brak logo

INTEX

Płock

Opinie o INTEX

??????? 2010-12-10 09:41
Czy ktoś może coś powiedzieć coś na temat tej firmy obiecują złote góry kontrakty zagraniczne może ktoś wyjechał w co zaczynam wątpić
1
Były pracownik 2011-02-22 13:02
Kolego trzymaj się od nich z daleka !!!!! To są (usunięte przez administratora) obiecują wyjazd, później przeciągają go w nieskończoność. Jak już łaskawie dadzą Ci robotę to albo nie płacą kasy albo płacą jakieś smieszne grosze. Dobrze Ci radze kolego trzymaj się od nich z daleka !!!!
montspaw 2011-10-20 15:55
Nie bardzo rozumiem, o co toczy się tutaj i na innych stronach w Internecie to całe (usunięte przez administratora) porządnej firmy! Jeżeli chodzi o Intex, to obecnie jestem tam zatrudnione i wykonuję proste i przyjemne prace montażowe na terenie Holandii. Jestem zadowolony z warunków umowy i zarabiam 10 euro na godzinę. co moim zdaniem jest więcej niż godziwą stawką.
1
życzliwy 2012-01-17 20:06
Koledzy monterzy i spawacze jak najdalej od tych(usunięte przez administratora)Potrafią mamić ludzi pracą kontraktami a w żeczywistości to wielkie kłamstwa.Nie ma w tej firmie urlopów ani umów o pracę.Przestrzegam jak najdalej od tych naciągaczy.
Pracownik 2012-01-17 20:13
Kolego piszesz bzdury.Ja też tam pracowałem
BARDZO MIŁE ZACHOWANIE NIEMA CO 2013-02-27 13:27
WŁAŚNIE DZWONIŁEM Z ZAPYTANIEM DO FIRMY INTEX PŁOCK O SZKOLENIA SPAWALNICZE. ROZMOWA TRWAŁA KRUTKO I NIEBYŁO SKIM ROZMAWIAĆ A PYTANIE BYŁO PROSTE ILE KOSZTUJE KURS NA RURY TIG H-LO45 gr 8.,,,,KOBIETA NIE POTRAFIŁA UDZIELIĆ INFORMACJI.
GDY WSPOMNIAŁEM O ROZMOWACH TELEFONICZNYCH Z INNYMI OSIRODKAMI SZKOLOCYMI SPAWACZY I UDZIELONO MI NALERZYCIE INFORMACJI POTRAKTOWANY ZOSTAŁEM PO HAMSKU.
(usunięte przez administratora) SŁUCHAWKĄ
monter 2013-03-16 11:27
nie pacowałem u nich ale teraz sa w spółcez takim panem(usunięte przez administratora)
aro 2013-03-25 18:39
No kolego...masz czym sie pochwalic bo faktycznie stawke masz (usunięte przez administratora),za 10eu.nie chcialoby mi sie zamiatac,a INTEX to (usunięte przez administratora) jak wszystkie firmy z Płocka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
życzliwy 2013-04-03 08:17
Kolego monterze prośba -rób mnie błędów.A jeśli chodzi o firmę'' Intex '' to jak w pewnym filmie moge powiedzieć ze w Płocku -opnie są podzielone jedni chwalą inni narzekają.Staram się co jaki czas do nich dostać i ciągle słyszę ze ile to oni maja kontraktów a le zadaje pytanie co z naborem????czy tylko maja swoja stało załogę??? Teraz podobno kręcą jakieś lody w Niemczech -ludzie do czego to doszło teraz żeby wyjechać do pracy zagranice trzeba mięć mnóstwo uprawnień i językami kilkoma władać a nam tłoczyli w szkołach język CCCP a le cóż Europa, Ps ,U nas poczta pantoflowa działa szybko i firma która nie płaci -ginie , Słyszałem ostatnio dosięgnęła sprawiedliwość niejakiego (usunięte przez administratora)????
willi 2013-07-01 20:53
byłem ostatnio pracownikiem tej firmy i niestety wszystkie negatywne opinie się potwierdziły. buta arogancja(usunięte przez administratora) a także zmiana stawki w trakcie pracy oczywiście na niższą to norma.pensja powinna być wypłacona do 15-go a do tej pory nie mają wszyscy zapłacone za maj .nie polecam tej firmy nikomu, nie można tak traktować ludzi dzięki którym takie darmozjady jak intex żyją niech pracują u nich tylko ci co nie mają internetu
clio 2014-05-20 16:43
Heloł, czy jest tu ktoś z byłych i obecnych w INTEX kto ma jakieś info o pracy w tej firmie? Dzięki z góry za odpowiedź.
Paweł 2014-05-29 12:40
Chodzi o firme INTEX, która zajmuje się basanami, czy inna, bo coś komentarze mi nie pasują i nie wiem czy dobrze trafiłem..
mucha 2014-07-10 16:50
Firma to ludzie , a Ci co obecnie tam pracują są zupełnie nieposkładani Nie potrafią poprawnie obsłużyć prostego zamówienia. Opinia dotyczy ludzi bo produkty firmy sa ok
Borubar 2015-02-11 23:19
Intex jest doskonale znany ze swojego bogactwa artykułów spawalniczych w sklepie na ulicy Kostrogaj 1 W zasadzie nie ma co liczyć na wielkie rotacje, chyba, że ktoś nagle stwierdzi, że praca przy sprzedaży i obsłudze klienta nie jest dla niego. Tak to raczej nie ma co się spodziewać większych zmian, ale warto próbować.
W temacie 2015-03-16 05:17
A to ta firma jeszcze istnieje ?A z kręceniem lodów i ludzi /Ile to Oni maja pracy /w Niemczech to już koniec ?
1
er 2015-03-19 18:09
panowie dajcie sobie spokoj z ta firma jesli chcecie zarabiac normalnie pieniadze, sciemniacze
cvb 2016-05-13 18:29
@ert uderz w stół a nożyce się odezwą - są nowe oferty :) Aktualnie poszukują asystentki do działu sprzedaży - podobno można liczyć na umowę o pracę. A niech ktoś powie jak wyglądają zarobki na tym stanowisku?
1
Zostaw swoją opinię o INTEX - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTEX