ROLF Sp. z o.o.

Szamotuły

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 248 ocen.

Opinie o ROLF Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROLF Sp. z o.o.

Zuzanna

@ŁŁ możesz powiedzieć coś więcej o tym dlaczego polecasz pracę w firmie? Dodatkowe informacje będą bardzo cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do ROLF. Jakie są największe plusy pracy właśnie u tego pracodawcy?

Zuzanna

W wielu ogłoszeniach o pracę do firmy jest informacja o konieczności przedstawienia referencji. Spotkał się może ktoś z Was z sytuacją, że nie było to konieczne? Co z osobami, które pracę zawodową dopiero zaczynają?

Anna

Witam. Co sądzicie o stażu w dziale zaopatrzenia w Rolfie? Widziałam ogłoszenie w gazecie i nie wiem czy warto. Pozdrawiam.

Km
@Anna 15.08.2017 07:46
Witam. Co sądzicie o stażu w dziale zaopatrzenia w Rolfie? Widziałam ogłoszenie w gazecie i nie wiem czy warto. Pozdrawiam....

Też zamierzam złożyć cv nie wiem jakie warunki pracy są w tej firmie i ile można zarobic

Ren
@Km 15.08.2017 17:10
Też zamierzam złożyć cv nie wiem jakie warunki pracy są w tej firmie i ile można zarobic

Jaki jest system zmianowy pracy na produkcji w Rolfie?

AG

Witam. Ja pracowałam w Rolfie krótko ze względu na sytuacje rodzinna. Atmosfera w pracy była jak w najlepszym porzadku. Mili i pomocni ludzie.

rf

Czy firma teraz poszukuje pracowników ślusarzy?

lok
@ŁŁ 04.09.2017 15:21
Firma szuka ślusarzy, spawaczy, pracowników produkcji, pracowników na malarnie proszkową. Z tego co wiem chętnie przyjmują równ...

Ale już szuka,kilka miesięcy pracowników a chętnych brak w okolicy jest więcej firm produkcyjnych jak Hercules Collection lub Ster.Co też proponują dobre,warunki finansowe

Svieta
@lok 04.09.2017 20:05
Ale już szuka,kilka miesięcy pracowników a chętnych brak w okolicy jest więcej firm produkcyjnych jak Hercules Collection lu...

Witaj Ukraina

Zuzanna

@Spawacz A czy firma poszukuje tylko doświadczonych specjalistów, czy też zdarzają się osoby, które zawodu chcą się nauczyć?

Spawacz
@Zuzanna 22.06.2017 13:14
@Spawacz A czy firma poszukuje tylko doświadczonych specjalistów, czy też zdarzają się osoby, które zawodu chcą się nauczyć?...

Zawsze możesz umówić się na spotkanie i porozmawiać na ten temat

INTERESANT

ogłoszenie na stanowisko spawacz. oferuja od 3000 netto. prawda czy pic dla frajerów.. jak tam jest na prawde. Bo jak to sie mówi wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.

rf
@INTERESANT 30.05.2017 16:20
ogłoszenie na stanowisko spawacz. oferuja od 3000 netto. prawda czy pic dla frajerów.. jak tam jest na prawde. Bo jak to sie mó...

Niewiem jak tam z zarobkami jest może osoby co tam pracują wypowiedzą się na forum o wynagrodzeniu na produkcji?

Spawacz
@rf 12.06.2017 11:54
Niewiem jak tam z zarobkami jest może osoby co tam pracują wypowiedzą się na forum o wynagrodzeniu na produkcji?...

Jeżeli , umiesz spawać znasz się na rysunku technicznym to możesz zarobić konkretne pieniądze.

Zuzanna

Obecnie firma poszukuje osób na stanowiska takie jak: koordynator ds. techniczno- handlowych kontroler warsztatowy technolog- inżynier konstruktor technolog- inżynier produktu Jesteś pracownikiem firmy? Chętnie dowiemy się jak wygląda praca w poszczególnych działach. Twoja merytoryczna opinia na temat ROLF Sp. z o.o. jako pracodawcy będzie cenna dla osób szukających informacji na ten temat.

misiek

Ciekawi mnie czy w niedługim czasie jest szansa na to, żeby pokazało się ogłoszenie na regionalnego kierownika sprzedaży, wiecie coś na ten temat? Wiadomo że na zarobki nie można narzekać bo sa premie do tego.

HANS

Nie proponuje wiazac sie z ta niby firma jak sie zwa.Zwykli naciagacze mnie porobili na niezla kase.Ale wybor nalezy do was.NIE POLECAM

gkl

Witam wie może ktoś dlaczego firma nie poszukuje operatorów maszyn ani ślusarzy do pracy ?

rol

Reg@ jakby szukali na produkcje to by zapraszali na rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy.

neon

Witam. Czy ktoś wie czy w Rolfie szukają pracowników na produkcje? Pozdrawiam

mexx

@maks na poczatek umowa na okres próbny. Pozdrawiam

melo

Firma i atmosfera jest ok. Nie jest idealnie, ale są dużo, dużo gorsze firmy. Przeważnie najgłośniej narzekają ci, którzy nic nie umieją i nie chce im się pracować.

mexx

Firma sama w sobie nie jest zła i atmosfera jest ok

nick

Dzięki za odpowiedz maksoo.Wysle cv i się okaże. Ostatnio firma poszukuje pracowników na portalach o prace . Pozdrawiam

nick

Witam czy warto aplikowac cv do Rolfa na produkcje na operatora cnc lub slusarza ? I Jaka atmosfera panuje we firmie. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzych

Akurat na operatora lasera możesz tam startować jeśli jest etat bez rysunku, nic sam nie programujesz tylko guziki wciskasz, nawet małpa to opanuje w 2 dni ;)

Rrrr

O ile współpracownicy jak i kadra kierownicza są w porządku, to prezes tej firmy to jakaś tragedia... Dzisiaj zorganizował wigilię firmową, na którą zaprosił tylko pracowników biurowych, a fizycznym rzuci pewnie w poniedziałek resztki na stół i jakieś stare pierniki z wyprzedaży i tak jest od wielu lat, w innych firmach nigdy z takim chamstwem się nie spotkałem. Prezes tej firmy jest na tyle chamski, że ciężko mu odpowiedzieć na zwykłe "dzień dobry", a podanie ręki chyba traktuje jako zaszczyt dla pracownika :D

marekd

Z tego co widzę na ich stronie poszukują pracowników na 4 stanowiska. Myślicie, że warto aplikować?

Masix

ROLF oferuje całkiem bogate rozwiązania cięcia laserowego, spawania, gięcia czy wycinania. Obecnie poszukują tylko technologa obróbki skrawaniem. Na tak zaawansowane stanowisko mogą zdecydować się osoby posiadające wyższe wykształcenie i odpowiednie doświadczenie. Ciekawe tylko jakie firma stwarza możliwości rozwoju.

Szczęśliwy

Gloria gloria1!!!!!!!!!!!!!!! Panie Prezesie wielki szacun, bez Pana Dyrektora mamy szanse utrzymać się na powierzchni.

j.k

To jest najbardziej porąbana firma w jakiej pracowałem!!! Szef to oszust i kombinator który nie liczy się z nikim i z niczym. Jeżeli myślicie że rolf to firma z przyszłością to się bardzo mylicie!!!

gosc

pomału wraca do normy ??? ale co??? kolejny tydzień bez wypłaty i wypłata na raty słyszałem.....

kolo

Kolega wyżej chyba nigdy w prawdziwym (usunięte przez administratora) nie robił. Dyrektor jest jaki jest prezes też ale nikt nad pracownikami ze stoperem nie stoi i nie popędza. Fakt, że ostatnio jest nerwowo przez chwilowy brak kasy ale wszystko zdaje się pomału wracać do normy. A gdyby kierownictwo było takimi(usunięte przez administratora)to niektórzy już dawno powinni mieć po premii albo zostawać po godzinach za swoje partactwo.

potencjalny pracownik

Ja pracuję w firmie w której nie widziałem wypłaty od grudnia i chcę do was dołączyć,piszesz prawdę czy tylko piszesz bo miałeś zły dzień?

ktoś

To zapraszam do innej pracy i za jakiś czas sami ocenicie czy ROLF jest aż taki zły wszystkim pracownikom tej firmy wydaje się że są nie zastąpieni i mają wyjątkowe umiejętności manualne a prawda jest taka że mało kto tu coś potrafi robić a już nie wspomne o podejmowaniu decyzji związanych z pracą i tyczy się to głownie pracowników tz. administracyjnych żenada Jak nikt nie zrobi z tym porządku to nie wróżę tej firmie przyszłości. A jeszcze jedno produkcja nie może się opierać na kilku nie pewnych firmach musi być do tego jakaś masówa która będzie ciągła tą firmę no to Panie handlowiec do dzieła chyba już minął okres próbny wypadało by coś załatwić poszukać, w gogle pracy nie znajdziesz.

pr

w tej firmie nie ma przyszlosci.Wypłaty ostatnio byly na raty, teraz nie wiadomo kiedy zaplaci zalegla. Specialnie jeszcze ci podsunie lojalke do podpisania zebys mu nie uciekł.(usunięte przez administratora)

krzysiek boss

I jeszcze krzysiek ci pewnie tego nie zapłaci bo kasy nie ma, a jak już to w 5 ratach minimum. Zapomnijcie o tej firmie i tak niedługo padnie...

ja

kuźwa 1600zł ????? no to (usunięte przez administratora)the boss sie ucieszy nastepny parobek do wyciśnięcia

Cobretti

Cobretti - 2013-06-14 09:22:18 Zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Jak wywalczysz na początku tak będziesz miał. Bądż twardy na rozmowie i daj po sobie poznać że jesteś "uległy". Tak a propo to kto teraz tam jest dyrektorem technicznym? W dalszym ciągu ten kolo po ekonomi?Soryy, miałem napisać nie daj po sobie poznać że jesteś uległy. Choćby co się działo musisz mieć swoje zdanie i walczyć o nie .Jak poznają że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to już po tobie.

Cobretti

Zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Jak wywalczysz na początku tak będziesz miał. Bądż twardy na rozmowie i daj po sobie poznać że jesteś "uległy". Tak a propo to kto teraz tam jest dyrektorem technicznym? W dalszym ciągu ten kolo po ekonomi?

interesant

Kolego napisz jak było na rozmowie , czy pracujesz w firmie ROLF i jakie były twoje wrażenia po wizycie w firmie. Na jakie stanowisko aplikowałeś?

Rozmowa kwalifikacyjna

Witam wszystkich Pracowników jak i byłych pracowników. W najbliższym czasie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną. Czy możecie mi poradzić na co zwrócić uwagę przy ew. rozmowie o warunki płacowe? Czy faktycznie nie ma żadnych premii? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

M.A

Co do pana dyrektora to może i masz rację , ale firma sama w sobie nie jest zła .Pracownik nie jest oszukiwany jak w innych firmach na zusie, warunki pracy bardzo dobre, płacą średnio.Moim zdaniem problem w tej firmie polega na tym, że prawie nikt nie umie jawnie powiedzieć jaki ma problem.A co się tyczy prezesa to naprawdę cieszcie się że jest taki a nie inny.

Zostaw opinię o ROLF Sp. z o.o. - Szamotuły

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROLF Sp. z o.o.