brak logo

Schrag

Konstantynów Łódzki

Opinie o Schrag

? 2014-01-01 15:54
Kolego, dołącz tutaj to może dotrze do ciebie o czym inni piszą.
1
szrag 2014-01-09 12:08
czytać poprzednie wpisy. rotacja na okrągło. plus wszystko to co opisane wczesniej. tylko dla skrajnie zdesperowanych.
1
bgf 2014-01-16 15:34
jak nie samą kasą człowiek żyje , to daj Pan już sobie spokój i idź odpoczywać.
Przyjdą na to samo miejsce lepsi,mądrzejsi.
1
lgg 2014-01-17 09:34
a jako pracownik działu administracji i logistyki ile się ma na rękę
1
opr 2014-01-17 14:29
lepiej spytaj jaki jest przemiał dziewczyn tam
1
do wiola 2014-01-29 00:24
duży
1
mki 2014-01-30 18:54
Tylko Pan tam tworzy atmosferę.
1
sew 2014-02-16 11:17
Ja zwyczajnie stamtąd uciekłem ... po prostu uciekłem.
2
mysza 2014-02-22 19:30
to jak to jest w logistyce w schragu?
1
kino 2014-02-27 23:34
w firmie w ktorej pracuja trzy osoby na krzyz, nikt nie napisze dokladniej zeby nie bylo to tak oczywiste kto mogl zostawic wpis. Wiekszosc co przychodzi (usunięte przez administratora) po szybkim czasie. O czym mowie? Przyjdz popracuj tu na jakimkolwiek stanowisku to szybko sie przekonasz.
1
marem 2014-03-01 14:55
a o co dokladnie chodzi? chcialbym aplikowac to dajcie chociaz info jakies a nie tak w ciemno
1
admin 2014-03-02 21:02
Schrag....by to trafil...szkoda zachodu...a dziewczyn to juz chyba bylo z 15....albo cos kolo tego...atmosfera...jak "praca pod kamera"...i ludze boja sie normalnie rozmawiac miedzy soba...a Pani kierownik administracji i logistyki..szkoda mi jej..i tych dziwnych "nie jej " decyzji...jednym slowem szkoda czasu...
2
bws 2014-03-12 21:02
Lukas,wpis tego gościa jest aż nadto wymowny.
Ja w stronę tej pseudofirmy nawet nie spojrzę.
1
[opik 2014-06-30 21:36
zmienia sie.. na gorsze. lepiej pracować w warzywniaku
1
bary 2014-07-07 13:31
zmieni się na lepsze w tej firmie tylko wtedy jak Niemcy wymienią ludzi na samej górze.
1
haha 2014-07-09 15:06
damian.. a może tadzio...?
nie pisz jak klakier.brak pozytywnej opinii na tyle wpisów mówi każdemu wiele więcej niż jakiekolwiek nabijanie postów by zamglić obraz rzeczywistości w schrag. ludzie pracują tam bo muszą nie bo chcą, a marne pieniądze nie rekompensują braku szacunku i fatalnej atmosfery w firmie.
1
Qaw 2014-07-11 13:02
wszyscy narzekają przede wszystkim na słabe płace w tej firmie i atmosferę jaka idzie z góry na dół.szeregowi pracownicy nigdy nie dostana więcej kasy dopóty dopóki nie zmieni się prowadzącego bo w temacie tego co robi jest żenująco pusty.
brak pomysłu na robienie czegoś nowego ,tylko powielanie tego samego,a warunki do robienia kasy są wspaniałe.
1
ftr 2014-07-11 21:32
Racja.Totalna żenada.

1
vfr 2014-07-14 21:16
Dokładnie tak, po swojemu budował Starogard Gdański , jeszcze się nie zaczęło a już upadło.Gratulacje!!
1
kuki 2014-07-16 11:03
ta firma nie rozumie ze jej dobre imie to ludzie w niej pracujący , że to oni tworzą firmę, nie rozumie tego lub nie chce tego tez zarządzający że bez ogólnego zaangażowania nie pójdzie do przodu - ale atmosfera niechęci, podszczypywania i braku współpracy jest widać na rękę zarządowi. szkoda życia, jest za krótkie by się męczyć skoro wokół jest wiele innych możliwości
1
Karol 2014-07-17 10:23
Czyli dla pracownika nic się nie zmieniło od lat.
1
Karol 2014-07-23 15:23
Widać ze nie pracowałeś a robisz wielki błąd skoro tak uważasz.
1
aleksySrata ta ta 2014-07-23 19:53
kolejny klakier. to po co piszesz te propagandowe słówka i po co w ogóle czytasz to forum? mało prawdopodobne żebyś nie BYŁA/był związany z firmą. nie rzucając imionami, nie szanuje się tu nikogo. Płaca jest na czas- to jest ważne i to jedyne co trzyma tu ludzi. Wszystko inne jest stanowczo na NIE. Jeśli tylko można to się odchodzi. takie czasy. taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam klimat.
1
lewe oko 2014-07-31 21:04
praca fatalna, polecam uciec stamtad juz podczas badan wstepnych
3
memt 2014-09-28 10:00
Firma ok ,TYLKO CO TAM ROBI TEN RZEZIMIESZEK?????
1
lewe oko 2014-10-12 19:27
nie warto
2
lewe oko 2014-10-31 11:16
spojrz na ocene, 1/6 mowi samo o sobie, o szczegolach wrecz szkoda mowic
2
asd 2014-11-18 07:29
przyjmowane i wydalane lub same wieją.
2
moro 2014-11-18 07:33
po jakiego wała tam aż taka kontrola jakości?w jakich jednostach on chce mierzyć elementy budowlane?w mikronach? totalny debilizm.
od razu widać ,że ktoś kto tam kieruje niema pojęcia o tym czym się zajmuje.
2
taki tam 2014-12-22 20:15
troche dziwne skoro prowokujace opinie pisze prezes lub kierownik, to swiadczy tylko o atmosferze w pracy i nastawieniu szefowstwa
1
beging 2015-02-01 10:05
bredzisz.............
2
abc 2015-02-16 14:02
oczywiście, na rozmowie rekrutacyjnej pytania są tylko z historii , włącznie z cesarzem Ottonem III.
1
zlatan 2015-02-18 19:32
firma wspaniała, rodzinna atmosfera, fachowe doradztwo kadry kierowniczej masa życzliwosci z kazdej strony
1
viceprezes 2015-04-26 19:51
padlem :) padlem i powstac nie moge. komentarz w deche!
1
ck49 2015-05-29 11:37
Czyli wszystko w normie, dom wariatów.
1
fedix 2015-08-26 13:56
a przyjmują byłych pracowników schraga?
1
fedix 2015-10-15 20:36
na stanowisku prezesa oczywiście
1
Anold 2016-05-13 22:17
może coś opowiecie o pracy na produkcji i magazynie? zarobki, ilość zmian,atmosfera?
1
nOWY 2016-08-14 21:14
ile na rękę zł dają nowemu pracownikowi prod. tzw. na start
1
uga czaka 2016-09-16 11:09
atmosfera sielankowa ... siedzisz i pachniesz a kasa sama płynie
3
Alojzy 2016-09-16 13:49
No i doskonale, kasa jest bardzo ważna, dla niej pracujemy
2
kinga 2016-12-23 12:12
odradzam prace i wszystko co innego zwiazane z ta firma
a przed wszystkim odradzm klientom korzystanie z ich elementow stalowych
jest mega duzo lepszych firm w kraju nawet blisko gdzie obsługa jest normalna i fajna
trzymajcie sie z daleka od tej firmy,szkoda na nia zachodu
4
pracownik 2017-02-03 16:03
Dobra współpraca, życzliwość. Zarobki zadowalające. Kasa zawsze na czas.
4
Grekk 2017-02-25 02:50
patrząc na opinie jednaj sobie podpusze prace w tej firmie.
1
Paulina 2017-03-08 10:19
@Grekk opinie zawsze będą różne. Może jednak warto spróbować? ;) Może Tobie się spodoba.
1
uga uga 2017-08-16 14:00
dział pr w firmie szrek działa. dajcie sobie spokój szkoda życia by zasuwać dla nabijania kabzy jakiemuś wariatowi
1
CzłowiekPracujący 2017-09-12 17:54
Rekrutacja jest jednoetapowa.
Trwa dość krótko.
Paulina 2017-09-13 08:07
@CzłowiekPracujący dzięki za odpowiedź. To bardzo cenna informacja - w takim razie decyzja o zatrudnieniu nie powinna być podejmowana bardzo długo. A czy jest możliwość negocjowania podczas tej rozmowy warunków zatrudnienia? Próbował ktoś takiego rozwiązania?
CzłowiekPracujący 2017-09-29 20:20
Pewnie, negocjacje zawsze są wskazane. :)
Paulina 2017-09-30 11:59
@CzłowiekPracujący dziękuję za informacje. To doda otuchy na pewno wielu osobom. Na polskim rynku pracy nadal takie negocjowanie warunków zatrudnienia nie jest sytuacją typową i naturalną. Dla wielu osób nadal to bardzo stresująca sytuacja, w której nie do końca potrafią się odnaleźć.
Zostaw swoją opinię o Schrag - Konstantynów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrag