brak logo

kuchinox

Zgierz

Opinie o kuchinox

anonim 2011-02-18 13:31:25
Pracuje tam znajomy narzeka i szuka innej pracy bo pracuje tam coraz więcej osób które umieją tylko [usunięte przez moderatora] .... a sami o pracy nie maja pojecia.Szczególnie kierownictwo
ooo 2012-05-04 18:40:36
Odradzam zakupu wyrobow firmy Kuchinox Zgierz, jezeli nie chcesz miec problemow.
Roger 2012-11-29 22:34:29
Zgadzam się nieprawdopodobne kupiłem baterie retro umywalkową niby mosiężną. Korek zaczął brązowieć (takie plamy brązowe się potworzyły) już za 2 dni - nieprawdopodobne dziadostwo. Kupiłem w Bricomanie w Wilanowie, tam tez oddam i powiem co myślę o produkcie i tej firmie. UWAGA: u mnie nie chodziło o cenę tylko wygląd mi pasował.
badziewie chinskie 2013-03-06 18:08:45
Witam.
Ja również zakupiłem baterie z firmy kuchinox jedno wielkie badziewie,Znajomi również zakupili i maja te same problemy.LUDZIE LUDZIE NIE KUPUJCIE TYCH ŻADNYCH PRODUKTÓW.
cotti 2014-05-27 15:13:35
Forum o firmie zmieniło się w forum o produktach, a zatem: ja mam baterie Kuchinox od 4 lat i jak do tej pory się nie popsuły. Czytam Wasze opinie i albo trafiliście na trefną partię produkcyjną albo ja mam szczęście... ale złego słowa powiedzieć nie mogę.
znawca 2014-05-27 15:34:46
jaka cena takie i produkty, więc wszystko w normie, za darmo to nikt nic dobrego nie daje! takie życie i realia
killer 2015-04-23 12:51:24
to chiński szajs jednorazowy!!!
PH 2016-02-18 17:24:51
Cześć orientujecie się ktoś czy ciężko sie dostać do kuchinox na stanowisko przedstawiciela??
PH 2016-03-10 09:42:40
Problem w tym że narazie nikogo nie potrzebują
PH 2016-05-14 10:10:05
@yhy dlatego cieżko się do nich dostać na przedstawiciela. Ja pracuje ponad 6 lat jako PH i właśnie chciałbym się zatrudnić w kuchinox ale mało prawdopodobne jest że ich PH zrezygnuje z takiej pracy.
nick 2016-07-21 18:48:47
Witam orientuje się ktoś gdzie można znaleźć oferty pracy do Kuchinox na stanowisko przedstawiciela?
Z góry dzięki
bum 2016-07-30 18:23:48
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno miały się pojawić jakieś premie, ale pewnie są do tego odpowiednie benefity socjalne.
Zostaw swoją opinię o kuchinox - Zgierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kuchinox