logo BEST S.A.

BEST S.A.

Elbląg

Opinie o BEST S.A.

pimpek 2010-01-26 21:23:21
nie polecam, hr na każdym kroku ściemniają, okazuje się, ze zadnych szkoleń, pracownik nie jest wartością, szczerze odradzam
3
Były windykator tej FIRMY :( 2011-02-25 19:37:07
Proszę abyście uważali na zakupy z "Żagla"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałem często kredyty które ludzie dawno spłacili, a trafiły do BEST-u. Każdy pracujący tam w terenie mieł obiecany awans na koordynatora regionu. A pan Krzysiu C. (były koordynator) tak kłamał, że ja byłem spłakany ze śmiechu często !!!!! Kiedyś miałem "kontrolę wewnętrzną" z nowym "koordynatorem" który był młodym gówniarzem, i tak im dałem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w terenie, że byli zmęczeni. Po prostu udawałem że pracuję, a oni udawali że mnie kontrolują. No i onie nie znają kodeksu Cywilnego, możecie mi wierzyć !!!! Też namawiają do fotografowania i takich tam różnych cyrków. Tam się teraz pracuje na 1/5 etatu, a za to nie ma się wypracowanych lat do emerytury !!!!!!!!!!!! Firma porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powodzenia...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2011-08-23 12:16:35
W tej firmie pracują głównie kobiety, bez szans na inną pracę w Elblągu. W DADA zrobił się totalny[usunięte przez moderatora] z mega kierowniczką na czele, która woli podjadać swoje batoniki w ukryci, byle tylko nie gadać z zespołem. No ale ma do tego cieci koordynatorów. Efektywność!!!Ha, ha nie wiem czemu służy, chyba głównie kombinowaniu i intrygom.
byly pracownik 2013-08-08 00:41:18
wymagania żadne, szkolenia tragiczne, ludzi zwalniają i przyjmują. Praca polega na ściąganiu długów. Każdy jest tam zeschizowany, że go zwolnią, brak stabilizacji, wieczne sprawdzanie. Kordynatorzy srają wyżej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają, wieśniaki bez wykształcenia, zostali koordynatorami, bo długo tam pracują np. taka jedna mała co nawet 150 cm nie ma. Pracownicy romansują między sobą, a potem się obgadują. Kasa GORZEJ niż zle
1
jest dobrze 2013-09-05 19:10:36
Próbuj, warto, sama się przekonasz- a co do opinii z 2011, wiele się zmieniło..
byla pracownica 2013-09-05 21:22:57
Pracowałam tam przez rok i nie mam żadnych zastrzeżeń, a wręcz same dobre opinię, mogłam liczyć na pomoc i wsparcie koordynatorow w różnych kwestiach, szkoleń bylo również wiele, praca w dobrych warunkach socjalnych, cc dobrze wyposarzone, a co do opinii o koordynatorach to różni ludzie z różnym stażem awansują i liczy sie wiedzą i umiejętności a nie staz, ja szczerze polecam, nie pracuje tam tylko dlatego, że mam małe dziecko i jestem z nim w domku.
Ona 2016-07-14 21:01:35
Pracuje może krótko bo dopiero 6 m-cy ale wydaje się dobrze. Szkolenia są, wsparcie koordynatorów też chyba że się na marnego trafi ale wszędzie źle można trafić albo po prostu się nie polubić. Są środy z owocem czyli pracodawca funduje dla wszystkich owoce raz w tygodniu - ostatnio dla ochłody były lody. Zdążyło się też że prezesi pizze stawiali dla wszystkich i że prezesowa m&m'sy rozdawała. 3 razy dziennie jeżdżą panie z kawiarenką i do biurka wedle życzenia kawę lub herbatkę zrobi. 45 minut przerwy w ciągu dnia, bo co godzinę 5 minut się należy i jeszcze dodatkowe 5 minut na dzień - przerwę wybieramy dowolnie max po 15-20 minut. Oczywiście nie wszyscy na raz ale w systemie widać kiedy ile jeszcze osób może wyjść. Pracownicy co roku mają wyjazdową integrację - szczegółów jeszcze nie znam bo jeszcze nie byłam ale starsi pracownicy dobrze wspominają te wyjazdy. Kasa całkiem niezła - pod warunkiem że się na zwolnienie nie chodzi - bo wtedy trudno target wyrobić. A jak się wyrobi to mało gdzie taką kasę co miesiąc dostajesz. Gorąco polecam. Rzuciłam poprzednia prace i nie żałuję.
6
ciekawski 2016-07-28 19:49:58
Co to znaczy kasa całkiem niezła? Ile można zarobić na coll z premii bo podstawa nie powala
Ja 2016-09-15 22:30:16
Jak na elblaskie zarobki ponad przeciętne wynagrodzenie. Zdziwiłbyś się ile można na call zarobić.
1
Malenka 2016-10-08 14:09:34
A jak z rozliczaniem premii ?słyszałam że oszukuja. ..plus działanie nie zgodne z prawem, ściągają długi które już dawno są przedawnione. ..jakie wynagrodzenie podstawowe i jaka umowa?
Konsultant 2016-11-12 09:39:00
A co przedawnionego długu nie można windykowac??? Można -polubownie. Jak na Elbląg to warunki spoko. Czysta przyjemna praca, duŻo się dzieje. Zmiany zmiany zmiany Ale to fajnie trzeba być elastycznym. Nie ma nudy. Mi tam się bardzo podoba praca przy biurku,kawka przywieziona. A gdy tylko coś zagrzmi że coś się dZieje To jest akcja-reakcja nic nie jest pozostawione same sobie. Przełożeni czuwają nad dobrą i pozytywną atmosferą. Nie ma paniowania, wszyscy ze wszystkim na TY. Polecam
2
Zostaw swoją opinię o BEST S.A. - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEST S.A.