Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o carrefour

Pracowałeś w firmie carrefour i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tajemniczy znajomy - 2011-02-07 21:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos napisał, ze narzekamy ale tak naprawde jest. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tomek - 2011-02-08 14:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]też jestem nowym pracownikiem i jest to dla mnie szokiem bo ja mam bardzo dobrą opinie o sklepie, pracownikach i atmosferze.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
roksana - 2011-02-08 15:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Praca to praca i wiadomo, że jak ktoś komuś płaci to równocześnie wymaga. Pracownicy front i back office (którzy już zresztą zostali wymienieni po imieniu) oraz pani [usunięte przez moderatora] to naprawdę normalni ludzie i zaręczam że jeżeli dobrze się wykonuje daną prace a nie ''na odwal'' to są w stanie to docenić. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2011-03-06 11:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam!!! Zero profesjonalizmu ze strony [usunięte przez moderatora]. Jeden wielki chaos i brak dobrej atmosfery w pracy.
zdjecie uzytkownika
BYLA PRACOWNICA - 2011-03-09 09:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MNIE SIE WYDAJE ZE TAM WCALE NIE MA TAK ZLE BO OD CZASU GDY ZACZELO SIE TAK ZLE DZIAC JUZ DAWNO KTOS BY COS Z TYM ZROBIL. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-16 22:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujac tam, mozna odniesc wrazenie, ze wiekszosc ludzi 'zarzadzajacych' sila robocza [usunięte przez moderatora] jakby zycie poza sklepem nie istnialo [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Basia - 2011-05-28 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalniać zwalniać zwalniać ludzi [usunięte przez moderatora] to już jest reguła i norma firmy Carrefour tylko ciekawe jak długo?Tylko ciekawe że zawsze obrywa zwykły szary pracownik ten co najwięcej się stara i pracuje.Pozdrowienia [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 19:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nasz były[usunięte przez moderatora] był naprawdę spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-09 14:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to czytam to płakac się chce.Jestem byłą pracownicą i Panu Bogu dziekuję że już tam nie pracuję. Choć nie powiem lubiłam tę pracę ale do czasu,kiedy menagerom i kierownictwu nie uderzyła woda sodowa do głowy.[usunięte przez moderatora].Tylko zwykli robole dostawali wymówienia.I to są młodzi ludzie którzy muszą pracowac ale z takimi papierami mają ciężko znależ pracę.[usunięte przez moderatora]Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu -chyba że zmieni się obsada sklepu.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-19 22:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak chcesz zeby [usunięte przez moderatora] nie wrocił wcale to beda sie [usunięte przez moderatora] opierdzielac i wami wyslugiwac a juz nie wspomniec o brudzie i smrodzie jaki tam panuje .Korzystajac z publicznej toalety to czyste obrzydzenie bierze smrod brud [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
kTOŚ tAKI sOBIE - 2011-08-03 17:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK TAM TAK DALEJ BEDZIE TAKA SAMA ATMOSFERA TO WSZYSCY Z TAMTAD SIE ZWOLNIA A WTEDY PAN [usunięte przez moderatora] BEDZIE MUSIAŁ SAM WYKŁADAC TOWAR WIEĆ ŻYCZMY MU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-21 12:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] odchodzi? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-09-23 11:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekqwe jak będzie teraz? Lepiej na pewno już nie:(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-01 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie to wszystko jest spoko w Carrefourze :) poza drobnymi zmianami, które zaszły ostatnio ... no i niektórzy pracownicy też są nie HALLO ..[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-10-02 19:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Carrefour to jedna obłuda , [usunięte przez moderatora] pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-11-09 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze kierownictwo pracuje gdy jest kontrolaa tak szkoda gadać, no moze poza panią [usunięte przez moderatora] i panią [usunięte przez moderatora] ktore od począ tku zawsze pracowały nie obijały się
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-16 11:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
pracowałam w firmie od początku. Pamiętam miłą atmosferę i fajnych ludzi. Niestety z czasem wszystko się popsuło.[usunięte przez moderatora]Obowiązków przybywało, wynagrodzenie stało w miejscu... [usunięte przez moderatora] z administracji z łaską wystawiająca jakiekolwiek zaświadczenia, [usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu. Sama cieszę się że już tam nie pracuję. Pozdrawiam tych co wytrwali:)
zdjecie uzytkownika
był pracownica na szczęście - 2011-12-11 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt tam pracować to trzeba mieć nerwy ze stali, jeden zwala na drugiego, donosy, obgadywanie każdego dnia a potem Wigilijka i fałszywe życzenia [usunięte przez moderatora].Może teraz jest dobrze z Panią [usunięte przez moderatora] ale poprzednio to był koszmar pozdrawiam[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-13 11:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest gorzej. nowa pani [usunięte przez moderatora] nie zna sie na niczym i nie ma zadnego pomysłu na prowadzenie sklepu. niektórym daje do zrozumienia ze lepiej by było gdyby sie zwolnili bo nie chce ich.ludzie którzy maja umowy do konca grudnia nie wiedza co dalej. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2011-12-15 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]Ja tam pracowałam 3 lata i z sympatią wspominam te chwile i gdybym tylko mogła to wróciłabym do pracy w tym miejscu ale nie mogę zrozumieć ,że jeden na drugiego nadajecie i psy nawzajem na siebie wieszacie jak w sumie większośc dnia spędzacie w pracy i jestescie na siebie zdani i powinniscie się nawzajem traktowac jak rodzina
zdjecie uzytkownika
e.k - 2012-02-19 17:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] jest świetna , robi porządki na sklepie łącznie z ludżmi tak trzymać .
zdjecie uzytkownika
ha - 2012-03-13 16:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludziska dajcie spokój jest ok,nie róbcie problemów
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-03-25 20:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour to praca na czas, przerwy na czas, zakaz rozmów, zakaz przyjażni, [usunięte przez moderatora] , kary jakieś głupie czyli nic innego jak Carrefour to współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedyna rada to uciekać z takiej firmy i nie kupować tam niech plajtują
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-25 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
zdjecie uzytkownika
j23 - 2013-11-13 22:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No zgadzam się z k,,,,, niby nic ale żeby takie rzeczy przy współpracownikach ?ciekawa jestem jak przyjdzie do pracy to czy będzie tak głowę unosić do góry jak
[usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie carrefour
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x