ROLF

• Przyborówko
  • Twardowo
Toruń - ROLF

3. Opinie o pracodawcach Szamotuły
  5. Opinie o ROLF Sp. z o.o.

Opinie o ROLF Szamotuły

Nie przegap nowości o ROLF Sp. z o.o.!

19.03.2026 14:39

Dzień dobry, Od dłuższego czasu "wisi" oferta pracy na stanowisko SPECJALISTA DS. ZAOPATRZENIA. Ktoś ma jakieś informacje odnośnie dlaczego idzie opornie rekrutacja? Czy chodzi o warunki finansowe, duże wymagania czy rotacja na tym stanowisku?

Pp

24.06.2026 11:35

Fatalna atmosfera....

24.06.2026 11:46

Dzień Dobry, oferta pracy jest nieaktualna. Nie mamy obecnie wakatu w tym dziale.

Kobieta

03.04.2026 16:03

Czy firma zatrudnia kobiety na produkcję lub na magazyn ?

29.01.2026 13:40

Zapraszają na rozmowę rekrutacyjną nie mają czasu dla kandydata czekałem w salce ktoś raczył przyjść po 20 minutach na korytarzu było słychać że nie mają czasu że trzeba było przestawić rozmowę. Panowie szacunek dla kandydata.

10.02.2026 11:51

Szanowny Panie, jesteśmy firma produkcyjną w której dużo się dzieje, a osoby zaangażowane w proces rekrutacji zaangażowane są również w proces produkcji. Zdarzają się przypadki losowe, których nie sposób zaplanować. Żałuję, że odniósł Pan mylne wrażenie, że nie szanujemy kandydatów. Zapewniam, że każdy z kandydatów traktowany jest z szacunkiem, a osoby uczestniczące w procesie rekrutacji z ramienia firmy dobrane są tak aby uczestniczyły w dalszym wdrożeniu potencjalnego nowego Pracownika. Żałuję, że nie wykorzystał Pan pozostałego czasu na rozmowę i pod wpływem emocji opuścił Pan firmę nie podchodząc do rekrutacji. Życzę powodzenia w kolejnych rozmowach rekrutacyjnych. Z wyrazami szacunku

27.06.2025 21:33

Jak panuje atmosfera w firmie ? Na kogo trzeba uważać ?

28.06.2025 11:20

Szanowna Pani/Panie ważną częścią pracy zespołu jest komunikacja. Stawiamy na dobrą komunikację i otwarty dialog. Często organizujemy spotkania podczas których omawiamy bieżące sprawy i dzielimy się wiedzą. We współpracy z firmami szkoleniowymi co roku podnosimy kompetencje pracowników, w tym kompetencje z zakresu zarządzania i komunikacji. Cenimy otwartość na współpracę z innymi i pozytywne nastawienie. Pozdrawiam

27.01.2026 15:55

Szanowna Pani/Panie, ważnym aspektem pracy w firmie jest komunikacja. Staramy się aby środowisko pracy było przyjazne i wspierające. Szanujemy otwartość na współpracę i cenimy pozytywne nastawienie. Zachęcamy do zgłaszania wszelkich uwag do swoich bezpośrednich przełożonych. Firma cały czas rozwija kompetencje swoich pracowników, w tym również w zakresie zarządzania i komunikacji tak aby atmosfera w pracy była dobra i na nikogo "nie trzeba było uważać" . Cenimy osoby kompetentne i otwarte na nowe wyzwania oraz solidne. Pozdrawiam

06.08.2023 10:29

Czy rozmowa rekrutacyjna w ROLF Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?
    Franka

28.10.2025 11:43

Prosze wybaczyć ale co mozna zyskać jak jest brak odpowiedzi? Nagle dostane prace na którą aplikowałam? Z racji powyższej odpowiedzi wnioskuję, ze malo kto kompetentny odpowiada na zadane pytania czy udzielane odpowiedzi innym... A co do działania firmy to moim skromnym zdaniem skoro firma tak prężnie sie rozwija powinna tez kłaść nacisk na sprawy administracyjne i faktycznie profesjonalne podejście do aplikantów. W tym momencie pokazany jest brak tego profesjonalizmu względem zainteresowanych.

25.11.2025 12:59

Szanowna Pani / Szanowny Panie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy podkreślić, że brak odpowiedzi nie wynika z braku profesjonalizmu, lecz z dużej liczby bieżących obowiązków oraz znacznej ilości aplikacji, które rozpatrujemy. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy kandydat otrzymał należytą uwagę, jednak proces rekrutacyjny wymaga czasu i skrupulatności. Nasza firma intensywnie się rozwija, to dla nas powód do dumy, ale jednocześnie wyzwanie organizacyjne. Zapewniamy, że kwestie administracyjne i komunikacja z kandydatami są dla nas ważne i stale pracujemy nad ich usprawnieniem. Każda aplikacja jest dla nas cenna, a odpowiedzi udzielane są w miarę możliwości zespołu rekrutacyjnego. Pozdrawiam

09.12.2021 15:45

3000 zł netto msc.
    Asystent działu Kadr ds. HR

28.06.2025 13:07

Mam pytanie organizacyjne – ilu pracowników liczy obecnie dział kadr (HR) w firmie? Będę wdzięczny za informację.

30.06.2025 22:24

Dzień Dobry, obecnie dział kadr to jedna osoba, jednak nasza firma w obecnym okresie szybko się rozwija dlatego rozwijamy również dział HR. Poszukujemy osób posiadających doświadczenie w zakresie HR w zakładach produkcyjnych które nie boją się nowych wyzwań. Zapraszamy do współpracy.
    Kuba

02.05.2025 08:54

Firma zamieszcza ogloszenia ludzie skladaja cv ludzac sie znajda prace (usunięte przez administratora)
    Konrad

04.05.2025 15:02

Wiesz coś więcej na temat pracy w tej firmie ? Ostatnio dużo ofert pracy mają wystawione na produkcje

05.05.2025 16:21

Dzień Dobry, Szanowni Państwo firma w związku z intensywnym rozwojem poszukuje specjalistów zgodnie z ogłoszeniami. Pracujemy w zakresie obróbki metalu: gięcie, cięcie i spawanie dlatego poszukujemy specjalistów w tym zakresie lub osoby do przyuczenia do pracy na produkcji. Wszystkie złożone CV są przeglądane i wybrane osoby zapraszane są na rozmowy kwalifikacyjne. Żałujemy, że nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na wszystkie złożone cv. Ogłoszenia które się pojawiają są nadal aktualne. Szukamy osób na stanowisko spawacza, obsługi prasy krawędziowej, pomocników. Weryfikujemy kandydatów pod względem umiejętności i posiadanej praktyki. Jeżeli posiadają Państwo umiejętności związane z obróbką stali lub pracą w zakładach produkcyjnych serdecznie zapraszamy.
    Edmund

16.10.2024 21:29

Dzień Dobry Panowie i Panie jak macie opinie o swoim byłym kierowniku Pawle C. ??? Czy u was też miał o sobie wysokie mniemanie i a tak na prawdę to bajerant i wodolejca ????
    Marcin

05.03.2024 09:19

Co u was jest że co chwile szukacie magazyniera i pomocnika???

05.03.2024 10:30

Szanowna Pani/Panie poszukujemy osób na różne stanowiska, między innymi na stanowisko magazyniera w związku z rozwojem firmy i pozyskaniem nowych kontraktów. Pozdrawiam serdecznie
    Zainteresowany

15.02.2024 09:37

Ostatnio często pojawia się ogłoszenie na kontrolera jakości. Czy warto aplikować na to stanowisko? Jak wygląda praca na tym stanowisku? Czy częstotliwość ogłoszeń na to stanowisko wynika z dużej rotacji?

15.02.2024 10:57

Dzień Dobry, w związku z rozwojem firmy oraz rosnącymi oczekiwaniami Klientów Zarząd podjął decyzje o wzmocnieniu działu. W związku z tym została otwarta rekrutacja na stanowisko kontroli jakości. Jesteśmy firmą produkcyjną, specjalizującą się w produkcji podzespołów stalowych dla różnych branż. Praca kontroli jakości to praca warsztatowa ale również dokumentowa zgodnie z oczekiwaniami Klientów oraz w wymogami norm. W pracy działu korzystamy z technologii skanowania (usunięte przez administratora) Zapraszamy do złożenia aplikacji na stanowisko kontrolera jakości.

15.02.2024 11:46

Szanowna Pani/Panie, firma stawia na rozwój . Wprowadzamy nowoczesne technologie oraz nowoczesny program do planowania produkcji. Wszystkie te działania wiążą się ze zmianami strukturalnymi i kadrowymi. Zapraszam do złożenia aplikacji na stanowisko technolog produkcji.

22.09.2023 14:11

Jeden Pan pytał o przebieg rozmowy na stanowisko, na które nie było już rekrutacji ale widziałem, że widnieje dostępna oferta dla kontrolera jakości. Ile mniej więcej trwa cały proces? Wiem, że oferta za dwa tyg., wygaśnie, po jakim czasie od rozmowy otrzymam feedback? I te nabory to rotacja czy bardziej rozwój?

25.09.2023 16:09

Szanowna Pani/Panie. Proces rekrutacyjny zazwyczaj trwa ok. 1 miesiąca od wybrania kandydatów do rozmów. Przeprowadzane są rozmowy rekrutacyjne z poszczególnymi kandydatami, określane warunki zatrudnienia, możliwe jest przeprowadzenie drugiego spotkania z potencjalnym kandydatem. Ze względu na duża liczbę kandydatów nie przewidujemy odpowiedzi dla wszystkich kandydatów. Z reguły rodzaj kontaktu ustalany jest na rozmowie rekrutacyjnej. Pozdrawiam
    Dan

22.08.2023 21:56

Znalazłem ofertę pracy dla specjalisty wsparcia sprzedaży. Można wiedzieć, jak wygląda ścieżka awansu w tym dziale?

25.08.2023 10:42

Dzień Dobry, niestety oferta jest nieaktualna. Pozdrawiam

06.09.2023 09:02

Dzień Dobry, firma nie przewiduje nowych naborów na to stanowisko. Awans zależy od działu i stanowiska. W Rolf nie ma rozbudowanej administracji, nie jesteśmy korporacją, dlatego struktura firmy jest raczej płaska. Plusem takiej struktury jest szybkość podejmowania decyzji. Szanujemy zdanie każdego pracownika bez względu na zajmowane przez niego stanowisko. Pozdrawiam

06.07.2023 13:17

Jak ze studentami w Rolf ? Chetnie zatrudniają ?

31.07.2023 09:19

Szanowna Pani/Panie, nie ma znaczenia czy dana osoba jest studentem, jeżeli będą odpowiadały jej godziny pracy i będzie miała podstawowe kwalifikacje na dane stanowisko. Proszę o złożenie cv, na pewno rozpatrzymy kandydaturę. Pozdrawiam

Oferty pracy - ROLF Sp. z o.o.

Technolog / Technolożka - Programista / Programistka wycinarek laserowych

Szamotuły

WalletIcon

8500 - 8800 PLN / m

Ciekawski

28.06.2023 09:33

Witam serdecznie, jakie jest podejście firmy w temacie zatrudniania osób z małymi dziećmi? Czy ten fakt decyduje, że na dane miejsce zatrudniany jest częściej mężczyzna niż kobieta?

29.06.2023 19:59

Pracuje w tej firmie i uważam że to nie ma znaczenia , jeżeli wywiazujesz się ze swoich obowiązków jest ok ... ????

31.07.2023 09:14

Szanowna Pani/Panie, fakt bycia rodzicem nigdy nie był i nie jest brany pod uwagę przy zatrudnieniu. Firma jest firmą produkcyjną związaną z obróbką stali, gdzie zawody np. spawacz są zdominowane przez mężczyzn. Jeżeli chodzi o pracowników biurowych, oceniane przy zatrudnieniu są przede wszystkich kwalifikacje. Jak każda firma cenimy pracowników którzy potrafią planować swoje nieobecności, ponieważ praca musi zostać wykonana jeżeli firma ma funkcjonować i to najczęściej koledzy muszą wykonywać pracę za nieobecnych co jest dla nich dodatkowym obciążeniem. Rozumiemy jednak że jak to w życiu, występują czasami nagłe zdarzenia i potrafimy dogadać się w tej kwestii. Pozdrawiam

14.06.2023 16:38

15.06.2023 08:19

Dzień Dobry. Niestety obecnie poszukujemy osób z doświadczeniem. w pracach produkcyjnych. Pozdrawiam
    Antoś

25.07.2022 12:56

Czym jest spowodowane że firma cały czas, szuka pracowników produkcji i operatorów maszyn???
    Ktoś

13.09.2022 11:11

Dla dyrektorstwa i kierownictwa połowa to ściemniacze :)
    On

16.09.2022 19:41

Wystarczy popytać na pewno na m.proszkowej nie dzieje się dobrze pracowałem więc wiem , po za tym chyba ok
    MM

17.08.2022 10:47

Witam .Mam pytanie ,czy firma posiada wolny etat do zatrudnienia kobiet? Posiadamy doświadczenie na produkcji związane z obróbką metali . Pozdrawiam

17.08.2022 12:47

Dzień Dobry, dziękujemy za Pani zainteresowanie naszą firmą. Obecnie nie posiadamy wolnych etatów dla kobiet na stanowiskach produkcyjnych. Zapraszamy spawaczy, ślusarzy, operatorów maszyn oraz technologów.

18.01.2022 16:30

Szukam pracy w mieście Szamotuły. Interesują mnie średnie zarobki w wysokości 4800 . Czy ktoś wie, czy mogę liczyć na takie w firmie ROLF Sp. z o.o.?

29.04.2022 10:03

Szanowny Panie/Pani stawki podawane na olx i w innych ogłoszeniach są widełkami dla danego stanowiska. Doceniamy specjalistów a osoby uczące się muszą nabyć doświadczenia, jednak każde stanowisko ma określoną stawkę. Bywa tak, że dla kogoś praca jest zbyt ciężka i porzuca ją z dnia na dzień. Radzę zgłosić się i porozmawiać, zobaczyć firmę i atmosferę tam panującą. Liczymy na stałych pracowników i 70% załogi pracuje u nas od 20 lat . Zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną. Pozdrawiam
    Justyna

19.07.2022 11:40

Aż tak negatywną masz opinie o firmie możesz rozwinąć swoją wypowiedź???

17.07.2022 23:43

Mario

19.07.2022 10:26

Dlaczego doradzasz pracę w tej firmie? Chodzi o produkcję?
    Mario

19.07.2022 10:28

Dlaczego odradzasz pracę w tej firmie? Chodzi o produkcję?
    Paweł

07.03.2022 22:45

Witam czy firma Rolf współpracuje z podwykonawcami w zakresie spawalnictwa. Posiadam własną działalność i szukam stałych konkretnych zleceń.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ROLF?

Miodziaaa

14.01.2022 03:15

Gdzie znajduje sie ta firma w Szamotułach?

14.01.2022 09:51

Dzień Dobry, adres firmy to ul. Wiosny Ludów 25, Szamotuły. Główna ulica z której skręca się w ul. Wiosny Ludów to ul. Powstańców Wielkopolskich. Pozdrawiam

13.12.2021 10:07

Jak pracodowaca podchodzi do osób uczących się ?

13.12.2021 11:39

Szanowny Panie, wszystko zależy od stanowiska na które chce Pan aplikować. Zmiany i godziny pracy są określone dla poszczególnych działów, bądź maszyn. zachęcam do zgłoszenia CV i rozmowy. Pozdrawiam

20.07.2021 14:19

Czy we firmie jest ubezpieczenie grupowe i w jakiej ubezpieczalni?
    Tommy

29.07.2021 15:10

można się dobrowolnie ubezpieczyć w Hestii. Są całkiem dobre warunki.

10.12.2021 17:04

Tak, firma posiada ubezpieczenie grupowe.

05.10.2021 08:40

Na ile zmian pracuje się w rolfie i jak pracodawca do osób studiujących?

10.12.2021 17:03

W zależności od stanowiska są to dwie lub trzy zmiany w dziale produkcji, magazyn to dwie zmiany od 7.00 do 15.00 oraz od 10.00 do 18.00. Praca 5 dni w tygodniu. W dziale administracji praca w godz. 8.00 do 16.00.

05.10.2021 08:36

Na ile zmian pracuje się w rolfie, jak pracodawca podchodzi do osób studiujących.

05.10.2021 07:04

Na ile zmian pracuje się w rolfie, oraz jak pracodawca podchodzi do osób studiujacych?

Kontakt - ROLF Sp. z o.o.

Wiosny Ludów 25 64-500 Szamotuły

NIP:7871937297

Branża główna: Usługi techniczne
    Praca

02.02.2021 14:13

Jakie zarobki sa w firmie chodzi o pracownika produkcji na okresie probnym

08.02.2021 12:08

Szanowny Panie/Pani. Pracownik produkcji jest szerokim pojęciem. Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko Operator lasera (także do przyuczenia), wózkowy z uprawnieniami na wózek widłowy. Wynagrodzenie na okresie próbnym zależy od stanowiska, umiejętności i posiadanego doświadczenia a nie od okresu próbnego. Zapraszamy do złożenia CV na adres e-mail [email protected] lub osobiście.

28.07.2021 13:15

Okres przyuczenie na dane stanowisko zależy w dużej mierze od samego pracownika. W naszym interesie jest aby był on jak najkrótszy. Pracownik otrzymuje opiekuna, który zna dane stanowisko i którego zadaniem jest wdrożenie nowego pracownika. Okres przyuczenia to od 1 do 3 m-cy maksymalnie. Po pierwszych dwóch miesiącach oceniamy czy dany pracownik jest wystarczajaco przeszkolony i samodzielny. Pozdrawiam

01.02.2021 15:55

Ile zarabiaja kobiety w tej firmie?

08.02.2021 12:03

Szanowna Pani. Zarobki w firmie nie zależą od tego czy ktoś jest kobietą czy mężczyzną. Zarobki zależą od stanowiska pracy oraz od posiadanego doświadczenia, kwalifikacji oraz umiejętności. Mam nadzieję że moja odpowiedź jest wystarczająca. Jeżeli jest Pani zainteresowana pracą proszę o złożenie CV na adres e-mail [email protected].
    Ktos

01.02.2021 15:47

A jakie zarobki sa w firmie chodzi mi o kobiety
    Ktos

01.02.2021 10:07

Czy przyjmujecie Panstwo kobiety do pracy?

01.02.2021 12:11

Tak, w Rolf pracują kobiety. Jesteśmy jednak firmą produkcyjną specjalizującą się w produkcji podzespołów i elementów stalowych, dlatego niektóre stanowiskach ze względu na specyfikę pracy zajmują mężczyźni. Proszę złożyć CV w siedzibie firmy, bądź na adres [email protected]. Prowadzimy rekrutację ciągłą na różne stanowiska produkcyjne. Pozdrawiam

10.01.2021 09:41

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w ROLF Sp. z o.o.?

01.02.2021 12:03

Tak, w Rolf organizowane były spotkania integracyjne i spotkania wigilijne, jednak obecnie ze względu na sytuację epidemiologiczną związaną z COVID-19 zostały zawieszone. Z niecierpliwością czekamy na stabilizację sytuacji i możliwość zorganizowania kolejnych spotkań. Mam nadzieję że moja odpowiedź jest wyczerpująca. Pozdrawiam

22.12.2020 12:05

Szanowni Państwo, wszystkim naszym Klientom, Partnerom, Pracownikom i Przyjaciołom życzymy zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku. Zarząd ROLF
    News image
    Wielki Brat

26.08.2020 09:53

Zamierzam złożyć CV do Rolf. 3 osoby mi juz to odradzaly ze wzgledu na podejście pracodawcy do pracownika jak i zwiekszajacą sie ilosc kamer na zakladzie. Czy to prawda ze jest tam az tak zle jak mówią? Ktos stwierdzil ze brakuje tylko kamery w WC. I jak wyglada wynagrodzenie? Platnosc za nadgodziny no i czy sa jakies premie motywacyjne/uznaniowe ? Idzie zarobić na starcie jakies godziwe pieniądze ? Prosze o poważną odpowiedź. Moj post nie jest hejtem. Chce sie tylko dowiedziec bo nie chce stracić czasu.
    pracownik2

31.08.2020 16:36

Pracuje tutaj kilka lat, praca jak każda. Nic nadzwyczajnego. Jeżeli normalnie pracujesz i coś potrafisz zarobki są ok. Wszystko wypłacają na konto. kamery to raczej bezpieczeństwo sprawdzają a nie ludzi, chyba ze ktoś faktycznie sie chowa.

16.12.2020 12:07

Szanowny Panie, każdy Pracownik jest dla nas niezwykle ważny, w ostatnim czasie zwiększyliśmy bezpieczeństwo na terenie firmy poprzez wprowadzenie monitoringu. Każdy pracownik posiada wiedzę na temat monitoringu. Kamery mają służyć bezpieczeństwu w firmie, zarówno bezpieczeństwu pracowników, ale również firmy, np. pomagać w przypadku reklamacji załadunku przez Odbiorcę, ułatwić wpuszczanie transportu na teren firmy, wspomagać zarządzaniem produkcji w przypadku pracy zdalnej. Pracownik po okresie próbnym przechodzi na umowę na czas określony a dalej zgodnie z kodeksem pracy na czas nieokreślony. Wynagrodzenie wypłacane jest na konto pracownika. Nadgodziny wypłacane są zgodnie z kodeksem pracy. Mam nadzieję że moja odpowiedź jest wystarczająca.Pozdrawiam

06.04.2020 11:34

14.04.2020 17:51

Cała wypłata jest przelewana na konto, to i wszystko jest odprowadzane

16.12.2020 11:58

Odpowiadając na Pana pytanie. Po okresie próbnym umowę podpisujemy na czas określony i dalej zgodnie z kodeksem pracy po 33 m-cach na czas nieokreślony. Wynagrodzenie przesyłane jest na konta pracowników. Mam nadzieję że odpowiedź jest wyczerpująca. Pozdrawiam

18.11.2020 12:33

Szanowni Państwo,
    jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników. Śledzimy treści pojawiające się na forum i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
    Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności.  Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

30.09.2020 10:20

Czy w ROLF Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Cc

01.10.2020 10:01

Jak są problemy zgłoś kierownikowi zmiany,na pewno będą pozytywnie załatwione.

30.05.2020 09:42

Kaziu

30.05.2020 12:40

Tak, ta firma to strata czasu. Gdyby inwestowali w ludzi, park maszynowy zamiast gapić sie w kamere i uprzykrzac zycie ludziom to praca nie jest zła. Podnieść pensje pracownikom ktorzy pracuja tu długo i sa sprawdzeni, znaja sie na rzeczy, nie chodzą na zwolnienia co miesiac to wolą dać nowym wiecej byle by przyciagnac ludzi do pracy. Tak to nie działa szanowny zarządzie. Jest wiele innych firm wokoło które daja zarobic znacznie wiecej przy mniej skomplikowanej pracy. Załogę Rolf ma bardzo ogarnieta i przydaloby sie zeby docenić tych ludzi. Przynajmniej tych najstarszych stazem pracowników bo dzięki nim w duzej mierze idzie prodkucja. Zrobienie imprezy latem żeby rozladowac napięcie nie wystarczy.

22.05.2020 18:14

Jak ze studentami w ROLF Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    Hugo

24.05.2020 09:56

Niczego sie tam nie nauczysz. Jedynie znienawidzisz swoje zycie jak ogarniesz w co sie wpakowales
    @

24.05.2020 11:21

Moim zdaniem do pracy przychodzimy pracować, a uczymy się na praktykach. Przestańcie gorzkie żale wylewać, bo to robi się śmieszne. Zaraz nie będziemy mieli gdzie pracować, chyba że nie widzicie co się dzieje. A jak ktoś nie chce pracować to niech się zwolni i idzie tam gdzie Kraina mlekiem i miodem płynąca, przynajmniej przez przypadek nas nie zwolnią tych którzy chcą pracować. Ogarnijcie się bo piekiełko dopiero przed nami, chyba że was to nie dotyczy i za takimi FACHOWCAMI czekają wszędzie

22.05.2020 23:45

Mariusz

23.05.2020 11:05

Ma kasę to niech kupuje, co komu do tego? Zresztą podejrzewam, że Porsche w leasingu bo na PO.
    Gosc

08.04.2020 12:42

(usunięte przez administratora) jak wejdizsz już nie wyjdziesz. Zero zasad i poszanowania. Obrażanie i mobbing. Nie polecam pracy w tej firmie
    Gość

09.04.2020 12:52

Ty a może cię wyrzucili...

10.04.2020 20:54

Zastanów się może dlaczego tak jest, bo nie ma już kto pracować ☺️

Zostaw merytoryczną opinię o ROLF Sp. z o.o.