Dawtona

Błonie

Opinie o Dawtona

antek 2016-07-13 11:30
A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?
antek 2016-07-13 11:31
A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?
Xxxxx*Xx 2016-07-19 22:41
kierownik zmiany od 2,5 do 4-5 zalezy na ile sie wycenisz i sprzedasz na rozmowie, polecam przejsciowo
Agros Nova 2016-07-29 21:53
To jak jest z ta jakością w Dawtonie. Ja pracuje w Agrosie i rolnicy dostarczający towar mówią ze jak u nas nie przejdzie kontroli i maja zwrot to jadą do Dawtony a ona i tak go kupuje. Poza tym ktoś z Wadowic mówił ze oni z Rumunii jakieś gowno ściagają i pakują w słoje a pózniej ludziom sprzedają.
jhgjhb 2016-08-01 11:03
nie polecam tej firmy NIKOMU. Bardzo niskie zarobki.
zainteresowany 2016-08-01 13:57
Hej, podobno potrzebują teraz KAMa, nie wiecie jakie warunki i czy warto??
chuda 2016-08-02 21:06
zgadzam się z opinią grubej, nikomu nie polecam Dawtony
4
Jola 2016-08-25 21:22
Analfabeto naucz się najpierw pisać.
luk 2016-10-10 21:58
porazka.Wielgi MAS zatrudnia ludzi ,kaze im jebad po 12 godz bez zadnej przerwy przez caly wrzesien ,wszystkie soboty i niedziele i uwaga wplywa wyplkata 2876,98
4
kama 2016-10-10 22:05
bardzo niskie zarobki czyli jakie? bo nic mi to nie mowi? na asystentkę oferują wogole umowe o prace? nie napisali w ofercie.
Adam 2016-11-16 20:22
To jeszcze zle ???A ile bys chcial zarabiac 5000 zl ??? idz w pole buraku
3
Roman 2016-12-05 21:37
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
1
Roman 2016-12-05 21:38
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
1
Roman 2016-12-05 21:42
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
2
Wojtek9521 2016-12-05 22:42
Witam. Chciałem się dowiedzieć jaka jest stawka /h dla traktorzysty i ile godzin jest miesięcznie ?
1
Wojtek9521 2016-12-05 22:56
Właśnie ! Jaka jest stawka /h i ile jest godzin w miesiącu ?
1
Roman225 2016-12-13 20:42
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
3
Edek 2017-01-03 06:59
Jak w Bloniach zarabiają PH. Umowa o prace czy działalność? Duza firma wiec czy sa jakies dodatki socjal, premie itd
Edek
Zainteresowany 2017-01-10 17:27
Witam, znalazłem ogłoszenie o pracy na stanowisku kierownika magazynu. Czy mógł by mi ktoś napisać jak wygląda atmosfera i warunki?
zainteresowany 2017-01-10 20:27
Witam. Jest teraz oferta pracy na kierownika magazynu? Czy ktoś może napisać jak wygląda praca tam i jakich warunków można sie spodziewać ?
Emeryt 2017-01-20 15:11
Znana marka przyciąga do firmy chętnych do pracy. Ja już wprawdzie nie pracuję(emeryt) ale mogę tylko pochwalić.
BYŁY 2017-01-24 05:09
Adam za pracę wykonaną rzetelnie trzeba potrafić zapłacić. 2800 to już kpina. Takie pieniądze to podstawa w różnych magazynach. Po 2 ta firma stawia na Ukrainę.
BO SĄ TANSI. Brak umiejętnego prowadzenia firmy, współpracy różnych komórek.
Brak nadzoru ludzi a później chore wyobrażenia. BRAK KIEROWNIKA MAGAZYNU
3
Jesteśmy 2017-01-27 09:27
Dawtona to już marka, duża firma i tu nie ma miejsca na partyzantkę. Wszystkie działania są przemyślane. Firma dba o pracowników i jest dobrym pracodawcą.
Były 2017-01-29 14:05
Co ty napisałeś.? Mam wymieniać ilość wydatków, ilość zatrudnionych Ukraińców, jak się bawią datami, jak ludzie pracują za 50 w weekend. Człowieku nie KŁAM. Firma nie jest godna polecenia.
1
Były 2017-01-29 14:06
Co ty napisałeś.? Mam wymieniać ilość wydatków, ilość zatrudnionych Ukraińców, jak się bawią datami, jak ludzie pracują za 50 w weekend. Człowieku nie KŁAM. Firma nie jest godna polecenia.
1
Były 2017-01-29 14:18
Nie kłam. Mam wymienić wpadki, przebijanie, wynagrodzenie pracowników. Ta firma nie jest godna polecenia. Partyzantki taktycznie tam nie ma. JEST BURD....
1
Roman 1 2017-01-29 15:17
Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu? Odpowie mi ktoś ?
Mat 2017-02-01 00:16
Hahahahah przemyślane. Dobre. Czyli ogólny bajzel nazywasz przemyślanym działaniem. No to gratuluje. To chyba ominęły cię ostatnie spotkania z prezesem.
1
Mat 2017-02-01 00:16
Hahahahah przemyślane. Dobre. Czyli ogólny bajzel nazywasz przemyślanym działaniem. No to gratuluje. To chyba ominęły cię ostatnie spotkania z prezesem.
Eliza 2017-02-14 23:01
Złożyłem swoje cv na kierownika działu kontroli jakości i czekam na rozmowę. Mam pytanie jaka jest w firmie atmosfera? W jakim wieku są pracownicy? Może jakieś nowinki?
Him 2017-02-20 08:13
Jeżeli jesteś odporna na prawie codzienną krytykę często z niewiadomego powodu, brak socjalu, brak szkoleń to serdecznie witamy ;-). Atmosfera jest bardzo ciężka. Moja "kariera" w tej firmie właśnie dobiega końca więc ja juz mam spokój, ale ttym osobom które jeszcze zostają serdecznie współczuję. Szkoda bo zostało tam jeszcze sporo fajnych ludzi, szkoda ze pracodawca tego wogóle nie docenia.
1
Emilia 2017-02-20 11:11
Pracuję tu od początku i widzę jak się świetnie rozwija.
Taki jeden 2017-02-25 12:21
Tylko drzewa umieją wycinać ;(
1
Hanna 2017-02-27 13:57
@Him wspominasz o ciężkiej atmosferze w firmie. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?
1
Gienek 2017-03-23 13:31
Traktorzysta ma pracować 350 godzin miesięcznie do zapłaty idzie 200 a reszta z pod stołu albo nigdy nic nie dostaniesz czyli pracujesz na 2 etaty a płacą ci za 0,75 stawka 15 zł za godz i jak pracujesz w niedziele to wypłata bez nadgodzin
Iza 2017-03-23 16:41
Dawtona to super firma, mam super współpracowników
1
Hanna 2017-03-27 08:31
@Iza, a co najbardziej cenisz sobie w pracy?
2
bart 2017-04-28 15:37
A pracował tam u was kierownik tomek lesius podajcie opinie
Ewelina 2017-05-05 22:58
Chwalę firmę ponieważ pracuję tu i jestem z tego zadowolona.
Hanna 2017-05-15 08:54
@Ewelina to dobrze, że jesteś zadowolona. Jakie stanowisko piastujesz? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera różnią się od siebie w zależności od obejmowanego stanowiska. Co więcej napiszesz o pozytywach pracy w powyższej firmie?
gtyujg 2017-05-16 18:04
jest taki niby dyrektor w milejowie co to jest jakis d e b il i i idiota szok szok szok zero a magazynowa to takie nic i nic ale cos bedzie zabawa uhah ha ha
1
Ewa 2017-05-18 21:17
Jak ktoś chce to zawsze znajdzie powód żeby ośmieszyć firmę. Najważniejsze, że Dawtona się rozwija i ma perspektywy a to dobry sygnał dla pracowników .
2
Link 2017-06-29 19:42
link

Dla mnie firma na medal , jak chcecie zarabiać miliony, to jedźcie za granice. Szanujcie polskie przedsiębiorstwa i zaangażowanie ludzi , którzy to robią. A jak wam się to nie podoba to już powyżej napisałem. Dawtona to firma , która daje pracę a tym , którzy ją dobrze wykonują prezes zawsze doceni.

Pozdrawiam
1
sedthy 2017-06-30 00:17
to slams i poracha milejów i biedni ludzie
1
irek 2017-06-30 00:32
no npewno cbś
Emil 2017-07-01 12:28
Dla mnie wielką wartością jest fakt, że Dawtona to Polska firma. Działają już ponad 20 lat i ciągle powiększają rynki zbytu o wiele krajów w Europie. Myślę, że to jest dobry sygnał dla ludzi o stabilności pracy.
1
koza 2017-07-12 07:41
facet czy kobieta to jest pytanie anno
1
Eryk 2017-07-15 17:08
Widać jak firma weszła na rynek i świetnie rozpycha się na półkach sklepowych. Przy tak dużej konkurencji chyba nie można inaczej. A jak idzie sprzedaż na rynki europejskie? Dla mnie jest ważne to , iż to polska firma!!!
biodro 2017-07-18 23:42
stop ukraina nie bedzie spac w milejowie
1
Emil 2017-07-19 10:31
Takie firmy jak Dawtona to jest powód do dumy z pracy tu!!
Zostaw swoją opinię o Dawtona - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dawtona