brak logo

IMPEL CLEANING SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o IMPEL CLEANING SP. Z O.O.

admin 2015-07-31 13:15:51
Na jakim stanowisku najlepiej jest pracować w firmie IMPEL CLEANING SP. Z O.O.? Czekamy na Twoje opinie!
gryka 2015-08-18 08:34:01
impel to świetna firma i dobry pracodawca. wypłaty są regularne, nie trzeba się o nie upominać, przełożeni w porządku, a współpracownicy sympatyczni. w każdym zakresie jest po prostu ok :)
vii 2015-08-26 14:43:20
impel ma sporo obiektów więc każdy znajdzie coś dla siebie. pracowałam w kilku miejscach i wszędzie było ok. pracy odpowiednio dużo w stosunku do zarobków, nie zamiatam nosem ziemi po zmianie ;) także firma na plus!
Mea 2015-08-31 14:34:18
Praca do lekkich nie należy lecz przy dobrej organizacji szybko idzie a to podstawa.
Barbara 2015-09-07 22:29:04
Praca początkowo z przypadku, a tu już minęło kilka miesięcy i raczej nic się nie zmieni. Stabilna i z wypłatą na czas, można planować przyszłość i wydatki.
Bolo_45 2015-10-10 22:22:37
Zastanów się dobrze nad podjęciem tam pracy. Wiem co mówię. Robią Niepełnosprawnych w bambuko, o pracy po 7 godz. zapomnij podsuną ci wniosek o zgodę na pracę w zwiększonej normie pracy itd. zamydlą oczy że tak musi być itd. jak nie podpiszesz to nie masz pracy.
Bolo_45 2015-10-10 22:34:55
Na żadnym, trzeba omijać tę Firmę z daleka
kamil 2016-07-09 05:29:18
a teraz kogos potrzebuja do pracy ? bo ja akurat szukam nowej i tutaj by mi pasowalo
da 2016-07-09 22:22:07
kamil' tak poszukuja tylko nie wiem na jakie stanwosiko chciałbyś aplikować, jakie masz wykształćenie oraz doswiadczenie, zależy też jaka lokalizacja Ci odpowiada. Proponuję ci wejsc na oferty pracy tej frmy na gowork i sprawdzic, są nowe, wiec mozesz aplikować
Zostaw swoją opinię o IMPEL CLEANING SP. Z O.O. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL CLEANING SP. Z O.O.