brak logo

Marat

Chełm

Opinie o Marat

buncyk 2012-09-20 12:14:32
firma ta szczyci sie w [usunięte przez moderatora] ludzi i w kombinowaniu jak to tylko uciac pieniadze z wyplaty. wlasciciel firmy [usnunięte przez moderatora] to kombinator po calej lini, myslac ze jest inteligentny bo ludzie mu przytakuja a za plecami sie smieja. ta opinia jest prawdziwa, bo sam tam pracowalem i kto czyta ta opinie niech uważa na na marat s.p. z o.o
1
randy 2013-02-20 19:50:36
Fakt, jako pracodawca - miernota. Stawki lichwiarskie, ale nawet na nich chcą przyciąć. Mam wrażenie, że ludzie tam pracują bo muszą w myśl zasady "trudno, co robić..." Stanowczo odradzam!
1
podwykonawca 2014-02-15 19:38:46
Święta prawda podwykonawcy mają jeszcze gorzej pa(usunięte przez administratora) obiecuje złote góry natomiast po kilku miesiącach zaczynają się problemy z zapłatą za pracę przelew nie doszedł bo masz konto w złym banku i pieniądze idą tydzień... nie zapłacę ci bo zostawiłeś bałagan na budowie chociaż posprzątałeś całą budowę... nie zapłacę ci bo inwestor mi nie zapłacił... bo źle to zrobiłeś a zrobione było zgodnie z poleceniem pana prezesa(usunięte przez administratora) nie koniecznie zgodnie ze sztuką. jedź do Warszawy na budowę x panie (usunięte przez administratora) nie mam materiału żeby coś tam zrobić(usunięte przez administratora) to nic jedz pokaż ze tam jesteś niech inwestor widzi ze coś się dzieje a kto zapłaci mi za ściemnianie panie prezesie? porównujesz się do takich firm jak Bu...ex czy St...ag otóż nigdy im nie dorównasz. Nie polecam lepiej iść pod kościół niż wejść w to (usunięte przez administratora),za żebranie pod kościołem nie zapłacę podatku a może coś zarobie
3
Gospodarka odpadami 2014-06-06 09:52:22
Moja firma zajmuje się wywozem śmieci Firma Marat już od 6 miesięcy nie może mi wypłacić pieniędzy za świadczone usługi. Radze nikomu nie współpracować z tą firmą ponieważ ta Firma to zwykli oszuści.....
doświadczony z maratu 2014-07-15 23:06:24
czytałeś opinie o firmie wszystko to prawda Marat sp.zoo to firma krzak chcesz robic za psie pieniądze to smiało wal jak w dym biorą wszystkich
roboczy człowiek 2014-12-20 02:48:52
Tak jest wszystkie opinie to szczera prawda 230h wyplata 8zl na godzinę
veni vidi vici 2015-02-15 16:09:40
No i po co chrzanisz duby smalone? Nie pracowało się uczciwie i rzetelnie to i się nie zarabiało. Masz szczęście, że kierownik i tak długo przymykał oko na wasze pijackie burdy i niby pracę na kacu, za co byście chcieli kasę otrzymać?
Za, czy się stoi czy leży dwa kafle się należy? Burki do roboty. Nikt za wasze nieróbstwo utrzymywać was nie będzie. Spadać na drzewo i niech inni się z wami męczą. Firma jest dobra i na dobrych warunkach zatrudnia. Niebieskim ptakom to nie pasi.
1
człowiek roboczy 2015-02-18 10:12:53
firma dziad jesli chcesz pracowac tylko za umowe to polecam bardo .pracowałem u nie jednego niemca i oni lepiej traktowali pracowników ... brak słow banda nie robów i pijaków a naj gorszym krentaczem jest tam główny majster. nie zna się na robocie a udaje grom wie kogo
PREMIA 2015-04-19 10:46:32
W TEJ FIRMIE NIKT NIGDY NIKOMU PREMII NIE ZABRAŁ BO TAM NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO!!!!
Pbyly pracownik 2015-05-09 21:15:51
Pracowalem u Artura kilka lat temu. wiecznie byly problemy z platnosciami nigdy w terminie . Nie polecam
kierownik 2016-02-20 08:42:19
We wrześniu 2015 firma MARAT zakupiła u mnie materiał za ok. 450.00 PLN . Do dzisiaj należność jest nieuregulowana mimo kilku telefonów z przypomnieniem . Ostrzegam hurtownie i innych dostawców . TA FIRMA NIE PŁACI !!!!
1
456 2016-05-07 13:57:51
@jacek tez kontrolera jakosci widze ze szukaja caly czas
Zostaw swoją opinię o Marat - Chełm
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marat