brak logo

Schrag

Konstantynów Łódzki

Opinie o Schrag

go.work 2013-12-17 21:46
ogarnij się - wszyscy ludzie pracują dla PIENIĘDZY a nie dla systemów czy konkursów czy innych bzdur. Takimi rzeczami może mydlić oczy młodym ale tylko na początku bo zaraz szybko odejdą jak zwęszą kto jest kto i za ile.
pytanie 2013-12-19 21:44
w kółko powtarzają się te same ogłoszenia. Nikt nie przychodzi czy przeciwnie, ludzie szybko odchodzą? Firma ma bardzo nieciekawa/ dziwną opinie. To nie są plotki? Nie warto inwestować swojego czasu? ile tam osób pracuje?
były 2013-12-21 14:51
w kółko te same ogłoszenia bo kto przyjdzie zwęszy atmosferę ,pokapuje co jest grane i daje dyla.
Wile było już tutaj postów ,które opisywały sytuację w tym grajdole ale pewien pan ostro stara się o to aby je stąd usuwać. Po co ? Wiadomo.
ha ha 2013-12-28 19:43
święta. grudzień k mać. a pensje jak zwykle wypłacane na ostatni dzień miesiąca. nie mówiąc o premiach o których słowem nikt nie wspomniał czy będą czy nie. W końcu to pewien pan w zależności od humoru decyduje. jad przyjdź tutaj popracować to żyć będziesz wszystkim innym tylko nie kasą. a o stabilizacji zapomnisz.
do jad 2013-12-30 20:48
były według uznania.
? 2014-01-01 15:54
Kolego, dołącz tutaj to może dotrze do ciebie o czym inni piszą.
szrag 2014-01-09 12:08
czytać poprzednie wpisy. rotacja na okrągło. plus wszystko to co opisane wczesniej. tylko dla skrajnie zdesperowanych.
bgf 2014-01-16 15:34
jak nie samą kasą człowiek żyje , to daj Pan już sobie spokój i idź odpoczywać.
Przyjdą na to samo miejsce lepsi,mądrzejsi.
lgg 2014-01-17 09:34
a jako pracownik działu administracji i logistyki ile się ma na rękę
opr 2014-01-17 14:29
lepiej spytaj jaki jest przemiał dziewczyn tam
do wiola 2014-01-29 00:24
duży
mki 2014-01-30 18:54
Tylko Pan tam tworzy atmosferę.
sew 2014-02-16 11:17
Ja zwyczajnie stamtąd uciekłem ... po prostu uciekłem.
1
mysza 2014-02-22 19:30
to jak to jest w logistyce w schragu?
kino 2014-02-27 23:34
w firmie w ktorej pracuja trzy osoby na krzyz, nikt nie napisze dokladniej zeby nie bylo to tak oczywiste kto mogl zostawic wpis. Wiekszosc co przychodzi (usunięte przez administratora) po szybkim czasie. O czym mowie? Przyjdz popracuj tu na jakimkolwiek stanowisku to szybko sie przekonasz.
marem 2014-03-01 14:55
a o co dokladnie chodzi? chcialbym aplikowac to dajcie chociaz info jakies a nie tak w ciemno
admin 2014-03-02 21:02
Schrag....by to trafil...szkoda zachodu...a dziewczyn to juz chyba bylo z 15....albo cos kolo tego...atmosfera...jak "praca pod kamera"...i ludze boja sie normalnie rozmawiac miedzy soba...a Pani kierownik administracji i logistyki..szkoda mi jej..i tych dziwnych "nie jej " decyzji...jednym slowem szkoda czasu...
bws 2014-03-12 21:02
Lukas,wpis tego gościa jest aż nadto wymowny.
Ja w stronę tej pseudofirmy nawet nie spojrzę.
[opik 2014-06-30 21:36
zmienia sie.. na gorsze. lepiej pracować w warzywniaku
bary 2014-07-07 13:31
zmieni się na lepsze w tej firmie tylko wtedy jak Niemcy wymienią ludzi na samej górze.
haha 2014-07-09 15:06
damian.. a może tadzio...?
nie pisz jak klakier.brak pozytywnej opinii na tyle wpisów mówi każdemu wiele więcej niż jakiekolwiek nabijanie postów by zamglić obraz rzeczywistości w schrag. ludzie pracują tam bo muszą nie bo chcą, a marne pieniądze nie rekompensują braku szacunku i fatalnej atmosfery w firmie.
Qaw 2014-07-11 13:02
wszyscy narzekają przede wszystkim na słabe płace w tej firmie i atmosferę jaka idzie z góry na dół.szeregowi pracownicy nigdy nie dostana więcej kasy dopóty dopóki nie zmieni się prowadzącego bo w temacie tego co robi jest żenująco pusty.
brak pomysłu na robienie czegoś nowego ,tylko powielanie tego samego,a warunki do robienia kasy są wspaniałe.
ftr 2014-07-11 21:32
Racja.Totalna żenada.

vfr 2014-07-14 21:16
Dokładnie tak, po swojemu budował Starogard Gdański , jeszcze się nie zaczęło a już upadło.Gratulacje!!
kuki 2014-07-16 11:03
ta firma nie rozumie ze jej dobre imie to ludzie w niej pracujący , że to oni tworzą firmę, nie rozumie tego lub nie chce tego tez zarządzający że bez ogólnego zaangażowania nie pójdzie do przodu - ale atmosfera niechęci, podszczypywania i braku współpracy jest widać na rękę zarządowi. szkoda życia, jest za krótkie by się męczyć skoro wokół jest wiele innych możliwości
Karol 2014-07-17 10:23
Czyli dla pracownika nic się nie zmieniło od lat.
Karol 2014-07-23 15:23
Widać ze nie pracowałeś a robisz wielki błąd skoro tak uważasz.
aleksySrata ta ta 2014-07-23 19:53
kolejny klakier. to po co piszesz te propagandowe słówka i po co w ogóle czytasz to forum? mało prawdopodobne żebyś nie BYŁA/był związany z firmą. nie rzucając imionami, nie szanuje się tu nikogo. Płaca jest na czas- to jest ważne i to jedyne co trzyma tu ludzi. Wszystko inne jest stanowczo na NIE. Jeśli tylko można to się odchodzi. takie czasy. taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam klimat.
lewe oko 2014-07-31 21:04
praca fatalna, polecam uciec stamtad juz podczas badan wstepnych
2
memt 2014-09-28 10:00
Firma ok ,TYLKO CO TAM ROBI TEN RZEZIMIESZEK?????
lewe oko 2014-10-12 19:27
nie warto
1
lewe oko 2014-10-31 11:16
spojrz na ocene, 1/6 mowi samo o sobie, o szczegolach wrecz szkoda mowic
1
asd 2014-11-18 07:29
przyjmowane i wydalane lub same wieją.
1
moro 2014-11-18 07:33
po jakiego wała tam aż taka kontrola jakości?w jakich jednostach on chce mierzyć elementy budowlane?w mikronach? totalny debilizm.
od razu widać ,że ktoś kto tam kieruje niema pojęcia o tym czym się zajmuje.
1
taki tam 2014-12-22 20:15
troche dziwne skoro prowokujace opinie pisze prezes lub kierownik, to swiadczy tylko o atmosferze w pracy i nastawieniu szefowstwa
beging 2015-02-01 10:05
bredzisz.............
1
abc 2015-02-16 14:02
oczywiście, na rozmowie rekrutacyjnej pytania są tylko z historii , włącznie z cesarzem Ottonem III.
zlatan 2015-02-18 19:32
firma wspaniała, rodzinna atmosfera, fachowe doradztwo kadry kierowniczej masa życzliwosci z kazdej strony
viceprezes 2015-04-26 19:51
padlem :) padlem i powstac nie moge. komentarz w deche!
ck49 2015-05-29 11:37
Czyli wszystko w normie, dom wariatów.
fedix 2015-08-26 13:56
a przyjmują byłych pracowników schraga?
fedix 2015-10-15 20:36
na stanowisku prezesa oczywiście
Anold 2016-05-13 22:17
może coś opowiecie o pracy na produkcji i magazynie? zarobki, ilość zmian,atmosfera?
nOWY 2016-08-14 21:14
ile na rękę zł dają nowemu pracownikowi prod. tzw. na start
uga czaka 2016-09-16 11:09
atmosfera sielankowa ... siedzisz i pachniesz a kasa sama płynie
2
Alojzy 2016-09-16 13:49
No i doskonale, kasa jest bardzo ważna, dla niej pracujemy
1
kinga 2016-12-23 12:12
odradzam prace i wszystko co innego zwiazane z ta firma
a przed wszystkim odradzm klientom korzystanie z ich elementow stalowych
jest mega duzo lepszych firm w kraju nawet blisko gdzie obsługa jest normalna i fajna
trzymajcie sie z daleka od tej firmy,szkoda na nia zachodu
1
pracownik 2017-02-03 16:03
Dobra współpraca, życzliwość. Zarobki zadowalające. Kasa zawsze na czas.
1
Grekk 2017-02-25 02:50
patrząc na opinie jednaj sobie podpusze prace w tej firmie.
Paulina 2017-03-08 10:19
@Grekk opinie zawsze będą różne. Może jednak warto spróbować? ;) Może Tobie się spodoba.
Zostaw swoją opinię o Schrag - Konstantynów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrag