brak logo

FHUiS IMPET Kazimierz Czaja Czermin

Czermin

Opinie o FHUiS IMPET Kazimierz Czaja Czermin

Pavel 2014-10-10 12:51:37
Ja pracowalem w tej firmie i chwale sobie. Transport miedzynarodowy, jaki oferuja daje mozliwosc zarobienia a z szefem tez sie idzie dogadac.
krokus 2015-07-24 23:54:49
Pracuje w firmie Impet już kilka lat i nie zgodze się z ta opinia . Pensje sa regularne bez zadnych opoznien , a każdy kierowca dbajacy o sprzęt czasami się przebiera i cos robi koło auta.
star 2015-07-25 07:50:50
Firma dobra i zorganizowana .
kami 2015-07-25 08:08:52
Boco piszesz glupoty, bo cos ci poszło nie tak . Trzeba bylo to powiedziec to wlascicielowi albo spedytorowi a nie pisac banialuki. Ja uwazam ze jest ok. Organizacja dobra wyplata na czas .
nauczyciel 2015-07-26 22:29:21
Jak ktoś chcce zarobic to zarobi. Praca i jazda ok. Dbać o auto trzeba jak wszędzie. Pozdrawiam.
poler 2015-08-05 21:03:15
Przychylne się do dobrych opinii. Jest ok. Trasy poukładane, stałe. Zarobki ok. Sprzęt ok. Pozdrowienia.
poler 2015-09-09 12:14:59
tak jak napisalem, trasy stale , robota poukladana, mozna dobrze zarobic. sprzet w tym roku mocno odnowiony. chlopaki sobie chwala. pozdrawiam.
Mariusz 2015-12-21 19:47:32
Pracuje w tej firmie i zlego slowa nie powiem ale ci Ukrainy mnie tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] minus jest to ze ich przyjmuja ale z czasem ich wypierdola polscy kierowcy
tadek 2016-01-20 13:02:32
ale może coś więcej o właścicielach jak z kasą wypłacają na czas ??
poker 2016-02-06 21:11:37
Kasa zawsze na czas . Nawet spore premie $$$$ dla oszczędnych wypłacili w tym roku. Dużo też nowych aut przyszło i podobno mają jeszcze dostawiac .
tadek 2016-02-06 21:43:31
podobno dużo ukraińców .Jakie trasy najczęściej są ? I jak wygląda z wolnym w domu ?
Karol 2016-05-15 12:02:57
@arek nie wiem, czy podwyżki są zawsze najważniejsze. Jeśli wypłata jest regularna, ktoś nie czuje się zagrożony i pracuję w miłej atmosferze, to i tak jest zmotywowany :)
Zostaw swoją opinię o FHUiS IMPET Kazimierz Czaja Czermin - Czermin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHUiS IMPET Kazimierz Czaja Czermin