brak logo

LEONI Kabel Polska Sp. z o.o.

Kobierzyce

Opinie o LEONI Kabel Polska Sp. z o.o.

ja agresiw 2014-02-06 17:03:35
jak reklamacje wracają to i tak co by się nie stało to wina pracownika...i premi nie ma....i nie pamiętam kiedy ostatnio była wypłat na czas...(usunięte przez administratora)
OCHEM 2014-02-06 17:12:53
tylko czekać do wiosny już większość pracowników szuka sobie nowych miejsc pracy zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej..modny jest teraz UMP raflatak firma produkująca naklejki...spokojna paca od pon, do piątku i za lepsze pieniądze..większość załogi już składa tam podania o pracę i do lapkabel ..kierownictwo obudzi się z ręką w nocniku jak już nie będzie miał kto pracować..
1
tak wlasnie 2014-02-11 21:59:06
Dokładnie, zacznijmy od tego, że firmą rządzi HR, nie ma czegoś takiego jak wywalczenie podwyżek, negocjacje stawek itp. Nie wiem w takim razie po co w innych działach są kierownicy, którzy powinni walczyć o swoich ludzi i negocjować lepsze warunki dla nich???? HR trzyma łapę na wszystkim. W każdej normalnej firmie kadry są działem pomocniczym a nie zarządzającym. Jeszcze zagrywki( usunięte przez administratora )aż szkoda gadać. Zamiast wyciągać od zarządu lepszą kasę dla nas to jesteśmy tylko tanią siłą roboczą
1
Nie lubie kadr 2014-02-12 10:32:29
Kadry dzięki (usunięte przez administratora)noszą się wysoko jak pawie.
Na pohybel zakładowi.(usunięte przez administratora)
1
dobro 2014-02-13 00:10:09
Ludzie czemu Wy nie macie przerwy obiadowej ! Czemu obiad na maszynie spożywacie w oparach pvc Co jest z Wami czemu nie walczycie o takie sprawy to Wam się należy !!! rozliczają Was z każdego metra z każdej minuty a co z przerwą na posiłek
1
Bystrzak 2014-02-13 00:51:12
Przerwy na posiłek to maja specjaliści i kierownicy.(usunięte przez administratora)
1
dobro 2014-02-13 01:22:03
zakończ prowokacje tu nie ma znaczenia kto co, imię nazwisko, tu chodzi o warunki pracy to co się dzieję u Was w Niebie to Wasze gierki Wasza piaskownica tu chodzi o ciężko pracujących ludzi którzy chcą dobrze ale nie mają warunków do tego ...
1
Pracownik Administracji 2014-02-13 23:49:38
Jeżeli nie macie na produkcji przerwy śniadaniowej i zgłoszenia do kierownika są nieskuteczne to wystarczy napisać pismo do Państwowej Inspekcji Pracy (może być anonim oni wszystko rejestrują i sprawdzają)we Wrocławiu. Kontrola będzie następstwem zgłoszenia (dla Inspekcji nie ma znaczenia czy jest to anonim czy pismo osobowe. Sprawa zostanie sprawdzona. Zakład po kontroli zostanie zobligowany do stworzenia takich warunków (systemu) aby przerwa śniadaniowa (która jest obligatoryjnym prawem pracownika min. 15 min/8 godzin) była rzeczą naturalna i standardową
1
hmmm 2014-03-13 00:38:50
pensja głodowa ale to usunęli ostatnio to nie wiem czy przejdzie. kto tu w ogóle moderuje te opinie hmmm? czy to po prośbie. za te lata to trójka powinna być z przodu lekko na produkcji a jest lipa tak trzymać chińczyków sobie z eksportu przywieźcie. no i zaczynamy na aparaty słuchowe zbierać po 5 zł miesięcznie to akurat na emeryturę nowy model sobie kupimy. same plusy tej pracy.
Fazi 2014-03-13 16:01:59
Dlaczego odchodzi ( usunięte przez administratora )??
Pracuje on tu krótko ale jak większość nowych się zwija...
Czy ktoś wie dlaczego?
Były 2014-03-21 19:06:40
Firma ogólnie jest w porządku. Bardzo dobra opieka socjalna (dofinansowanie obiadów, zajęć sportowych, pakiety medyczne) - tego nie ma w innych firmach. To wielki plus dla Leoni. Relacje na produkcji są normalne, wśród pracowników umysłowych różnie bywa ale nie ma co narzekać. Jeżeli ktoś ma chęć do pracy to będzie zadowolony. Leoni to firma pewna z tradycjami. Istnieje od dawna i daje gwarancję zatrudnienia
do Były 2014-03-21 23:01:56
coż firma z tradycjami oczywiście:
tradycją jest praca w weekendy i święta na produkcji
co do socjalu jest ale dla firmy która wykazuje takie koszty to plus bo co to za róźnica czy zapłacą większy podatek czy wykażą koszty w postaci tzw Socjalu.
komentarz wyjęty prosto z broszury zachęcającej do podjęcia tam pracy hala przecież powstaje w błyskawicznym tempie będzie potrzeba parę rąk do pracy.
w kfc mają taki sam socjal hehe
gdyby firma była taka super świetna to dostawali byśmy dodatek za prace w systemie 4-brygadowym i to w innych firmach jest w przeciwieństwie do LEONI.
1
było mineło 2014-03-21 23:08:18
dlaczego pracownicy administracji za to samo mają pakiet specjalistyczny a pracownicy produkcji jedynie podstawowy? się równo traktują tam na górze a w piekiełku to się tyra.
Smakosz 2014-03-25 00:51:13
Nie przesadzajcie z tymi "pomyjami na stołówce"
Zupy rzeczywiście są mało wartościowe. Zaraz po otwarciu stołówki jest w nich jakaś wkładka co zaraz jest wybierana przez pracowników hochelką i pozostaje sama woda z zapachem. Ponieważ pracownicy sami sobie nalewają zupę.
Drugie dania są naprawdę smaczne. Jest duży wybór. Czysto i schludnie.

System dystrybucji (rozdawania zup) powinien ulec natychmiastowej poprawie ale drugie dania są smaczne i wartościowe.
Ogólnie nie jest źle ale gdyby zupy były takie prawdziwe, pełne (jak u mamy) to stołówka miałaby większy prestiż i obrót (frekwencję)

Można jęczeć na cokolwiek ale nie przesadzajcie - stołówka (poza zupami) ma swój poziom
2
ex TRUD er 2014-04-11 15:39:33
Skąd te odejscia na najwyzszych szczeblach??? Co chwile nowe twarze Porządny człowiek długo tu nie popracuje..przykład?? Dwóch chłopaczkow z administracji chyba studentów jeszcze, naprawde wszystko szlo z nimi zalatwic,ten drugi "kołnierzyk" to zawsze dzien dobry do kazdego mowil,widac ze lubiany chłop był i co z nimi??Odnosze wrażenie że każdy młody który zaczyna łapać o co chodzi jest wyrzucany czy co z nimi?
3
racjonalny kołnierzyk 2014-04-15 22:26:13
dzień dobry
a może ci dobrzy co chcą robić coś innego w życiu po prostu to robią a miernoty wypisują na forum jak im źle ale pracy latami nie zmieniają i dodatkowo blokują miejsce innym?
2
Anonimka 2014-04-16 00:12:12
Wiem chyba o kogo chodzi.

Fajny ten chłopaczek był

A stołówka tragedia...Obsługa natomiast miła
1
Ochłap 2014-04-16 00:32:48
"kołnierzyk" nie dał rady z samymi babami. młody to nie wiedział jak
elin 2014-05-10 22:03:54
Cos sie zmienia w tej firmie czy dalej taka lipa? Zatrudniają kogos?
kinwocarp 2014-05-18 08:07:51
Nadal jest tak samo, tutaj zawsze będzie lipa dopóki ludzie zarządzający i polityka firmy się nie zmienią
nie 2014-05-24 16:13:53
nie tutaj rządzi HR i dyrektor, inni nie maja nic do powiedzenia. ta firma rzadzi się wlasnymi prawami ;)
1
doland-tuks 2014-06-05 07:40:28
"Można jęczeć na cokolwiek ale nie przesadzajcie - stołówka (poza zupami) ma swój poziom"- he he dobre to zupełnie jak "słoneczny cień"
doland-tuks 2014-06-05 08:30:20
Firma ogólnie jest w porządku. Bardzo dobra opieka socjalna (dofinansowanie obiadów, zajęć sportowych, pakiety medyczne) - tego nie ma w innych firmach. To wielki plus dla Leoni. Relacje na produkcji są normalne, wśród pracowników umysłowych różnie bywa ale nie ma co narzekać. Jeżeli ktoś ma chęć do pracy to będzie zadowolony. Leoni to firma pewna z tradycjami. Istnieje od dawna i daje gwarancję zatrudnienia"-" to nie firma to superfirma, gwarantuje pracownikom wysokie zarobki i premię nie musicie się martwić o kasę, leoni gwarantuje wam pensję grabarza i tylko zasiłek dla bezrobotnych może przebić tą firmę
1
doland-tuks 2014-06-06 07:21:58
do karol : tak można przetrwać do pierwszej jeżeli przelew będzie o dwunastej
fapdu 2014-06-07 19:09:34
czy ktos slyszał o naborze ludzi na ta nowa produkcje? Szukają jakichs inzynierów albo kierasów? Czy ktos zorientowany moze powiedziec co tam sie szykuje?
kinwocarp 2014-06-11 09:54:33
@karol: jesli chodzi o administrację nie wiem jak to wygląda teraz ale z tego co mi wiadomo na dzień dobry dostaje się ok. 3k - 3,5k brutto (włącznie z dopłatą za dojazdy), więc sam możesz ocenić czy Ci starczy do 1go czy nie. Możliwe, że zaszły jakieś zmiany w co szczerze mówiąc wątpię. Na kokosy w tej firmie nie ma co liczyć, aha są podwyżki raz w roku 100-400PLN brutto chociaż znam przypaki bez podwyżek. HR trzyma rękę na pulsie, żeby przypadkiem nikt więcej nie dostał ;)
miziol 2014-06-19 14:29:46
(usunięte przez administratora)poniedziałku do niedzieli, switek piątek i niedziela. Brak dodatków za 4brygadowke. Dyrektor wyzywa sie na pracownikach. Będziesz,mial źle ulozone narzedzia -15%premii. Premie zabierają za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale, żeby dać to ni ch.ja nie dadzą. Socjal jest ale co z tego, kozystaja tylko biora. Zwykly szarak nawet nie wie, ze moze dostać dofinansowanie na naukę języka obcego, a jak juz sie dowie to itak mu nie rządzą bo jest zwyklym szarakiem i mu nie trzeba. W tym zakladzie nie ma możliwości rozwoju. Jak sie dowiedzą, ze sie uczysz, studiujesz lub niewiem co to zjaebia Ci cala premie.. Przez,dluuugi okres czasu... Ludzie sie przyjmują, ale po 2-3 miesiacach sie zwalniają. Stolowka otwarta od godziny 9 do 15. Nocka nie ma co liczyć na obiad. Brak możliwości awansu. Jak sie przyjeleś na produkcje to nie masz co liczyć na awans.. Moze, ze sie zwolnisz,i pójdziesz do innego zakladu.
mizio 2014-06-19 14:47:54
A,co do podwyżek to nieprawda,ze co roku dają 100-400 zl podwyżki. Moze ze dla administracji. Zwykly robol przez,ostatnie dwa lata żadnej podwyżki nie mial. Podwyżka jest w "PROJEKCIE" tak mówią kierownicy. Ten projekt juz trwa,dwa lata.. I caly czas jest w projekcie jak sie pytamy o podwyżki. A i nie ma przerwy, żeby pojsc sobie zjesc. Na maszynie tez nie mozesz jesc. Nie mozesz zatrzymać maszyny nie mozesz bo stracisz premie, jesc tez nie mozesz bo pani od bhp tez zabierze ci premie. Wszędzie kamery. "nie opier.alaj sie bo wielki brat patrzy" nawet jak masz trochę luzy to każą ci czyścić maszyny. Nawet jak masz zapier.ol to tez musisz a sprzątaczki moga nic nie robić. Ty masz,robić wszystko, sprzątać, produkować kontrolować.
4
Wariat 2014-06-23 18:40:29
Prawda jest taka, mimo, że to firma produkcyjna nie docenia się tu w żaden sposób produkcji, co z tego socjalu skoro był on wymyślony głównie dla administracji, np. premia po przepracowaniu 10 lat, dostaniesz 50% wypłaty, porównaj sobie wypłatę pracownika z produkcji a pracownika administracji, co do wypłaty no początku masz jakieś 11,5 brutto na godzinę plus dodatek za dojazd i premia uznaniowa do 35%, jednak z tą premią to to nie ma co się jarać, bo np. jednego dnia zabiorą ci 5% bo miałeś śrubokręt nie w tym miejscu, na 200 swoich szpul na jednej będzie reklamacja zabiorą ci następne 15% i 5% bo wszystkim zabierają i zostajesz z piękną wypłatą 1500-1700zł WOW;) za te pieniądze znajdź sobie pracę na jakimś magazynie od pon-pt i będziesz miał spokojną pracę za podobne pieniądze a co najważniejsze będziesz pewny swojej wypłaty a nie zastanawiał się czy będzie 2200 czy 1700 i najczęściej ostatniego dnia miesiąca dowiesz się, że coś się nie podobało wielekiemu K. i niestety premii nie będzie;)
benet 2014-06-24 21:24:15
Jest jak jest, kazdy wie na co przychodzi czasem lepiej czasem gorzej. Te premie (usunięte przez moderatora) warte, zabieraja jak im sie podoba ale widze ze moze na nowej produkcji bedzie lepiej bo kierownik jakis do zycia. zobaczymy
1
Wariat 2014-07-03 21:16:16
Premia powinna być od wyników ale nie przy takiej podstawie, młodzi pracownicy dostają stawkę okoo 11,5zł brutto na godzinę. Łatwo policzyć, że wychodzi Ci 1840zł w 20 dniowym miesiącu pracy do tego dojdzie Ci dodatek za dojazd jakieś 200zł plus za nozki okolo 100zł, razem twoja podstawa na początku kariery wynosi około 2150zł brutto. do tego naliczana jest premia, którą jak pisałem zabierają za byle co. Do tego nie licz na jaki kolwiek awans bo po prosyu nie ma na to szans. nie docenia się ludzi którzy pracują, a szanuje się tych którzy nic nie robią, zamiast ich zwalniać to wymyślają im nowe dodatki stanowiska i bardzo .... to wygląda w oczach innych pracowników!!! BRAK JAKIEJKOLWIEK MOBILIZACJI, nie ma na produkcji człowieka który by tego nie widział, każdy ma dosyć ale muszą gdzieś pracować. Ta firma powinna się cieszyć, że stoi przy drodze krajowej nr8.
1
rrr 2014-09-27 23:40:40
Jak tam sprawuje się nowy brygadzista mechaników?Lepszy?gorszy?
toudi 2014-10-04 21:27:58
Czyżby Pan Marek nie zdążył jeszcze nikomu podpaść?
sam 2014-10-05 22:50:43
Gratulacje i powodzenia dla Pana Marka.
ON 2014-10-09 11:57:33
zastanawiam sie, ze duzo krzyczycie i wylewacie zale, a jestescie jedynym zakladem w Europie w ktorym nie ma zwiazku zawodowego, wiec dziwicie sie, ze Nikt nie rozwiazuje waszych problemow, z logika niewolnika nie zrobicie nic, czas pomyslec jak mozna poprawic warunki placy
on 2014-10-24 18:28:43
zależy...inaczej zarabia osoba która robi na maszynie,inaczej mechanik,inaczej wózkowy, brygadzista,kierownik.itp.
on 2014-11-09 14:50:40
To już na temat zarobków dowiesz się w biurze.Na pewno nie możesz liczyć na takie samo wynagrodzenie jakie dostaje pracownik który już ileś lat tu pracuje i na wszystkim się zna.Do pracy musisz mieć zapał i chęci,bo wiadomo ze nie każdy je ma.
ssss 2014-12-03 15:15:01
Wiadomo już co z premiami świątecznym i talonami?
2
Inpol 2015-01-10 20:34:53
Planowałem zmienić pracodawcę na rzecz Leoni.Ale po przeczytaniu tych opini muszę się nad tym poważnie zastanowić. Zwłaszcza że mam u siebie umowę nie określoną.Dajcie jeszcze jakieś ciekawe opowieści.
ryś 2015-07-23 11:27:33
Po dłuższej obserwacji muszę przyznać,że ten kto zmienił brygadzistę mechaników na obecnego to wiedział co robi.Tamten a ten to niebo a ziemia.Z tym da się po ludzku pogadać,zna się na rzeczy,sam dużo robi i nie liczy na to,że samo się zrobi.A nie,jak co niektórzy "byli"kierownicy ,jak wspiął się wyżej z pozycji operatora to gnębił nowych operatorów,że aż musieli się zwolnić.
2
nieważne 2016-01-08 07:59:23
skoro to duże przedsiębiorstwo,zleceń i pracy jest od groma,czego zarobki nie są adekwatne do wykonywanej pracy?
3
nieważne 2016-01-15 00:08:23
i o to mi właśnie chodzi
zorro 2016-01-17 00:46:08
To spróbuj założyć tu związek
1
saturn 2016-01-29 19:48:13
Co do mech.,ale nie Wszystkich to można by dużo napisać ! Ale to następnym razem,a tego bryg.to tak za bardzo nie chwalcie !?
B..... 2016-02-17 19:37:16
a co chcesz od nowego brygadzisty? pracuje razem z innymi i to nie wiem czy czasami nawet nie więcej,zna się na tym co robi i jest w porządku dla mechaników. Ale zawsze znajdzie się jakiś malkontent....
1
miau 2016-02-18 22:59:50
szukają do księgowości. tam ponoć duża rotacja
kolega 2016-06-28 21:58:45
czytałem wasze opinie z tymi negatywnymi w większości się z godzę kasa żadna jak na ten nawał obowiązków na dziale drutu kilka maszyn do pilnowania sprawdzanie oporów a na hali wysoka temperatura przykład ; brygada A skręcarki obsada 14 osób na dziś zostało 4 rozwalają inne brygady na rzecz brygady A. Dział extrudery brygada A 4, B 2,C 2,D 2 osoby brakuje i jest tak samo jak na drucie dużo pomiarów i za wszystko zabierają premie.Dział magazyn będzie ok jeżeli trafi się na prace od poniedziałku do piątku i pod warunkiem że będzie się brygadziście wchodzić w tyłek bo jak trafi się na 4 brygady to szok kierownicy zmianowi traktują cie jak coś do wycierania tyłka a do ogarnięcia jest wszystko od transportu na wszystkich dżiłach po szykowanie wysyłek, rozładunek i załadunek aut premia znika za wszystko brygada A 2,B 2, D 2 osoby braki z 4 brygady o 3 zmianach nie wspomnę .Zarobki za ten nakład pracy zbyt małe 14 zł brutto ,pogarda dla pracownika na porządku dziennym ,a co do wcześniejszej wypowiedzi na temat związków to raz chcieli założyć i się pożegnali z pracą.
3
ja 2016-07-05 09:44:17
była próba założenia związku ale już go nie ma ...i założyciel tego związku też się zwolnił...wiadomo o co chodzi
nes 2016-07-05 10:04:19
A w jakim systemie tam się pracuje? O których godzinach zaczynają się zmiany? Jest jakiś transport dla pracowników?
sweet 2016-07-09 22:32:11
Hej, a jakie są teraz zarobki w firmie? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy zarobków.
Zostaw swoją opinię o LEONI Kabel Polska Sp. z o.o. - Kobierzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEONI Kabel Polska Sp. z o.o.