brak logo

JUAN

Szczecin

Opinie o JUAN

black 2011-06-01 09:05:59
Witam, nikomu niepolecam tej firmy , szkoda tylko waszego czasu, wystarczy zobaczyć ile razy w miesiącu Juan ma ofert pracy, rotacja jak w młynie, ciągle nowe tważe - ludzie przychodzą i po pierwszym zebraniu z najmądrzejszym człowiekiem z ,,góry,, stwierdzają sami jaki PGR :) i te traktowanie przez tego ,,prostaka'' ludzim, ciągłe zastraszanie to nie koszry.Jeszcze raz NIEPOLECAM!!!!!!
3
qwerty 2011-06-05 11:15:31
potwierdzam w 100% syf straszny
123 2011-08-31 17:47:30
W życiu nie spotkałem się z takim traktowaniem
Po prostu masakra,brak słów.
nnnnnnnnnnn 2011-12-15 17:46:21
Macie rację ale to tylko w Szczecinie jest tak . To wina kilera
kombi 21 2012-09-24 12:51:43
Popieram w 100 % opinie na temat Pana (usunięte przez administratora).....,to człowiek bez żadnych skrupułów i zasad,ciekawe czy rano może jeszcze w lustro spojrzeć.S(usunięte przez administratora)
Klient 2014-10-13 14:07:47
Firma Juan traktuje klientów jak śmieci i wpiera im kłamstwa, to ciekawe jak muszą traktować pracowników?! Żenada!
2
A 2014-10-19 21:04:46
Co na to pracownicy?
Czytałeś może inne posty na temat tej firmy? Jeszcze nie dotarło?

Nie "wierzysz" że jest tak źle? Podaje definicje wiary za Wikipedią:

Wiara - nadawanie dużego prawdopodobieństwa prawdziwości twierdzenia, w warunkach braku wystarczającej wiedzy
buli 2015-02-13 22:00:02
na początku jest fajnie i tylko na początku potem jest cytuje : jak ci nie pasuje to wyp , zamknij morde i tym podobne a najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to klient to słowa szefa
michał 2015-03-25 14:59:15
no nie wiem czy chcesz iść do Szczecina czy konkretnie wolisz w Warszawie poszukać dobrej pracy, bo to różnie może być. Czekam jeszcze osobiście na nowe oferty pracy i nie wiem na co konkretnie moge liczyć, czy zorbić tak, że będe miał lepsze warunki pracy czy lepszą wypłatę. Dajcie znać jak coś, pozdrawiam.
gość 2015-03-26 22:24:27
Widzę,że szukają kogoś na stanowisko Kierownika Biura co robi taka osoba w Juanie na tym stanowisku?, jak pamiętam kiedyś tam był Pan A..m czy już go nie ma? oraz przy okazji czy warto się tą firmą interesować bo komentarze o firmie raczej mało przychylne. Jeśli ktoś ma ochotę szczerze podzielić się opinią to bardzo proszę o kilka słów.
2
tomi 2015-08-03 17:45:01
Witam wszystkich

Zacznę od tego jak ktoś wyżej wspomniał traktowanie pracownika jak śmiecia zero szacunku druga sprawa nie jaki pan Sza.... najmądrzejszy człowiek na ziemii nie ma pojęcia o pewnych elementarnych zasadach ale w jego wieku ciężko będzie mu cokolwiek pojąć fakt człowiek uczy się całe życie.... sprawa kolejna godziny pracy 9w tyg plus 2 soboty po 5h kasa 2200 na łapkę za tyle godzin .... pozdrawiam pracujące szare myszki


hwdp 2016-01-05 15:17:14
Witam kolezanki i koledzy. Może ktoś napisze jak w firmie Juan wygląda praca kierowcy CE? Chodzi mi o atmosfere w pracy,tacho,zarobki itp.
1
hwdp 2016-01-06 12:29:52
To że wymagaja karte do tacho to oczywiste. Jeżdze 10 lat z tego jakieś 7 lat na nowym tachografie. Bardzo mało zostało autek z tarczkami jakieś euro 3 jeszcze po skandynawi jeżdza.
szczeciniak 2016-01-06 14:14:53
witam tez chcialbm sie dowiedziec czegos wiecej o tym juanie w szczecinie,dlaczego jest tak duza rotacja kierowcow,nie ukrywam ze jestem zainteresowany praca u nich ale chyba cos jest tam nie tak.podajcie jakies info.
A 2016-02-16 03:39:50
tytan - 2016-01-08 02:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na temat Juana pozytywnie

Czy możesz tak jakoś uszczegółowić o tych pozytywnych wypowiedziach?


brokuł - 2016-01-23 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tytan pewnie, że pozytywnie, przecież atmosfera jest u nich dość dobra. Ostatnio szukali tylko kogoś na specjalistę ds. zakupów i zobacz, że jest nawet umowa o pracę.

I znowu ten spec ds.zakupów …serio? I NAWET umowa o prace? No i ta atmosfera…



dro - 2016-02-03 19:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na to stanowisko specjalisty ds. zakupów @brokuł nie tylko jest umowa o pracę, ale i szkolenia i stałe godziny pracy, no a do tego można się rozwijać.

Czyli nie tylko UMOWA O PRACE, SZKOLENIA ale NAWET STAŁE GODZINY PRACY !!!!!! i można się rozwijać!



7654 - 2016-02-10 17:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwiekszym plusem na stanowisku specjalsity do spraw zakupu chyba jest to ze oferuja szkolenia bo wiaodmo ze mozna sie waznych rzeczy tam nauczyc wtedy


…reszta jest milczeniem…..
malwina 2016-05-12 12:44:35
@tokaj ale jednak warto takie wymagania spełnić bo jednak jest stabilna umowa o pracę a to dzisiaj luksus w ten branży
1
Zostaw swoją opinię o JUAN - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUAN