Ostatnio w styczniu szukali kierowcy C+E na międzynarodowe trasy. Wiadomo coś, czy znów będzie praca? W tych ogłoszeniach to też firma różnie pisze, w jednym, że stała podstawa + premia za wyniki + premia świąteczna, a w innym, że płaca godzinowa za realny czas spędzony w trasie. Ktoś z Panów Kierowców napisze, jak jest?
DNO! Firma, którą reprezentują ludzie bez kompetencji i minimum kultury. Kierowcy nie posiadają podstawowych umiejętności manewrowania pojazdem ciężarowym stwarzając zagrożenie podczas podejmowania/rozładowywania ładunków czemu towarzyszy wszczynanie przez nich awantur, wulgaryzmy i wyzywanie znajdujących się nieopodal innych kierowców. Zastanawiające jest jak to możliwe by tacy kierowcy "zawodowi" posiadali uprawnienia. Dno dna!
Jak chcesz pracować nie ma Problemu godziny Ile sił wypłata na czas Moja Żona przepracowała 20 lat a różne sposoby zarządzające wiele miejsc pracy różne stanowiska A jak się dał poniżać to każdy chciał rządzić Kierowników było jedni w miarę możliwości a co nie która osoba jest bardzo służalco zobowiązani kierownicy że swoje źle decyzje zwalają na kogoś kto jest nie winny wymagania dbanie czystość ciągłe sprzątanie a jeden na drugiego zgarniają między zmianami a sami nie mają czasu sprzątać do ostatniej chwili zmiany się pracuje A Kierownictwo Wyższe Dyrektor To konkretny gość 20 lat wypłaty terminowe

Na jakie zarobki można liczyć w Marlibo jako nowy pracownik
Niestety w firmie trzeba pracować. Myślę, że zabrakło niektórym chęci do pracy!!
Jazda na telefon . Nigdy nie wiesz kiedy pojedziesz . Jeden tydzien jeździsz ciągle, potem w przeciagu nastepnych 2 tyg wyjedziesz z 4 razy na jakies krotkie trasy . Zarobki mocno średnie.
Czy do wynagrodzenia przysługują jakieś dodatki w postaci premii lub świadczeń socjalnych lub pozapłacowe bonusy takie, jak kursy lub szkolenia? Nie poruszyłeś tej kwestii w swoje wypowiedzi, stąd moje zainteresowanie. I jak wygląda kwestia grafiku wyjazdów - można ustalić wcześniej wszystkie szczegóły wyjazdu, żeby wiedzieć kiedy i jak długo jest się w trasie? Rozwiń proszę swój komentarz o dodatkowe informacje.
ciekawe gdzie zarobisz w Olkuszu więcej jak tyle ile tutaj na dniówkę, masz ją płaconą za cały dzień nieważne ile godzin.
Biorą młodych czy tylko z doświadczeniem?
Praca w marlibo na rozlewni oleju nie jest zła kierowniczka Renata całymi dniami siedzi na internecie i nic nie robi poza zastraszaniem nowo przyjętych pracowników zmusza do pracy w soboty i niedziele!
Macie doświadczenie w pracy w firmie TRANS-MARLIBO Sp. z o.o. ? Znacie osoby, które tam pracowały? Czekamy na Wasze komentarze!
Jak się pracuje w Trans-Marlibo Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Trans-Marlibo Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Trans-Marlibo Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!