logo Fabryka Silników Elektrycznych BESEL SA

Fabryka Silników Elektrycznych BESEL SA

Brzeg

Opinie o Fabryka Silników Elektrycznych BESEL SA

młody_wilczek 2017-01-02 15:01
Masz racje, opinii jest tyle co pracowników, a o negatywne komenty łatwo bo każdy lubi sie wyżalić. Jak szukałem pracy to widziałem negatywne komentarze na temat pracy, ale mimo wszystko poszedłem na rozmowę. I dobrze zrobiłem bo pracuje już od ponad roku i jestem mega zadowolony. Polecam iść na rozmowę i zobaczyć co zaoferują.
RudaNaFali 2017-01-04 23:34
W tej firmie cenię sobie dobre relacje ze współpracownikami. Poznalam tu kilku świetnych ludzi i teraz pracuje sie przyjemniej.
Jakiśtypek 2017-01-11 08:54
Dokładnie! fala hejtu jest olbrzymia. Ale to chyba standard wszędzie.
Nowy monter 2017-01-24 14:58
Dzisiaj podpisałem umowę na stanowisko montera. Do zobaczenia w pracy!
gęsty 2017-01-30 08:49
Gratulacje i powodzenia :)
pracuś 2017-02-02 09:38
Jeśli kasa Ci odpowiada to myślę że ogółem będziesz zadowolony:)
lony 2017-02-06 10:13
Tak kasa to jedyne na co w tej firmie się narzeka... ale na kasę się wszędzie narzeka :P nie znam takiego co by powiedział że za dużo zarabia xD
dżordż 2017-02-15 09:26
Praca na produkcji nie jest ciężka, kasa się zgadza i jest na czas, atmosfera git.
dyszek 2017-02-21 10:38
Zgadzam się z kolegą, aczkolwiek praca napewno nie dla każdego będzie lekka :) jeśli ktoś pracował wcześniej na produkcji w innej firmie to raczej praca będzie dla niego lekka. Jak ktoś nie ma porównania to może być mu ciężko. Zarobi i atmosfera ok- tak jak przedmówca pisał.
1
Głośny 2017-02-24 12:31
Są u was jakieś przyjęcia teraz?
pl 2017-02-27 09:34
Nie wiem, możesz spróbować zadzwonić i zapytać, ja się tak dostałem parę lat temu. W mojej opinii praca jest naprawdę fajna więc raczej warta twojego zachodu :D
Manilas 2017-03-10 10:25
Od poniedziałku zaczynam pracę w Besel. Zachęcony komentarzami i opiniami z rynku. Zobaczymy jak to wygląda ale jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Marta95 2017-03-20 13:38
SŁyszałam, że przyjmują nowych ludzi. Jest w stanie ktoś to potwierdzić ?
2
ttutti 2017-03-24 08:48
Możesz to potwierdzić, szukałem ogłoszeń ale nigdzie w necie nie znalazłem . Jak można aplikować?
2
Jacek W 2017-03-30 12:03
Ja tam pracowałem rok temu. Praca średnio ciężka, nie ma co też wymagać przesadnej ambicji. Generalnie z tego co wiem ludziom pracuje się dobrze choć część jak zawsze narzeka. Ja generalnie byłem zadowolony i polecam
qwerty 2017-04-10 08:23
NIe ma się co rozwodzić jak tu niektórzy piszą. Robota w pożadku.
Maveric 2017-04-20 11:37
KOnkretna i fajna robota. Bardzo dużo się ostatnio poprawiło. Oceniam na plus!
1
Gapol 2017-04-24 14:05
Ja ze swojej strony powiem tak. Różnie bywa w tej firmie. Nie każdy dzień jest różami usłany. Z drugiej strony nie widział bym się w żadnej innej firmie szczerze mówiąc.
Paranormalny 2017-05-09 21:34
zgłosiłem się do pracy jako magazynier. Czy mógłby ktoś napisać jak taka praca przebiega? Czy częste są nadgodziny? jak długie są przerwy itp?

jim 2017-05-12 08:41
Bardzo spoko praca. Serdecznie pozdrawiam kadrę managerską ;)
Mila88 2017-05-15 07:01
Znam besel., bo mieszkam w Brzegu, co prawda nigdy tam nie pracowałam, ale moja znajoma pracuje i bardzo sobie chwali tę firmę.
2
Fabio 2017-05-17 19:08
Ile można zarobić w besel na starcie ? proszę o PW fabio87@o2.pl
janek 2017-05-22 12:51
malo
janek 2017-05-22 12:52
najnisza krajowa
Fabio 2017-05-28 21:10
Czyli tak jak wszędzie na starcie. :(
Kent88 2017-06-12 08:20
Koledzy, dojeżdża ktoś do Brzegu, można sie z kimś zabrać do roboty?
Lava 2017-06-14 15:45
pisz waldekLAVA@poczta.pl znajdzie sie miejsce
ZenonW 2017-06-16 08:16
Bardzo fajna firma. Pracuję w Besel od 8 lat więc jestem weteranem. Generalnie bywal o lepiej i gorzej. Ludzie przychodzili i odchodzili. Ja się jakoś trzymam tej pracy bo mi nie jest źle i nie mam na co narzekać za specjalnie, ale to chyba zalezy od człowieka bo są i tacy. Polecam generalnie
Siwy 2017-06-23 08:48
Praca ciężka i nie dla każdego. Jak kto ma delikatne raczki to odradzam
Manny 2017-06-30 10:24
Czy w wakacje jest jakaś przerwa maitenesowa, postojówki?
Lulek 2017-07-07 08:55
Podobno szukają kogoś na magazynie, prawda?
Hieronim 2017-07-10 15:04
Z tego co widzę z komentarzy na tej stronie Besel to przyzwoita firma. Na jakie zarobki może liczyć osoba po studiach na kierunku administracyjnym w pracy biurowej. Gdzie można aplikować ? Na stronie nie znalazłem niczego: http://site.cantonigroup.com/pl/motors/besel/job/
MistrzL 2017-07-11 13:19
Masz tam podany nr telefonu, dxzwoń
Pimpek 2017-07-13 08:05
Robota taka sobie. Trzeba się ładnie napocić. Każdy kto tam cche do roboty powinien miec to na uwadzę.
Mientus 2017-07-18 11:13
Troche przesadzasz, napocić się trzeba w każdej firmie to jest normalka.
Pimpek 2017-07-25 12:07
To ty nie przesadzaj, to że pracy jest sporo i napocić się trzeba w każdej firmie to ja wiem i nie trzeba mi tego tłumaczy.
Karolina 2017-07-27 11:58
@Pimpek, a o jakim stanowisku konkretnie mówisz? Widzę, ze obecnie trwa nabór na stanowisko pracowników produkcji, jednak oprócz informacji, że warunki są stabilne nic dodatkowe w ofercie się nie znajduje, może napiszesz co firma jeszcze oferuje dodatkowo?
Maniana 2017-08-02 09:51
Produkcyjnych to zawsze, wszędzie, wszyscy rekrutują. takie czasu
1
WOjtuś 2017-08-09 07:47
Pozdrowienia z wakacji dla Beselowej ekipy. Tak wszedłem z nudów ;)
Opolos 2017-08-11 07:41
Robota jak robota. NIe ma co narzekać, niestety niektórzy to robią.
WOjtuś 2017-08-14 07:34
wie ktoś jak się rozlicza wczasy pod gruszą czy odrazu dreptać do kadr?
LeonidK 2017-08-21 08:13
Ja generalnie już nie pracuje w Besel, ale miałem okazję być tam zatrudniony przez blisko 5 lat. Potem był czas żeby iść dalej. Nie wspominam jakoś tej roboty źle. Narobic sie trzeba ale wynagrodzenie na poziomie. DO człowieka jakoś też tak po ludzku podchodzą. STabilna firma bardzo raczej ze starszą ekipą ludzi którzy pracują wiele lat ale znowu nie tak żeby się robiły jakies elity których wszystkich rozstawiają po kontach.
1
Lider 2017-08-22 23:35
Ten zakład to parodia miejsca pracy. Jeżeli znasz właściwych ludzi (tj. tych u góry) bądź twój tatuś jest "miszczem" to nie będziesz miał źle. W innym przypadku nie jest tak kolorowo. Zresztą góra ma dziwną tendencję do trzymania starych alkoholików, którzy powinni zostać zutylizowani za bramą, ale znają kogo trzeba strzelą z ucha co się na dziale święci, to kto będzie usłużnych aparatczyków (tak im zostało zapewne po prl'u) ruszał? Stanowczo odradzam podjęcie pracy w tym zakładzie. Jeśli będziesz mieć wyjątkowy niefart to trafisz na dział na którym premii nie wyrobisz i będziesz tyrać za najniższa do momentu aż się nie zwolnisz.
4
MistrzL 2017-08-28 09:13
Jesteś pewien, że piszesz o Besel? Ani tu nie ma układów o których piszesz, ani tym bardziej alkoholików. MOże ci się coś pomyliło kolego, w takim razie przydało by się sprostowanie.
Kacap 2017-09-18 07:52
Pracuje w firmie już 7 lat i nic z tego co napisałeś nie ma miejsca. Jakiś niezadowolony frustrat
Marynarz 2017-09-25 08:42
Rożne rzeczy o firmie się gada, a to na zakładzie a to na zewnątrz. Moja ulubiona plotka jest taka, że firma ma być przejęta przez Niemców. I tak już to słyszę piaty rok. Ludzie weźta się puknijcie w głowę. Zamiast jakieś ploty puszczać to byście się zastanowili.
1
Jaro78 2017-09-27 07:57
Hehe, też to słyszałem, tylko w wersji Szwajcarów :)
Miedziany 2017-10-04 06:36
Dlatego nie wierzy się w plotki
Marta 2017-10-09 08:05
Piszę z zapytaniem. W całej grupie Cantoni jest sporo ofert pracy ale czy w Besel aktualnie jest dostępna jakaś praca biurowa?
Piterson 2017-10-16 22:49
Marta, zerkaj na stronę. Narazie jest stabilnie i nic nie słyszałem.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Silników Elektrycznych BESEL SA - Brzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Silników Elektrycznych BESEL SA