Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-07 19:58:18 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Eurotel - Gdańsk. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-05-07 20:01:14 odpowiedz | cytuj
Nie do końca uczciwi
Anonim - 2009-10-01 08:13:28 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2009-10-01 08:13:35 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2009-10-01 08:13:35 odpowiedz | cytuj
kasia_N - 2010-05-05 13:24:23 odpowiedz | cytuj
dajcie sobie spokój z tą firmą, obiecują premie i na obietniach się kończy, ciągle zawyżają plan sprzedaży a jak się już go wyrobi to się czepiają wszystkiego by tylko premii nie dac, (ostatnio było ze wszystko ok ale w kantorku jest syf i premia przepadnie za to massssakra przecież, a przecież klient nie zajrzy do kantorka więc po co problemy robią), poza tym kierownik regionalny jest nieprzyjemny, nie polecam
anonim - 2010-05-11 14:47:46 odpowiedz | cytuj
ALE W JAKIM MIESCIE TAK OCZUKUJ???? NIE WIECIE JAK JEST WE WROCLAWIU I JAKIE PODSTAWY SA???
renata - 2010-08-06 13:49:17 odpowiedz | cytuj
ogolnie mowiac czysty wyzysk, za smieszne pieniadze gdzie to my konsultanci odwalamy kawal dobrej roboty, w biedronce wiecej wam zaplaca.
były pracownik - 2010-09-11 21:27:12 odpowiedz | cytuj
Również odradzam pracę w Eurotelu, zarobki marne i koordynatorzy bez doświadczenia, kompetencji w ogóle masakra
diego - 2010-11-20 19:30:28 odpowiedz | cytuj
koordynatorzy bez doswiadczenia? konkretnie kto nazwiska... nie znasz wszystkich wiec sie nie wypowiadaj
anonim - 2010-11-29 21:38:24 odpowiedz | cytuj
Nie cenią pracownika, przepływ informacji w firmie - żaden!
anonim - 2010-11-29 21:38:36 odpowiedz | cytuj
Nie cenią pracownika, przepływ informacji w firmie - żaden!
anonim - 2010-12-13 22:57:43 odpowiedz | cytuj
Praca faktycznie za ma�e pieni�dze ale spokojna, zależy w jakim mie�cie. Co do koordynatorów to si� nie zgodz�, wcze�niej by�a Pani "P" gdzie faktycznie jako osoba zarz�dzaj�ca to bardzo cienko. Do niedawna by� Pan "Z" i by�o bardzo sympatycznie, potrafi� nie tylko wymaga� ale i dobrze doradza�. Niestety juz nie ma i czekam jak b�dzie z now� osob�. Brak przep�ywu ? o co chodzi ?
Olo - 2011-02-02 10:33:41 odpowiedz | cytuj
Totalny wyzysk,aktualnie proponują najniższą krajową i to ludziom z kilkuletnim doświadczeniem w branży GSM.Żenada.Premie niby są ale robią wszystko aby ich nie wypłacać.Koordynatorzy: żenada-brak doświadczenia,co chwile ktoś nowy...pracuje max 2-3 m-ce i kolejny frajer przychodzi i głosi swoje mądrości.Pytasz o cokolwiek, to żadnej informacji zwrotnej.Niby największy dealer Ery ale przez to też największy wyzysk. Tak jak piszą inny: ty się męczysz z klientami,odwalasz całą brudną robotę a oni tobie płacą mniej niż w osiedlowym warzywniaku. ODRADZAM!!
anonim - 2011-02-09 14:30:38 odpowiedz | cytuj
Witam,

Ja pracuję w Eurotelu 3 lata i dodam, że nie jest to moja pierwsza praca. Tak w każdej pracy płacą za mało. Jeśli ktoś pracuje w sprzedaży to wie, że jest podstawa + premia. Podstawowa wypłata wpływa zawsze na czas (u moich poprzednich pracodawców bywało różnie). Premia jeśli wyrobimy nałożone plany i wykonamy odpowiednie dodatkowe usługi jest całkiem niezła (oczywiście zawsze mogłaby być większa). Dostajemy bony na święta, jeździmy na szkolenia.Obecny Koordynator naszego APS jest naprawdę pomocny i kompetentny.Rozmawia z nami jak z ludźmi nie to co Jak zaczołem pracę to odwiedzał nas Krzysztof W..., który przodkow miał chyba w "SS". od tego czasu u nas wiele się zmieniło chociaż ERA daje coraz więcej rzeczy do realizacji dajemy radę. KH z ERY mogliby nam zmienić- obecny mało co wie.
ada - 2011-02-09 14:33:33 odpowiedz | cytuj
super firma
konsultant - 2011-02-10 11:15:46 odpowiedz | cytuj
Firma oszukuje na premiach jak się tylko da. Nawet jak ją wypłacą to następną pomniejszają ze wzgledu na to że w poprzedniej się pomylili. Brak słów. Podwyżka należy się po 1,5 roku a następna dopiero po 3 latach.. Nowi pracownicy są traktowani przez firmę o wiele lepiej niż Ci co pracują już długi czas. Kordynatorzy - masakra. Tylko cisną żeby wyrobić plany za wszelką cenę i żeby im wpadły pieniądze za to do kieszeni... Nie polecam... Bony na święta - za przepracowany rok 200 zł...
anonim - 2011-02-17 00:33:35 odpowiedz | cytuj
Powiem krotko.Osoby, niezadowolone z wspolpracy z Eurotel, to pewnie te osoby, ktore maja "zlewe" na wszystko w pracy.Realizuja wszystko po najnizszej lini oporu,i tak, aby bylo i tyle..miesiac za miesiacem mija. Wystarczy troszke sie poswiecic i KASA SAMA WPADA.Bo zarobic mozna- TYLKO TRZEBA CHCIEC!!!
anonim - 2011-02-17 00:34:17 odpowiedz | cytuj
Powiem krotko.Osoby, niezadowolone z wspolpracy z Eurotel, to pewnie te osoby, ktore maja \"zlewe\" na wszystko w pracy.Realizuja wszystko po najnizszej lini oporu,i tak, aby bylo i tyle..miesiac za miesiacem mija. Wystarczy troszke sie poswiecic i KASA SAMA WPADA.Bo zarobic mozna- TYLKO TRZEBA CHCIEC!!!
ANONIM - 2011-04-17 17:51:54 odpowiedz | cytuj
Ten co pisze "powiem krótko" ,to pewnie osoba podstawiona z centrali i na pewno nie podrzędny pracownik, pochlebne opinie sami o sobie piszą , wszystko co w internecie jest na plus to piszą podstawione osoby, to co piszecie ,wszystkie negatywy to prawda, tak jest wszędzie w całej Polsce poczynając od samej Centrali !!!!!!
anonim - 2011-05-16 18:07:23 odpowiedz | cytuj
Ta firma to banda patałachów!!!! nie pracuję już tam ponad rok czasu i dziś dostałam notę obciażeniową zatytuowaną \\\"Ostateczne wezwanie do zapłaty\\\".Dodam,że nota zawirała kowty z inwentaryzaji z 1,5 roku przed moim odejściem i oczywiście już uregulowane!!!Po za tym obiecują śliwki na wierzbie,a w żeczywistości zarabia się 1300zł(na rękę)NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2011-05-16 20:04:08 odpowiedz | cytuj
Jest pełno nowych ogłoszeń o prace -ciekawe dlaczego ??? chcecie to idźcie a przekonacie sie sami jak tam jest !
były pracownik - 2011-06-09 12:30:45 odpowiedz | cytuj
firma eurotel to wielka ściema, trenerzy i pracownicy na wyższych stanowiskach zmieniają się jak rękawiczki.
ciągłe niedomówienia, brak przepływu informacji miedzy pracownikiem a firmą, oszustwo w wypłacaniu premii i ciągłe dociążenia za telefony po terminie.
I CO NAJWAŻNIEJSZE MAJĄ ZA NIC PRACOWNIKÓW WRACAJĄCYCH Z URLOPÓW MACIERZYŃSKICH, OD RAZU ZWALNIAJĄ!!!!!! ŻENADA!!!!!!!!
anonimek - 2011-06-17 20:36:24 odpowiedz | cytuj
Szukają jeleni, nie szanują ludzi !
anonim - 2011-07-01 20:35:54 odpowiedz | cytuj
Zarobki nieadekwatne do tego, ile wymagają. Zabierają premię, nie wypłacają na czas, nie wypłacają prawidłowo. Ciągły chaos i niezorganizowanie. Rozliczenia za delegacje wypłacane po trzech miesiącach. To skandaliczne. Nie wiadomo z kim wogóle ozmawiać, bo ciągła spychologia, a i tak zawsze winny ten, co najniżej. Nie polecam. Już lepiej siedzieć w tesco na kasie. Taka sama płaca i przynajmniej święty spokoj.
x