Dt Swiss Polska Sp. z o.o.

Oborniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 5 ocen.

Dt Swiss Polska Sp. z o.o.
2 5 6 1

Opinie o Dt Swiss Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Erwin

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Zatrudniona
@Erwin 14.09.2018 19:42

Wysokosc pensji ustalana przy zatrudnieniu. Dodatki na swieta 100zł za kazdy MC czyli 1200zł - uzlalezniona od wskaznika belford-a Plus premia połroczna jesli nie zachorujesz w ciagu 6mc dłuzej niz 7dni okolo 800zł czyli 1600zl na rok

praktyk

Pracują tam moje 3 bliskie osoby od 1 do 3 lat i nie mają krytycznych uwag do warunków pracy. Dla kogoś kto chce dużo zarabiać, a nie za bardzo pracować, wszędzie będzie żle. Wiem coś na ten temat bo sam pracuje w jednej firmie 40 lat. I nie jestem "przydupasem" , tylko dobrze wykonuję swoją pracę.

Jack
@praktyk 30.01.2017 11:41

ze strachu

Onboard DT
@Jack 04.06.2018 19:52

Jednak mało rozgarnięty, widać żel w tym co piszesz.

Ktoś

Jeśli jesteś dobrym i uczciwym pracownikiem to przez firmę również jesteś doceniony. Coś za cos... Nikt nierobow trzymać nie będzie. Firma bardzo solidna.Polecam

Jack
@Ktoś 16.09.2015 18:40

Zmień proktologa bo ten cię oszukuje, chyba chciałeś napisać solidny faszystowski (usunięte przez administratora)

Jack
@Jack 04.06.2018 19:56

Zmień proktologa bo ten cię oszukuje, chyba chciałeś napisać solidny faszystowski (usunięte przez administratora)

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 10:20

Czyżbyś był nierobem?

Szukasz pracy?

ona

bzdury firma trzyma lizusow a uczciwych ludzi pozwalniali dawno temu ta firma jeszcze nikogo nie docenila

Jack
@ona 17.09.2015 19:07

Taka prawda, wiem coś o tym

Onboard DT
@Jack 04.06.2018 19:55

Firma trzyma porządnych pracowników, nie ściemniaczy

Onboard DT

Spróbuj koło maja. Oczywiście CV zawsze możesz zostawić. Może jakaś NIEZADOWOLONA OSOBA POSYPIE WYPOWIEDZENIE :)

Jack
@Onboard DT 15.04.2017 10:40

Bzdury pan wypisuje panie z kucykiem i słuchawkami na uszach

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 10:37

Super, nawet nie wiesz kto pisze... Pan z kucykiem??? hehehe... Odpuść sobie!

zainteresowany

Witam a ile tam zarabiają faceci?

Jack
@zainteresowany 11.07.2014 16:59

Chińska pensja na godzinę a masz tak szybko pracować, jak by płacili ci akordowo

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 10:40

No szkoda słów

Anetus

Wita.... czy kobiety tez tam pracuja?

Jack
@Anetus 12.12.2013 19:50

Tylko naiwne

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 10:41

Ale masz misję

Aga

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Czy dlatego nie piszecie??

Jack
@Aga 04.02.2018 16:00

Dobry pracodawca? ha ha ha...... kłopoty z proktologiem? ile ci płacą za wypisywanie bzdur?

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 13:05

Co za kretyn, na serio Ci żal że już tu nie pracujesz!!

Onboard DT

Nie rozumiem po co wypisujesz swoje żale, przejdź się do "góry" na rozmowę! No chyba że wolisz napisać kolejny ANONIM do Prezesa ? Jak Ci się nie podoba, to zmień pracę i zrób miejsce osobom które chcą pracować! Wypłaty nie maleją, są podwyżki! Premia obcinana bo...nikt za darmo nikomu kasy nie będzie dawał! Ale na pewno nikt nikomu nie obetnie premii za BYLE CO! ...musiałeś/musiałaś sobie zasłużyć!

Jack
@Onboard DT 15.04.2017 10:48

Czysto Hitlerowska wypowiedź

Onboard DT
@Jack 05.06.2018 13:06

Jasne, wywalili Cie bo, albo się nie nadawałeś, albo nie potrafiłeś się podporządkować. Dobry pracownik pracuje tu nadal i jest doceniany.

Karolina

Może podpowiecie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Warto aplikować?

XYZ
@Karolina 25.07.2018 11:34

Tak prowadzi. czy warto? Pracuje ponad 300osob i sama widzisz ze jest kilka niezadowolonych którym zawsze bedzie cos niepasowac np. że trzeba pracowac ;)

Zadowolony
@Karolina 25.07.2018 11:34

Witam Do nas można zawsze aplikować :) Pracowałem już w kilkunastu firmach. Zdecydowanie najlepsza w jakiej pracowałem. Oprócz pań na centrowaniu, które sobie niepotrzebnie skaczą do gardeł, atmosfera przyjazna, prawie rodzinna. Wypłaty na standardowym pułapie, ale jeśli ktoś chce pracować, robi to sumiennie i się samodoskonali to może zarobić nawet + 100% A jak komuś się nie chce pracować, to nigdzie mu nie będzie dobrze. Ogólnie warunki bardzo dobre (klima/ogrzewanie) przerwa 30 min, automaty z przekąskami, napojami i kanapkami. Ostatnio otworzono nam ogródki pod parasolami dla tych którzy chcą zjeść na świeżym powietrzu. Latem organizowane są wyjazdy nad morze, integracje. co 6 miesięcy premia absencyjna i premia roczna. PRACOWAĆ TRZEBA WSZĘDZIE, nikt za darmo nie płaci. Szczerze polecam, choć zawsze znajdzie się ktoś komu się coś nie podoba. Pozdawiam

ocknięta

Podpisuje się obiema rękoma pod negatywnymi komentarzami, obiecują awans za ciężką pracę i po trzech latach rzetelnej pracy i harówki orientujesz się nagle, że stoisz w tym samym miejscu co stałaś gdy cię zatrudniali. Co do kierownictwa czy raczej jak ktoś to ujął ,,przydupasów czy podpier...aczy'' sprawa wygląda tak, że robią tam od początku powstania DT Swiss Polska czyli ponad 10 lat, jak w firmie pracowało 10-15 osób. Z czasem zaczęło się to rozwijać coraz bardziej aż firma rozrosła się do ponad 300 pracowników. Tych ludzi co pracują tam od początku zrobiono kierownikami, brygadzistami etc tylko dlatego, że są tam od początku i teraz wydaje im się, że są niewiadomo kim. Ogólnie lipa, płaca kiepska, zwykły zakład jakich wiele na mapie a nie jak to się niektórym wydaje, że jest to co najmniej microsoft ;-) tylko dlatego, że w nazwie jest ,,SWISS''choć ze standardami szwajcarskimi nie ma to zbyt wiele wspólnego. Cześć

Agata

@Pani Ola Z pewnością się nie znamy. Jestem moderatorem forum gowork.pl Nie jestem w żadem sposób powiązana z firmą, której dotyczy ten wątek. Zależy mi na tym, aby pozyskać jak najwięcej informacji dotyczących pracy w firmie, które mogłyby być pomocne innym osobom. Proponuję nie potrzebnie nie siać fermentu. @Filip gdzie tak słyszałeś? Takie ogólne stwierdzenie nie brzmi wiarygodnie. Zachęcam zatem do rozwinięcia wypowiedzi. Czy jest tu obecny ktoś z pracowników firmy Dt Swiss? Interesują nas wszelkie opinie na temat pracy w tej firmie. Informacje te mogą okazać się pomocne dla osób zainteresowanych pracą.

Agata

@XD, z Twojej opinii wynika, że nie masz dobrych relacji z przełożonym. Wykorzystywanie wyższego stanowiska i złe traktowanie podwładnych jest oczywiście niedopuszczalne. Czy właśnie z czymś takim się spotkałeś? Zgłosiłeś do przełożonego, że czujesz się niekomfortowo i próbowałeś rozwiązać ten problem? Czy tylko Ty masz taką opinię? A inni pracownicy firmy? Dodawajcie swoje obiektywne opinie pomogą innym osobom poszukującym pracy.

Pani Ola
@Agata 20.06.2018 08:32

Znam cie pracowałam z toba. Te twoje komentarze służą tylko podlizaniu się przełożonym. Ludzie nie wirzcie tej osobie !!! Jesteś jedna z najwiekszych podpierdalaczek w firmie. Każdy kto z tobą pracował wie jaka jesteś dwulicowa i robisz ludziom za plecami. W ten oto sposób w tej firmie uzyskuje sie stanowiska. Cukrujesz bo liczysz na awans. W tej firmie jest wyzysk !!! 1700zł kobiety czasem pare groszy wiecej jak jest zpierdal. A ty nie pisz bzdur bo tobie płacą wiecej za (usunięte przez administratora) pracowników.

Silan

Jedna z lepszych firm w jakich mogłem pracować. Niestety sytuacja wymusiła przeprowadzke i zmianę pracy.

Filip

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

gfd

Czy jest jakaś rekrutacja do biura? czy tylko po znajomości ?

Agata

@Jack, wszystkie opinie o firmie są mile widziane o ile napisane są w sposób zgodny z zasadami kulturalnej wypowiedzi. Jeśli chcesz dodać więcej informacji o pracodawcy zrób to w sposób obiektywny i merytoryczny. Zachęcam wszystkich do pozostawiania swoich opinii, pomogą one innym użytkownikom w znalezieniu pracy.

Agata

@Jack, przypominam Ci, że wypowiadasz się na publicznym forum, które służy wymianie poglądów na temat pracodawców i sytuacji na rynku pracy. Trzeba to robić w kulturalnej formie i nie wolno nikogo obrażać. Trzymaj się zasad regulaminu Gowork.pl - https://www.gowork.pl/regulamin

Jack
@Agata 08.06.2018 21:11

Moja zasada to pisać prawdę. Teraz jestem obywatelem normalnego kraju a nie polski i w moim obecnym kraju istnieje w przeciwieństwie do waszego coś takiego co nazywa się wolnością słowa a obecnie nie jestem już obywatelem polski i nie przebywam w waszym kraju, więc mogę ale nie muszę stosować się do waszych zasad. Proszę sobie cenzurować i uwagi zwracać polakom. Jezeli coś nie pasuje to zapraszam do mnie do Australii. Pozdrawiam.

Jack
@Agata 08.06.2018 21:11

Jeszcze jedno. Tak dla przypomnienia oboje wiemy, że wasze przepisy i wasz regulamin w moim kraju mnie nie obowiązuje bez względu na to czy się na niego zgadzam czy nie, a skoro nie można dać komentarza bez zgody na wasz regulamin to zrobiłem to pod przymusem.

Jack

Nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa. A największy szpieg tej firmy to konfident z kucykiem i słuchawkami na uszach, tylko przed komputerem obserwacja i podsłuchiwanie, wszędzie tylko kamery i podsłuch, gdziekolwiek na terenie firmy się nie ruszysz to słyszą każde twoje słowo lub rozmowę. A dla pana szefa w okularach tylko jedno: przede wszystkim to być człowiekiem a nie tylko szefem a na szacunek trzeba sobie zasłużyć a nie tylko żądać :)

XD
@Jack 05.06.2018 16:10

Słyszałam że (usunięte przez administratora) stworzyli nasi rodacy . Polskie Niemcy się utworzyły w Polskich firmach . No tak to jest ktoś kto ma stanowisko troszkę wyższe to czuję się jak by był prezydentem ha a tak naprawdę ciekawe jak by się czuł jak by go posadzić na krzesełko i niech (usunięte przez administratora) jak wszyscy. Ciekawe czy był by na tyle dyspozycyjny , żeby robić fizycznie jak wszyscy . To jest szacunek właśnie Polak do Polaka wstyd i nic więcej.

ona

witam czy na chwile obecna przyjmuja do pracy na produkcje

Jack
@ona 30.01.2017 18:27

omijaj ten faszystowski (usunięte przez administratora) długim łukiem

Jack
@Jack 04.06.2018 19:51

omijaj ten faszystowski (usunięte przez administratora) długim łukiem

ona

nigdy w tej firmie nie pracowalam ale takie sa fakty pracuje tam wiele bliskich mi osob

Jack
@ona 17.01.2016 17:56

To widocznie jacyś desperaci ci twoi znajomi, bo nikt normalny szanujący własną godność tam nie pracuje

Argo

Tak to już jest, że posty w większości piszą desperaci. W firmie pracuje ponad 300 osób i nikt z nich nie pisze nic negatywnego. Pozdrawiam ludzi pracowitych i prawdomównych.

Jack
@Argo 28.02.2017 20:02

Nie piszą ze strachu że ich zwolnią..... proste. tam są ludzie zastraszani i szantażowani zwolnieniem. dziwi mnie to że urząd pracy z kimś takim współpracuje i wysyła nieświadomych ludzi na rzeź.

mała i wredna :)

Na chwilę obecną jaka to jest firma, czym oni się dokładnie zajmują? Sprzedażą rowerów? Jakiś sprzęt mi się pojawia. Szukam czegoś w okolicy i jest oferta pracy, ale czytając opinie, nie wiem czy złożę cv. Jakoś tak krytyka mnie odrzuca, nie lubię takich firm gdzie rządzą wszyscy a pracownik jest jak g... Więc proszę o odpowiedź, kogoś doświadczonego.

Jack
@mała i wredna :) 31.03.2018 00:55

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

Agata

@Yadek Dziękuję za informację na temat rekrutacji w firmie Dt Swiss Polska. Mógłbyś proszę przybliżyć warunki zatrudnienia, które firma oferuje nowym pracownikom? Będę wdzięczna za każdą aktualną informację na ten temat.

Jack
@Agata 17.05.2018 02:19

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

Agata

Witam, co możecie powiedzieć o firmie Dt Swiss Polska Sp. z o.o.? Jakim jest pracodawcą? Jaka atmosfera panuje w firmie? Czy warto składać tam swoją kandydaturę? Zapewniają jakiś system premiowy? Każda odpowiedź może komuś pomóc w decyzji o podjęciu tutaj pracy. @Yadek mógłbyś przybliżyć warunki pracy w tej firmie i napisać coś bardziej szczegółowego?

Jack
@Agata 29.05.2018 19:04

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

Ciekawski

Jest możliwość kupienia jakiegoś elementu do roweru, przez pracownika, bądź osobę prywatną?

Yadek

z tego co sie orientuje potrzebuja do pracy przy produkcji kół...

Agata

@mała i wredna :) Według informacji na stronie firmy to tak - mniej więcej tym. Pozwól, że spytam. Czy finalnie złożyłaś swoje CV do firmy Dt Swiss Polska? Jeśli tak to czy zostałaś zatrudniona? Jeśli zostałaś zatrudniona to co możesz powiedzieć o pracy tutaj? @Tom Próbowałam, jednak nic na ten temat nie udało mi się znaleźć. Czy finalnie złożyłeś CV? Jeśli tak to z jakim efektem?

Tom

Hej. Słyszałem, że z lubelskiego odszedł handlowiec. Czy cos wiadomo na temat rekrutacji na jego miejsce? A tak w ogole jak z zarobkami w tej firmie?

ona

witam a jak wyglada rekrutacja na chwile obecna prosze o odp chcialabym przyjac sie do pracy

Zostaw opinię o Dt Swiss Polska Sp. z o.o. - Oborniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dt Swiss Polska Sp. z o.o.