Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-16 13:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego Panie A. kiedyś przed świetami były przyjęcia,dużo młodych osób oddało cv .Widziałem na jakiej zasadzie się to odbywało.Jedna z Pan kierowniczek czytała i komentowała\" ...o panna po studiach,dwa języki,bardzo dobra znajomość komputera... -do kosza bo pracownik nie może być lepiej wykształcony i madrzejszy od kierownictwa a przeciez carrefour stawia na rozwój??!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 19:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej naszej firmie to są ludzie fałszywi,większość to kapusie i tyle a kierownictwo do niczego jeden na drugiego nadaje.Jedyną fajną i normalną osobą jest pani O.Reszta to obiboki , wielcy kierownicy od siedmiu boleści ja to sobie nic z nich nie robię pracuję pomału i mam gdzieś ich daszki, palety za takie pieniądze niech się cieszą że wstałem i przyszedłem do pracy ha ha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 21:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największym obibokiem to jesteś Ty !!!! nawet wiem kim jesteś
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 23:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj widzę że jakiś kierowniczek się odezwal oj boli prawda boli a może kierowniczka co? ha ha ha
zdjecie uzytkownika
robol z Carre.... - 2011-01-29 21:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekacie tu na forum a jak idziecie do pracy to się nisko każdemu kłaniacie , tyłki przełożonym liżecie jak i sobie na wzajem. A za plecami (czego przykładem jest to forum) jeden drugiemu do gardła skaczecie . Problem w tym że wszyscy jesteśmy tacy sami , chcemy dużo zarabiać , nic nie robić , być wychwalanym przez wszystkich i oczywiście przy okazji żeby innym nic nie wychodziło(to by potęgowało nasze zadowolenie) . Jedynym i najbardziej realnym sposobem rozwiązaniem problemu jest zlikwidowanie stanowisk pracy od najniższych do najwyższych ..... Ale i tak suma sumarum byli byśmy bez pracy czyli dalej NIE ZADOWOLENI .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-29 23:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację to prawda co piszesz no może po za jednym że my niektórzy naprawdę zasuwamy w pracy i ciągle na najniższej krajowej a zwłaszcza Ci od początku co tam pracują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 14:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwił mnie fakt że pani (usunięte przez administratora)dziękuje niektórym osobom za współpracę a zwłaszcza kierownictwu a przecież oni wszyscy wiedzieli o jej zwolnieniu i pary z gęby nikt nie powiedział, no ale ona miala zawsze wysoką kulturę osobistą i inteligencję i dlatego pozdrawiam ją serdecznie a oni nie zasługują na podziękowania niestety
zdjecie uzytkownika
koszule - 2011-01-30 16:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mi wiadomo w (usunięte przez administratora) niema już ochrony tylko wykładacze towaru w czarnuch koszulach ha ha
zdjecie uzytkownika
dosia - 2011-01-30 17:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest wszystko paranoja ten sklep ci ludzie co tam noszą tyłki wyżej niż ustawa przewiduje brak słów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 22:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tym to jest obóz pracy, a po za tym dyrektor uważa wszystkich za idiotów fakt tak zasuwać za najniższą krajową i być jeszcze tak podle traktowany ze strony zwykłych buraków bez szkoły to skandal, no ale coż jak ciężko z pracą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 17:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam choć by człowiek nie wiem jak się starał to i tak źle zrób to zrób tam to przyniesc wynieść pozamiataj i jeszcze źle a te oddzywki mądrusie szczyt wszystkiego przemądrzale kury jedna z druga noga na noga i o jaka ja to zmęczona jestem a pól dniówki się siedzi chyba wiadomo o kogo chodzi ha ha ha śmiechu warte
zdjecie uzytkownika
pracownik ale były na szczeście - 2011-02-03 14:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda tam zawsze tak było dziesięć pomysłów na minutę, jednego dnia pół dniówki przebudowa na drugi dzień inna osoba przenosi w inne miejsce bo żle i gdzie logika?.Jedna z pań kierowniczek zadała coś człowiek robił a tu dyrektor ochrzania że to tak nie miało być,a ona zdziwiona że nie zadała tego szlak mnie trafił na miejscu powiedziałem co myślę i tyle.Potem to nagrywalem na komórkę to co mówiła ale nie zdążyłem użyć bo mnie zwolnili banda oszołomów
zdjecie uzytkownika
była pracownica Carrefour - 2011-02-05 16:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że tam obojętnie co się robiło zawsze było żle, i czasami to właśnie kierownik zawalił bo czegoś nie dopilnował a obrywało się nam zwykłym pracownikom.Standardem było zabieranie premii , robienie na złość , grafiki zmieniane po sześć razy w miesiącu szczególnie przez jedną kierowniczkę.Wcale nie zrobili mi wtedy na złość ze mnie zwolnili teraz mam inną pracę gdzie jestem doceniana i robię z normalnymi ludzmi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-07 13:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się same popołudniówki wykorzystywanie ludzi i nic po za tym zwalnianie dobrych pracowników a co do grafika to w tygodniu zmiana 5 razy bo komuś się nie chciało robić na popołudnie to trzeba druga osobę wykorzystać śmiechu warte
zdjecie uzytkownika
Tajemniczy znajomy - 2011-02-07 16:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w carrefourze i na poczatku bylo dobrze jak nie pewne osoby takie jak Halina, ktora kazdemu za plecami mogłaby nóz w plecy włożyć. nastepną osoba jest Magda,ktora uwaza sie za kierowniczke a tak naprawde jest normalnym pracownikiem. Mały Maric w okularach, ktory nic nie robi,a jak przyjdzie co do czego to cale zasługi ida do niego. Karolina byla osoba szczera do bólu i to mi sie podobało ale tak co to ona nie jest. wporzadku byla super kobietata o imieniu Ola. szanowala i nalad to robi a niektórych to boli, ze potrafi sie dogadać z mojej strony co do niej nic dodac nic ujac... mozna by bylo pisac i pisac ale sie streszczam jeszcze na koniec Zaneta, wszystko okej ale pamietajcie co gadacie jej bo strasznie fałszywa jest. pracuje tam jej rodzina Roxi i Aneta. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-07 18:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak racja ale osoby np z warzyw tez są fałszywe jak a wogule masakra jak pomyśle to mi się nie dobrze robi i .itd a szczególnie jedna osoba
brak słów
zdjecie uzytkownika
Tajemniczy znajomy - 2011-02-07 21:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos napisał, ze narzekamy ale tak naprawde jest. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tomek - 2011-02-08 14:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]też jestem nowym pracownikiem i jest to dla mnie szokiem bo ja mam bardzo dobrą opinie o sklepie, pracownikach i atmosferze.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
roksana - 2011-02-08 15:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Praca to praca i wiadomo, że jak ktoś komuś płaci to równocześnie wymaga. Pracownicy front i back office (którzy już zresztą zostali wymienieni po imieniu) oraz pani [usunięte przez moderatora] to naprawdę normalni ludzie i zaręczam że jeżeli dobrze się wykonuje daną prace a nie ''na odwal'' to są w stanie to docenić. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2011-03-06 11:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam!!! Zero profesjonalizmu ze strony [usunięte przez moderatora]. Jeden wielki chaos i brak dobrej atmosfery w pracy.
zdjecie uzytkownika
BYLA PRACOWNICA - 2011-03-09 09:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MNIE SIE WYDAJE ZE TAM WCALE NIE MA TAK ZLE BO OD CZASU GDY ZACZELO SIE TAK ZLE DZIAC JUZ DAWNO KTOS BY COS Z TYM ZROBIL. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-16 22:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujac tam, mozna odniesc wrazenie, ze wiekszosc ludzi 'zarzadzajacych' sila robocza [usunięte przez moderatora] jakby zycie poza sklepem nie istnialo [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Basia - 2011-05-28 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalniać zwalniać zwalniać ludzi [usunięte przez moderatora] to już jest reguła i norma firmy Carrefour tylko ciekawe jak długo?Tylko ciekawe że zawsze obrywa zwykły szary pracownik ten co najwięcej się stara i pracuje.Pozdrowienia [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 19:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nasz były[usunięte przez moderatora] był naprawdę spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-09 14:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to czytam to płakac się chce.Jestem byłą pracownicą i Panu Bogu dziekuję że już tam nie pracuję. Choć nie powiem lubiłam tę pracę ale do czasu,kiedy menagerom i kierownictwu nie uderzyła woda sodowa do głowy.[usunięte przez moderatora].Tylko zwykli robole dostawali wymówienia.I to są młodzi ludzie którzy muszą pracowac ale z takimi papierami mają ciężko znależ pracę.[usunięte przez moderatora]Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu -chyba że zmieni się obsada sklepu.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-19 22:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak chcesz zeby [usunięte przez moderatora] nie wrocił wcale to beda sie [usunięte przez moderatora] opierdzielac i wami wyslugiwac a juz nie wspomniec o brudzie i smrodzie jaki tam panuje .Korzystajac z publicznej toalety to czyste obrzydzenie bierze smrod brud [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
kTOŚ tAKI sOBIE - 2011-08-03 17:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK TAM TAK DALEJ BEDZIE TAKA SAMA ATMOSFERA TO WSZYSCY Z TAMTAD SIE ZWOLNIA A WTEDY PAN [usunięte przez moderatora] BEDZIE MUSIAŁ SAM WYKŁADAC TOWAR WIEĆ ŻYCZMY MU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-21 12:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] odchodzi? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-09-23 11:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekqwe jak będzie teraz? Lepiej na pewno już nie:(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-01 18:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie to wszystko jest spoko w Carrefourze :) poza drobnymi zmianami, które zaszły ostatnio ... no i niektórzy pracownicy też są nie HALLO ..[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-10-02 19:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Carrefour to jedna obłuda , [usunięte przez moderatora] pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-11-09 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze kierownictwo pracuje gdy jest kontrolaa tak szkoda gadać, no moze poza panią [usunięte przez moderatora] i panią [usunięte przez moderatora] ktore od począ tku zawsze pracowały nie obijały się
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-16 11:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
pracowałam w firmie od początku. Pamiętam miłą atmosferę i fajnych ludzi. Niestety z czasem wszystko się popsuło.[usunięte przez moderatora]Obowiązków przybywało, wynagrodzenie stało w miejscu... [usunięte przez moderatora] z administracji z łaską wystawiająca jakiekolwiek zaświadczenia, [usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu. Sama cieszę się że już tam nie pracuję. Pozdrawiam tych co wytrwali:)
zdjecie uzytkownika
był pracownica na szczęście - 2011-12-11 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt tam pracować to trzeba mieć nerwy ze stali, jeden zwala na drugiego, donosy, obgadywanie każdego dnia a potem Wigilijka i fałszywe życzenia [usunięte przez moderatora].Może teraz jest dobrze z Panią [usunięte przez moderatora] ale poprzednio to był koszmar pozdrawiam[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-13 11:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest gorzej. nowa pani [usunięte przez moderatora] nie zna sie na niczym i nie ma zadnego pomysłu na prowadzenie sklepu. niektórym daje do zrozumienia ze lepiej by było gdyby sie zwolnili bo nie chce ich.ludzie którzy maja umowy do konca grudnia nie wiedza co dalej. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2011-12-15 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]Ja tam pracowałam 3 lata i z sympatią wspominam te chwile i gdybym tylko mogła to wróciłabym do pracy w tym miejscu ale nie mogę zrozumieć ,że jeden na drugiego nadajecie i psy nawzajem na siebie wieszacie jak w sumie większośc dnia spędzacie w pracy i jestescie na siebie zdani i powinniscie się nawzajem traktowac jak rodzina
zdjecie uzytkownika
e.k - 2012-02-19 17:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] jest świetna , robi porządki na sklepie łącznie z ludżmi tak trzymać .
zdjecie uzytkownika
ha - 2012-03-13 16:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludziska dajcie spokój jest ok,nie róbcie problemów
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-03-25 20:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour to praca na czas, przerwy na czas, zakaz rozmów, zakaz przyjażni, [usunięte przez moderatora] , kary jakieś głupie czyli nic innego jak Carrefour to współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedyna rada to uciekać z takiej firmy i nie kupować tam niech plajtują
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-25 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
zdjecie uzytkownika
j23 - 2013-11-13 22:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No zgadzam się z k,,,,, niby nic ale żeby takie rzeczy przy współpracownikach ?ciekawa jestem jak przyjdzie do pracy to czy będzie tak głowę unosić do góry jak
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-04-20 22:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylo nie cerfur ,wytrzymałam 3 dni na kasie sama praca nawet moze byc ,ale te k...co nas pilnowalay jakies popipszone ,traktuja czlowieka jak smiecia wiecej juz tam nie pojde mam 44 lata a traktowaly mnie te jedze jak śmiecia LUDSZIE NIE IDZCIE GO CERFURA W TRNOWSKICH GÓRACH NA KOSCIUSZKI
zdjecie uzytkownika
fejm - 2014-05-13 01:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to musi być strasznie niewdzięczna robota...stać nad ludźmi cały dzień i patrzeć im prosto na ręce bez przerwy
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-11-30 21:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chcę się zatrudnić w Poznaniu w Carrefour jako kasjerka, ale nigdzie nie znalazłam informacji na temat ile wolnego w tygodniu mi przypada no i czy zatrudniajac się tam muszę mieć książeczkę sanepidu, czy chcą ją zobaczyć na rozmowie kwalifikacyjnej czy można zrobić później a może oni sami wysyłają ze skierowaniem ?
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-01-28 19:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, tak się zastanawiam, czy Carrefour zatrudnia w ogóle bezpośrednio, czy raczej jedyna droga, aby się tu dostać to jakas agencja zatrudnienia? Pytam, bo własnie tak pracuje w innym markecie i wiadomo, Ci agencyjni mają mniej. W ogóle ile tutaj kasjerzy zarabiają, jest 1600 na rękę? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Esze - 2015-03-30 18:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od stanowiska na które aplikujesz, jeśli na kase to raczej ciężko Ci będzie wyciągnąć więcej niż 1500. Ale jest też wiele innych stanowisk. I np w Zamościu na BHPowca szukają teraz osoby. Dokładnie to nazwali to Menedżer ds. BHP. No ale myślę, że właśnie takie osoby nie są zatrudniane przez agencje tylko bezpośrednio, jednak mógłby ktoś to potwierdzić ?
zdjecie uzytkownika
stanley - 2015-04-15 13:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Esze, a wiesz może ile może zarobić pracownik konkretnego działu? na przykład na piekarnii albo na mięsie, do obsługi działu konkretnego? bo ja licze na jakieś 2 tys do ręki..
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-04-29 17:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour Polska ulega dużemu rozrostowi na terenie naszego kraju, dlatego też poszukują do pracy wielu osób między innymi na takich stanowiskach jak kasjer, pracownik działu nabiał czy specjalista w dziale handlowym oraz weiele innych
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2015-09-22 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiszę pracę jako merchandiser. Nowy kierownik wymaga niemożliwego. Choćbyś dwoiła się i troiła to i tak jest za wolno. Każdy ruch ogląda z kamer i wypomina dlaczego tak, a nie inaczej. Pracownicy są na niego wściekli, albo się go boją, ale nikt tego jawnie nie mówi. Co chwila dzwoni do frontu i pyta się, gdzie już jesteśmy, ile alejek uporządkowaliśmy (jego norma to 5 alejek, nieważne czy z napojami, czy z papierem toaletowym, dla niego to nie ma znaczenia. Przerwa to równe 15 minut, z czego 5 zajmuje wpisanie się w księgi w sklepie i w ochronie na drugim końcu sklepu, więc nie można nawet porządnie zjeść. Nowi pracownicy nie wytrzymują z reguły nawet miesiąca.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-09-22 22:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie do carrefour zawsze bedzie duza rekrutacja. i mysle ze nie trzeba miec jakis odpowiednich kwalifikacji zeby sie tam dostac. teraz poszukuja osob na stanowiska kasjerki, sprzedawcy, a nawet jezeli sa zainteresowani to na stac do dzialu it. wiec chyba nie jest tak zle. jezlei ktos tam nie chce cale zycie pracowac to chociaz na zaczepke ma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert