PPH ADMAT

Nowe Skalmierzyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 27 ocen.

PPH ADMAT
2 27 6 1

Opinie o PPH ADMAT

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

xxx

co ty godosz

anonymous

POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z ADMATU BEZ OSÓB WIADOMO KTÓRYCH . TAK MARCIN TO JEST TO CO MAMY DO POWIEDZENIA (R.S). BRAWO TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAŁO TEGO TO M.W. PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ MISTRZOWSTWO SZKODA TYLKO ŻE NIC NIE UMIE. MARIUSZ BACH

Mysliwy
@anonymous 15.08.2018 20:49

Tygrys wyszedł na łowy

kk

Panie w biurze powinny być ładne ,a nie jakieś szpetne czarownice i takie są ,mają być wizytówką firmy i nią są więc nie odstraszają jak przychodzi petent w sprawie pracy albo innej. Mają być wizytówką firmy i nią są.

Racjonalny
@kk 05.08.2018 14:04

To święta prawda. Jakiś czas temu pobierano, kradziono każdemu pracownikowi 230 zł . Przy każdej wypłacie odciagano tzw. "Kajtkowe". Na pytanie co to za potrącenie z wypłaty te piękne Panie udawaly buraka i nic nie odpowiedziały. Admat to nie firma. Admat to stan umysłu...

Bambino

Firma Admat to rodzinna "klita" Kiedys był wlasciciel, który miał pod soba pracownikow którzy żyli godnie i zarabiali . Teraz dorwala sie. Cala rodzinka z mężami i żonami jak i kochankami "Z" , którzy tylko dochodzą do koryta . Wiec jesli trzody przy korycie więcej to trzeba pracownika mniej płacić itd. . . Złotniki jedna wielka sciema . Chlodnie sie buduja A wykonawcy nie maja placone za wykonana pracę. Wiele by wymieniać. Pytajcie a wam odpowiem jak to wszystko sie zaczęło i jak to funkcjonuje. Ps. Firma Admat mieści sie w Skalmierzycach. Jeden prezes kilka spółek jedno ,koryto . .

ciekawy
@Bambino 09.06.2018 23:35

Pracując w Admacie i tak za długo nie pożyjesz ...

Krzysztof M.

Tylko mąż Pani Z , kochanki szeryfa musi jechać na ręcznym .

Rybka

Ciekawe czy jedyny "mężczyzna" w biurze Pan I..... był też na materacy u prezesa?

Młody
@Rybka 01.08.2018 22:53

Pan I... ma na swoje potrzeby pania w czarnych lokach

Igor

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jaką macie atmosferę? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Anna
@Życzliwy 01.08.2018 13:09

Inspekcja pracy była tam juz nie raz i nic nie zrobili wszystko jest zaplanowane wiedza których ludzi pytac a ci ludzie wiedzą co maja mowic

Nowy

Taki upał a nawet nie potrafia pracownikowi zapewnic napojow bo szkoda im pieniedzy ale jak do roboty w weekendy to wiedza jak sie odezwac, najwazniejsze ze panie w biurach maja klimatyzacje i moga chodzic w mini i szpilkach bo co druga pomylila ze to praca a nie spotkanie towarzyskie ..

Przepyszny
@Nowy 01.08.2018 09:34

Socjalne biorą Ci z wypłaty po to żeby szef miał za co kochanke utrzymać. Tam nigdy nie będzie dobrze dopóki klan rodziny M.......będzie przy korycie.

Rybka

W biurze są prawie same kobiety. To istny harem dla Pana prezesa. Nie bez powodu ma na wyposażeniu swojego biura duża wannę A obok niej materac. .. Ciekawe po co ? Hihi

Norbert
@Rybka 29.07.2018 12:58

Na temat pana prezesa szkoda słow, (usunięte przez administratora) i prostak, idzie panisko i mysli ze kazdy bedzie mu sie klanial, takiego buca swiat nie widzial ...

Norbert

Jedno z wielu co mozna by powiedziec o firmie to wyplaty nie na czas, tzn tam nie ma wyplat np 10 kazdego miesiaca, kazdy miesiac jest inaczej, placa jak chca i kiedy chca. Moze to bedzie 12 albo 15sty. Najgorsze jest to czekanie moze dzisiaj moze jutro albo w przyszlym tygodniu, potrafia dac jednej zmianie a inni dnia nastepnego co juz nieraz bylo praktykowane, maja ludzi za nic. Nastepna sprawa tyczy sie ludzi peacujacych w biurze, pracuje juz tam od dawna ponad stan ludzi ktorzy biora pieniadze za nic ale lepiej zwalic wine na zwyklego kowalskiego i mu obciac pensje, tam moga siedziec panie pic kawe i walic usmieszki w sufit przeciez nic sie takiego nie dzieje, aby szukaja winy w pracowniku na produkcji i tna pensje lub zwalniaja bo jak sami twierdza jest ich za duzo, niestety trzeba potem pracowac za dwoch albo i nawet trzech a wyplata ta sama lub obetna bo tak jest czesto

Betii

Pracowalam w tym zakladzie zaledwie 3 tygodnie ale moge powiedziec cos na temat pracy w tej firmie, atmosfera jest straszna, ludzie boja sie do siebie odzywac bo nie mozna rozmawiac w czasie pracy bo jakas pani patrzy w kamery, kierownik chodzi niczym ss man i pilnuje pracownikow, bylam swiadkiem jak kierownik wsiadl na jednego z chlopakow bo ten cos sie odezwal do kolezanki i zostal wygnany z chali, masakra jakas w tej firmie, jeden wielki (usunięte przez administratora) , nie pozdrawiam

Gucio
@Betii 29.07.2018 08:00

To prawda. W złotnikach na bramie wjazdowej powinni umieścić zdanie z Auschwitz . "(usunięte przez administratora)" Czyli praca czyni wolnym.

Nowy

I ponownie zmusilo mnie by wejsc na te strone i opisac co dzieje sie na bierzaco w firmie Admat.. w tym momencie zarzadzili tzw. Postoj. Postoj ktory nie jest platny a powinien a zabieraja pracownikowi urlop, w miesiacu bodajze kwietniu byl juz zarzadzony jeden postoj a zaraz po postoju nakazali pracowac w soboty co mija sie z celem, pracujace takze niedziele o ktorych czlowiek dowiaduje sie np w pt z rana bo przeciez ludzie w tej firmie sa nikim i maja poprostu przyjsc jak nie to zabiora tzw premie i pracownik dostanie najnizsza niewazne czy mial 200 czy 300 godzin. W takim badz razie do konca roku malo kto bedzie mial urlop nie mowiac juz o swietach itp. Odradzam pracy w tym (usunięte przez administratora) bo to co tam sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie, tam juz nikt nie chce pracowac, przychodza menele pijaki i dzieci ktore chca zarobic nie robiac nic a przeszkadzajac staremu pracownikowi, Pani Z. Niedlugo juz nie bedzie miala na kogo patrzec w kamerach i gnebic bo nikt tam normalny nie bedzie pracowal

kumaty
@Nowy 24.07.2018 17:33

10/10

Norbert

Witam, chcialem podzielic sie opinia na temat w firmie Admat w ktorej pracowalem od kilku lat.. atmosfera w tej firmie jest straszna, oszukuja pracownika na kazdym kroku tzn obcinanie wyplat, zmuszanie pracownika do pracy w weekendy np informowanie pracownika ze weekend roboczy w pt rano, nie obchodzi ich czy ktos ma cos w planach, kierownicy sami boja sie o posadki dlatego tez przylizuja komu trzeba w biurze, pani Z. Ktora patrzy w kamery z braku zajecia i czepia sie pracownikow wydzwaniajac do kierownikow. Wymieniona juz wyzej pani Z. Kochanka szefa robi w firmie z ludzmi co chce i jak sie jej podoba, w tej firmie nie szanuja pracownika, jak nie ty to nastepny i tak juz od paru lat

Przemek

Witam mam pytanie jakie sa zarobki na kierowcę kat C ..?

Actros
@Przemek 18.07.2018 15:20

Ok 3 tyś i 300 godz Jak kończy Ci się czas na dużym to wsadzaja Cię na mały i znasz dalej jak ciapaty

Marek

@Happy To nie jest kwestia tego, czy ktoś się zgadza, czy też nie. Ja Twojej opinii na temat pracy w firmie ADMAT ani nie neguję, ani nie potwierdzam. Jako osoba zupełnie bezstronna próbuję uzyskać jak największą ilość informacji na temat zatrudnienia tutaj, aby inni mogli się zapoznać z konkretnymi oraz szczegółowymi informacjami. Zachęcam Cię zatem jeszcze raz do odpowiedzi.

Marek

@Bpz Tak jak wyżej pytałem. Czy ten fakt w takim wypadku został gdzieś zgłoszony? Jeśli tak, to jaka była odpowiedź? Ważne są konkrety na temat firmy ADMAT, dlatego prosiłbym Cię o tę informację. Ponadto, podanie większej ilości szczegółów na temat opisanej przez Ciebie praktyki sprawi, że Twoja wypowiedź będzie bardziej wiarygodna.

Happy
@Marek 09.07.2018 20:50

Z moja opinia zgadzają sie wszyscy pracownicy admatu. Wystarczy im pokazać treść mojej opinii . Jeśli Ci mało to zbadaj temat "obcinania wyplat" Wśród załogi. Pozdrawiam biuro ????

Marek

@Bambino Mam rozumieć, że to Tobie nie zostały wypłacone pieniądze? Czy próbowałeś w tej kwestii bezpośrednio rozmawiać z kimś z firmy ADMAT? Jaki dało to skutek? Będę wdzięczny za odpowiedź. @Zastawa Skoro twierdzisz, że tak w firmie ADMAT jest, to czy ten fakt gdzieś zgłosiłeś? @RK W takim wypadku, czy mógłbyś napisać, na jakich warunkach jesteś zatrudniony? Nie pytam oczywiście o pieniądze. Ponadto, jaka Twoim zdaniem panuje atmosfera w firmie? Będą to cenne informacje. @Paluch Drogi Użytkowniku, każdy ma prawo mieć swoją opinię i nie nam ją oceniać. Natomiast jeśli się z nią nie zgadzasz - napisz po prostu swoją.

Bpz
@Marek 02.07.2018 17:23

Wystarczy przeczytać listy obecności . W admacie istnieją dwie. Jedna ta legalna A druga ta mniej legalna, na której ludzie mają po ponad 200 godz za które nie mają prawidłowo zapłacone.

RK

Ludzie nie piszcie głupot. Widocznie wam sie pracowac nie chciało bo jestescie nygusy. Ja pracuje od wielu lat i jestem zadowolony jak reszta moich współpracowników. Zarobki bardzo dobre ze zagranicę nie oplaca sie jechac do roboty. Za swieta i niedziele placone ekstra dodatkowo. Idzcie do pracy do ogrodnika w pomidory to zobaczycie co to jest wyzysk

Zastawa
@Paluch 25.06.2018 17:18

Prawda jest taka , ze Admat okrada każdego pracownika na dzień dobry wpłacając mu wynagrodzenie pod stołem w kopercie . Oczywiście na umowie najniższa krajowa i od tego odprowadzane składki. Jeden wielki przekręt. Firma Admat nie wie co to znaczy wskazywanie dochodu pracownika.

Administrator

Co powiecie o wynagrodzeniu w PPH ADMAT? Czy w ostatnim czasie jego poziom zmienił się?

prawdziwek

"GRZYBEK"muchomor sromotnikowy niejednej osobie zatruł życie. Firma się rozwija jak pisze w ogłoszeniach poszukujac ludzi do pracy na coraz to więcej stanowisk. Tymczasem wygląda to tak,że firma ADMAT się zwija pod rządami tego krętacza. Ludzie chcą uczciwości ,a tam jej nie ma . Wyzysk, kłamstwo i brak szacunku.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego komentarza zmieniło się w PPH ADMAT? Podzielcie się swoją opinią!

Kierowca iveco

Złotniki kierowca,brak słów płacą minimalna,wypłata w kopertach pod stołem.mobbing w pracy,kto ma tu dobrze to wie komu w (usunięte przez administratora) wejść.praca dla młodych kierowców zaraz po kursie,Dobrzy kierowcy co znali swoją robotę podchodzili,zostali emeryci i renciści,brak słów nie polecam pracy tam.mobbing

Administrator

Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęły już prawie 2. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej sytuacji przedsiębiorstwa PPH ADMAT? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?

....

Praca w oddziale w Złotnikach masakra ludzie muszą pracować po 12 godzin za marne pieniądze. Szef nie daje umowy mimo że się Go o to prosi kilka razy. Na pożegnanie mówi pracownikom ze nie chce im się już pracować. Ciężka praca kobiety muszą dźwigać po 25 kg worki i pracować na równi z mężczyznami.

ojoj
@.... 10.11.2017 21:23

pracowałem, widziałem i przyznaję że wszystko to prawda, co o nich piszą, praca dla białych niewolników lubiących pracować po 250 godz na mies.

Srajetanek

Wielka firma! Sprzedawają stare ryby! Śmierdzace i okute lodem! Nie polecam tej firemki!!!

cd

nie

Prawda w oczy kole

Praca w oddziale w Złotnikach masakra nikomu nie polecam , szef miły w pierwszy dzień ,później ma cie gdzieś , idziesz do pracy nie wiesz kiedy wrócisz do domu ,najlepiej dwie zmiany od razu walić - zapłata haha nie licz na kase za nadgodziny , nocki czy premie nie ma czegoś takiego , umowe dostaniesz jak się o nia kilka razy upomnisz . Pójdziesz na zwolnienie lub nie przyjdziesz do pracy znaczy że jesteś pijakiem i masz murowane zwolnienie dyscyplinarne. Na drugi dzień po zwolnieniu lekarskim nikt nagle cię nie zna , zakaz wchodzenia do zakładu. Jednym słowem " Szef " ma nie równo pod sufitem i ma bardzo wysokie mniemanie o sobie . Tam pracują ludzie zdesperowani i tacy co nie maja własnego życia.

Lady

No ja Wam powiem, że moim zdaniem te warunki są naprawde okej, sprytna praca dla sprytnych ludzi, nie wiem czy rozumiecie, ja rozumiem, branża potrzebuje takich ludzi jak My i to w kazdym momencie istnienia

anonim

(usunięte przez administratora)

bolo

jak jest przemiał ludzi to znaczy że warunki do d....y,tam gdzie są dobre warunki pracodawcy nie muszą się ogłaszać,poczta pantoflowa robi swoje i jak jest wakat to nie zdążą się ogłosic a juz są chetni.

kierowca

czy warto zatrudnic sie jako kierowca-dostawca? słyszałem ogłoszenia w radiu centrum

Zostaw opinię o PPH ADMAT - Nowe Skalmierzyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH ADMAT