Dt Swiss Polska Sp. z o.o.

Oborniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 3 ocen.

Dt Swiss Polska Sp. z o.o.
3 3

Opinie o Dt Swiss Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dt Swiss Polska Sp. z o.o.

Agata

@XD, z Twojej opinii wynika, że nie masz dobrych relacji z przełożonym. Wykorzystywanie wyższego stanowiska i złe traktowanie podwładnych jest oczywiście niedopuszczalne. Czy właśnie z czymś takim się spotkałeś? Zgłosiłeś do przełożonego, że czujesz się niekomfortowo i próbowałeś rozwiązać ten problem? Czy tylko Ty masz taką opinię? A inni pracownicy firmy? Dodawajcie swoje obiektywne opinie pomogą innym osobom poszukującym pracy.

   
Jack

Nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa. A największy szpieg tej firmy to konfident z kucykiem i słuchawkami na uszach, tylko przed komputerem obserwacja i podsłuchiwanie, wszędzie tylko kamery i podsłuch, gdziekolwiek na terenie firmy się nie ruszysz to słyszą każde twoje słowo lub rozmowę. A dla pana szefa w okularach tylko jedno: przede wszystkim to być człowiekiem a nie tylko szefem a na szacunek trzeba sobie zasłużyć a nie tylko żądać :)

   
XD
@Jack 05.06.2018 16:10

Słyszałam że (usunięte przez administratora) stworzyli nasi rodacy . Polskie Niemcy się utworzyły w Polskich firmach . No tak to jest ktoś kto ma stanowisko troszkę wyższe to czuję się jak by był prezydentem ha a tak naprawdę ciekawe jak by się czuł jak by go posadzić na krzesełko i niech (usunięte przez administratora) jak wszyscy. Ciekawe czy był by na tyle dyspozycyjny , żeby robić fizycznie jak wszyscy . To jest szacunek właśnie Polak do Polaka wstyd i nic więcej.

   
Agata

@Jack, przypominam Ci, że wypowiadasz się na publicznym forum, które służy wymianie poglądów na temat pracodawców i sytuacji na rynku pracy. Trzeba to robić w kulturalnej formie i nie wolno nikogo obrażać. Trzymaj się zasad regulaminu Gowork.pl - https://www.gowork.pl/regulamin

   
Onboard DT

Nie rozumiem po co wypisujesz swoje żale, przejdź się do "góry" na rozmowę! No chyba że wolisz napisać kolejny ANONIM do Prezesa ? Jak Ci się nie podoba, to zmień pracę i zrób miejsce osobom które chcą pracować! Wypłaty nie maleją, są podwyżki! Premia obcinana bo...nikt za darmo nikomu kasy nie będzie dawał! Ale na pewno nikt nikomu nie obetnie premii za BYLE CO! ...musiałeś/musiałaś sobie zasłużyć!

   
Jack
@Onboard DT 15.04.2017 10:48

Czysto Hitlerowska wypowiedź

   
Aga

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Czy dlatego nie piszecie??

   
Jack
@Aga 04.02.2018 16:00

Dobry pracodawca? ha ha ha...... kłopoty z proktologiem? ile ci płacą za wypisywanie bzdur?

   
Anetus

Wita.... czy kobiety tez tam pracuja?

   
Jack
@Anetus 12.12.2013 19:50

Tylko naiwne

   
zainteresowany

Witam a ile tam zarabiają faceci?

   
Jack
@zainteresowany 11.07.2014 16:59

Chińska pensja na godzinę a masz tak szybko pracować, jak by płacili ci akordowo

   
Onboard DT

Spróbuj koło maja. Oczywiście CV zawsze możesz zostawić. Może jakaś NIEZADOWOLONA OSOBA POSYPIE WYPOWIEDZENIE :)

   
Jack
@Onboard DT 15.04.2017 10:40

Bzdury pan wypisuje panie z kucykiem i słuchawkami na uszach

   
ona

witam czy na chwile obecna przyjmuja do pracy na produkcje

   
Jack
@Jack 04.06.2018 19:51

omijaj ten faszystowski (usunięte przez administratora) długim łukiem

   
Ktoś

Jeśli jesteś dobrym i uczciwym pracownikiem to przez firmę również jesteś doceniony. Coś za cos... Nikt nierobow trzymać nie będzie. Firma bardzo solidna.Polecam

   
Jack
@Jack 04.06.2018 19:56

Zmień proktologa bo ten cię oszukuje, chyba chciałeś napisać solidny faszystowski (usunięte przez administratora)

   
ona

bzdury firma trzyma lizusow a uczciwych ludzi pozwalniali dawno temu ta firma jeszcze nikogo nie docenila

   
Jack
@ona 17.09.2015 19:07

Taka prawda, wiem coś o tym

   
ona

nigdy w tej firmie nie pracowalam ale takie sa fakty pracuje tam wiele bliskich mi osob

   
Jack
@ona 17.01.2016 17:56

To widocznie jacyś desperaci ci twoi znajomi, bo nikt normalny szanujący własną godność tam nie pracuje

   
praktyk

Pracują tam moje 3 bliskie osoby od 1 do 3 lat i nie mają krytycznych uwag do warunków pracy. Dla kogoś kto chce dużo zarabiać, a nie za bardzo pracować, wszędzie będzie żle. Wiem coś na ten temat bo sam pracuje w jednej firmie 40 lat. I nie jestem "przydupasem" , tylko dobrze wykonuję swoją pracę.

   
Jack
@praktyk 30.01.2017 11:41

ze strachu

   
Argo

Tak to już jest, że posty w większości piszą desperaci. W firmie pracuje ponad 300 osób i nikt z nich nie pisze nic negatywnego. Pozdrawiam ludzi pracowitych i prawdomównych.

   
Jack
@Argo 28.02.2017 20:02

Nie piszą ze strachu że ich zwolnią..... proste. tam są ludzie zastraszani i szantażowani zwolnieniem. dziwi mnie to że urząd pracy z kimś takim współpracuje i wysyła nieświadomych ludzi na rzeź.

   
mała i wredna :)

Na chwilę obecną jaka to jest firma, czym oni się dokładnie zajmują? Sprzedażą rowerów? Jakiś sprzęt mi się pojawia. Szukam czegoś w okolicy i jest oferta pracy, ale czytając opinie, nie wiem czy złożę cv. Jakoś tak krytyka mnie odrzuca, nie lubię takich firm gdzie rządzą wszyscy a pracownik jest jak g... Więc proszę o odpowiedź, kogoś doświadczonego.

   
Jack
@mała i wredna :) 31.03.2018 00:55

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

   
Agata

@Yadek Dziękuję za informację na temat rekrutacji w firmie Dt Swiss Polska. Mógłbyś proszę przybliżyć warunki zatrudnienia, które firma oferuje nowym pracownikom? Będę wdzięczna za każdą aktualną informację na ten temat.

   
Jack
@Agata 17.05.2018 02:19

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

   
Agata

Witam, co możecie powiedzieć o firmie Dt Swiss Polska Sp. z o.o.? Jakim jest pracodawcą? Jaka atmosfera panuje w firmie? Czy warto składać tam swoją kandydaturę? Zapewniają jakiś system premiowy? Każda odpowiedź może komuś pomóc w decyzji o podjęciu tutaj pracy. @Yadek mógłbyś przybliżyć warunki pracy w tej firmie i napisać coś bardziej szczegółowego?

   
Jack
@Agata 29.05.2018 19:04

nie polecam. pracowałem tam i to jest najbardziej faszystowska firma z jaką się zetknąłem, tylko głupi pójdzie tam pracować. cały czas jesteś szpiegowany i za marne grosze musisz szybko pracować. wymogi jak z kosmosu a szacunku zero. Tam są ludzie wykorzystywani i traktowani jak bydło, jeden na drugiego donosi i jest zaszczuwany jak pies, szczególnie przez jednego okularnika jąkałę, który zgrywa tam wielkiego szefa.

   
Ciekawski

Jest możliwość kupienia jakiegoś elementu do roweru, przez pracownika, bądź osobę prywatną?

   
Yadek

z tego co sie orientuje potrzebuja do pracy przy produkcji kół...

   
Agata

@mała i wredna :) Według informacji na stronie firmy to tak - mniej więcej tym. Pozwól, że spytam. Czy finalnie złożyłaś swoje CV do firmy Dt Swiss Polska? Jeśli tak to czy zostałaś zatrudniona? Jeśli zostałaś zatrudniona to co możesz powiedzieć o pracy tutaj? @Tom Próbowałam, jednak nic na ten temat nie udało mi się znaleźć. Czy finalnie złożyłeś CV? Jeśli tak to z jakim efektem?

   
Tom

Hej. Słyszałem, że z lubelskiego odszedł handlowiec. Czy cos wiadomo na temat rekrutacji na jego miejsce? A tak w ogole jak z zarobkami w tej firmie?

   
ona

witam a jak wyglada rekrutacja na chwile obecna prosze o odp chcialabym przyjac sie do pracy

   
Obecny pracownik

Nie polecam pracy. Zbyt dużo obowiązków a wypłaty maleją, nie ważne że sprzedaż jest na tym samym poziomie. Na rozmowie obiecują gruszki na wierzbie, a później obcinają premię za byle co. Więc w gruncie rzeczy dojdzie do płacy na poziomie najniższej krajowej 200+ :) Zastanawiające kiedy po ostatnich zmianach pracownicy ruszą z wypowiedzeniami...

   
jjja

To jak nie pracowalas to się nie wypowiadaj

   
ja

"ona" lizusów? O czym ty kobieto piszesz? Bylas widocznie zbyt leniwa aby pracować w tej firmie.No jak się nie chce to wszystkie firmy będą "zle" wiec nie pisz bzdur.

   
maja

witam czy przyjmuja do pracy na chwile obecna

   
gucio

dt swiss to firma w której żądzą kliki tak jak słusznie zauważył mój przedmówca.prawdą jest to że ogólnie w tej firmie panuje mobbing.pracownik nie ma nic do powiedzenia i nic mu się nie należy według kierownictwa firmy , ma robić i nie dyskutować, podsumowując firma nie jest godna polecenia bazują na braku pracy na lokalnym rynku

   
zdzisiek

w firmie ogólnie nie pracuje się zbyt dobrze, organizacja pracy kiepska w sumie prawie nie istnieje i ogólnie atmosfera do miłych nie należy, duża rotacja ludzi

   
pościel

byly prac , raba , Sławku ( jedna postać w 3 osobach ) masz absolutną rację.

   
raba

Firma absolutnie do niczego, nie dajcie się zwieść pozorom, że niby się rozbudowują itp. bo raz zatrudniają bo mają wiecej zleceń i potem znowu zwalniają i tak stale. Porobisz miesiąc dwa, lub trzy i zostajesz zwolniony! Zero stabilizacji bo nikt sie nie liczy z pracownikiem chodzi o to, że jak jesteś to masz robić ile możesz za najniższą krajową jeszcze sie cieszyć że byli łaskawi cie zatrudnić a jak nadmiar zamówień jest zrobiony poza ich norme produkcyjną to ci dziękują i tyle. Jest tylko grupa stałych pracowników a reszta tylko na wybrany czas mimo obietnic długoterminowej współpracy ze strony szefostwa. Ściema i tyle. Zero stabilizacji. ODRADZAM tą niby zagraniczną firmę.

   

Zostaw opinię o Dt Swiss Polska Sp. z o.o. - Oborniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dt Swiss Polska Sp. z o.o.