brak logo

Rem-En

Sosnowiec

Opinie o Rem-En

fg 2010-02-23 11:57:16
jak tam jest
Wujek_55 2010-04-13 11:14:09
jest bardzo słabo brak narzedzi ubrań roboczych i płacone jest 6,5 na godzine ja mialem 192 godziny i dostalem 1250 zł wiec stwierdzam ze firma ta jest wyzyskiwaczem pieniędzy na zwykłych ludziach
1
Caps Lock 2010-04-20 14:16:57
Nie jest słabo. Jest tragicznie. Firma oszukująca na godzinach i brak podstawowych narzędzi do pracy, nie wspominając o ubraniach roboczych. Warunki pracy skandaliczne. Ludzie chodzą ciągle spragnieni, bo nie ma nawet pieniędzy na wodę. Gdyby wpadł tam PIP to zostałby z tej firmy tylko kurz i wiatr. Kompetencje dyrektora (usunięte przez administratora) (byłego sztygara) to śmiech. Krowy pasać, a nie dyrektorować. Prezes i jego córeczki opływają w luksusy, a ludzie na produkcji i w biurach klepią biedę. Wykonują praca i wygrywają przetargi, nie posiadając odpowiednich referencjji lub uprawnień. Robią je później w tajemnicy przed klientem, Porażka. Prezes to kłamca i lokalny kacyk, trzęsie się cały na myśl o kasie. Wszyscy chcą go okraść, niby jest kryzys, ale tylko na hali, nie dajcie się zwieść jego gadką. ludzie odchodzą czasem po kilku dniach pracy w tym syfie. UNIKAĆ i przeklnąć tego dorobkiewicza i jego firmę.
1
alll 2010-08-22 23:51:53
jest to firma kogucik żerująca na zwykłych ludziach prezes i dyrektor dobrali się jak w garncu maku na niczym się nie znają uważam że jest to firma "ERDOL" - RÓB RÓB (usunięte przez administratora)
monter 2013-01-29 10:14:57
Mop i spółka świeżych inżynierków (pseudo-dyrektor - pseudo-prezeska) - Brak słów
1
spawacz 2013-05-28 19:02:25
(usunięte przez administratora) nie licz na nic dobrego - nie jest to moja tylko opinia.
dorobkiewicze(usunięte przez administratora) i nic więcej
Monter 2013-05-28 19:02:59
(usunięte przez administratora)dają ogłoszenia widać brak ludzi kto im tam przyjdzie pracować Z DALA OD TEJ FIRMY NIE POLECAM ZAROBKI MARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-08-29 23:57:51
re-men poprostówka w zasadzie to najlepsza firma pod słońcem mamy najlepszych pracowników i poprostówka w zasadzie najlepszą w Polsce kadrę nieudaczników zaletą firmy re-men jest tzw. wbijanie gwożdzi w beton gołymi rękoma czyli poprostówka w zasadzie posiadamy narzędzia typu zrób to sam lub komuś zakoś chetnie przyjmiemy nowych naiwnych świeżaków
1
Mikos 2014-05-09 07:22:54
Jezuuuu !!!! tragedia , że jeszcze takie dziadostwo istnieje , Banda nieudaczników
Ktoś 2014-07-15 12:15:07
Chcecie wiedzieć jak tam jest naprawdę proszę bardzo cała prawda zarobki są różne monter zarabia około 16 zł brutto na h ale nie wszyscy tylko Ci co podlizują się Pani Kierownik inni mają mniej ,ale Ci co mają mniej bez problemu mogą wynosić z zakładu stalowe części i sprzedac tak robią nawet Ci co zarabiają dobrze także spoko umowe dostają tylko lizusy, Pani Kierownik Anna ze wszystkim pracownikami jest na Ty haha fajnie to o nie świadczy mało tego dzwoni do pracowników którzy są kablami i slodziutko mówi pa, więc już wiecie jakie mozna mieć do niej podejście. Także nie piszcie że tam jest źle bo można dobrze zarobić, ukraść, itp. a i się nie narobić.
1
witus 2015-01-16 09:08:49
Myślę, że ktoś powinien się wziąć za organizację pracy i trzymanie pracowników za tyłki. Nie ma czy lizus czy nie lizus. Wszyscy przecież grają do tej samej bramki, więc nie rozumiem tych niepotrzebnych sporów. Nie trzeba się z każdym od razu lubić, ale szanować jak najbardziej. Powiedzcie jaka jest szansa na realne zmiany?
*** 2015-01-16 09:17:13
to zaproponujcie te realne zmiany i wiele można podziałać
thomasfr 2015-04-20 19:51:14
na sama mysl o tej pseudo firmie to sie zygac chce pracowalem tam kilka lat temu wiec cos o tym wiem A teraz to juz totalna katastrofa co lepsi ludzie to pouciekali zostali tylko ci co sie do zamiatania nadaja do niczego wiecej "jak chocby wielki narzedziowy" nie polecam tego gowna omijac jak najszerszym lukiem
2
kape 2015-08-13 14:17:18
Witam, mam pytanie co do stawek spawaczy. Wiem, że na poczatku nie będzie to za wiele ale czy z biegiem czasu ta stawka rośnie, czy raczej ciężko o podwyżki ? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.
paoalao 2016-05-07 15:43:53
hej! jeśli chodzi o te benefity, to chyba nie za dużo sie zmianiło, nadal jest możliwość ubezpieczenia czy własnie karty sportowej, to są całkiem przydatne benefity jak dla mnie, a aco do ofert pracy to szukają teraz kogoś na stanowisko montera - spawacza jak widze.
2
Zostaw swoją opinię o Rem-En - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem-En