Agrofirma Witkowo

Stargard Szczeciński

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o Agrofirma Witkowo

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrofirma Witkowo

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@EDYTA co powiesz o pracy w firmie Agrofirma Witkowo? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w firmie? Na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Długoletni pracownik czy powiesz na jakim stanowisku pracujesz w firmie Agrofirma Witkowo? Jak oceniasz pracę? Co najbardziej Ci się podoba w pracy w tej firmie? Czy coś byś zmienił? Jeśli tak to co byś zmienił? Takie informacje będą ważne dla osób, które myślą o aplikowaniu do firmy.

Zadowolona klientka

Apropos stanowiska w Skwierzynie, bo widzę, że jest tu o nim bardzo głośno. Była wzmianka o tym, że zwalnia się dobrycg pracowników, a zostawia co zostawia. Ale od kiedy zwolniono "dobrego" pracownika aż chce się przychodzić i robić zakupy. Na sklepie jest ład, porządek, Panie są uprzejme, w ladzie wszystko poukładane jak należy. A temu, kto wypisuje takie bzdury na temat tamtych pracownic bez konkretnych dowodów, proponuję wizyte u DOBREGO psychiatry. Wypisywanie takich rzeczy na forum publicznym, wraz z danymi personalnymi podchodzi pod paragraf droga Pani, myślę że zdaje sobie Pani z tego sprawę.

Grzegorz
@Zadowolona klientka 12.07.2017, 16:29
Apropos stanowiska w Skwierzynie, bo widzę, że jest tu o nim bardzo głośno. Była wzmianka o tym, że zwalnia się dobrycg pracown...

No chyba nie kobieto nie byłaś na innych sklepach agrofirmy to Przejedz się i zobacz a Jak byli starzy pracownicy to było świeże a nie stare. Chcesz to kupuj stare ja nie mam zamiaru i Odrazu może postawi ci diagnozę jaka potrzebujes, a co do twojego straszenie to nikt tego się nie boi to jest forum publiczne więc o co chodzi. Trzeba pisać co się dzieje w sk-n bo ludzie się potruja. Ja kupiłem dwa razy, dzwoniłem do firmy i co to dało odpowiedź była to jest nie możliwe wszystko przyjechało świeże. I jak i jak nie pisać ludzi chcecie otruc. Masakra

Zadowolona klientka
@Grzegorz 15.07.2017, 20:04
No chyba nie kobieto nie byłaś na innych sklepach agrofirmy to Przejedz się i zobacz a Jak byli starzy pracownicy to było śwież...

Panie kochany, ja nie potrzebuję jeździć po innych sklepach skoro na miejscu mam świeże. Jeszcze nie jestem na tyle zdesperowana. :) Nie będę się rozpisywać na temat byłego pracownika, bo tak się składa, że jestem miejscowa i co nieco wiem na temat tej Pani. :) I nikogo nie straszę, ale gdyby któraś pracownica chciała, złożyłaby zeznania o zniesławienie, a po IP idzie bardzo szybko dojść do tejże osoby. Kolejna sprawa, nie jesteśmy na Ty, nie życzę sobie takich zwrotów w kierunku mojej osoby. Nikt "Panu" nie każe robić tam zakupów, jest masa sklepów mięsnych. Szczerze, ta dyskusja jest bezsensu, takie odbijanie piłeczki nie jest w moim stylu. I zamiast robić nagonkę na sklep proponuję wyjazd nad jezioro z rodziną, czy posiedzieć przed telewizorem i popierdzieć w fotel, cokolwiek.. Pozdrawiam

jazga

czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)

jazga

czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)

jazga

czy to prawda że pracownicy firmy znęcają się nad zwierzętami, sprawa z 2016 roku? czy oni nadal pracują w tej firmie? ciekawostka z 2009 roku firma :[cytat]Wylewanie tysięcy litrów szkodliwej dla środowiska gnojowicy i odpadów z ubojni to tylko niektóre praktyki, jakie stosuje jedna z największych spółdzielni rolniczych w Polsce. Dlaczego Agrofirma Witkowo pozwala sobie na łamanie zasad obowiązujących w agrobiznesie? Czy instytucje odpowiedzialne za egzekwowanie przepisów prawa są bezradne?[koniec cytatu] (źródło: tvn)

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Izajak często zdarzają się tak długie 12 godzinne dni pracy? Czy jest to praca również w weekend?

Iza
@Iwona 27.06.2017, 11:00
@Izajak często zdarzają się tak długie 12 godzinne dni pracy? Czy jest to praca również w weekend?

Nie wiem. Była to oferta z pup z której nie skorzystanio z oczywistych powodow. Praca jest po to aby w niej zarabiać a nie płacić kaucję z wyplaty 2000 zł zabezpieczenia dla pracodawcy. Chore

Iza

Oferta z urzędu pracy do sklepu agrofirma : ) Umowa spoldzielcza na czas nieokreślony, z 3 miesięcznym wypowiedzeniem. Urlop po przepracowanym roku. Zarobki zależne od miesięcznego utargu czyli możesz pracować 12h dziennie a dostać wypłatę 1500 :) i prawdziwy hit - pobierają kaucję z pierwszej wyplaty 2000 zł :D tak, tak, pierwszy miesiąc a nawet może i półtora pracujesz za free za kaucję ( na wszelki wypadek jakby pracownik chciał sie wcześniej zwolnic). Praca dla bogatych

Długoletni pracownik
@Iza 27.06.2017, 09:40
Oferta z urzędu pracy do sklepu agrofirma : ) Umowa spoldzielcza na czas nieokreślony, z 3 miesięcznym wypowiedzeniem. Urlop...

Sprostowanie do błędnych informacji; nikt nie pobiera kaucji w wys. 2000 zł w pierwszym miesiącu. Agrofirma jest spółdzielnią i praca w niej polega na zasadzie członkostwa. Każdy kto chce być jej członkiem musi wnieś wkład w wysokości 2000 zł. Nie jest pobierany przy pierwszej wypłacie ale rozłożony na 24 miesiące. W momencie rezygnacji z pracy wkład jest w całości zwracany.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Zosia jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy poszczególnych pracowników, to zawsze możesz taką informacje przekazać bezpośrednio do firmy. Publiczne forum to nie miejsce na zostawianie opinii na temat indywidualnych pracowników firmy, tym bardziej podając ich dane personalne.

Zosia
@Iwona 26.06.2017, 12:07
@Zosia jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy poszczególnych pracowników, to zawsze możesz taką informacje przekazać bezpoś...

Wszyscy znają te stoisko tylko pracują w nim nieodpowiedni ludzie. Kiedyś to było fajnie fajna załoga a teraz stoją i sprzedają stare i Nieswieze wędliny i mięso. A co do dzwonienia to było tyle razy dzwonione i tak nic nie zrobiliście. Ostatnio byłam na innym sklepie i aż chce się Kupować fajne dziewczyny i świeży towar ale to chyba też zależy od kierowników i rejonnowych

Grzegorz
@Zosia 03.07.2017, 12:03
Wszyscy znają te stoisko tylko pracują w nim nieodpowiedni ludzie. Kiedyś to było fajnie fajna załoga a teraz stoją i sprzedają...

To jest prawda na temat Skwierzyny bardzo nie uprzejme są osoby na ty stoisku. Głowę noszą wyżej jak.... A już nie mówić o kierowniku i zastępcy masakra jedno wielkie nieporozumienie. Porażka zgłosiłem sprawę do sanepidu i skrzydelka zawiozlem do badania. Dzwoniłem do firmy i mi. Powiedziano że Przekaza kierownikowi z resztą to co czytam na temat sklepu to i tak się dziwie ze te osoby jeszcze pracują. Powodzenia następnego klienta straciliscie a ile już odeszło.

Zosia

Tragedia Skwierzyna mięsny. Brud smród i niedługo robale będą chodzić. Pani kierownik z cyckami na wierzchu mięso jak sprzedaje to z włosami kupiłam w piątek gulasz drobiowy i włosy, przed Bożym ciałem skrzydelka u pani moniki smierdzace. Gdzie jest kierownik rejonowy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. Pozbyli Się dobrych pracowników i żądza szkoda że jeszcze Pana Tomka nie ma przy pani renacie i wynoszą że sklepu towar a dziewczyny płacą. Sklep do zamknięcia klientów tracicie a szkoda. Wystarczy zmiana pracowników i będzie ok. Tragedia nie polecam

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Pracujesz w Agrofirma Witkowo? Chętnie dowiemy się jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć jej pracownicy?

gosc

Szczerze co to za pracownicy jak oni traktuja zwierzęta masakra teraz powinno ich to samo spotkac jak ich kopali byli jak tak można a gdzie kierownicy byli nie widzieli teraz to sąd powinien sie zając tymi ludzmi i ukarac porządnie.

MM
użytkownik zarejestrowany

No ja swoje słyszałem o Agrofirma Witkowo i muszę powiedzieć że nie jest tutaj najgorzej, ogólnie uważam dokładnie tak jak @kacper że wystarczy dać szanse, trochę się zakręcić w temacie i na pewno jakoś to się rozwiąże, jakoś to będzie tak sądzę, pozdrawiam.

Klient

Wasze szydercze opinie olewam gorącym moczem cały ten Tvn i aktywistów z viva którzy dostali kilka groszy i od lutego biegali przy płocie by coś nagrać.Ta niemiecka telewizja dąży do zamknięcia własnie takich Polskich zakładów by tylko sprowadzać z zachodu i wspierać ich gospodarkę POLITYKA POLITYKA POLITYKA.I myślicie że tam na zachodzie krówki i świnki całuję się na dobranoc?Byłem widziałem świnie na piętrach jedna sra na drugą a jeśli któraś zdechnie to jest zjadana przez kolejną itd.Najlepiej jest zamknąć firmę i puścić z torbami 1500 ludzi którzy tam pracują i nikt się nawet nie zastanowi co się z nimi stanie,żałośni jesteście...

Też klient

To co się zdarzyło nie powinno mieć miejsca, ale na pewno zostaną wyciągnięte z tego odpowiednie wnioski i konsekwencje. Nie zapominajcie, że jest to polska, rodzima firma, a przez kilka nieodpowiedzialnych osób chcecie zbojkotować całą firmę, a najlepiej zamknąć. Nie zapominajcie, że firma to ludzie , a tam oprócz tych kilku pracuje jeszcze 1300 osób , ale widocznie nie ma dla was znaczenia co się z nimi stanie gdy stracą miejsce pracy.

Jacek

Prosze nie kupowac niczego od tych sadystow. Praca tam nie jest wskazana. Jak chcecie dowodow material tvn 24 wyjasni. Szkoda mi Cie Polsko.

tak

Ja kupuję i będę kupował ich wyroby , to nasz rodzima firma a błędy zdarzają się każdemu szczególnie jak ubija się tak dużo sztuk ,przecież oni mają ogromną produkcje.Najważniejsze żeby wyciągneli odpowiednie wnioski.A ten film wygląda tak by był kręcony na zlecenie, zmontowany tendencyjnie.

Nikola

To co tam się dzieje jest nie do pomyślenia. Cały zakład razem z pracowanikami powinien odejść w zapomnienie, a Ci nie dostać pracy w żadnym zawodzie. Tacy ludzie nie powinni chodzić po ulicach. Mam nadzieje ze jak ludzie dowiedzieli się co tam się dzieje, tak samo szybko oni przestaną istnieć.

Mieszkanka Stargardu !!!

Nie polecam banda zwyrodnialcow !!! Ręka rękę myje weterynarze prezes i reszta śmietanki ! Wstyd mam nadzieje ze ta bestialska firma zostanie zamknięta ! A tym którzy kopali bili te zwierzęta zrobiła bym to samo !!!

Widz

Polecam dokument uwagi z tvn o tym zakładzie

Klaudia

TO CO TAM SIĘ DZIEJE PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE, ZWIERZĘTA CIĄGLE RAŻONE PRĄDEM, KOPANE, MALTRETOWANE. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ŻE KIEDYKOLWIEK SIĘ TU PRACOWAŁO BĄDŹ PRACUJE. NIENAWIDZĘ TAKICH ŚMIECI, KTÓRZY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA JAK ŚMIECI, TO ZWIERZE TAK SAMO CZUJE BÓL!!!!! SZCZEGÓLNIE JAK SIĘ JE CIĄGLE KATUJE, WŁAŚCICIELA FRAJERÓW I WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW TAK SAMO RAZIŁABYM PRĄDEM BO TO JEST SKURWYSYŃSTWO TAK TRAKTOWAĆ ŻYWĄ ISTOTĘ!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Klienk

Cały towar jaki przywiozą.Jeśli duży sklep to od 500 do 600 kg.

Klienk

Agrofirma Witkowo firma która powinna być stawiana jako przykład i symbol wyzysku pracowników.Firma w której jest wszechobecny mobing ,ignorancja i nieudolność ze strony przełożonych.Firma która za Twoje przepracowane dla niej lata nie da Ci podwyżki.A co dostaniesz?Pracę od 5 rano sześć dni w tygodniu,kilkaset kilogramów towaru codziennie do wyłożenia w ladach,pozrywane mięśnie,bolący kręgosłup i stawy,stres,opinię złodzieja,spiski olewactwo i pretensje ze strony kierowniczki rejonu.Takie postępowanie świadczy tylko o tym że pomimo błędów stanowiska raz otrzymanego nie odda już nigdy i będzie pokazywać jaką ma władzę.Szokujące jest to że kierowniczką rejonu może być osoba która nie posiada żadnego doświadczenia w kierowaniu ludżmi,przez którą odchodzą pracownicy z wielu sklepów a Agrofirma Witkowo nie wyciąga żadnych konsekwencji.Gdybym był konkurentem Agrofirmy dałbym pani "X"sowite wynagrodzenie za bardzo skuteczne niszczenie sieci własnych sklepów.

Kominiarz

Agrofirma Witkowo to spółdzielnia gdzie głęboko zakorzeniony jest komunistyczny kult jednostki. Wszystkie laury dla firmy zagarnia prezes (o wątpliwym wykształceniu) zamiast równouprawnieni, ciężko pracujący spółdzielcy. Prawa ogólne (na których opiera się prawo spółdzielcze) obowiązujące w Polsce nie są tuszowane. Choć nie ma żadnych problemów z realizacją wynagrodzeń to okupione jest to w niektórych przypadkach długim czasem pracy i powszechnie występującym na zakładach mobbingiem.

anika

Masz rację Sylwek dlatego zwolniłam się z tego kołchozu bo tak nazywają tą firmę sami pracownicy i zatrudniłam się w Animex Szczecin jestem bardzo zadowolona.Normalna umowa o pracę żadnych wewnętrznych kodeksów pracy jasne zasady ,pełen socjal.Nie czaruj z tą tradycją bo obydwoje doskonale wiemy jak tam jest ps pracowałam jako magazynier na wędlinach 1 niedziela w miesiącu wolna praca po 10 godzin na nockach .Pracować trzeba za 3 osoby mam na myśli to że towar musiał pobierać magazynier i podstawiać pakowaczkom pod maszyny,wydać towar na samochody a po skończonej wydawcę wyszorować podłogi ludzie gdzie tu sens i to za 1400zł mało tego jak któraś z dziewczyn zachorowała to nie dali nikogo do pomocy tylko tą samą pracę musiałyśmy wykonać w cztery a nie w pięć i nikogo nie interesowało o której wyjdziemy.Taka jest tam praca i ty dobrze o tym wiesz pozdrawiam.

Jacek
@anika 17.11.2015, 11:23
Masz rację Sylwek dlatego zwolniłam się z tego kołchozu bo tak nazywają tą firmę sami pracownicy i zatrudniłam się w Animex Szc...

To samo opowiadają ci którzy przychodzą do Witkowa z Agryf Szczecin. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a pracować trzeba bo wszelkie socjale mogą się niebawem skończyć.

Misiek

Jakby sie tak dobrze przyjrzeć, to w tej chwili jedna z niewielu w 100 % polskich firm funkcjonujących na rynku, a rodzimą przedsiębiorczość powinno się czynnie popierać. Trzeba brać przykład z niemców, niemiec świdomie kupuje jedzenie niemieckie, samochody niemieckie, bo dokładnie wie że jak rodzimym firmom się bedzie dobrze powodziło to i on nie bedzie miał źle.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

maciek

Równość to może cie czeka w niebie lub idealnej zwierzęcej farmie (ale tam też niektóre zwierzątka są równiejsze od innych). Pracuj, zarabiaj i nie oczekuj że ktoś ci będzie napełniał miseczkę za darmo. Firma pewnie taka sama jak inne, które muszą mozolnie utrzymać się na rynku bo nie maja skąd ukraść.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

poszkodowana 2

Najprawdopodobniej tak jest,że to reklama.A tym co jest tam dobrze to lizusy i ludzie mający wodę z mózgu zrobioną przez rejonowych,że niby pracy nie ma albo gdzie pani w tym wieku prace znajdzie itp.A prawda jest taka że jak ktoś jest dobrym pracownikiem to niestety marnuje się tylko tam.Dziewczyny w sklepach to już porażka totalna.Tyle kasy oddają za towar nie sprzedany,zepsuty,teraz nowa metoda żeby na raz tyle kasy nie płacić to na bieżąco pokrywają drobnymi kwotami.To dopiero głupota wpojona przez "kogoś".A w innych firmach to co zarabiasz to dostajesz.I jak taka firma ma dobrze nie prosperować tyle lat jak ma kto na to robić.Miejsce dla uczciwych i pracowitych to nie w tym miejscu na 100 % bo uczciwy i pracowity to tam nie zarobi na życie,prędzej w markecie za tą pracowitość i uczciwość zapłacą.A wszystkie manka w sklepach nie biorą się z nieuczciwości pracowników tylko złego systemu,czyli braku odpowiedzialności za towar nie nadający się do sprzedaży przez pracodawcę,tylko spoczywa to na pracownikach.

Wanda

Stabilna firma a nie firma krzak, stała praca z opłacaniem wszystkich składek, zarobki może nie powalają, ale płacone systematycznie. Jak ktoś lubi stabilizację i nie boi się pracować to może się tam odnaleźć. Dobre miejsce dla uczciwych i pracowitych.

Jacek

Praca w Witkowie to dobra metoda zdobycia doświadczenia zawodowego i życiowego. Cwaniaczek i kombinator długo tam nie pociągnie, więc jest niezbyt zadowolony.

LUDMIŁA

Dziwna sprawa, tylu narzekających i złorzeczących, a firma żyje funkcjonuje już 65 lat. Jest źródłem utrzymania dla około 1400 ludzi i ich rodzin (tak przynajmniej ustaliłam. Myślę więc że ci narzekający i złorzeczący za wiele racji nie mają w tym swoim marudzeniu, mimo pewnie swoich niewątpliwych zalet po prostu nie potrafili lub nie chcieli się przystosować do stylu pracy w tej firmie. Myślę, że nie jest to zakład dla miłośników łatwizny i lekkiego żywota.

poszkodowana

Dzisiaj byłam w państwowej inspekcji pracy,myślałam że uda się coś załatwić w w związku z zaległością za urlop.Niestety zabezpieczyli się statutem,którego nawet prawo pracy nie może ruszyć.Znam trzy przypadki oszustwa,a ile jest takich o których nikt nie wspomniał.

poszkodowana 2
@poszkodowana 10.03.2015, 15:32
Dzisiaj byłam w państwowej inspekcji pracy,myślałam że uda się coś załatwić w w związku z zaległością za urlop.Niestety zabezpi...

Zupełna racja i prawda!!!! A czy "poszkodowana" dostała chociaż zasiłek dla bezrobotnych po tych 3 latach pracy???napewno sie jej nie przysługuje bo za niskie składki odprowadzała firma,bo niskie zarobki są.A jaka emerytura z takich składek na starość??Lepiej nie myśleć ale osoby pracujące tam nie wiedzą o tym dopóki sie nie zwolnia i nie przyjdzie im załatwiać spraw w ZUS i Urzędach.Pracują i cieszą się z tej pracy bo maja na życie ale nie są wcale świadomi tego że po tej pracy póżniej nie ma nic.

poszkodowana

Firma żeruje na pracownikach.Nie wypłaca pracownikom ekwiwalentu za urlop.Jakiś czas temu odeszłam z Agrofirmy.Pracowałam tam trzy lata.Miałam zaległe 24 dni urlopu,niestety według złodziejskiej według mnie firmy nic mi się nie należy.Nie dostałam ani grosza,czyli jakieś 1600zł.Znam jeszcze dwie osoby z którymi postąpili podobnie.Czyli sumując firma zyskała około 5000 złotych.Takim sposobem istnieje już tyle lat.Tylko dlaczego naszym kosztem.Dodaj że w tej firmie pracuje się ponad 200 godzin miesięcznie za 1400 zł.

poszkodowana 2
@poszkodowana 10.03.2015, 15:20
Firma żeruje na pracownikach.Nie wypłaca pracownikom ekwiwalentu za urlop.Jakiś czas temu odeszłam z Agrofirmy.Pracowałam tam t...

1400 za 200 godzin to jeszcze super,a co byś powiedziała na 1200 za 208 godzin albo 216,to jest super płaca.A co do wypłaty za urlop to nie rozumiem dlaczego nie wypłacili bo o tym słyszę pierwszy raz,ale nie zdziwiłabym sie jakby tak było,ale myślę że trzeba z nimi walczyć do końca ale nie z Inspekcją pracy (bo ona nie dotyczy Spółdzielni) tylko osobiście,bo za każdy wypracowany nie wykorzystany urlop powinni zapłacić.

klient84

Na temat stoiska w Skwierzynie agrofirmy. Do klientów którzy piszą na temat Skwierzyny. Totalne bzdury na temat pani w okularach o której jest napisane.Jest osobą sympatyczna nigdy nie widziałam żeby mieliła mieso bez rekawiczek i obcinała kiełbasy paznokciami jest uprzejma zawsze doradzi klientom i moja wielka prosba nie oczerniajcie kogos kogo nie znacie. Ja robię zakupy i wszystkie dziewczyny które tam pracuja sa bardzo sympatyczne. A jeszcze ta pani w okularach nie jest wcale zła jest bardzo fajna sprzedawczynią .Takie bzdury każdy może napisać to jest bezmyslna zazdrość

kasia

tragedia co się dzieje w skwierzynie na stoisku mięsnym pani w okluarach mieli mieso bez rekawiczek a jak przychodzi z palenia to jeden smród , Szkoda tych dziewczyn co tam pracuja masakra gdzie jest kierownictwo nikt nie widzi tego co ta pani wyprawia mało opinii na temat tej pani nie jestem pierwszą osoba która to pisze . A klienci jak widzą tak piszą . Współczucia dla tych pan które tam pracują.

madzik

Wiecie co wam powiem piszecie bzdury nie jest zle jak chcesz zarobic to musisz sie narobic a na swoje pieniadze sami zarabiacie jest fajna praca i nie stresowa poprostu trzeba sie nauczyc pracowac w tej firmie a nie nazekac a praktycznie jest rak w kazdej pracy a ci co nazekaja to im sie pracowac nie chce i tyle pizdrawiam i zachecam do pracy w tej firmie

Paola
@madzik 21.02.2015, 23:46
Wiecie co wam powiem piszecie bzdury nie jest zle jak chcesz zarobic to musisz sie narobic a na swoje pieniadze sami zarabiacie...

Nie wiesz co mówisz głupia! Praca w tej firmie to żenada i totalne nieporozumienie! A dobrze jest tylko takim lizusom i przydupasom, którzy robią wszystko by być jak najlepiej ustawionym. Pewnie sama do nich należysz. Zwalanie winy w tym sklepie na innych pracowników to norma. A kierownictwo robi co chce i w jaki sposób chce... Nikomu nie polecam pracować w tak fałszywej i złodziejskiej firmie jak ta!!! Ludzie, nie bądźcie głupi!

Irena
@Paola 24.04.2015, 16:58
Nie wiesz co mówisz głupia! Praca w tej firmie to żenada i totalne nieporozumienie! A dobrze jest tylko takim lizusom i przydup...

Doświadczenia,pozrywanych rąk jeszcze bo raczej niczego nie więcej człowiek nie dorobi tam

misiek

a ja już nie pracuję w tej firmie i mogę napisać tylko tyle:JESTEM WOLNYM OD WITKOWA CZŁOWIEKIEM ALE SZCZĘŚLIWYM W TYSIĄCU PROCENTACH!!! a pracy innej jest sporo tylko trzeba ją dobrze szukać.

klient6

jak chcecie mieć jakieś utargi na sklepie w Skwierzynie(NETTO),to zmienić wszystkie sprzedawczynie,TOTALNA WIOCHA,pani w pasemkach i okularach obcina kiełbasę od kiełbasy paznokciem(widziałam to kilka razy),palą papierosy na zewnątrz,ale jak wejdą,to z takim oddechem że....i zero umycia rąk,pracują bez rękawiczek,albo jak ma ,to wydaje w niej pieniądze,podaje towar itd........jedna warta jest drugiej

klient 1
@klient6 10.02.2015, 15:25
jak chcecie mieć jakieś utargi na sklepie w Skwierzynie(NETTO),to zmienić wszystkie sprzedawczynie,TOTALNA WIOCHA,pani w pasemk...

czyzby to konkurncja takie świnstwa robi fakt pani w okularach jeste osoba nie miła ale te dziewczyny pozostałe ktore tam parcuja to miłe panie .pani kierownik i pani sprzedawczyni to osoby bardzo miłe zawsze doradza klienta pomoga wiec prosze pisac tylko o jednej pani a nie o pozostałych dwóch

gość
@klient 1 11.02.2015, 17:25
czyzby to konkurncja takie świnstwa robi fakt pani w okularach jeste osoba nie miła ale te dziewczyny pozostałe ktore tam parc...

wszystkie na tym dziale bym zwolniła ,sprzedawczynie wszystkie podkreślam z łaską obsługuja ,czeka sie na nie az racza z papierochów wrócić ,czasami trza wołać,jak jakas wieksza promocja to chowają towar pod lade i wogule na sklep nie wyciagaja totalna pomyłka z tymi babami

Wacław

Pracowałem w tej firmie. W sumie, po czasie stwierdzam iż była to dobra nauka życia w sensie pozytywnym. Nauczyłem się po prostu pracować i szanować to co mam. W sumie, zatrudniając się tam trzeba wiedzieć czego się chce, bo bumelki i olewactwa zbytnio tam nie znoszą.

Magda

Myślę że jak ktoś umie sprzedawać i się na tym zna a także lubi tą pracę to powinien sobie dać radę, jeśli nie umie jej wykonywać lub jej nie lubi to nie powinien się za nią zabierać.

wytrwały

Polak jest tylko polakiem, ciągle jest biedny,ciągle narzeka i liczy na drapane. Firma istnieje tylko dlatego iż nie rozdaje tylko płaci za solidną pracę. Nie zatrudnia na żadne śmieciowe umowy, a tylko z wszelkimi świadczeniami ubezpieczeniowo socjalnymi. Pracuję, a wręcz tyram, zarabiam i nie narzekam. Przy dalszy dokarmianiu górników i innych cwaniaków dojdziemy do poziomu Grecji. a marudzeniem oraz zrzędzeniem miski nie napełnimy.

pmid

mowi sie ze ludzie ciagle kradna a wszyscy wiedza kto jest najwiekszym ..... na pmid. nawet nie potrafi spojzec ludziom w oczy zero honoru.

llllll

ludzie na odpowidzialnych stanowiskach zarabiaja 1300 zl i jeszcze ci powiedza ciesz sie ze masz chleb

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Pracownik Agrofirmy

Witam! Ja pracuję w S.A. Witkowo i bardzo sobie cenię tą pracę. Większość negatywnych wypowiedzi to byli pracownicy z tendencjami do lenistwa i nierzetelności. Jeżeli jesteś osobą pracowitą, sumienną to jest to praca dla Ciebie w innym przypadku szybko zostaniesz rozszyfrowany/a. Pozdrawiam

Edi
@Pracownik Agrofirmy 20.02.2015, 12:59
Witam! Ja pracuję w S.A. Witkowo i bardzo sobie cenię tą pracę. Większość negatywnych wypowiedzi to byli pracownicy z tendencj...

Oboz nic wiecej kiero walniety zarobki male a ludzie porazka

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

niech zyje bezrobocie

na pewno zapewnią mase nerwow i poniżeń, bluzgów i roboty za jakiegoś pijaka który nie przyszedł a pod koniec miesiąca będę tylko polować na potyczkę żeby premie zabrać która tak na prawdę nie jest premią a wynagrodzeniem za godziny tak nazwanym. mam kupe nagran łamania prawa na fermie radziszewo oraz rozmowe telefoniczną w której kierownik*śmiech* MACAŁA wyzywa mnie od śmiecia i mówi że jak mi nie psuje to won bydło itp. nikomu nie polecam kto szuka stabilnego zarobku potrzebnego do utrzymania rodziny- może sie na koniec miesiaca okazac ze zarobiles 1000 zloty a jebales po 12 godzin caly miesiac

kokoszka

Popieram rrrrrrrrr, z tej firmy nie zwalniają tylko ludzie uciekają jak najszybciej jak się nadarzy okazja zmiany pracy a nawet bez oferty nowej pracy,żeby nie wykończyli do końca psychicznie i fizycznie.Do Pani Marty,skoro Pania niezadawalają opinie wystawione tu i twierdzi Pani ze są opinie sprzeczne to niech Pani podpisze jak najszybciej stanie się członkiem spółdzielni najlepiej jako sprzedawca i po roku pracy spotykamy się na tej stronce i czytamy Pani opinię.Ja pracowałam w sklepie to wiem jakie to piekło i te opinie są PRAWDĄ.Pozdrawiam i życzę pracującym jeszcze w tej firmie znalezienia nowej pracy.

liceum

Pani "po technikum" prawdopodobnie już pracuje w agroobozie i broni firmy.W takim razie jeśli tak jest niech pani zwróci swoją szanowną uwagę np na fermę niosek tam jest ewidentnie łamane prawo pracownika,prace ponad siłę,zastraszanie itd.Ci ludzie proszą o pomoc!!!

rrrrrrrrr

pani o nicku po technikum w tej firmie ludzi nie zwalniają oni sami uciekają osoba która broni tej firmy to może być tylko koordynator lub ktoś na wyższym stanowisku

vanjan

odradzam wszystkim prace w tej śmiechu wartej spółdzielni, manka za mankiem i szukają złodziei w personelu,wprowadzili system komputerowy towaru i sami grzebią w nim dodają i odejmują towar a potem są manka za które płaci pracownik do tego wlepiają karę 30% z wypłaty, praca po 12 godzin bo zawsze brakuje pracowników , a płaca 1100 zł na zastępcy kierownika.Nie można się doprosić o apteczkę pierwszej pomocy i o żarówkę do toalety po 3 miesiące.Lodówki stare jak świat przy upałach temperatura w lodówce 13 do 15 stopni mięso wysycha i śmierdzi. Spółdzielnia nie przewiduje zwrotów mięsa więc kombinuje się z datami przydatności do spożycia, zamraża, płucze, mieli i idzie jako mielone.Kierownicy regionalni zgłaszane problemy wpuszczają jednym uchem drugim wypuszczają nie można na nich liczyć.Spółdzielnia jest nastawiona na zysk, nic od siebie tylko do siebie, pracownik to robot, najlepiej jak by nocował w sklepie. Przestrzegam przed pracą w tym kołchozie.

Irena
@Pracownik SA 21.02.2015, 14:00
Nie wszyscy wystawiający złą opinię są byłymi pracownikami. Każdy kto już nie pracuje tam jest uważany za "złodzieja"...

Co to za bzdury? Ja jestem pracowita sumienna itd. I co z tego jak nikt nie umie docenić. Banda złodziei i nic więcej. Pan kierownik wielki pan i władca robi co chce i ludzi nie szanuje ani godziwie nie wynagrodzi. Ukraińców tylko doceniają.Oni obcokrajowcy i pracują po osiem godzin i prawdopodobnie soboty wolne a my Polacy i rzekomo członkowie(a tak naprawdę nie mamy nic do powiedzenia oni i tak sami decydują). Nie ma pracy i człowiek tak to wszystko znosi ale czas najwyższy z tym skończyć.

1234
@Pracownik SA 21.02.2015, 14:00
Nie wszyscy wystawiający złą opinię są byłymi pracownikami. Każdy kto już nie pracuje tam jest uważany za "złodzieja"...

Z tym sie zgadzam.

Magister

Ty o niku "po technikum" nie licz na kokosy i lekką prace to nie ameryka tylko obóz pracy myślisz że ci ludzie co tu piszą kłamią?Przekonaj się i sama ocenisz księżniczko...

Zostaw opinię o Agrofirma Witkowo - Stargard Szczeciński

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrofirma Witkowo