brak logo

ABR Finanse

Wrocław

Opinie o ABR Finanse

anonim 2010-12-11 20:46:15
Pracuję 4 lata w firmie, nie zdarzyła mi się sytuacja o której ktoś jak wdać sfrustrowany napisał. Opinia jest krzywdząca dla szefa. Widać że jakaś niedojda mści się uważając się za pokrzywdzoną.
pracownica 2010-12-12 10:35:18
Pracuję od 2005 roku w ABR to co ktoś napisał jest jakimś absurdem. pracowałam przed tym biurem w paru miejscach, mam doświadczenie z pracodawcami. Tutaj czuję sie wreszcie jak u siebie. Szef w ogóle nie wtrąca sie w naszą pracę. Mało kiedy trzeba zostawać po godzinach. Praca spokojna bez stresów. Jedynie klienci trochę rozbestwieni. Firma stabilna. Co do szkoleń, chodzimy na szkolenia we Wrocławiu, nie ma żadnych wyjazdów. Firma nie żałuje na szkolenie pieniędzy. Dlaczego tutaj to piszę? Koleżanka przypadkowo napotkała ten wpis googlując abr, wpis daleko mijający się z prawdą. Jakaś sfrustrowana( usunięte przez administratora ) chce odreagować pewnie za nie przedłużenie umowy. łatwo jest oczerniać ludzi kryjąc sie za anonimowością.
xxxxxxxxxx 2011-01-02 15:09:44
Swięte słowa samego ( usunięte przez administratora ) heheheheheh Ciekawe dlaczego jest tam taka rotacja i ciągle szuka sie księgowych skoro jest taka stabilna firma.
Beata 2011-01-12 11:21:52
Pracowałam tam 8 lat, teraz jestem na swoim. Te wpisy widać że jakaś sfrustrowana zawzięła się, trzy wpisy w ciągu godziny. Dużo się nauczyłam w firmie, zdobyłam świadectwo kwalifikacyjne.
xyz 2011-01-27 16:49:15
xxxxxxxxxx - 2011-01-02 15:09:44Swięte słowa samego ( usunięte przez administratora )heheheheheh Ciekawe dlaczego jest tam taka rotacja i ciągle szuka sie księgowych skoro jest taka stabilna firma.Rotacja była przez takie osoby jak Ty, nie solidne, nie uczciwe, roszczeniowe i porzucające firmę w trudnym okresie.
anonim 2011-02-14 16:47:27
pracownica - 2010-12-12 10:35:18Pracuję od 2005 roku w ABR to co ktoś napisał jest jakimś absurdem. pracowałam przed tym biurem w paru miejscach, mam doświadczenie z pracodawcami. Tutaj czuję sie wreszcie jak u siebie. Szef w ogóle nie wtrąca sie w naszą pracę. Mało kiedy trzeba zostawać po godzinach. Praca spokojna bez stresów. Jedynie klienci trochę rozbestwieni. Firma stabilna. Co do szkoleń, chodzimy na szkolenia we Wrocławiu, nie ma żadnych wyjazdów. Firma nie żałuje na szkolenie pieniędzy. Dlaczego tutaj to piszę? Koleżanka przypadkowo napotkała ten wpis googlując abr, wpis daleko mijający się z prawdą. Jakaś sfrustrowana ( usunięte przez administratora ) chce odreagować pewnie za nie przedłużenie umowy. łatwo jest oczerniać ludzi kryjąc sie za anonimowością.( usunięte przez administratora )
szef 2011-03-26 08:59:21
Od pewnego czasu śledzę wpisy na tym forum. Zamierzałem nie włączać się do dyskusji gdyż poziom jej jest żenujący. Ujadanie jednej tej samej osoby. Miałem nadzieję że po jakimś czasie ochłonie i da sobie spokój z szkalowaniem mnie i mojej firmy. Niestety jak widać nie przechodzi tej osobie nienawiść i złość. W trosce o dobre imie moje a przede wszystkim firmy zmuszony zostałem do zgłoszenia całej tej sprawy na Prokuraturę. Niektóre wpisy które zostały przez Administratora wycięte, są przestępstwem. Jeżeli się wydaje tej osobie że jest anonimowa to jest w jak największym błędzie. Numer IP osoby wpisującej zostaje w archiwum administratora przez parę lat.
Pozdrawiam Koleżankę gorąco i życzę jej wszystkiego co dobre.
Pracowałam 2011-03-28 20:04:14
Pracowałam w tym biurze, potem w innym teraz pracuję w centrum księgowym. Firma ani lepsza ani gorsza. Fakt że dwa lata temu firma zaczęła mieć trudności i zaczęły się zwolnienia. ( usunięte przez administratora ) W następnym biurze było podobnie, nerwowa atmosfera, stres, ciągle deadline. Teraz mam trochę luźniej. Kto chce spokojnej pracy to gorąco odradzam.
Zainteresowany 2014-12-17 17:23:41
A to ciekawe bo abrfinanse nie prowadzi ani naboru ani działalności gospodarczej
Pierd Von SIerd 2016-01-05 07:52:06
Ludzie jedzcie kófno pierdyliardy much nie mogą się mylić
Grzegrzółka 2016-01-12 07:57:16
Zdzicho, Krzycho i Anton podpizdili patefon
malowana 2016-05-07 17:43:37
szkolenia są w ABR Finanse @bambam ?? to super sprawa, nie ukrywam, że to właśnie na szkoleniach zalezy mi najbardziej :) a potrzebują pracowników??
Zostaw swoją opinię o ABR Finanse - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABR Finanse