Carrefour Polska

Tarnowskie Góry

Opinie o Carrefour Polska

koszule 2011-01-30 16:20:41
jak mi wiadomo w (usunięte przez administratora) niema już ochrony tylko wykładacze towaru w czarnuch koszulach ha ha
0
dosia 2011-01-30 17:54:57
to jest wszystko paranoja ten sklep ci ludzie co tam noszą tyłki wyżej niż ustawa przewiduje brak słów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
0
anonim 2011-01-30 22:18:11
Zgadzam się z tym to jest obóz pracy, a po za tym dyrektor uważa wszystkich za idiotów fakt tak zasuwać za najniższą krajową i być jeszcze tak podle traktowany ze strony zwykłych buraków bez szkoły to skandal, no ale coż jak ciężko z pracą
0
anonim 2011-01-31 17:16:09
tam choć by człowiek nie wiem jak się starał to i tak źle zrób to zrób tam to przyniesc wynieść pozamiataj i jeszcze źle a te oddzywki mądrusie szczyt wszystkiego przemądrzale kury jedna z druga noga na noga i o jaka ja to zmęczona jestem a pól dniówki się siedzi chyba wiadomo o kogo chodzi ha ha ha śmiechu warte
0
pracownik ale były na szczeście 2011-02-03 14:43:45
Tak to prawda tam zawsze tak było dziesięć pomysłów na minutę, jednego dnia pół dniówki przebudowa na drugi dzień inna osoba przenosi w inne miejsce bo żle i gdzie logika?.Jedna z pań kierowniczek zadała coś człowiek robił a tu dyrektor ochrzania że to tak nie miało być,a ona zdziwiona że nie zadała tego szlak mnie trafił na miejscu powiedziałem co myślę i tyle.Potem to nagrywalem na komórkę to co mówiła ale nie zdążyłem użyć bo mnie zwolnili banda oszołomów
0
była pracownica Carrefour 2011-02-05 16:51:34
To prawda że tam obojętnie co się robiło zawsze było żle, i czasami to właśnie kierownik zawalił bo czegoś nie dopilnował a obrywało się nam zwykłym pracownikom.Standardem było zabieranie premii , robienie na złość , grafiki zmieniane po sześć razy w miesiącu szczególnie przez jedną kierowniczkę.Wcale nie zrobili mi wtedy na złość ze mnie zwolnili teraz mam inną pracę gdzie jestem doceniana i robię z normalnymi ludzmi
0
anonim 2011-02-07 13:08:48
zgadzam się same popołudniówki wykorzystywanie ludzi i nic po za tym zwalnianie dobrych pracowników a co do grafika to w tygodniu zmiana 5 razy bo komuś się nie chciało robić na popołudnie to trzeba druga osobę wykorzystać śmiechu warte
0
Tajemniczy znajomy 2011-02-07 16:09:11
pracowałem w carrefourze i na poczatku bylo dobrze jak nie pewne osoby takie jak Halina, ktora kazdemu za plecami mogłaby nóz w plecy włożyć. nastepną osoba jest Magda,ktora uwaza sie za kierowniczke a tak naprawde jest normalnym pracownikiem. Mały Maric w okularach, ktory nic nie robi,a jak przyjdzie co do czego to cale zasługi ida do niego. Karolina byla osoba szczera do bólu i to mi sie podobało ale tak co to ona nie jest. wporzadku byla super kobietata o imieniu Ola. szanowala i nalad to robi a niektórych to boli, ze potrafi sie dogadać z mojej strony co do niej nic dodac nic ujac... mozna by bylo pisac i pisac ale sie streszczam jeszcze na koniec Zaneta, wszystko okej ale pamietajcie co gadacie jej bo strasznie fałszywa jest. pracuje tam jej rodzina Roxi i Aneta. Pozdrawiam serdecznie
0
anonim 2011-02-07 18:17:12
tak racja ale osoby np z warzyw tez są fałszywe jak a wogule masakra jak pomyśle to mi się nie dobrze robi i .itd a szczególnie jedna osoba
brak słów
0
Tajemniczy znajomy 2011-02-07 21:28:25
ktos napisał, ze narzekamy ale tak naprawde jest. [usunięte przez moderatora]
0
tomek 2011-02-08 14:34:16
[usunięte przez moderatora]też jestem nowym pracownikiem i jest to dla mnie szokiem bo ja mam bardzo dobrą opinie o sklepie, pracownikach i atmosferze.[usunięte przez moderatora]
0
roksana 2011-02-08 15:24:52
[usunięte przez moderatora]Praca to praca i wiadomo, że jak ktoś komuś płaci to równocześnie wymaga. Pracownicy front i back office (którzy już zresztą zostali wymienieni po imieniu) oraz pani [usunięte przez moderatora] to naprawdę normalni ludzie i zaręczam że jeżeli dobrze się wykonuje daną prace a nie ''na odwal'' to są w stanie to docenić. [usunięte przez moderatora]
0
Andrzej 2011-03-06 11:31:43
Nie polecam!!! Zero profesjonalizmu ze strony [usunięte przez moderatora]. Jeden wielki chaos i brak dobrej atmosfery w pracy.
0
BYLA PRACOWNICA 2011-03-09 09:37:56
A MNIE SIE WYDAJE ZE TAM WCALE NIE MA TAK ZLE BO OD CZASU GDY ZACZELO SIE TAK ZLE DZIAC JUZ DAWNO KTOS BY COS Z TYM ZROBIL. [usunięte przez moderatora]
0
anonim 2011-03-16 22:45:46
pracujac tam, mozna odniesc wrazenie, ze wiekszosc ludzi 'zarzadzajacych' sila robocza [usunięte przez moderatora] jakby zycie poza sklepem nie istnialo [usunięte przez moderatora]
0
Basia 2011-05-28 15:48:25
Zwalniać zwalniać zwalniać ludzi [usunięte przez moderatora] to już jest reguła i norma firmy Carrefour tylko ciekawe jak długo?Tylko ciekawe że zawsze obrywa zwykły szary pracownik ten co najwięcej się stara i pracuje.Pozdrowienia [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2011-07-05 19:30:33
nasz były[usunięte przez moderatora] był naprawdę spoko
1
anonim 2011-07-09 14:12:45
Jak to czytam to płakac się chce.Jestem byłą pracownicą i Panu Bogu dziekuję że już tam nie pracuję. Choć nie powiem lubiłam tę pracę ale do czasu,kiedy menagerom i kierownictwu nie uderzyła woda sodowa do głowy.[usunięte przez moderatora].Tylko zwykli robole dostawali wymówienia.I to są młodzi ludzie którzy muszą pracowac ale z takimi papierami mają ciężko znależ pracę.[usunięte przez moderatora]Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu -chyba że zmieni się obsada sklepu.[usunięte przez moderatora]
0
anonim 2011-07-19 22:53:29
Tak chcesz zeby [usunięte przez moderatora] nie wrocił wcale to beda sie [usunięte przez moderatora] opierdzielac i wami wyslugiwac a juz nie wspomniec o brudzie i smrodzie jaki tam panuje .Korzystajac z publicznej toalety to czyste obrzydzenie bierze smrod brud [usunięte przez moderatora]
0
kTOŚ tAKI sOBIE 2011-08-03 17:28:41
JAK TAM TAK DALEJ BEDZIE TAKA SAMA ATMOSFERA TO WSZYSCY Z TAMTAD SIE ZWOLNIA A WTEDY PAN [usunięte przez moderatora] BEDZIE MUSIAŁ SAM WYKŁADAC TOWAR WIEĆ ŻYCZMY MU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
anonim 2011-09-21 12:22:34
[usunięte przez moderatora] odchodzi? [usunięte przez moderatora]
0
:) 2011-09-23 11:40:03
Ciekqwe jak będzie teraz? Lepiej na pewno już nie:(
0
anonim 2011-10-01 18:50:36
ogólnie to wszystko jest spoko w Carrefourze :) poza drobnymi zmianami, które zaszły ostatnio ... no i niektórzy pracownicy też są nie HALLO ..[usunięte przez moderatora]
0
pracownica 2011-10-02 19:56:56
W Carrefour to jedna obłuda , [usunięte przez moderatora] pozdrawiam serdecznie.
0
pracownik 2011-11-09 16:21:50
Zawsze kierownictwo pracuje gdy jest kontrolaa tak szkoda gadać, no moze poza panią [usunięte przez moderatora] i panią [usunięte przez moderatora] ktore od począ tku zawsze pracowały nie obijały się
0
anonim 2011-11-16 11:04:46
Witam
pracowałam w firmie od początku. Pamiętam miłą atmosferę i fajnych ludzi. Niestety z czasem wszystko się popsuło.[usunięte przez moderatora]Obowiązków przybywało, wynagrodzenie stało w miejscu... [usunięte przez moderatora] z administracji z łaską wystawiająca jakiekolwiek zaświadczenia, [usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu. Sama cieszę się że już tam nie pracuję. Pozdrawiam tych co wytrwali:)
0
był pracownica na szczęście 2011-12-11 19:03:20
Fakt tam pracować to trzeba mieć nerwy ze stali, jeden zwala na drugiego, donosy, obgadywanie każdego dnia a potem Wigilijka i fałszywe życzenia [usunięte przez moderatora].Może teraz jest dobrze z Panią [usunięte przez moderatora] ale poprzednio to był koszmar pozdrawiam[usunięte przez moderatora]
0
anonim 2011-12-13 11:00:16
teraz jest gorzej. nowa pani [usunięte przez moderatora] nie zna sie na niczym i nie ma zadnego pomysłu na prowadzenie sklepu. niektórym daje do zrozumienia ze lepiej by było gdyby sie zwolnili bo nie chce ich.ludzie którzy maja umowy do konca grudnia nie wiedza co dalej. [usunięte przez moderatora]
0
była pracownica 2011-12-15 21:23:46
[usunięte przez moderatora]Ja tam pracowałam 3 lata i z sympatią wspominam te chwile i gdybym tylko mogła to wróciłabym do pracy w tym miejscu ale nie mogę zrozumieć ,że jeden na drugiego nadajecie i psy nawzajem na siebie wieszacie jak w sumie większośc dnia spędzacie w pracy i jestescie na siebie zdani i powinniscie się nawzajem traktowac jak rodzina
1
e.k 2012-02-19 17:55:14
Pani [usunięte przez moderatora] jest świetna , robi porządki na sklepie łącznie z ludżmi tak trzymać .
0
ha 2012-03-13 16:14:15
hej ludziska dajcie spokój jest ok,nie róbcie problemów
0
obserwator 2012-03-25 20:31:14
Carrefour to praca na czas, przerwy na czas, zakaz rozmów, zakaz przyjażni, [usunięte przez moderatora] , kary jakieś głupie czyli nic innego jak Carrefour to współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedyna rada to uciekać z takiej firmy i nie kupować tam niech plajtują
0
Anonim 2013-06-25 09:15:06
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
0
j23 2013-11-13 22:41:57
No zgadzam się z k,,,,, niby nic ale żeby takie rzeczy przy współpracownikach ?ciekawa jestem jak przyjdzie do pracy to czy będzie tak głowę unosić do góry jak
[usunięte przez moderatora]
2
beti 2014-04-20 22:48:22
tylo nie cerfur ,wytrzymałam 3 dni na kasie sama praca nawet moze byc ,ale te k...co nas pilnowalay jakies popipszone ,traktuja czlowieka jak smiecia wiecej juz tam nie pojde mam 44 lata a traktowaly mnie te jedze jak śmiecia LUDSZIE NIE IDZCIE GO CERFURA W TRNOWSKICH GÓRACH NA KOSCIUSZKI
0
fejm 2014-05-13 01:24:14
to musi być strasznie niewdzięczna robota...stać nad ludźmi cały dzień i patrzeć im prosto na ręce bez przerwy
0
Pola 2014-11-30 21:20:24
hej, chcę się zatrudnić w Poznaniu w Carrefour jako kasjerka, ale nigdzie nie znalazłam informacji na temat ile wolnego w tygodniu mi przypada no i czy zatrudniajac się tam muszę mieć książeczkę sanepidu, czy chcą ją zobaczyć na rozmowie kwalifikacyjnej czy można zrobić później a może oni sami wysyłają ze skierowaniem ?
0
igrek 2015-01-28 19:28:44
Hej, tak się zastanawiam, czy Carrefour zatrudnia w ogóle bezpośrednio, czy raczej jedyna droga, aby się tu dostać to jakas agencja zatrudnienia? Pytam, bo własnie tak pracuje w innym markecie i wiadomo, Ci agencyjni mają mniej. W ogóle ile tutaj kasjerzy zarabiają, jest 1600 na rękę? Z góry dzięki za informacje.
0
Esze 2015-03-30 18:39:54
Zależy od stanowiska na które aplikujesz, jeśli na kase to raczej ciężko Ci będzie wyciągnąć więcej niż 1500. Ale jest też wiele innych stanowisk. I np w Zamościu na BHPowca szukają teraz osoby. Dokładnie to nazwali to Menedżer ds. BHP. No ale myślę, że właśnie takie osoby nie są zatrudniane przez agencje tylko bezpośrednio, jednak mógłby ktoś to potwierdzić ?
0
stanley 2015-04-15 13:19:17
@Esze, a wiesz może ile może zarobić pracownik konkretnego działu? na przykład na piekarnii albo na mięsie, do obsługi działu konkretnego? bo ja licze na jakieś 2 tys do ręki..
0
gruby 2015-04-29 17:20:26
Carrefour Polska ulega dużemu rozrostowi na terenie naszego kraju, dlatego też poszukują do pracy wielu osób między innymi na takich stanowiskach jak kasjer, pracownik działu nabiał czy specjalista w dziale handlowym oraz weiele innych
0
anonimowa 2015-09-22 19:38:36
Opiszę pracę jako merchandiser. Nowy kierownik wymaga niemożliwego. Choćbyś dwoiła się i troiła to i tak jest za wolno. Każdy ruch ogląda z kamer i wypomina dlaczego tak, a nie inaczej. Pracownicy są na niego wściekli, albo się go boją, ale nikt tego jawnie nie mówi. Co chwila dzwoni do frontu i pyta się, gdzie już jesteśmy, ile alejek uporządkowaliśmy (jego norma to 5 alejek, nieważne czy z napojami, czy z papierem toaletowym, dla niego to nie ma znaczenia. Przerwa to równe 15 minut, z czego 5 zajmuje wpisanie się w księgi w sklepie i w ochronie na drugim końcu sklepu, więc nie można nawet porządnie zjeść. Nowi pracownicy nie wytrzymują z reguły nawet miesiąca.
0
maja 2015-09-22 22:51:46
generalnie do carrefour zawsze bedzie duza rekrutacja. i mysle ze nie trzeba miec jakis odpowiednich kwalifikacji zeby sie tam dostac. teraz poszukuja osob na stanowiska kasjerki, sprzedawcy, a nawet jezeli sa zainteresowani to na stac do dzialu it. wiec chyba nie jest tak zle. jezlei ktos tam nie chce cale zycie pracowac to chociaz na zaczepke ma.
0
niko 2016-02-09 21:40:34
maja, na samą kasę nie trzeba mieć wielkich umiejętnośći. Ale np. jeżeli ktoś pragnie być regionalnym managerem to już 2-3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku jest wymagane.
0
burek 2016-02-14 21:30:53
niko, według mnie to dobrze, że Carrefour szuka osób już z doświadczeniem. W sumie mogliby szukać wśród już zatrudnionych osób, ale tak to mają profesjonalistów.
0
adik 2016-02-21 15:26:14
burek, zalezy jeszcze na jakie stanowisko, bo i sa ogłoszenia bez specjalnego doświadczenia. Ewentualnie to doswiadczenie nie jest wysokie, dla przykładu kierownik sklepu - doświadczenie na podobnym stanowisku – min. 2 lata.
0
ertyu 2016-03-02 20:23:50
a myslal ktos moze o stazu u nich ? szukaja na stanowisko kierownika sklepu widzialem ze tam oferuja stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę..
0
bajzen 2016-03-05 17:18:18
Myślę, że jest to dosyć ciekawa opcja @ertyu, ponieważ na początku niby masz te 1500 netto, no ale jak już skończy się okres stażowy to normalnie dają umowę o pracę i zarobki wyższe.
0
laura 2016-03-13 10:27:54
to potwierdzone informacje @bajzen bo jak tak to taka stawka jest naprawdę niska chyba, że mówimy o jakiejś lokalizacji w mniejszej miejscowości bo jeśli chodzi o Warszawę jak dla mnie to mega nisko
0
monso 2016-05-12 17:46:46
W wielu przypadkach @laura niestety pracownicy dostają umowę zlecenie, ale zazwyczaj dzieje się tak w przypadku osób, które posiadają status ucznia, z jednej strony jest to korzystne bo dzięki temu ponad 1700 złotych zarobią
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska