Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-04-20 12:17:31 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ZPOW Dawtona - Błonie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-04-20 12:24:42 odpowiedz | cytuj
Brak profesjonalizmu, bardzo wyczerpująca, duże wymagania a małe pieniądze,
anonim - 2009-10-21 01:35:39 odpowiedz | cytuj
W tej firmie wyciska się soki z człowieka do ostatniej kropli. Podobno dają co miesiąc premie, tylko ciekawe komu? żeby tam zarobić ok. 3500 to musisz pracować po 15 godzin siedem dni w tygodniu. W ogóle nie szanują człowieka, tam Ukraińcy są lepiej traktowani niż Polacy.
Sylwek - 2009-10-23 21:04:53 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z moim poprzednikiem, ta firma ma może międzynarodowy zasięg ale zero poszanowania osób które tam pracują. Nie polecam tam jest wyzysk człowieka przez człowieka. Jak jesteś dobrym pracownikiem to i tak Cię będą traktowali jak tego najgorszego, bo boją się tego że może poprosisz o podwyżkę. Moim zdaniem każda praca jest dobra lecz nie tam.
ktos - 2009-10-27 10:29:47 odpowiedz | cytuj
a na jakim stanowisku tam pracowałeś?
Anonim - 2009-11-20 12:07:40 odpowiedz | cytuj
Witam. Mam pytanie: Czy ktoś może orientuje się jakie są wymagania na stanowisko Technologa Żywności o specjalności biotechnologia i mikrobiologia żywności? Czy zakład posiada własne laboratorium? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
matylda - 2009-11-27 20:12:57 odpowiedz | cytuj
Witam. potwierdzam powyższe opinie na temat tej firmy, wiem bo sama pracowałam w sezon, ludzie pracują do ostatniej kropli wody. nie mają uszanowania dla ludzi(zwykłych pracowników) 12godzin i i pare minut przerwy tylko jedna. nikomu nie polecam tej pracy. zdrowie można stracić tam. ,,CZYSTY WYZYSK LUDZI""
kazik - 2010-01-30 22:46:39 odpowiedz | cytuj
kompletny brak profesjonalizmu na każdym kroku. Nie polecam poważnym ludziom, fatal
Gość - 2010-02-12 16:08:16 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie,
Chciałem wam tylko powiedzieć ,że na produkcji jest taka harówa ,a za tą harówę płacą niezłe pieniądze. Jeżeli macie ambicję to starajcie się o pracę w biurze. Wygląda mi na to ,że jesteście bez ambicji gdyż każdy może oczerniać ,a nikt się nie stara aby było lepiej!!
Pozdrawiam
była - 2010-02-22 14:14:02 odpowiedz | cytuj
''Znasz się jak świnia na pomarańczach".To opinia a zarazem powiedzonko Pani prezes.Lepiej tam nie pracować, bo można usłyszeć to i wiele gorzej.
... - 2010-03-17 16:22:53 odpowiedz | cytuj
firma bardzo specyficzna, a w kilku słowach: słowach szkoda czasu a przede wszystkim zdrowia.
Gość - 2010-03-21 11:22:46 odpowiedz | cytuj
Polecam tą firmę.
misiek1 - 2010-04-09 17:25:54 odpowiedz | cytuj
DAWTONA- chcą mnie zatrudnić jako kierownika magazynu wyrobów gotowych -czy możecie mi udzielić info jak to tam wygląda, jak zarobki, atmosfera, warunki pracy , pakiet socjalny, itp. Bardzo proszę o obiektywne oceny.
anonim - 2010-04-10 09:19:06 odpowiedz | cytuj
1.Atmosfera w pracy jest ok ,jeżeli nie jesteś osobą konfliktową to myślę że sobie poradzisz,idzie się dogadać
2.Temat pieniędzy to zależy ile Ci zaproponowali
3.Nie wiem jakie masz doświadczenie w tej branży , jeśli nie masz doświadczenia na magazynie to nie dasz rady ,
ogólnie firma ok ,nigdzie nie posadzą
ufo - 2010-04-11 10:53:26 odpowiedz | cytuj
ludzie szkoda czasu w tej firmie i tak placa jak w opiece i na kazdym stopniu zabieraja nam kase wiec szukajcie lepszej pracy
ok - 2010-06-23 21:25:31 odpowiedz | cytuj
mój osobisty odbiór jest pozytywny - praca w biurze ok- jest jej dużo, ale chociaż czas szybciej upływa. Każda firma ma swoje minusy jednak wydaje mi się, że w tej wcale nie ma ich dużo. Podsumowując- polecam
koncentrat pomidorowy - 2010-07-20 11:04:17 odpowiedz | cytuj
firma zarządzana przez masę kierowników i dyrektorów. na kasjerkę, która codziennie jest skwaszona i pozbawiona kompetencji trzeba czekać godzinami, zanim zejdzie łaskawie i otworzy okienko.
ogólny brak kompetencji, zaangażowania i wsparcia ze strony przełożonych. brak zaufania i nieustanna kontrola nad pracownikami.
cwaniactwo, krętactwo, cynizm i prostactwo płynące ze strony kadry przechodzi najśmielsze oczekiwania.
pamiętaj!!! jeżeli nie masz czegoś w umowie na piśmie, z pewnością tego nie zobaczysz na koncie, poza tym... jak to można było usłyszeć na jednym ze spotkań " premia... proszę zapisać to słowo i sprawdzić w słowniku jego znaczenie!!!????"
poniżające i beznadziejne traktowanie.
jeżeli śniła Ci się praca w zpow dawtona... z pewnością był to koszmar... zapomnij!!!!!!!!!
każdemu śmiałkowi chcącemu zaryzykować.... szczerze odradzam
anonim - 2010-08-03 17:19:36 odpowiedz | cytuj
Hej Wszystkim!!!
Zgadzam si� z opiniami poprzedników, firma "dawtona" to najgorsza firma na rynku. Wspó�praca z jej prezesami jest jedn� wielk� katorg�,nie wspominaj�c już o pracownikach którzy za plecami obgaduj� wszystkich. Nie polecam pracyw tym zak�adzie, można zmarnowa� sobie zdrowie. Pieni�dzy si� tam nie dorobicie bo zawsze jest jaki� pretekst żeby�nie nie dosta� premii, jak kupi� co� nowego to już masz pewno�� że już po premii.
anonim - 2010-08-03 17:19:37 odpowiedz | cytuj
Hej Wszystkim!!!
anonim - 2010-08-18 15:43:17 odpowiedz | cytuj
Witam. Pracowałem w Dawtonie w Lipnie na stanowisku kierowniczym. Moja przygoda była krótka gdy zaczynało wychodzić szydło z worka. Na rozmowach wstępnych nie było o tym mowy i co najlepsze gdy się pytałem o takie rzeczy to powiedziano że jest wszystko zgodnie z prawem. A więc pracując w Dawtonie w Lipnie trzeba się przygotować na sezon który może trwać od 3 do 5 miesięcy lub dłużej (sezon to znaczy że robisz 7 dni w tyg. np. schodzisz z nocki w niedzielę rano i przychodzisz na 14.00 w niedzielę i tak na okrągło). Ok sezon dobra można pracować taka specyfika sobie myślę, o zapominałem wspomnieć że zatrudniony zostałem na pełen etat czyli 5 dni w tygodniu po 8 godzin. Wracając do sezonu będąc na stanowisku kierowniczym (kierownik zmiany) za sezon nie dostajesz nic oprócz pensji (która po przeliczeniu nadgodzin wychodzi marnie czyli zarabiasz mniej niż pracownik sezonowy nieźle co??) ani nie masz płacone za nadgodziny ani oddawane dniami wolnymi. Więc jeżeli ktoś chce zostać białym niewolnikiem to polecam Dawtonę w Lipnie lub nie chce widzieć rodziny ani jeździć na urlopy. No i oczywiście jak ktoś chcę dorabiać Dawtonę. Pracowałem w kilku firmach gdzie takie rzeczy były regulowane w sposób zadowalający obie strony. Dawtona jest pierwszą firmą która traktuje w taki sposób pracownika.
Reasumując nie polecam jeżeli chcecie zostać białym niewolnikiem lub nie macie innego wyjścia, chociaż takiej pracy bym nie polecił swojemu wrogowi.
maksik - 2010-08-23 16:35:44 odpowiedz | cytuj
hejka, czy pracuje ktoś z was na magazynie w Dawtonie?
/,., - 2010-08-24 10:28:23 odpowiedz | cytuj
dawtona Lipno to poprostu zakład dla niewolników którzy harują za psie pieniądze które są wypłacane po 6 miesiącach
On - 2010-09-04 10:27:59 odpowiedz | cytuj
Dawtona (Lipno) - "to dosłowny obóz pracy" pracowałem tam dłuższy czas. Ludzi mają za nic dla nich to robole do roboty. Pracą marne 6 zł na godzine a by chcieli żeby ponad akord wyrabiać a najlepiej robić za 4. Nie miła atmosfera ludzie ludzi szpyclują sami bo myślą że coś za to będą mieli. Wyzysk i nic więcej. Jeden wielki obóz pracy!!!!!!!!!!!!!!!!
Kami... - 2010-09-04 10:39:19 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się. Dodatkowo jak ma ktoś przyjechać na kontrol z biedronki lub tesco to wielkie sprzątanie tego całego brudu bo trzęsą gaciami. A jak nikogo nie ma wszędzie jest brud - brudne maszyny, na dodatek wszytsko stare i co chwila się psuje a zganiają na ludzi, że to oni są winni. Nikomu nie polecam tam pracować bo można wykończyś się nerwowo i dodatkowo stracić zdrowie !!!!!!!!!!!
Magazyn - 2010-09-04 10:45:11 odpowiedz | cytuj
Dawtona "TO NAJGORSZY ZAKŁAD PRACY JAKI ISTNIEJE W LIPNIE"! !!!!!!!!.
x