logo Eurotel

Eurotel

Gdańsk

Opinie o Eurotel

Sebastian SIkora 2015-04-24 09:53:38
Nie pierwszy i nie ostatni raz Kuba :) Siemianowice Śląskie RULEZ :)
2
Basia Orlowicz 2015-04-24 11:34:20
Kuba ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] P :D hahaha :D:D: :*
Adam Stem 2015-04-24 15:11:10
Siemianowice Śląskie RULEZ :) PEWMIE OSTATNI RAZ :) ALE CZY PIERWSZY??
Hrabina 2015-05-02 20:41:26
Ciekawy nick...zanim zaczniesz kogos oceniac po tym czy jest latwy-spojrz na siebie...ciekawe ile osob ciebie wydymalo albo wciaz dyma...pozdrawiam i lepiej zajmij sie praca poki jeszcze ja masz
3
Juan Habier 2015-05-16 11:08:04
Szanowna koleżanko Hrabino,

Z racji zaspokojenia Twojej ciekawości zdradzę ci coś. Pytasz kto mnie dyma?Już Ci mówię dyma mnie Urząd Skarbowy, Pracodawca, System podatkowy, wiesz co jest w ty najgorsze, że oni też Cię dymają , aty nawet tego nie zauważyłaś. Jeżeli trudno Ci się będzie ogarnąć z tą informacja zapraszam do grupy wsparcia www.wydymani.pl lub www.hrabinaniedajsiedymac.pl.
PS Pewnie jesteś inteligentną, miłą i sympatyczną osobą dlatego dziwi mnie fakt, że "dymanie" wyszło z twoich ust , a raczej z twoich rąk. Dużo uśmiechu życzę Hrabino:P Pamietaj Coco Jambo i do przodu:))
A wszystkim czytającym życzę miłego słonecznego weekendu:))))
pozdrawiam
1
Rejczel 2015-05-23 09:12:38
A jak wyglada praca w centrali?
Rejczel 2015-06-02 10:21:54
Legi, ale klimat jest ok, czy też takie kwasy jak opisane w opiniach powyżej?
Maddlen 2015-06-05 23:25:09
Wszędzie jest dobrze, gdzie nas nie ma:) Święta racja!!!
zadowolony 2015-06-14 15:54:53
Pracowałem jako konsultant sprzedaży po czym kierownik jednego z punktów ponad 3 lata (gdzieś blisko 4). Bywały wzloty i upadki. Za mojej kadencji "góra" zmieniła całkowicie przełożonych. Praca w firmie zła nie jest ale też nie wychwałałbym jej nie wiadomo jak. Na początku zarabiałem 1200 zł na ręke plus premie, jako że sprzedawać umiem i lubię żyłem z premii które wystarczyły mi na to abym podwoił swoją pensję. Nazywał się on "twój bonus" - mial/ ma on jeden problem a nazywa się on - nie opodatkowanie: co rok musiałem z żoną "gryźć tynk" aby oddać państwu około 1500 zł ;). po latach moja podstawa urosła do około 400 zł w górę, może i kokosy to nie są ale: zawsze wypłacane na czas, zawsze była ta premia z której wyciągałem dodatkowe 1000-1300zł... "Góra" - czy stara, czy nowa chwaliła mnie swego czasu niesamowicie jako konsultanta. Więc co się stało że od lutego 2015 zmieni lem miejsce pracy?? Otóż zmieniono warunki twojego bonusu i zamiast 1000 zł zacząłem notorycznie dostawać 300 zł premi a premie dane nie z ręki t-mobile a firmy eurotel zaczęły nie wpadać (kiedyś okolice 300 zł na miesiąc na konto - od środka 2014 raczej nie do dostania...). Chociaz bardzo szanowalem/ szanuje firmę która przez spory okres mnie "żywiła" a ja im w zamian oferowalem sprzedaż na najwyższym poziomie musiałem odejsć przez to że przestało mnie byc stać na pracę w firmie (całe szczęście znalazłem sobie alternatywę sporo wiecej płatną w mgnieniu oka). Koordynatorzy są bardzo ok (przynajmniej w moim rejonie), centrala przynajmniej do mnie również by la zawsze fair. wielkiej nagonki nie rozumiem w tym miejscu ale faktem jest że nie jest to idealny pracodawca bo wymagania ma spore a nie płaci kokosow - jako że wypełniałem w 100% swoje obowiązki wiem co pisze. Ale ogólnie tyrani tam nie zastałem. W/W pan KW rownież na plus - sporo rad naprawdę trafnych mi przekazał a nasze rozmowy naprawdę byly ok i motywował mnie do działania. Centrala działa prężnie i naprawdę na wszystko jak się jest jednostką z podstawową umiejętnością rozmowy z człowiekiem dogadac bez problemu. Polecam tą pracę w 50% przez zarobki ale jakby się zmieniły to naprawde w 100%! Jako ciekawostka dostałem ostatnio mozliwość porotu do firmy (miło że o nie pamiętali) na stanowisku w centrali ale niestety musiałem odmówić przez a. dalekie dojazdy b. mniejsze zarobki. Podsumowując Firmę,prezesów spółki, przełożonych, współpracowników, koordynatora regionalnego t-mobile (pomorze), centralę, serdecznie pozdrawiam i polecam. Nie polecam za to na ten moment wynagrodzenia... mam nadzieję że komuś oswieciłem jak odbierać pracę w firmie eurotel - dla mnie umiarkowany pozytyw z małymi zgrzytami tam gdzie napisałem wcześniej. T-mobile nie jest prosty do współpracowania ale jak się chce i polubi to co sie robi mozna z satysfakcją wychodzic z aps.
1
Pracowiczek2012 2015-07-18 00:18:30
Najgorszy chłam jaki istnieje.. !!!!!
Wiecznie tylko noty, sroty, dociążenia.
Inwentaryzacja a w trybie expresowym, aby wszystko się zgadzało
Zarobki na bardzo niskim poziomie, jak na szarpaniny z jakimi człowiek tam się wzmaga. Romanse z przełożonymi? na porządku dziennym!
Nie polecam !! chyba że ktoś jest zdesperowany
EU07 2015-07-20 13:45:44
Wiesz chcesz to próbuj na stanowisko konsultanta. Zarobków wielkich nie oczekuj jako podstawy. Jak będziesz zatrudniony u jakiegoś agenta to min krajowa w firmówkach trochę więcej. Dotego dochodzi premia za podpisane umowy jjeżeli oczywiście zrealizujecie plan miesięczny nie wiem jak teraz ale kilka mięs temu ok 80 procent planu to jakieś połowę wypracowanej premii. Plany dziwne pro firmy konta bankowe ilość podwyższonych abonamentów przy przedłużeniu umowy w stosunku przed przedłużeniem kiedy to ludzie chcą obniżać rachunki w stylu za 40 zl z telefonem i wszystko bez limitu. Po wysłuchaniu oferty czym szybciej do Play bo tam oferta dużo lepsza jest A Ty świeć oczami..... Tak to się w większości przypadków kończyło lub przedluzali umowy przez Internet bo T mobile chcę zmniejszyć ruch w punktach by zlikwidować te najsłabsze. Jeśli ruchu tam nie na lub jest słaby zastanów się 5 razy czy warto. Regulaminy. Systemy dość skomplikowane sporo osób na początku przez to rezygnowalo mając na początku segregatory regulaminów się uczyć pisane niemal praw niczym jezykiem za min krajową. To już w biedronce na Kasie 2k zarabiają ja pracowałem niecałe 6 m-cy bo ruch zerowy min krajowa cały dzień pusty salon. Na szczęście znalazłem lepiej płatna pracę gdzie klientów jest znacznie więcej. Na przeczekanie może i ok ale szukaj czegoś lepszego. Jednakjeśli wgryziesz się z zapałem i zaangażowaniem to dasz radę powodzenia
Eu07 2015-07-20 13:49:55
Ccesz pracować w t mobile to próbuj na stanowisko konsultanta. Zarobków wielkich nie oczekuj jako podstawy. Jak będziesz zatrudniony u jakiegoś agenta to min krajowa w firmówkach trochę więcej. Dotego dochodzi premia za podpisane umowy jjeżeli oczywiście zrealizujecie plan miesięczny nie wiem jak teraz ale kilka mies temu ok 80 procent planu to jakieś połowę wypracowanej premii. Plany dziwne pro firmy konta bankowe ilość podwyższonych abonamentów przy przedłużeniu umowy w stosunku przed przedłużeniem kiedy to ludzie chcą obniżać rachunki w stylu za 40 zl z telefonem i wszystko bez limitu. Po wysłuchaniu oferty czym szybciej do Play bo tam oferta dużo lepsza jest A Ty świeć oczami..... Tak to się w większości przypadków kończyło lub przedluzali umowy przez Internet bo T mobile chcę zmniejszyć ruch w punktach by zlikwidować te najsłabsze. Jeśli ruchu tam nie na lub jest słaby zastanów się 5 razy czy warto. Regulaminy. Systemy dość skomplikowane sporo osób na początku przez to rezygnowalo mając na początku segregatory regulaminów się uczyć pisane niemal praw niczym jezykiem za min krajową. To już w biedronce na Kasie 2k zarabiają ja pracowałem niecałe 6 m-cy bo ruch zerowy min krajowa cały dzień pusty salon. Na szczęście znalazłem lepiej płatna pracę gdzie klientów jest znacznie więcej. Na przeczekanie może i ok ale szukaj czegoś lepszego. Jednakjeśli wgryziesz się z zapałem i zaangażowaniem to dasz radę powodzenia
seba 2015-07-24 17:01:48
W Bieedrone wiecej płaca i notami nie straszą, brak szacunku dla drugiego człowieka,
były pracownik 2015-08-30 14:17:22
abes czy Ty się czegoś naćpałeś ??? Dyrektor to dyrektor tamto ??? Współpracowałem z tą całą trójką i powiem że razem chyba sobie brneliście w tym chalucynowym haju bo moja opinia na temat kwalifikacji tych osób jest zgoła inna. Dyrektor to taki pan żabka co poczytał książek i chce skakać ludziom po głowach, MK kolejny przykład niespełnionych ambicji i niewydarzony twór Dyrektora no i nasza wisienka MN wulgarna, nie sympatyczna a chęć wbicia się w środowisko managerskie zmienia jej postępowania w kabaret.
Jolanta 2015-09-29 22:37:38
Jak również szukają w Siemianowicach Śląskich kierownika (mòwiła mi kumpela) ktòry no powiem ..... Każdy wie o j.w.
Jakub W. 2015-09-30 14:04:01
Opinia jaka jest taka jest o mnie. Ale niech ci co piszą i wypowiadają się o mnie niech pokażą wyniki swoje i salonu sprzedaży. Śmiało posłucham. Wielu z was to tchórze którzy nawet nie potrafią powiedzieć pewnych rzeczy wprost, dodatkowo nie potrafią jawnie pisać tu z imienia i nazwiska. Komentarze o mojej osobie zostawcie dla siebie. życzę wam wszystkim takich wyników sprzedaży jakie mam osobiście. osiągnijcie coś sprzedażowo. Siedzicie na sowich dupeczkach wyniku celi nie realizujecie a wydajecie opinie. Słowa nikt nigdzie nie potrafi wyrazić. Kierownika szukają na Siemianowicach bo odchodzę z własnej nie przymuszonej woli z chęcią rozwoju, czego nie do świadczyłem spotykając się z osobami w tej firmie. Salony prowadzone przez was samych , są obrazą nędzy i rozpaczy, wyniki tragiczne, wiedza niższa niż amatorzy czytający gazety telekomunikacyjne. Nauczyłem się tyle iż negatywne opinie na mój temat wypowiadają ludzie przez których przemawia głupota i zazdrość. Co do firmy EUROTEL jest jaka jest dzięki niej trochę przeżyłem i świetnie się rozwinąłem. Oczekujecie więcej zarobków a który z was cokolwiek dał tej firmie oprócz 70% planów. Który z was salon własny wyciągnął przez rok do pierwszej trójki i trwał na czele, a nie skoczył raz bo się udało. Nie pracujecie dla Pani MN, dla PANA KW, czy AM. Ale dla siebie. Gdybyście byli tak dobrzy jak siebie oceniacie , nie siedzielibyście w EUROTELU tylko w lepszych firmach(wasza opinia). Reasumując pani Jolanto pokaż coś z siebie za miast opiniować.
3
Ona 2015-09-30 21:10:02
Panie Jakubie, pragnę zauważyć, że ma Pan wysokie mniemanie o swojej osobie. Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że lekcje języka polskiego omijał Pan szerokim łukiem. Zasady ortografii są po to by ich przestrzegać, zasady interpunkcji również nie zostały stworzone ot tak sobie. Rzekomo edukacja szkolna w tym zakresie obejmuje podstawówkę + gimnazjum + liceum/technikum, ewentualnie podstawówkę + liceum/technikum. Pan pod tym względem robi błędy niczym dwunastolatek. Następnym razem proponuję użyć słownika lub innej pomocy naukowej i dopiero wtedy wyrażać swoje poglądy. Natomiast, co do wyników sprzedażowych, nie będę się wypowiadała, gdyż odeszłam z firmy dawno temu więc nie byłoby to adekwatne do dzisiejszych realiów, a pracę w firmie wspominam bardzo pozytywnie.
Jakub W. 2015-10-01 02:25:39
Dzięki za zwrócenie uwagi. Ma Pani absolutną rację. w momencie pisania pod wpływem emocji. Zapominam fundamentalnych zasad. Będę miał to na uwadze. W temacie posiadania wysokiego mniemania może istotnie takowe posiadam, lecz pragnę zwrócić uwagę iż piszą tu ludzie z reguły tacy co im nic nie wyszło. Sytuacji z moją osobą i historią w firmie też niezbyt Pani zna.osoby wydające opinie jak stwierdziłem w 90% nie są wstanie wykonać powierzonych im zadań. Sytuacja jest prosta aby dany agent mógł wypłacić należyte wynagrodzenie salon musi zamykać się w progu rentowności, jeżeli wynik Eurotel zamyka się poniżej rentowności nie ma jak wypłacić premii. Realizując założone cele tak jak to systematycznie dokonywały Siemianowice powodują iż jest z czego wypłacać. Dlatego nie rozumiem tych pretensji tu ludzi. Idąc dalej tropem Pani wypowiedzi, wysokie mniemanie jest wyrazem tego co prezentuje doświadczeniem moja osoba, jeżeli ktoś chce mnie oceniać i daję na forum moje inicjały podane z lokalizacją to chciałbym aby zaprezentował się jawnie, i potrafił dac sobą przykład co osiągnął w tej firmie. Bardzo dziękuję za uwagi. Lecz patrząc na większość opinii odnoszę wrażenie że ludzie chcieliby zarabiać kokosy siedząc na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w salonie nie robią nic. Niestety rynek jest nasycony i ten rodzaj pracy jest dla najlepszych którzy potrafią wykrzesać z niczego wynik. Nie chodzi mi o sieci telekom Ale cała resztę gałęzi sprzedaży. Wracając do wysokiego mniemania tabelki od początku roku i zadania jakie dostawalem utwierdzaja mnie w tym przekonaniu. Zachęcam więc wszystkich Państwa do tego iż zanim napiszcie cokolwiek na temat firmy EUROTEL czy jakiejkolwiek innej osoby spójrzcie na siebie i zastanówcie się co Wy sobą reprezentujecie.
ssss 2015-10-02 18:01:13
Panie Jakubie, czyżby Pan zmienił zdanie: "Wchodząc na portal pierwszy i ostatni raz", ciekawe czy w pracy też jest Pan tak samo słowny.
pozdrawiam
Kubuś Puchatek
dobra zmiana? 2015-11-04 15:57:58
Chyba jednak idzie jakaś dobra zmiana, bo jest regulamin, że można dostać do 20% premii od wypracowanego zysku w sklepie. Kierownicy też już mają lepiej, bo zaczeli ich indywidualnie szkolić z zarządzania ludźmi no i mają większy udział w wypracowanym przez sklep zysku. To chyba dobra zmiana dla tych, którzy chcą zarobić. Piszę o tym, bo zdawałem ostatnio egzamin na Starszego Konsultanta i dostałem podwyżkę. Wiem wiem jestem lizusem ale w sumie mam to w nosie, bo jestem zadowolony
były kiero 2015-11-06 10:38:05
Czyli w końcu wprowadzona została zmiana, za którą jeszcze swego czasu tak lobbowałem - podstawa dobrego biznesu to partycypacja załogi w zyskach, (charytatywnie można ratować zwierzęta, a nie sprzedawać produkty/usługi)

W firmie pracowałem sporo i jak w każdej można wyróżnić plusy oraz minusy. Niestety tych drugich zawsze było więcej...

Dobra praca na początek, aby zebrać doświadczenie, lecz niestety przy takiej polityce firmy za moich czasów (bardzo niskie wynagrodzenia) konkurencja podbierała najlepszych managerów i sprzedawców..
:) racja 2015-11-13 23:06:40
Święta prawda...Święta trójca..trafiłeś w sedno...pracując tam zastanawiasz się kto tobą kieruję? przecież oni nie maja żadnej żadnej wiedzy managerskiej nic...nie odpowiedni ludzie na nieodpowiednim stanowisku a ci konsultanci mają większą wiedzę jak elita
TomekRomekAtomek 2015-11-16 19:26:15
Swoją opinią potwierdzasz tylko swój nick. A o rentowności punktów można wiele się dowiedzieć ze statystyk wysyłanych na @.
Wydaje mi się, że osoba, która wspomniała o "związku" użyła tego w przenośni, a nie dosadnie, jednak nie znam jej więc tylko czytam między słowami. Jad od Ciebie cieknie. Wrzuć na luz, dziewczyna odeszła z firmy, temat zamknięty. Po co drążyć coś, co nie istniało? W ten sposób reprezentujecie siebie i to, że zajmujecie się plotkami, a nie pracą i robieniem wyniku. Dzwonicie po punktach i opowiadacie bajki, o ciążach domniemanych i prawdziwych, o romansach, o tym jak wszyscy są straszni, a was to tylko po głowie trzeba głaskać. Mówisz o najniższej krajowej - zrób wynik, będzie premia...No chyba, że jesteś z centrali.
2
Hrabina 2015-11-28 22:44:15
Nie jestem pewna czy plan sprzedazy 5 tabletow jest celem realnym dla kazdego punktu i to jeszcze cel poranny...gratuluje pomyslowosci, apropo nie zawsze brak wynikow w sprzedazy wiaze sie z siedzeniem na fb czy innych stronach umilajacych prace...ale co ja moge wiedziec jako konsultant sorry byly konsultant-przeciez co miesiac dawalam z siebie wszystko byle dopiac plany, nie tylko ja ale rowniez inni o ile mi wiadomo-tylko po co, skoro jak sie okazuje z "nudy plan sie zrobi"..a co do checi posiadania najlepszego salonu-dobry zart...nikt nie chce go miec...przeciez kazdy marzy o ciaglych telefonach i suszeniu glowy za wyniki salonu. Brawo!
ja 2015-11-29 14:12:58
dokładnie tak jak napisałeś oni są jak sekta...
Pracownik. 2015-11-30 23:50:38
Do Hrabina.
Nastawienie do pracy masz zajebiste,
Tak tak ludzi nie ma, nie sa podatni itp
A moze to ty zle rozmawiasz z klientem? Przeanalizuj swoja sprzedaz ( była sprzedaż)
I co nic wiecej nie moglaś z siebie dać ?
Sprzedanie 5 tabletow tak jak P. Basia napisala to pestka tylko trzeba przychodzic z nastawieniem do pracy pozytywnym a nie odrazu " nie ma ludzi " a co ty robilas zeby tych ludzi sprowadzic ?
Przestan gadac głupoty bo gdybys chciala bys sprzedala i kazdy kto ustawi sobie plan ranny do wykonania bedzie dazyl by ten plan wyrobic,
Dostac kasw co miesiac to ok ale dac cos z siebie to nie.
Rentownosc punktu to przedewszystkim a nie twoja wyplata bo twoja wyplata i zapewnienie zatrudnienia jest scisle powiazane z retownoscia punktu.
Nie ma kasy ( sprzedazy) poprostu nie ma pracy.
Wszedzie tak samo działa. Czy to w banku czy w głupim zoologicznym.
1
orangutan rules 2015-12-01 10:03:58
Do Pracownik.
Kolego stopuj trochę, bo osobiście prowadzę sklep zoologiczny i nie życzę sobie takich komentarzy. Więcej zarobie na mrówkach niż ty na tych swoich telefonach.
Kati 2015-12-01 14:51:58
Szanowny Pracowniku.,
czytając twoją wypowiedź mogę śmiało stwierdzić, że wymiatasz w sprzedaży tabletów:) biorąc pod uwagę łatwość wykonania tego planu- 5 sztuk dziennie- wyniki sprzedaży miesięcznej w takim razie to jakieś 150 sztuk zakladając ze punkt jest czynny przez 7 dni w tygodniu w zalezności od długości miesiaca ewentualnie +-5 sztuk, niestety w rankingach Eurotela nie widziałam punktu z taka sprzedażą więc nim zaczniesz się wymądrzać swoją zajebistością i genialną sprzedażą najpierw osiągnij taki wynik a później się wypowiadaj, bo bajki każdy potrafi opowiadać-Tobie niestety wciskanie takich rzeczy słabo wychodzi.
zadowolony pracownik 2015-12-21 14:12:45
Życzę wszystkim radosnych Świąt. Firma bardzo mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem się takich bonów świątecznych aż nie wiem co kupić za taką sumę.
pracownik2 2015-12-22 16:03:13
Dobre to było:) firma poszalała w tym roku
APS 2016-01-14 18:49:16
Komputery w aps to dramatyczne zlomy. Pala sie, zawieszaja. Nikt z tym nic nie robi.Doja z nas tylko kase na maxa. Dobrze ze operator zobaczyl jaka to wies i pozamyjal im punkty.
RECERTYFIKACJA 2016-01-14 18:59:08
Nie martwcie sie o kompy. Dzisiaj trenerek powiedzial nam ze na poczatku lutego znowu zamykaja kilkanascie punktow. Szukajcie pracy jak jest jeszcze troche czasu!!!!! Lista juz jest ale udaja greka do ostatniego dnia zaby ludzie nie uciekli na zwolnienia.
1
Operator 2016-01-15 20:40:56
Salony? Kilka m2 bez komputerow z usyfionymi scianami z podloga zdarta do betonu z meblami z demobilu z rozpadajacymi sie roletami z brakiem oswietlejia bez ogrzewania i klimy nazywasz SALONAMI???? DOBRE. A w srodku 2 przypadkowe osoby zatrudnione za najnizsza krajowa. LUDZIE SPAWDZCIE DO KIEDY SA UMOWY NAJMU NA WASZE "Salony" TO DOWIECIE SIE KIEDY BEDZIE INWENTARYZACJA LIKWIDACYJNA.
1
Ula 2016-01-31 23:34:15
Chodziło mi o wpis kogoś odnośnie Białegostoku. Dziewczyna jest ładna, miła i szczera, a ktoś dopisuje jakieś niestworzone rzeczy i interesuje sie jej życiem. Teraz po APS'ach chodzą jakieś głupie plotki jaka ona była zła i niedobra, a ja uważam inaczej, gdyż jak byłam młodym konsultantem z innego salonu to zawsze miała czas by mi pomóc i coś wytłumaczyć. APELUJE BY ZAJAC SIE SWOIM ŻYCIEM A NIE INNYCH.
2
Helciu 2016-04-06 17:10:51
A orientuje się ktoś ile można w salonie idream zarobić?
kas 2016-04-25 20:39:50
Polecam firme. Dobra atmosfera. Firma docenia pracowników np wczasy pod gruszą bony świąteczne -hahahahahahahahah i fajne szkolenia w Konikach. Piękne widoki piękne okolice. A najpiękniejsze wspomnienia to widok prawie nie przytomnego koordynatora Mat... Ko.... widok zostanie w mojej pamięci na zawsze i jego postępowanie z jedną z dziewczyn. Wstyd aby taki praciwnik reprezentowal EUROTEL. Bylam na szkoleniu i wszystko widzialam niestety zdjęć nie posiadam gdyż był zakaz(szkoda)
1
Pracownica 2016-04-27 21:08:14
No to już wiem dlaczego liczba miejsc ograniczona na szkolenie była hahaah... zapewne się działo jak wszyscy nagle po szkoleniu sa na TY a wcześniej na PAN/PANI.
teraz cały EuroTEL bedzie śledził z zapartym tchem czy będzie rozwód czy nie:D
Tomasz 2016-05-11 21:56:47
( usunięte przez administratora ) Nie spodziewałem się takiego zachowania po tak starych ludziach, uważałem, że takie coś występuje tylko w gimnazjum. Współczuje każdej osobie, ktora ma z wami styczność, bo reprezentujecie margines społeczeństwa i degeneratów. Po raz kolejny dziękuje losowi, że zrezygnowałem ze współpracy z wami.
3
ZNORKINIkonkoliniii 2016-05-13 20:34:04
Kto ją zapłodnił? wpisy usunięte ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze zostanie szmatą.
Erotel 2016-05-13 21:07:55
Zawsze tak tam bylo. Praca za du......
Na jezdzca 2016-05-13 21:09:54
Co tam u Kakola?
3
Mędrzec 2016-05-13 23:28:00
Zapewne nie Ty. Czy Wy wszyscy pomyśleliście choć raz przed dokonaniem obraźliwego wpisu, ze kogos krzywdzicie? Czy pomyśleliście o żonie waszego kh i mężu tej dziewczyny? W salonach śmiejecie się z nich, że księżniczka i książę, dzwonicie po punktach mowiąc o takich rzeczach - do mnie też dzwonicie. Dziewczyna odeszła przez wasze ataki. Nikt jej nie zna, a 97% nie widziało jej na oczy i z nią nawet nie zamieniło słowa, bo gdyby tak było to żadne z was nie napisałoby nic na jej temat. Nikt nie zna dobrze kh,tylko jak trzeba to wydzwaniacie do niego. Do plotek jestescie pierwsi. Karma wraca w najmniej odpowiedniej chwili. Zatem uważajcie, bo za moment pojawi się coś o was i już tak śmiesznie nie będzie.
2
Ktoś 2016-05-14 20:09:04
Pracuje kilka lat już w Eurotelu i aż śmiać sie chce jak to się czyta: ) za nim coś obraźliwego napiszecie to pomyślcie nad tym 10 razy. A wyjazdy są po to żeby wyłączyć się od codzienności,a jak ktoś tego nie rozumie to współczuje poważnego życia :) Jak komuś coś nie pasuje to przecież rynek pracy jest otwarty dla takich mądrych głów, wnioskując po komentarzach ;) Pozdrawiam !
4
Gratulacje 2016-05-25 11:42:46
Widać, że piszesz z własnego doświadczenia.
1
jaka kasa 2016-09-23 13:55:09
jakich zarobków można sie spodziewać? Ano to zależy od wielu rzeczy, bo jest podstawa ja mam 2000zł brutto no i pieniądze z Twojego Bonusa od 300 do 1200 no i premia od Eurotela jak jest zysk na sklepie to się dzielą no i nawet dość dobrze to wychodzi. Acha jest jeszcze kasa za konkursty T-Mobile. W sumie wszystko zależy od tego z kim się w salonie pracuje, bo jak się to robi zespołowo to kasa jest. Mam nadzieję że pomogłem.
Michał K. 2016-10-10 20:09:33
2
nick 2016-10-10 20:14:30
Witam.
Moniko Nads..... to nie wiesz co tam u twojego byłego kolegi słychać?? Dziwne
3
Hopsiupek 2016-10-10 22:42:12
Mieszka z Białymstokiem razem w Warszawie. Każdy to wie.
7
ror 2016-10-11 11:40:55
Może wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać?
Nasiadka 2016-11-03 09:56:22
Takich jak zawsze. CZYLI PODLYCH.
4
Zostaw swoją opinię o Eurotel - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurotel