brak logo

Alfa Investment

Toruń

Opinie o Alfa Investment

anonim 2011-01-05 17:55:09
Praca dla wytrwałych. Tylko prowizja, a szefowie chcieliby aby w pracy siedzieć od rana do wieczora i w weekendy. Słynne zebrania po 20.00 w piątki...Niewiele osób wytrzymuje więcej niż kilka miesięcy. Odradzam - ani szans na rozwój, ani na godziwe zarobki (są miesiące, że dokłada się do interesu).
anonim 2011-01-11 16:56:48
Jakiś czas temu zostałem przez nich zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Specjalnie urwałem się w środku pracy i przejechałem kilkanaście km tylko po to, aby jakiś koleś w towarzystwie dwóch babek kazał mi powiedzieć parę słów o sobie. Kiedy już to zrobiłem to powiedział, że dzisiaj tak naprawdę tylko oglądają sobie kandydatów, a później będą zapraszać wybrane osoby do drugiego etapu. Ja się pytam co to ma być!? Casting?! Całość "rozmowy" trwała nie dłużej niż minutę, a ja straciłem tylko swój cenny czas i paliwo. Na zakończenie miałem jeszcze ochotę powiedzieć pod ich adresem parę niecenzuralnych słów, ale stwierdziłem, że to nie ma sensu. A najśmieszniejsze jest to, że choć firma zajmuje się nieruchomościami to ich siedziba znajduje się w jakiejś zapyziałej ruderze, którą znalazłem z wielkim trudem, aczkolwiek biuro do nich należące jest naprawdę ładnie urządzone.
1
oh 2011-01-24 15:14:06
Miałam podobną historie jak kolega wyżej. Po pierwszej rozmowie dałam sobie spokój z ta firmą. Oni tam mysla ze sa niewiadomo jaka firma i że praca u nich to największy zaszczyt i osiągnięcie. A ja popytałam znajomych i dotarłam do opinii osoby, która tam pracowała. Podobno co klika miesiecy odchodzi częśc ekipy, bo albo mają już dość atmosfery w pracy albo zostają wywalani bo nie wyrabiają normy sprzedaży. A jak nie wyrabiasz normy, to wg szefowej oczywiście twoja wina bo sie nie starasz. Dla mnie nie jest to interesująca oferta. Pozdrawiam.
anonim 2014-01-13 14:44:24
jakis czas temu byłam u nich na rozmowie to była jakas kpina szkoda czasu i straty paliwa. (usunięte przez administratora) zadawali takie pytania ze to nie miała wogole nic wspolnego z danym etatem który proponowali w ogłoszeniu!!!brak kompetencji przeprowadzania rozów kwalifikacyjnych
odradzam weszytkim.
2
ja 2014-04-09 07:09:43
Pracowałam tam dając z siebie wszystko. Wczoraj przyjechał toruński właściciel i kazał nam się pakować, oczywiście nie było go stać na powiedzenie tego osobiście. Nie usłyszałyśmy nawet "dziękuję". Żadnego szkolenia, żadnej umowy. Odradzam!!!
3
ok 2014-04-19 20:17:44
szkoda słów
nie ok 2014-11-12 14:20:48
Potwierdzam opinie osób wypowiadających się wcześniej. Szkoda czasu na pracę w tej firmie. Wiecznie niezadowolony właściciel, który stawia wymagania aby pracownicy byli do jego dyspozycji od rana do wieczora.
RAF 2014-11-16 13:53:27
Ja byłem Klientem z umową. Obsługa tragiczna ...

galery c 2016-09-19 23:25:52
a kto tam jest prezesem?
sim 2016-09-21 14:56:14
ewa ale może napiszesz w jakim kontekście pracownikom ma być lepiej?
Zostaw swoją opinię o Alfa Investment - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa Investment