brak logo

Fabryka Silników Elektrycznych Besel

Brzeg

Opinie o Fabryka Silników Elektrycznych Besel

piter 2014-06-29 20:43:45
Wszystko co ludzie tutaj piszą to niestety prawda.
2
oponka 2014-12-08 11:35:56
siemka no chyba że ten USTAWIACZ nie ma rodziny na utrzymaniu i rachunków to mu taka suma pasuje a na pewno ma wiecej kasy niż produkcyjni bo gdyby miał 1200 to by marudził rzuci przewodnikami coś z niczego i czeka na to aby montaż wyrobił mu premię.
2
Beselowiec 2015-02-24 23:26:40
Z tego co sie orientuje i Ty moglas pojechac. Byly wolne miejsca.
Turecki. 2015-02-26 19:32:45
ŁU BU, DUBU. ŁU BU DUBU. NIECH ŻYJE NAM, PREZES NASZEGO ZAKŁADU, NIECH ŻYJE NAM. To byłem ja, wielce uniżony pracownik Pańskiego zakładu. ps. Panie prezesie, a oni we dwójkę , to robią pana w konia.
lider 2015-09-03 20:47:36
Pozdrawiam dział PK-5 były zastępca lidera.
2
mor 2015-09-11 13:00:47
do czerwka na początek dostaniesz jakięś 10.50 11 zł na godzinę
2
beduin 2015-10-26 12:36:11
Zależy jaką pracę piszesz. Jeżeli ma być o ostojach PRLu we współczesnym świecie to to jest miejsce dla ciebie. W innym wypadku to już lepiej robić te ileś tam kilosów.
momo 2015-12-08 17:26:37
bo taka jest prawda nie robią niccccccccccccc tylko ręce w kieszeni i schodzą na produkcje dopiero jak się schody rozwiną.
2
Radosan 2016-02-01 23:24:21
Witam. Obiektywnie pisząc, dobrze wspominam pracę w F.S.E Besel.
Nie mógłbym narzekać bo dużo się tam nauczyłem i po ośmiu latach (w 2004 roku) zdecydowałem się zmienić pracodawcę.
Zastanawiam się nad tak niskimi aktualnie zarobkami bo jak odchodziłem wiele lat temu zarabiałem około 1400 netto.
1
ktoś 2016-02-05 15:41:29
Wiele lat temu to tam grało jak w zegarku. Ludzie od 12 grali w karty bo w 6 godzin wyrabiali akord z górką. Pracy było więcej i tempo było szybsze, ale całość była sensownie zarządzana, przez co było łatwiej niż jest teraz.
1
koto 2016-02-29 22:54:32
Najpierw przywróccie do dyscypliny szefa produkcji i dyrektorka karakana ślepy kret nic nie widzi co dzieje się w zakładzie albo udaje że wszystko ok podrawiam.
3
DD 2016-06-07 21:32:20
Myślą? Daj spokój. Nie ma czegoś takiego, że oni myślą o czymkolwiek innym niż własna kieszeń. Szkolenia stanowiskowe? Nie ma czegoś takiego nikt się do tego nie poczuwa. Bo ty od razu powinieneś umieć prawda? Dopytuj się u buraka, który coś tam mlaska pod nosem, że ma normę i ma w rzyci zarówno "przyuczanego" jak i kierownictwo niższego szczebla w sumie co w sumie nie dziwi zważywszy na fakt, że większość to banda starych komuniuszych capów co tylko ozorem mielić potrafią i z trudem obsługują komputer i wiecznie wyją, że za mało wyrobiłeś bo plan to tamto stara śpiewka.
Qmaty75 2016-10-20 06:57:58
Powiem Wam tak. Niezła fala hejtu się tu przelewa. Wiem, że w tej firmie nie jest doskonale ale bez żartów, pracowałem w firmach o wiele bardziej hardkorwych niż Besel i powiem Wam jedno, przy nich to tu się na chmurce leci. Pozdrawiam fighterów
2
Szybki 2016-10-24 12:39:23
A ja tam byłem na rekrutacji i zrobili na mnie pozytywne wrażenie. jak teraz czytam te wpisy to się aż nie chce wierzyć czy wierzyć ;)
1
bazyl 2016-11-04 14:45:22
Firma dobra jak każda. Pracowałem, wiem co mówie.
tym 2016-11-09 08:29:39
Hej, mozecie cos napisac o jakosc produktów robionych u nich? jak ten balagan o ktorym piszecie przeklada sie na jakosc silnikow?
Benyamin Netanyahou 2016-11-14 12:43:28
Czy tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to cieżko powiedzieć człowieku. Nie wierz we wszystko co piszą, na pewno bywa ostro, ale przeszedłem już kilka firm więc wiem że nie jest ani lepiej ani gorzej niż gdzie indziej. Produktowo natomiast jest ok, sprzęt niezły, widziałem gorsze za dużo większą kasę.
Januszek 2016-12-01 13:40:22
Praca jest ok ale nie dla każdego. Jak ktoś nie ma doświadczenie i nie popracował w innym miejscu to bedzie psy wieszał, jak zreszta kilka osób wcześniej. FIrma ma swoje plusy i minusy. Najlepiej sobie samemu opinie wyciągnąć.
Kastor87 2016-12-06 09:24:35
Zgadzam się. Miałem okazję pracować w Besel kilka miesięcy. Powiem tak, nie było łatwo ale na pewno nie żałuje. Sporo się człowiek jest w stanie nauczyć, oczywiście jeśli się nauczyć chce :)
1
Karaluch 2016-12-06 14:24:54
Firma jest ok
rampampam 2016-12-14 00:05:02
Jesli dla ciebie wynagrodzenie w kwocie 1200 zł w tych realiach gdzie za czynsz płaci się 700 zł jest ok to gratuluję poczucia humoru
Michał72 2016-12-16 13:44:17
Świąteczne życzenia dla chłopaków z produkcji. Trzymajcie się tam
qwerty 2016-12-20 09:58:40
Tak sobie czytam te komentarze i nie wierzę jak mogą być różne percepcje na temat naszego zakładu. Każdy widzi to co che widzieć. Tak jak ktoś już tu napisał wczesnej, najlepiej sprawdzić samemu czy się nadajesz do tej roboty czy nie. Ja polecam
młody_wilczek 2017-01-02 15:01:47
Masz racje, opinii jest tyle co pracowników, a o negatywne komenty łatwo bo każdy lubi sie wyżalić. Jak szukałem pracy to widziałem negatywne komentarze na temat pracy, ale mimo wszystko poszedłem na rozmowę. I dobrze zrobiłem bo pracuje już od ponad roku i jestem mega zadowolony. Polecam iść na rozmowę i zobaczyć co zaoferują.
RudaNaFali 2017-01-04 23:34:46
W tej firmie cenię sobie dobre relacje ze współpracownikami. Poznalam tu kilku świetnych ludzi i teraz pracuje sie przyjemniej.
Jakiśtypek 2017-01-11 08:54:23
Dokładnie! fala hejtu jest olbrzymia. Ale to chyba standard wszędzie.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Silników Elektrycznych Besel - Brzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Silników Elektrycznych Besel