ROLF

• Przyborówko
  • Twardowo
Toruń - ROLF

3. Opinie o pracodawcach Szamotuły
  5. Opinie o ROLF Sp. z o.o.

Opinie o ROLF Szamotuły

Nie przegap nowości o ROLF Sp. z o.o.!

potencjalny pracownik

07.03.2014 22:49

Ja pracuję w firmie w której nie widziałem wypłaty od grudnia i chcę do was dołączyć,piszesz prawdę czy tylko piszesz bo miałeś zły dzień?
    ktoś

24.02.2014 08:31

To zapraszam do innej pracy i za jakiś czas sami ocenicie czy ROLF jest aż taki zły wszystkim pracownikom tej firmy wydaje się że są nie zastąpieni i mają wyjątkowe umiejętności manualne a prawda jest taka że mało kto tu coś potrafi robić a już nie wspomne o podejmowaniu decyzji związanych z pracą i tyczy się to głownie pracowników tz. administracyjnych żenada Jak nikt nie zrobi z tym porządku to nie wróżę tej firmie przyszłości. A jeszcze jedno produkcja nie może się opierać na kilku nie pewnych firmach musi być do tego jakaś masówa która będzie ciągła tą firmę no to Panie handlowiec do dzieła chyba już minął okres próbny wypadało by coś załatwić poszukać, w gogle pracy nie znajdziesz.
    pr

16.02.2014 11:37

w tej firmie nie ma przyszlosci.Wypłaty ostatnio byly na raty, teraz nie wiadomo kiedy zaplaci zalegla. Specialnie jeszcze ci podsunie lojalke do podpisania zebys mu nie uciekł.(usunięte przez administratora)

Oferty pracy - ROLF Sp. z o.o.

Technolog / Technolożka - Programista / Programistka wycinarek laserowych

ROLF Sp. z o.o.

Szamotuły

WalletIcon

8500 - 8800 PLN / m

krzysiek boss

08.02.2014 22:49

I jeszcze krzysiek ci pewnie tego nie zapłaci bo kasy nie ma, a jak już to w 5 ratach minimum. Zapomnijcie o tej firmie i tak niedługo padnie...
    ja

07.02.2014 18:41

kuźwa 1600zł ????? no to (usunięte przez administratora)the boss sie ucieszy nastepny parobek do wyciśnięcia
    Cobretti

14.06.2013 09:24

Cobretti - 2013-06-14 09:22:18 Zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Jak wywalczysz na początku tak będziesz miał. Bądż twardy na rozmowie i daj po sobie poznać że jesteś "uległy". Tak a propo to kto teraz tam jest dyrektorem technicznym? W dalszym ciągu ten kolo po ekonomi?Soryy, miałem napisać nie daj po sobie poznać że jesteś uległy. Choćby co się działo musisz mieć swoje zdanie i walczyć o nie .Jak poznają że (usunięte przez administratora) to już po tobie.

Kontakt - ROLF Sp. z o.o.

Wiosny Ludów 25 64-500 Szamotuły

NIP:7871937297

Branża główna: Usługi techniczne
    Cobretti

14.06.2013 09:22

interesant

17.07.2012 14:56

Kolego napisz jak było na rozmowie , czy pracujesz w firmie ROLF i jakie były twoje wrażenia po wizycie w firmie. Na jakie stanowisko aplikowałeś?

07.06.2011 19:50

Witam wszystkich Pracowników jak i byłych pracowników. W najbliższym czasie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną. Czy możecie mi poradzić na co zwrócić uwagę przy ew. rozmowie o warunki płacowe? Czy faktycznie nie ma żadnych premii? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
    M.A

08.02.2011 12:07

Co do pana dyrektora to może i masz rację , ale firma sama w sobie nie jest zła .Pracownik nie jest oszukiwany jak w innych firmach na zusie, warunki pracy bardzo dobre, płacą średnio.Moim zdaniem problem w tej firmie polega na tym, że prawie nikt nie umie jawnie powiedzieć jaki ma problem.A co się tyczy prezesa to naprawdę cieszcie się że jest taki a nie inny.

Zostaw merytoryczną opinię o ROLF Sp. z o.o.