brak logo

Schrag

Konstantynów Łódzki

Opinie o Schrag

były 2013-12-21 14:51
w kółko te same ogłoszenia bo kto przyjdzie zwęszy atmosferę ,pokapuje co jest grane i daje dyla.
Wile było już tutaj postów ,które opisywały sytuację w tym grajdole ale pewien pan ostro stara się o to aby je stąd usuwać. Po co ? Wiadomo.
ha ha 2013-12-28 19:43
święta. grudzień k mać. a pensje jak zwykle wypłacane na ostatni dzień miesiąca. nie mówiąc o premiach o których słowem nikt nie wspomniał czy będą czy nie. W końcu to pewien pan w zależności od humoru decyduje. jad przyjdź tutaj popracować to żyć będziesz wszystkim innym tylko nie kasą. a o stabilizacji zapomnisz.
do jad 2013-12-30 20:48
były według uznania.
? 2014-01-01 15:54
Kolego, dołącz tutaj to może dotrze do ciebie o czym inni piszą.
szrag 2014-01-09 12:08
czytać poprzednie wpisy. rotacja na okrągło. plus wszystko to co opisane wczesniej. tylko dla skrajnie zdesperowanych.
bgf 2014-01-16 15:34
jak nie samą kasą człowiek żyje , to daj Pan już sobie spokój i idź odpoczywać.
Przyjdą na to samo miejsce lepsi,mądrzejsi.
lgg 2014-01-17 09:34
a jako pracownik działu administracji i logistyki ile się ma na rękę
opr 2014-01-17 14:29
lepiej spytaj jaki jest przemiał dziewczyn tam
do wiola 2014-01-29 00:24
duży
mki 2014-01-30 18:54
Tylko Pan tam tworzy atmosferę.
sew 2014-02-16 11:17
Ja zwyczajnie stamtąd uciekłem ... po prostu uciekłem.
1
mysza 2014-02-22 19:30
to jak to jest w logistyce w schragu?
kino 2014-02-27 23:34
w firmie w ktorej pracuja trzy osoby na krzyz, nikt nie napisze dokladniej zeby nie bylo to tak oczywiste kto mogl zostawic wpis. Wiekszosc co przychodzi (usunięte przez administratora) po szybkim czasie. O czym mowie? Przyjdz popracuj tu na jakimkolwiek stanowisku to szybko sie przekonasz.
marem 2014-03-01 14:55
a o co dokladnie chodzi? chcialbym aplikowac to dajcie chociaz info jakies a nie tak w ciemno
admin 2014-03-02 21:02
Schrag....by to trafil...szkoda zachodu...a dziewczyn to juz chyba bylo z 15....albo cos kolo tego...atmosfera...jak "praca pod kamera"...i ludze boja sie normalnie rozmawiac miedzy soba...a Pani kierownik administracji i logistyki..szkoda mi jej..i tych dziwnych "nie jej " decyzji...jednym slowem szkoda czasu...
bws 2014-03-12 21:02
Lukas,wpis tego gościa jest aż nadto wymowny.
Ja w stronę tej pseudofirmy nawet nie spojrzę.
[opik 2014-06-30 21:36
zmienia sie.. na gorsze. lepiej pracować w warzywniaku
bary 2014-07-07 13:31
zmieni się na lepsze w tej firmie tylko wtedy jak Niemcy wymienią ludzi na samej górze.
haha 2014-07-09 15:06
damian.. a może tadzio...?
nie pisz jak klakier.brak pozytywnej opinii na tyle wpisów mówi każdemu wiele więcej niż jakiekolwiek nabijanie postów by zamglić obraz rzeczywistości w schrag. ludzie pracują tam bo muszą nie bo chcą, a marne pieniądze nie rekompensują braku szacunku i fatalnej atmosfery w firmie.
Qaw 2014-07-11 13:02
wszyscy narzekają przede wszystkim na słabe płace w tej firmie i atmosferę jaka idzie z góry na dół.szeregowi pracownicy nigdy nie dostana więcej kasy dopóty dopóki nie zmieni się prowadzącego bo w temacie tego co robi jest żenująco pusty.
brak pomysłu na robienie czegoś nowego ,tylko powielanie tego samego,a warunki do robienia kasy są wspaniałe.
ftr 2014-07-11 21:32
Racja.Totalna żenada.

vfr 2014-07-14 21:16
Dokładnie tak, po swojemu budował Starogard Gdański , jeszcze się nie zaczęło a już upadło.Gratulacje!!
kuki 2014-07-16 11:03
ta firma nie rozumie ze jej dobre imie to ludzie w niej pracujący , że to oni tworzą firmę, nie rozumie tego lub nie chce tego tez zarządzający że bez ogólnego zaangażowania nie pójdzie do przodu - ale atmosfera niechęci, podszczypywania i braku współpracy jest widać na rękę zarządowi. szkoda życia, jest za krótkie by się męczyć skoro wokół jest wiele innych możliwości
Karol 2014-07-17 10:23
Czyli dla pracownika nic się nie zmieniło od lat.
Karol 2014-07-23 15:23
Widać ze nie pracowałeś a robisz wielki błąd skoro tak uważasz.
aleksySrata ta ta 2014-07-23 19:53
kolejny klakier. to po co piszesz te propagandowe słówka i po co w ogóle czytasz to forum? mało prawdopodobne żebyś nie BYŁA/był związany z firmą. nie rzucając imionami, nie szanuje się tu nikogo. Płaca jest na czas- to jest ważne i to jedyne co trzyma tu ludzi. Wszystko inne jest stanowczo na NIE. Jeśli tylko można to się odchodzi. takie czasy. taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam klimat.
lewe oko 2014-07-31 21:04
praca fatalna, polecam uciec stamtad juz podczas badan wstepnych
2
memt 2014-09-28 10:00
Firma ok ,TYLKO CO TAM ROBI TEN RZEZIMIESZEK?????
lewe oko 2014-10-12 19:27
nie warto
1
lewe oko 2014-10-31 11:16
spojrz na ocene, 1/6 mowi samo o sobie, o szczegolach wrecz szkoda mowic
1
asd 2014-11-18 07:29
przyjmowane i wydalane lub same wieją.
1
moro 2014-11-18 07:33
po jakiego wała tam aż taka kontrola jakości?w jakich jednostach on chce mierzyć elementy budowlane?w mikronach? totalny debilizm.
od razu widać ,że ktoś kto tam kieruje niema pojęcia o tym czym się zajmuje.
1
taki tam 2014-12-22 20:15
troche dziwne skoro prowokujace opinie pisze prezes lub kierownik, to swiadczy tylko o atmosferze w pracy i nastawieniu szefowstwa
beging 2015-02-01 10:05
bredzisz.............
1
abc 2015-02-16 14:02
oczywiście, na rozmowie rekrutacyjnej pytania są tylko z historii , włącznie z cesarzem Ottonem III.
zlatan 2015-02-18 19:32
firma wspaniała, rodzinna atmosfera, fachowe doradztwo kadry kierowniczej masa życzliwosci z kazdej strony
viceprezes 2015-04-26 19:51
padlem :) padlem i powstac nie moge. komentarz w deche!
ck49 2015-05-29 11:37
Czyli wszystko w normie, dom wariatów.
fedix 2015-08-26 13:56
a przyjmują byłych pracowników schraga?
fedix 2015-10-15 20:36
na stanowisku prezesa oczywiście
Anold 2016-05-13 22:17
może coś opowiecie o pracy na produkcji i magazynie? zarobki, ilość zmian,atmosfera?
nOWY 2016-08-14 21:14
ile na rękę zł dają nowemu pracownikowi prod. tzw. na start
uga czaka 2016-09-16 11:09
atmosfera sielankowa ... siedzisz i pachniesz a kasa sama płynie
2
Alojzy 2016-09-16 13:49
No i doskonale, kasa jest bardzo ważna, dla niej pracujemy
1
kinga 2016-12-23 12:12
odradzam prace i wszystko co innego zwiazane z ta firma
a przed wszystkim odradzm klientom korzystanie z ich elementow stalowych
jest mega duzo lepszych firm w kraju nawet blisko gdzie obsługa jest normalna i fajna
trzymajcie sie z daleka od tej firmy,szkoda na nia zachodu
2
pracownik 2017-02-03 16:03
Dobra współpraca, życzliwość. Zarobki zadowalające. Kasa zawsze na czas.
3
Grekk 2017-02-25 02:50
patrząc na opinie jednaj sobie podpusze prace w tej firmie.
Paulina 2017-03-08 10:19
@Grekk opinie zawsze będą różne. Może jednak warto spróbować? ;) Może Tobie się spodoba.
uga uga 2017-08-16 14:00
dział pr w firmie szrek działa. dajcie sobie spokój szkoda życia by zasuwać dla nabijania kabzy jakiemuś wariatowi
Paulina 2017-08-16 18:28
Czy firma prowadzi wieloetapowe rekrutacje? To coraz częstsza praktyka w polskich firmach. Proces rekrutacyjny jest zazwyczaj stresujący dla wielu pracowników, im dłużej trwa, tym stres jest większy. Dlatego ważne jest, aby pracownik wiedział na starcie na ile etapów powinien uzbroić się w cierpliwość.
Zostaw swoją opinię o Schrag - Konstantynów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrag