brak logo

PRZEDSIĘBIORSTWO FARB PRZEMYSŁOWYCH

Kłomnice

Opinie o PRZEDSIĘBIORSTWO FARB PRZEMYSŁOWYCH

niedoszły ... 2011-03-30 13:50:49
Też dzwoniłem do tej firmy, rekrutacja Dyrektor Spółki.
Rozmowa telefoniczna trzy minuty z osobą chyba [usunięte przez administratora]
(domyślam się, że Prezes? firmy)
Śmieszne i niepoważne, odradzam!
anonim 2011-04-23 01:04:50
Potwierdzam. Ogólnie brak profesjonalizmu w każdymwymiarze. (stanowisko: kierownik działu handlowego) Na pytanie: \\\"co należy do obowiązków, jaka jest specyfika pracy\\\" pada odpowiedź: \\\"kierowanie działem handlowym\\\", ankieta heh, z której nic nie wynika, bynajmniej mój anonimowy rekrutor nic nie wyczytał (chyba za dużo krzyżyków nastawiałem) bo nawet nie podał % profilu dopasowania kandydata bo chyba temu miała służyć ta ankieta- czyli spasowanie kandydata do ustalonego profilu... Moim zdaniem wielkie ubytki we współczesnej kulturze i metodach zarządzania przedsiębiorstwem - w wiedzy i doświadczeniu kadry zarządzającej....- rozmawiałem z anonimami, bo nikt sie nie przedstawił mimo moich uścisków dłoni i przedstawieniu. Niestety nie poznałem prezesa, a tak bardzo chciałem :) Brak konkretów, brak inicjatywy, brak perspektyw...
anonim 2011-04-23 01:19:37
Przepraszam ze sie nie przedstawiłem wcześniej :) Piotrek
-anna 2012-01-23 09:20:33
Witam,
Wszystkie poniższe opinie są jak najbardziej trafne. W Pośrednictwie Pracy firma uważana jest jako specyficzna ....... Osoba kompetentna do rekrutacji, jest delikatnie mówiąc dziwna. W każdej firmie kierownik działu handlowego ma inny zakres obowiązków i to pracodawca określa co dany pracownik ma robić i za co ma być odpowiedzialny. Jeżeli kandydat nie spełnia oczekiwań i nie osiąga wyników, to się nie nadaje i nie zostaje przyjęty. Jednak nie rozumiem jak kandydat na jakiekolwiek stanowisko ma powiedzieć jak pokieruje firmą. Firmą, która de facto nie ma nawet swojej strony internetowej. Reasumując - pan prezes jest tak potwornie znudzony życiem i nie ma co robić, więc jako atrakcję zamieszcza ofertę pracy w PUP i naśmiewa się z bezrobotnych. Może chce się dowartościować, a może andropauza ....
wojtek 2012-06-27 18:01:55
Wysyłałem do nich CV już w 2009 r. Aplikowałem na stanowisko dyrektora zarządzjącego. Jestem tzw. 50+. Dostałem telefon zwrotny. Rozmowa była krótka, a najważniejsze pytanie brzmiało, czy skoro mam
tyle lat, to czy dam sobie radę? Z R E Z Y G N O W A Ł E M!!!
prezes 2015-02-06 13:35:32
Ogłoszenie na stanowiska kierownicze jest od kilku lat. Osoby przyjęte wytrzymują max 4 do 5 dni. To jest żenada, prezes twierdzi że strona internetowa jest nie potrzebna "bo tu trzeba pracować a nie komputery". Chyba te słowa już mówią same za siebie. Jak przyszedłem na rozmowę to prezes zaczął mi opowiadać jak Chohriakow wjeżdżał do Częstochowy na czołgu.
Takiego drugiego dziadostwa i zatwardzialstwa w Polsce NA PEWNO niema nigdzie.Należałoby się zastanowić co jest nie tak, czy setki osób z którymi rozmawiają czy może zarząd i kierownictwo jest delikatnie mówiąc są "inni".
klipeczny 2016-05-15 12:11:40
podobno dobrze płacą.
kim 2016-05-22 21:19:04
klipecny, też tak słyszałem chociaż według mnie praca u nich nie rozwinie tak człowieka jak u konkurencji niestety
Zostaw swoją opinię o PRZEDSIĘBIORSTWO FARB PRZEMYSŁOWYCH - Kłomnice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO FARB PRZEMYSŁOWYCH