagle z dobroci serca i poczucia obowiązku zaczął bronić byłego pracodawcy.
Paweł C. 2016-10-17 07:35:05
Nic dziwnego - mam powiadomienia o wszystkich moich byłych pracodawcach i chętnie czytam, co o nich piszą. Ale jak ktoś napisze bzdury lub grubą nieprawdę, to trzeba zareagować
Paweł C. 2016-10-17 07:42:05
Nic dziwnego - mam powiadomienia o wszystkich moich byłych pracodawcach i chętnie czytam, co o nich piszą. Ale jak ktoś napisze bzdury lub grubą nieprawdę, to trzeba zareagować
Paweł 2016-10-17 07:44:16
Nic dziwnego - mam powiadomienia o wszystkich moich byłych pracodawcach i chętnie czytam, co o nich piszą. Ale jak ktoś napisze bzdury lub grubą nieprawdę, to trzeba zareagować
MAŁA 2016-10-18 09:14:41
. Byłam wczoraj na rozmowie, potwierdzam zdanie poprzedników. Ogólnie miła atmosfera i otoczenie. Wymagane założenie własnej działalności. Sądząc z rozmowy to praca w piątek , świątek i niedzielę. Biuro czynne w dni powszednie do 20 i w sobotę do 14 . Stawka godzinowa . Jak odpowiedziałam na pytanie o oczekiwania finansowe to usłyszałam że nie zarobie tyle( wynika że zarobie około 1850zł). Wybór należy do każdego indywidualnie, ja zrezygnowałam.
1
Zostaw swoją opinię o Hipokrates - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hipokrates