logo Grupa CEDC

Grupa CEDC

Oborniki

Opinie o Grupa CEDC

anonim 2012-07-18 16:55:07
Witam,od jakiegoś czasu staram się o pracę w waszej firmie niestety dotychczasowe wpisy mnie nie zachęcają.Mógłby się wreszcie wypowiedzieć ktoś bardziej konkretnie,bo nie wiem czy warto?Proszę o opinię na temat pracy w magazynach albo na produkcji.
anonim 2013-06-05 10:58:17
cv możesz donieść sam,albo przez kogoś znajomego pracującego w firmie.
2
anonim 2013-06-12 21:37:41
To zależy na jakie stanowisko aplikujesz?Jesli chcesz pracować na produkcji to nie spodziewaj się kokosów . Myslę ,że to będzie ok 2 tys.Do pracy trzeba się przykładać,bo praca jest zespołowa i leni się eliminuje.Zarobki są utajnione i raczej nikt ci nie powie ile dokładnie zarabia.Wiem,że mężczyzni są potrzebni,ale musisz mieć uprawnienia na widlaki.
2
anonim 2013-06-13 20:23:51
Netto oczywiście,ale na pewno tego nie wiem czy to są dokładnie takie pieniądze.Myslę,że powinieneś się tego dowiedzieć w kadrach.
anonim 2013-06-13 20:32:57
Kobiety przez Otto,a meżczyzni mają umowy z CEDC.Na początku na okres próbny oczywiście.
1
anonim 2013-06-13 20:48:08
Nie wiem, jakoś nigdy się tym nie interesowałam.Mężczyzni mają uprawnienia na widlaki i pracują przy maszynach,a umowy mają chyba na parę miesięcy.Kobiety przychodzą wtedy kiedy są potrzebne i zdarza się,że pół miesiąca tylko pracują.Firma nie chce mieć kłopotu z tanią siłą roboczą jak sądzę i dlatego nie zatrudnia kobiet.Kobiety są tzw. pracownikami sezonowymi
1
anonim 2013-06-14 16:59:34
Chyba miesiąc,a potem umowa na czas określony.Zaraz się zapytasz ile to jest ten czas określony? od razu odpisuję , że z tym bywa różnie.
1
anonim 2013-06-25 18:28:48
a o co konkretnie ci chodzi?
anonim 2013-07-11 19:54:16
Oczywiście, że tak.Jest dodatek na wczasy oraz na świeta bony.A gdyby nie było to co nie złożysz cv? Kiedy się potrzebuje roboty to chyba się nie wybrzydza co?
anonim 2013-07-12 11:19:14
Jeśli o to chodzi to nasz firma jest uczciwa,moze nie zarabiamy tu kokosów,ale uczciwie rozliczają wszystkie godziny,płaca na czas.O to na pewno nie trzeba się martwić.
anonim23 2014-07-17 19:31:56
Jeśli chodzi o pracę jako pakowacz, to zależy przez jakiego pośrednika jest się zatrudnionym. Ja byłem zatrudniony przez Otto i nikt mnie upokorzył jak oni. Żadnego szkolenia BHP, musiałem kilka razy domagać się telefonicznie świadectwa pracy. Facet z OTTO nie jaki Maciej B. miał przywieźć umowy pracy na daną godzinę, w któryś tam dzień (chyba to był piątek) już dokładnie nie pamiętam. Pamiętam, że czekałem jeszcze za nim jeszcze 15 min po pracy. Facet albo się nie pojawił, albo spóźnił się ze 3 godziny. W każdym razie nie miałem zamiaru za nim dłużej czekać. Tu do pracy jako pakowacz wzięto takie osoby jak nawet faceta z bajpasami, który zrezygnował po dwóch tygodniach pracy ze stanowiska pakowacza.
anonim23 2014-11-05 01:33:47
Przepraszam, Mariusz B. nie Maciej.
1
śmic 2015-01-31 03:06:34
no dla mnie to jakkieś nieporozumienie a ten przykład z tą kartką i długopisem trafiony w 10siątkę. na prawdę nie rozumiem jak można dopłacać do swojej pracy - takie to totalnie bez sensu. Myślicie, że warto w ogóle dalej siętutaj pracą interesować i czekać na jakieś nowe opinie czy szukać lepiej czegoś dalej?
malutka1705 2015-07-16 21:06:50
Mam propozycje pracy jako ph. Proszę o info o warunkach pracy.
Miro 2015-07-21 12:22:14
Witam czy ktos dostal juz tel o dostaniu sie do drugiegi etapu w Gorzowie Wlkp
1
zawiedziony 2015-09-06 13:02:53
cedc robi sobie jaja z pracowników zatrudniają osoby z uprawnieniami i bez na takich samych warunkach placowych gdzie pracownik z uprawnieniami musi pracować dwa razy więcej od tego bez uprawnien za nadgodziny płacą jak mają kaprys a z reguły do odświęcenia mimo świadczeń socjalnych w bolsie ludzie to bydło do odstrzału typowa złodziejska firma która dorabia się kosztem pracownikow a do tego jakiś idjota chce wprowadzić system cztero zmianowy
1
anonimka 2016-10-04 16:09:09
Najgorsza firma w jakiej pracowałam. Przede wszystkim atmosfera. Ludzie niemili, nie chętni do pomocy nowym pracownikom. Odradzam szczególnie młodym ludziom!
Kruks 2016-10-04 19:53:14
Wiesz co, a ja nie podzielam tego zdania, moje wspomnienia są dość dobre jeśli chodzi o CEDC i nie wiem czy można narzekać
ona 2016-11-13 16:43:18
cedc pracowałam jako ph placa 2 tys a praca jak za 5 ;)) milon zadań . . . i nie realne premie , , ,
1
Zostaw swoją opinię o Grupa CEDC - Oborniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa CEDC