Jakie są warunki zatrudnienia w Omet Poland Sp. z o.o.?
Czy rozmowa rekrutacyjna w Omet Poland Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Omet Poland Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
Ja jestem aktualnym pracownikiem firmy OMET POLAND i bardzo sobie chwalę pracę w tym miejscu. Pracuję tu już 2,5 roku wiec moment euforii mam już za sobą i nadal chcę być związana z tym miejscem pracy. Pracuje się dobrze jeśli chodzi o warunki pracy, wynagrodzenie jest adekwatne do umiejętności, a przede wszystkim zaangażowania. Jeśli ktoś się stara, jest to doceniane i to właśnie dodatkowo motywuje do działania. Dyrekcja jest bardzo elastyczna i otwarta na wszelkie pomysły, sugestie czy też problemy - zawsze można przyjść się dogadać i to cenię sobie najbardziej! Atmosfera, jak wszędzie, bywa zmienna w zależności od momentu. Jak w każdym miejscu pracy bywają spokojniejsze i bardziej nerwowe momenty, ale to wszyscy znamy z doświadczenia zawodowego, prawda? Jeżeli pojawiają się negatywne opinie na temat dyrekcji, to w moim odczuciu są one dyktowane osobistymi urazami, a nie obiektywną i merytoryczną oceną. Polecam!
Hej, myślę o wysłaniu CV do Omet. Orientujesz się jak wygląda proces rekrutacji? Jest jakiś okres próbny?
Proces rekrutacji nie jest skomplikowany. Wysyła się CV i jeżeli jest zainteresowanie ze strony firmy, umawiane jest spotkanie w siedzibie w Kobiórze. Rozmowa nie jest stresująca, ponieważ nie ma dziwnych, podchwytliwych pytań czy zadań, jak to czasem bywa w "korpo". Dyrekcja skupia się na konkretach, czyli dotychczasowym doświadczeniu w pracy. Jak w większości firm jest okres próbny.

Pracowałem w tej firmie 5 lat i nie mogę złego słowa napisać. Pracę zakończyłem w Omecie z przyczyn obiektywnych 5 lat temu , dobrze wspominam ten czas.
@Kobiórzanin Trudno zgodzić się z tą opinią, może trzeba bardziej starać się w pracy i przede wszystkim znać się na robocie?
Zgadzam się! Ludzie teraz tylko mają oczekiwania ale żeby coś dać więcej od siebie to zapomnij. Zero refleksji nad samym sobą.
Dyrekcja,podła oszukańcza,rotacja non-stop ilość ogłoszeń o prace wystawiana przez tą firmę mówi sama za siebie Dziękuje pozdrawiam
Dlaczego Dyrekcja jest podła i oszukańcza? Skoro wysuwa się takie oskarżenia chętnie osłuchałabym argumentacji na podstawie której budowana jest taka opinia. Każda uwaga jest dla nas cenna tym bardziej że uważamy że szacunek do naszych pracowników jest dla nas priorytetowy. Co do ilości ogłoszeń o prace..hmmm.. poszukujemy ludzi wykwalifikowanych których niestety w obecnych czasach ze święcą szukać.. wobec czego raz w roku wystawienie ogłoszeń i tak wydaje się dość sporadyczne nie sądzi Pan/Pani? Pozdrawiam i życzę pomyślności.
Czym Omet Poland Sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?
Witam, moje pytanie w jakim okresie Pan pracował u nas? Pytam gdyż nie ma u nas zbyt dużej rotacji pracowników, dlatego też moje pytanie czy sam się Pan zwolnił czy został Pan zwolniony? Jeśli sam się Pan zwolnił to chętnie wysłucham uwag dotyczących daremnej dyrekcji. Każda uwaga jest dla nas cenna. Życzę pomyślności!
ODRADZAM.DYREKCJA PODŁA.
Witam, a po czym Pan/Pani dochodzi do takich wniosków? Oznacza się Pan/Pani jako Klient - hmmm dziwi mnie opinia pozostawiona na portalu ludzi poszukujących pracy. Chętnie zapoznam się z Pana/Pani uwagami, oczywiście jeśli poparte są konkretnymi argumentami - związanymi z pracą w naszej firmie. Zapraszam do kontaktu:)
Jak się pracuje w Omet Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Omet Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Omet Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!