Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GRYCAN

Pracowałeś w firmie GRYCAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-22 17:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda praca może jest nie trudna, ale bardzo męcząca. Zarobek na początku był fajny, ale od roku czasu się popsuł, marna stawka premię zaberają za głupoty. A najgorsze tajemniczy klient co wprowadziło istny wyścig szczurów, przez co atmosfera się popsuła. Pracę mozna dostać tylko po znajomości z kierowniczką a żeby awanosować to trzeba poprostu wejśc w pewną część ciała kierowniczek. Panie Grycan warto przyjrzeć się nie tylko pracy pracowników, ale i samej atmosferze jaka panuje i czy zarobek jest adekwatny do utargów.
zdjecie uzytkownika
123 - 2011-03-18 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam przez wakacje jakieś 4 lata temu. Byłam bardzo zadowolona ale to chyba wynikało z tego, że był to mały punkt, kilku pracowników i po zwolnieniu pewnej panny
(która wprowadzała nerwową atmosferę) pracowało się tam naprawdę dobrze. Zarobki wtedy były dobre ale widzę, że chyba od tamtej pory nie podnieśli stawek. Dodam tylko, że kierowniczka nie należała do najmądrzejszych:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 18:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca męcząca, atmosfera różna to zależy od punktu i kierownictwa jak oni podchodzą pod pracownika. Najbardziej wykańczają sami klienci. Zarobek zróżnicowany od przepracowanych godzin, ale zawsze jest na czas i nigdy nie trzeba się prosić o wypłatę. Do tego premia, dofinansowania np. na wyjazd dziecka na wakacje czy zakup podręczników.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2011-05-22 21:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam ludzi z punktów Grycan, Mają świetną atmosfere w pracy, Każdy każdemu pomaga. Zarobki mają dobre. Prawda że w sezonie letnim sobie nie poleżą, ale to też im się zwraca w premiach. Jak ktoś chce ponażekać, to może niech pójdzie pracować do maka albo kfc...stawki jak w socjalu a roboty jeszcze więcej. Pamiętajcie, że nie każdy nadaję się do takiej pracy i jeżeli ktoś z was został zwolniony z Grycana to poprostu nie dawał sobie rady. Ja wiem, że moi znajomi daja szanse nowym pracownikom. Jak ktoś nie daje sobie rady na podeście to dają mu szanse w innym miejscu na zapleczu. No ale jeżeli ma się dwie lewe ręce do roboty, to niech pieniądze od mamy bierze dalej :) Pozdrawiam Gdańsk i Sopot :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-22 17:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie odnosnie grycana w warszawie, kiedy sa wyplaty? bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi! dziekuje!
zdjecie uzytkownika
aninimmmm - 2011-10-01 01:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli za zlecenie to 1-3 dzień miesiąca
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2011-10-19 19:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaką daja stawkęęę:???
zdjecie uzytkownika
Belzebub - 2012-03-18 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, proszę o szybką odpowiedź...
wie ktoś jak są układane grafiki w grycanie? z jakim wyprzedzeniem?
zdjecie uzytkownika
była - 2012-06-10 15:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ciężka, godziny zmniejszane, że z zarobków po 1500zł dostaje się po 1000. Coraz większe wymogi, cuda obiecują a praawda jest inna
zdjecie uzytkownika
juzek - 2012-08-18 20:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie na jakie pieniądze w Grycanie może liczyć Kierownik lodziarni a na jakie Koordynator i jakim jeździ samochodem - może ktoś się orientuje mniej więcej?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2012-12-01 15:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w grycanie i jestem bardzo zadowolona, trzeba swoje zrobić jak w każdej pracy, atmosfera w naszym zespole jest super i wszyscy sie lubią, uważam, że zarobki są adekwatne do pracy, a ci co narzekają niech idą na budowy gdzie sie pracuje w cieżkich warunkach za 8 na h i nikt nie narzeka bo sie cieszy że ma jakiś grosz! ludzie nie przesadzajcie, naprawde żal mi was że niektórzy nic nie potrafią docenić... to smutne...
zdjecie uzytkownika
Aqz - 2013-03-01 11:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jestem od dawna klientem marki Grycan i muszę przyznać że jest to oslidna firma z pewnymi odchyłami.
Będąc w C.H. Marki M1 dało się wyczuć miłą atmosfere chodź po oczach pracowników widać zmęczenie tak jak i na Targówku za to w Arkadii... no to chyba najgorsza sprawa.
Siedząc na sali i słyszeć wydzierającego się kierownika za barem do pracowników to to chyba mało motywujące a klijent zniesmaczony.
Tam wszyscy mają minę jak by mieli dosyć pracy myślę że to wina zarządzania bo w takiej atmosferze to po prostu się nie da.

Dziękuje za przeczytanie i mam nadzieje że coś się w Arkadii zmieni bo to najlepsze miejsce gdzie spokojnie można posiedzieć lecz nie teraz.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-03-20 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy ktoś z Was był może na drugim etapie rekrutacji na zastępce kierownika kawiarni Grycan? Ja niebawem idę właśnie na drugi etap i zupełnie nie wiem czego się spodziewać...
zdjecie uzytkownika
Izabela - 2013-04-21 21:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,całkowicie się zgadzam z moim przedmówca.Jednak ja to zauważyłam w CH w Gdyni Orłowo.
Jak widać od pierwszego postu trochę czasu minęło,jednak nic się nie zmieniło.
Personel jest zmęczony co powoduje konflikty pomiędzy sobą i niezdrową rywalizacje,a kierownictwo zachowuje się jak kapo w obozie.
Jak to mówią,po trupach do celu.Zrobią wszystko,żeby dostać premię.Ciekawe czy jest to dzielone na wszystkich pracowników,tak jak to powinno być również z tipsami.Przypuszczam,ze i to jest zapewne nie równomierne.
A najbardziej,mnie denerwuje to,ze mając ochotę na sama kawę,zostaje atakowana przez natrętów którzy za wszelka cenę chcą wcisnąć do tej kawy ciastko.Ludzie opamiętajcie się!!!!!!
zdjecie uzytkownika
admin44 - 2013-06-08 23:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu moze nie lezy wina po stronie córki pana Grycana, lecz odkad jest dyrektor generalny. Przeciez musi sie czyms wykazac. A wiadomo najlatwiej jest obciac zwyklemu pracownikowi zeby dla niego jak najwiecej zostalo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 19:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,czy ktoś może wie jakie jest wynagrodzenie dla początkującej pracownicy lodziarni i czy jest możliwość awansu wewnętrznego?
zdjecie uzytkownika
Śmieszna - 2013-09-29 10:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Grycan od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.Atmosfera jest bardzo fajna, ludzie pracujący na punktach bardzo ze sobą zżyci i na prawdę super się pracuje.Wiadomo,tak jak wszędzie są wymagania aby otrzymać premię ale jakoś dajemy radę.Kierownicy są bardzo wymagający ale nikt na nikogo nie krzyczy!
Już nie raz czytałam złe opinie na temat pracy w Grycanie i wiem, że w większości piszą je zwolnieni pracownicy...Ci,którzy są w porządku - cały czas pracują i są bardzo zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
Tolka - 2013-09-30 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do śmieszna: możesz powiedzieć jakie pieniążki są oferowane nowej osobie i czy z upływem czasu można liczyć na jakąś podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-03 14:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jak sie przepracowalo 16h na umowie zlecenie to wypłacaja? niby mialam miec 20h szkolenia, ale po 16h doszlo do wypowiedzenia umowy i nie wiem, czy otrzymam pieniadze
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-02-08 16:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uwielbiam lody Grycan, sa poprostu przepyszne, az czuc, że składniki sa naturalne. Pozdrawiam, klientka.
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-02-28 18:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam sytuacja teraz w firmie w Majdanie? Jak zarobki i ogólnie atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
nabici w butelkę - 2014-06-01 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Grycan oszukuje.Lody z okazji Dnia Dziecka miały kosztować 1zł-reklama w radiu.Wybraliśmy się z dziećmi do CH Ster w Szczecinie do Grycana i co gałka po 2,50zł.Wstyd tak oszukiwać.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-06-07 00:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety (tak dla swiadomosci) pan (usunięte przez administratora)nie ma lodziarni w Szczecinie. Jak cos to juz franczyzna i pewnie dlatego
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-18 18:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez bardzo lubie lody Grycan, ale to forum pracowników, to zapytam ile orientacyjnie można dorobic na obsłudze klienta w lodziarni, teraz sezon lodowy to pewnie potrzeba ludzi.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-18 21:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyżej ktos napisał, że zarabia się 1500 netto, to realna kwota w tym okresie? Może jednak cos sie pozmieniało?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRYCAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x