ZPOW Dawtona

Błonie

Opinie o ZPOW Dawtona

wolas 2015-01-16 16:25:17
Nie polecam pracy jako Ph masakra ta firma nie ma dobrej opini na rynku, brak wsparcia i atmosfera nie do przyjecia, Odradzam!!!!!!!
3
Jola 2015-01-20 10:09:57
Witam,
Proszę o informację jak wygląda praca w księgowości? Ukazało się ogłoszenie i nie wiem czy aplikować po tak negatywnych opiniach z innych działów....
Pozdrawiam i dziękuję za informację
3
Jola 2015-01-20 10:10:16
Witam,
Proszę o informację jak wygląda praca w księgowości? Ukazało się ogłoszenie i nie wiem czy aplikować po tak negatywnych opiniach z innych działów....
Pozdrawiam i dziękuję za informację
Grzegorz 2015-02-08 20:13:14
Ta firma to po prostu dziad! Ja jestem skupowym i wstawiałem do nich warzywa. Wymagania co do jakości maj niesamowite ( Top I Klasa). Cene dają słabą i zazwyczaj ucinają procenty na "zanieczyszczenia" ( często nie małe).Z płatnością jest DRAMAT!!! Płacą jak chcą i kiedy chcą. Ustalone terminy w ogóle ich nie interesują. Chamstwo! Szczerze odradzam współpracę z tą firmą.
4
3 2015-02-20 22:20:43
Najlepiej mają PH.3000zł netto mozna tam zarobic.Maj wypłacaną prowizję od sprzedaży. Nie ma żadnych chorych planów. Osobiscie znam bardzo zadowolonych PH tej firmy.Więc nie wiem dlaczego tak żle się wypowiadacie.
W innych firmach o 3000zł można pomarzyć
zbych965 2015-02-22 17:20:59
A co sądzicie na temat pracy jako traktorzysta w tej firmie? Bo słyszałem że dawtona poszukuje traktorzystów.
3
michel 2015-02-25 19:12:15
Firma tragedia. Po przyjściu do pracy nie wież na jakim stanowisku jesteś i ile zarobisz. Bałagan i syf. Produkcja nie jest zgodna z żadnymi zasadami. A firma przerabia popsute produkty i używa przeterminowanych półpromichelduktów. Nie polecam ani pracy w tej firmie ani jedzenia samych produktów. Żenada. A później dziwne że ludzie chorują.
1
byłem na rozmowie 2015-03-24 15:47:16
No ja również odniosłem wrażenie że Pan nie był w ogóle zainteresowany rekrutacją... W czasie rozmowy potrafił nawet odbierać telefon... Kompletny brak klasy i profesjonalizmu. Aż dziw bierze że zajmuje w tej firmie tak wysokie stanowisko.
3
lolo 2015-03-25 21:03:24
I co jeszcze było interesujące , to 50 % rozmowy było nie na temat stanowiska . Ani nawet % informacji o pracodawcy ze strony prowadzącego .(usunięte przez administratora)
kowal 2015-06-19 11:55:53
Jak pracują managerowie ? ile zarabia kam?
czy ma realne plany ?
jest ogłoszenie czy człowieka zwolnili czy sam odszedł?
3
ada 2015-07-14 11:59:25
Witam, czy ktoś pracuje w biurze? na jakie zarobki można liczyć?
7
znawca klimatu 2015-07-24 11:02:04
odradzam pracę szczególnie w Guzowie, pani M( powinno być przez małe m) nie ma pojęcia o zarządzaniu oprócz robienia bałaganu , wszystko działa siłą rozpędu , ta pani nic sobą nie reprezentuje ludzie się zmieniają jak rękawiczki,tam wszyscy za wszystko odpowiadają tylko nie pani M. Wszystkich ocenia jak pracują tylko jej nie ma kto ocenić , ciągle zapracowana a w rezultacie nic nie robi tylko pali papieroski w magazynku i obrabia tyłki każdemu. Szefostwo zaślepione wierzy tylko temu co M im powie. Mieli w swoich szeregach fachowców i wykształconych ludzi a pracują na kierowniczych stanowiskach krawcowa i sprzedawczyni ze sklepu, może pani M boi się konkurencji , bo takiej posady nigdzie nie znajdzie , bo gdzie indziej trzeba pracować i współpracować
7
była pracownica 2015-07-25 06:25:08
Szczera prawda
1
andrzej 2015-07-28 09:56:12
rozmowa kwalifikacyjna na zerowym poziomie,osoba prowadząca niemiła, jak tak jest na początku to co dopiero w trakcie pracy, szkoda paliwa i czasu
pracownik 2015-08-04 12:57:31
Panie Andrzeju doskonale rozumiem, że jest Pan rozgoryczony jak ktoś traci pracę. Ale jeśli kupuje się maturę za jajka i nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi na produkcji to tak się właśnie kończy stosunek z pracą. Produkcja sama sobie o jak kierownik śpi przy zgaszonym świetle to nic dziwnego, że Pani M musi rozwiązywać problemy po takich osobach jak Pan. Taka szwaczka czy sprzedawczyni lepiej radzi sobie w pracy niż osoba "niby" wykształcona. Uważam, że jest to miłe, że taka firma jak Dawtona daje każdemu szanse nawet prostym osobom. Tylko nie wszyscy potrafią to docenić. Pan dostał drugą szansę gdzie nie było Pani M. Jednak też tego nie wykorzystał Pan bo najlepiej wychodziło Panu chowanie się w kartony na magazynie opakowań by zapalić papierosa. Sam nieład i nieporządek jaki Pan zostawiał na produkcji świadczy o takiej osobie, że jest fleją i brudasem. A bałagan, który Pan zostawił po sobie to długo będzie sprzątać jeszcze Pani M i wiele innych osób.
2
kurd 2015-08-08 03:10:21
super M
gruba 2015-08-09 15:02:48
Ta firma to porażka
2
Gruba 2015-08-09 15:45:34
Niestety wszystkie negatywne wpisy dotyczące Dawtony Frozen to szczera prawda.Nie oczerniajcie zbyt mocno Pani M ponieważ ona nie ma wiele do powiedzenia.Jedynymi osobami które organizują pracę w tej firmie jest dwóch prezesów,ich chorym wizją pracy musi podporządkować się również Pani M. Największą tragedią tej firmy są kierowniczki zmianowe które nie posiadają ani wykształcenia, ani kompetencji ,ani umiejętności organizacji pracy.Nie posiadają również umiejętności współpracy z podopiecznymi.Najlepiej wychodzi im darcie japy na ludzi i ich zastraszanie. Choć wiele osób i tak ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dla żadnej z kierowniczek nie liczy się jakość wyprodukowanego towaru lecz ilość.Nie ważne w jaki sposób to osiągną.Przewodnim mottem tych pań jest zesrać się a nie dać się.Na szczęście tych kierowniczek pracuje tam jeszcze kilka osób które znają się na swojej pracy.Nie zwracając uwagi na ich pomysły potrafią sami organizować swoje zadania.Ludzie którzy sobą coś reprezentują są nie mile widziani w tej strukturze, ponieważ tam potrzebne są osoby które będą akceptowały wszystkie pomysły niezależnie od ich efektywności.Najlepiej sprawdzają się tzw poganiacze którzy tylko i wyłącznie gonią ludzi do pracy nie mając pojęcia czy ludzie tą pracę wykonują w należyty sposób.
gruba 2015-08-09 17:16:39
Rzeczywiście jest tak jak ktoś wcześniej napisał. Firma Dawtona Frozen daje szanse prostym ludziom. Ale dzieje się tak wyłącznie dlatego , że ludzie wykształceni , reprezentujący jakiś poziom nie chcą mieć z nimi nic wspólnego . Nikt nie ma ochoty pracować w takim syfie i cofać się w rozwoju. Oni nie dają nikomu szansy . Zatrudniają takie osoby ponieważ nie stać ich na ludzi spełniających wymagania kierownika XXI wieku.
2
Darek 2015-08-09 17:47:39
Gorącym hitem firmy Dawtona Frozen jest Pani Edyta. Która ze sklepu obuwniczego trafiła do firmy w charakterze kierowniczki zmiany. Ciekawe co spowodowało zatrudnienie tak niekompetentnej osoby? Brak zielonego pojęcia o produkcji , oraz brak jakiejkolwiek organizacji powoduje to że ludzie z jej zmiany maja z niej dobre pośmiewisko. Jednym jej atutem jest darcie gęby. Biega po zakładzie jak kot z pęcherzem , ale i tak nic dobrego z tego nie wynika.
3
Andrzej 2015-08-09 20:49:05
Po mnie nic nie trzeba poprawiać proszę Pani, zarządzać ludźmi, to Pani powinna się nauczyć , bo na ludzi nie trzeba drzeć ryja tylko rozliczać ich z wykonanych zadań, to był pierwszy zakład z którego mnie zwolnili , bo to ja rezygnowałem w innych zakładach ze względu na lepsze warunki finansowe w innych zakładach.
Moja praca była na biezaco wykonywana w przeciwietwie do Panni gdzie cebula,truskawka i inne surowce sa do dzisiaj nie rozliczone. Pani dużo gada a to jest jak w przysłowiu krowa , która dużo ryczy mało mleka daje. Nadmieniam że 8 osób jakie miałem, a ilościowo robilismy 1/3 guzowa, a ostatnio wszystkie wysyłki wychodziły z Leszna.Zresztą widać po opiniach innych kto ma racje.
1
Pracownica** 2015-08-11 15:52:19
Pan Andrzej czlowiek oddany pracy, staral sie jak mogl zeby zrobic dobra produkcje.Lepszego nie bedzie moze byc tylko gorszy.Firme bardzo polecam a jak sie komus robic nie chce zawsze bedzie krytykowac.Panu Andrzejowi wszystkiego najlepszego zycze dobry pracowity czlowiek poradzi sobie wszedzie tylko czasy mamy trudne.Zazdrosc i pycha rzadzi.
1
pracownik 2015-08-11 19:41:14
Jeżeli ktoś poleca prace w Dawtona Frozen w Guzowie to chyba nie wie co mówi. Nie czepiajcie się wyłącznie Pana Andrzeja bo w tej firmie nikt z kierownictwa nie zasługuje na słowa pochwały. Kadra kierownicza na zerowym poziomie.
1
niklem 2015-09-02 08:46:32
Ja jak wygląda praca w biurze na stanowiskiu związanej ze sprzedażą?
Wie ktoś coś? Jaka jest możliwa pensja? jakieś dodatki? Od jakiegoś czasu w Internecie wisi ogłoszenie i nie wiem czy jest sens wysyłać cv.
Będę wdzięczny o opinię a nie wylewanie żali.
Gośka 2015-10-19 19:54:26
Wszystkie wpisy jakie tutaj widnieją dotyczą pracy na produkcji w Guzowie i Błoniu ewentualnie gdzie indziej. Natomiast jest to cały czas opinia na temat pracy na produkcji. Jak widać sytuacja nie namawia do współpracy. Tutaj pojawia się pytanie... skoro w okolicach jest tyle hal magazynowych gdzie można podjąć prace to dlaczego tyle osób siedzi w Dawtonie i narzeka? Czy taka sama "beznadzieja" sytuacja jest w biurze? Nikt nie pisze o zarobkach i atmosferze osób pracujących w biurach i KAM, więc wywnioskować można, że nie jest tak źle. Czy się mylę?
qwerty 2015-10-31 13:57:45
Ile na początek zarabia operator linii pakującej, w zakładzie w Błoniu,na jakie zmiany praca.
9
dupa 2016-02-02 00:04:35
a w milejowie to jest taki jeden co bimbersprzedaje
2
sam 2016-03-07 13:14:16
Witam,mam pytanie- firma Dawtona non stop szuka kierownika zmiany co tam za rotacja miałem zamiar składać podanie ale po tych wpisach to się zastanawiam
olek 2016-03-07 17:55:48
widać jak ciągle szukają to świadczy tylko o nich
zastanów się bo opinie mówią dużo prawdy
2
ZBIGss 2016-05-11 06:55:55
Poszukują aktualnie kierownika ds. Utrzymania Ruchu. Czy wie ktoś może dlaczego mają wakat na tym stanowisku? Jestem zainteresowany.
3
Były pracownik 2016-06-08 08:04:48
Najlepsza z najlepszych jest Edyta S ktora wąchała śmierdzące skarpetki ludzi kupujących buty a teraz uważa się za kierowniczkę. Brak pomysłu na pracę sprowadza się do tego że wyżywa się na ludziach ale tak tacy ludzie maja ze uważają że najlepszą obroną jest atak. Krążą po firmie słuchy ze w jakimś magazynku puka ją jakiś kierownik od pola ale może jak tam się wyżyje to będzie spokojniejsza i ludzie na tym zyskają. Nie polecam pracy z tą okrutną babą.
Były pracownik 2016-06-10 23:41:04
Szanowni czytelnicy. Muszę przyznać się do błędu i wyjaśnić nieprawdę jaka została przedstawiona na temat Edyty S. Bardzo żałuję że poniosły mnie emocje i tak bezczelnie została przedstawiona jej osoba. Wszystko co możecie przeczytać w poprzednim opisie jest kłamstwem. Chciałbym na tym forum bardzo przeprosić Edyte bo pewnie dotknęła ja przykrość. Został popełniony przeze mnie straszny błąd umieszczając ten wpis. Jeszcze raz serdecznie ja przepraszam.
Pracownica 2016-06-17 21:32:58
Jak ci "anonim" tak tu zle to wypier...do Auschwitz, odpoczniesz. Nikt tu na sile nas nie trzyma. Pracuje tu kilkanascie lat bez awansow i zlego slowa nie moge powiedziec o tym zakladzie. A skoro ty nie awansujesz to znaczy ze brak ci szarych komorek. Zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie. Mialam mozliwosc pracowac z tymi bezczelnie przez kogos obsmarowanymi kierowniczkami i wkur mnie to ze ktos w tak hamski sposob je obraza. One tez sa ze seojej pracy rozliczane.
2
Michał 2016-07-12 18:31:17
Poprzedni się nie sprawdził. Tz miał problemy z utrzymaniem ruchu. Niezła posadka za ponad 8000 tysi na rękę. Samochodzik, telefonik, 8 godz.
1
antek 2016-07-13 11:30:40
A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?
antek 2016-07-13 11:31:08
A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?
Xxxxx*Xx 2016-07-19 22:41:25
kierownik zmiany od 2,5 do 4-5 zalezy na ile sie wycenisz i sprzedasz na rozmowie, polecam przejsciowo
Agros Nova 2016-07-29 21:53:50
To jak jest z ta jakością w Dawtonie. Ja pracuje w Agrosie i rolnicy dostarczający towar mówią ze jak u nas nie przejdzie kontroli i maja zwrot to jadą do Dawtony a ona i tak go kupuje. Poza tym ktoś z Wadowic mówił ze oni z Rumunii jakieś gowno ściagają i pakują w słoje a pózniej ludziom sprzedają.
jhgjhb 2016-08-01 11:03:14
nie polecam tej firmy NIKOMU. Bardzo niskie zarobki.
zainteresowany 2016-08-01 13:57:48
Hej, podobno potrzebują teraz KAMa, nie wiecie jakie warunki i czy warto??
chuda 2016-08-02 21:06:38
zgadzam się z opinią grubej, nikomu nie polecam Dawtony
4
Jola 2016-08-25 21:22:11
Analfabeto naucz się najpierw pisać.
luk 2016-10-10 21:58:03
porazka.Wielgi MAS zatrudnia ludzi ,kaze im jebad po 12 godz bez zadnej przerwy przez caly wrzesien ,wszystkie soboty i niedziele i uwaga wplywa wyplkata 2876,98
2
kama 2016-10-10 22:05:35
bardzo niskie zarobki czyli jakie? bo nic mi to nie mowi? na asystentkę oferują wogole umowe o prace? nie napisali w ofercie.
Adam 2016-11-16 20:22:39
To jeszcze zle ???A ile bys chcial zarabiac 5000 zl ??? idz w pole buraku
2
Roman 2016-12-05 21:37:37
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
Roman 2016-12-05 21:38:47
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
Roman 2016-12-05 21:42:44
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
Wojtek9521 2016-12-05 22:42:03
Witam. Chciałem się dowiedzieć jaka jest stawka /h dla traktorzysty i ile godzin jest miesięcznie ?
Wojtek9521 2016-12-05 22:56:56
Właśnie ! Jaka jest stawka /h i ile jest godzin w miesiącu ?
Zostaw swoją opinię o ZPOW Dawtona - Błonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPOW Dawtona