brak logo

Urzad Gminy w Adamowie

Adamów

Opinie o Urzad Gminy w Adamowie

lllllllllllllllllllllllllllllll 2013-10-20 18:45:07
Jest to gmina wiejska. Może nie piszmy o Urzędzie Gminy, a o tym co tu trzeba zrobić.podstawowe zadania to: kanalizacja i wodociąg.Obecnie robi się tematy zastępcze w rodzaju min oczyszczalni . Jest sporo chętnych z branży kosmetycznej i
informatycznej do inwestowania, ale podstawą jest infrastruktura.
Należy dbać o najzdolniejszych, a mniej zdolnym pomagać.Tutaj można stworzyć fajne miejsce do życia dla młodych, ale bez roztropnych inwestycji nic nie będzie.A pro po asfaltobetonu panowie- warstwę ścieralną robimy na równym, czystym podłożu, na gorąco z asfaltu 35/45. Darujcie sobie tę robotę w Szewnii.W Gminie się nikt na tym nie zna?
rrrrrrrrrr 2013-10-25 19:19:10
Ta oczyszczalnia ścieków w Szewnii to bubel. Tani towar to rzadny towar.
Panowie z gminy co chcecie w ten sposób osiągnąć. Przecież jest tyle dostępnych technologii. Ta technologia jest przestarzała i nie skuteczna. To się tylko opłaca wykonawcy.
wwwwwwww 2013-10-26 18:09:47
Jeśli gmina ma się rozwijać, to potrzebna jest kanalizacja , zwłaszcza w Szewni.
Inwestorzy z branży informatycznej i kosmetycznej nie przyjdą, bo kanalizacja, wodociąg, to podstawa. To może pobudzić budownictwo. Puki co trzeba sięgać po pieniądze unijne i coś robić. W przeciwnym razie najbliższa szkoła będzie w Żdanówku, lub w Zamościu.Nie wiem jaki będzie los gmin wiejskich, ale mimo to trzeba wychodzić z zapóźnienia
fffffffffff 2013-10-31 21:47:23
Czy ktoś ma pomysł na rozwój gminy? Jaki będzie los szkoły w Szewni?
Zgodnie z prawem o zamówieniach publicznych za inwestycje odpowiada inwestor i wykonawca. Kto kieruje inwestycjami w gminie? Jakie kwalifikacje i doświadczenie mają te osoby? To pytania ważne na które trzeba odpowiedzieć.
wwwwwwww 2013-11-02 14:53:36
Gminy biedniejsze od Adamowa budują kanalizacje i oczyszczalnie ścieków. Oczywiście sukcesywnie. Nie może być mowy o budownictwie bez kanalizacji i oczyszczalni ścieków. Bondyrz, Jacnia i Szewnia muszą mieć kanalizacje. To zadanie
dla nowego wójta. Trzeba robić tak jak na Podkarpaciu.
fffffffffffffffffffffffffffffffff 2014-04-03 12:47:50
Opinia powinna być wyważona i merytoryczna. Nie możana nikogo obrzucac błotem.
Mnie sie Gmina podoba jako miejsce zamieszkania. Postaw i zachowan ludzi nie komentujemy. Tutejsza ludnośc nie ma dobrej opinii w oczach ludzi przyjezdnych.
Sprawa zarzadzania Gminą wymaga rozważenia. Czy szkoła w Szewni powinna funkcjonować, dla mnie bez znaczenia, aczkolwiek wies bez szkoły nie znaczy nic.jesli mamy zastrzeżenia to trzeba zmienic personel szkoły w tym dyrektora, a szkoła niech pozostanie. Nie wiadomo jeszcze co bedzie z gminami wiejskimi. Ja bym ich zostawił, a zlikwidował powiaty.
celina 2014-04-04 18:31:59
Interesuje mnie majątek gminy. Za jaką cenę nauczyciele nabyli mieszkania w budynku w Szewnii? W zasadzie jaki jest ich status, dzierżawa, czy własnośc? Czy gmina uczestniczyła w jakimś stopniu w remoncie tego budynku? Czy przewiduje się zmiany kadrowe w szkole w Szewnii? To sa pytania, nie mniej źle oceniam zarzadzanie gminą.
Dons 2016-05-14 19:18:34
Oj - moim zdaniem to kolejna teoria spiskowa. Ja wierzę, że wygrywa głównie kompetencja i doświadczenie, a nie koligacje.
Zostaw swoją opinię o Urzad Gminy w Adamowie - Adamów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urzad Gminy w Adamowie