brak logo

Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o.

pascalowicz 2010-01-20 20:04:11
Robota laytowa - ale pieniądze to lepsze na bezrobociu płacą albo bidokom w MOPSie.
pracownik 2010-08-19 20:54:41
Dokładnie - zarobki ..ujowe, ale atmosfera przyjemna. Szkoda magazynu, i całego Pascala, który trochę kuleje. Ale to wina tylko i wyłącznie niedawnego zarządu - niejakiego Pana A.Ż. oraz M.S.
Jak ktoś nie potrafi zarządzać, to niech weźmie się za pracę fizyczną. Za ich żądów pracę straciło jakieś 20-30 osób. Wiele obiecanek, chwalenie się słupkami (słynnne zebrania na magazynie) - koniec końców bida. Mam nadzieję, że jescze kiedyś usłyszę, żę Pascal powrócił do łask i jest lepiej.
pracuś 2010-08-19 20:56:26
sorry za błąd: oczywiście "rządów"
MG 2011-04-03 17:04:55
Co prawda od kilku lat nie pracuję w tej firmie lecz dochodzą mnie różne słuchy. Opinia z roku na rok coraz gorsza :( Szkoda, bo kiedyś to był świetny pracodawca. Nie uważam jednak aby była to wina AZ, jego już długo nie ma, a sytuacja się nie poprawia.
ta pani 2011-06-10 19:27:58
Sytuacja sie nie poprawia bo warszawa przyslala nastepnych do koryta. Swiatelko w tunelu bylo jeszcze kiedy kierowal SB i LZ. Teraz to patrzec jak sie wywroci.
były pracownik 2011-10-13 18:23:42
Co teraz tam u was w pascalu słychać. Jak tam w biurze i co stało się z magazynem który kiedyś był na spiechwicza.
ww 2011-10-13 18:26:22
Drogi Mietku ale wszystko sie zaczęło kiedy to właśnie oni zarządzali PASCALEM - ale koniec końców byli OK jeśłi chodzi o relacje z pracownikami.
Mietek 2013-06-04 19:41:19
a na jakie stanowisko?
michalina 2014-12-31 04:21:52
czy w chwili obecnej jest szansa że znajdę miejsce w wydawnictwie pascal? nie mam doświadczenia od razu mówię, bo świeżo skończyłam polonistykę, ale bardzo mi zalezy żeby gdzieś się załapać i jestem młoda i szybko się ucze, czu moge miec nadzieje ze dadzą mi szanse? jakie w ogóle mają wymagania do pracowników/
1
wito 2015-03-04 19:16:23
Pascal z Bielska-Białej jest liderem wśród wydawnictw turystycznych. Posiadaja ponad 50-procentowy udział w rynku przewodników turystycznych. Toteż niespecjalnie wydaje mi się , aby Twoe polonistyczne wykształcenie jakoś specjalnie pomogło w tym przypadku. Może skończ jeszcze jakąś geografie... to pomoże
renia 2015-03-23 15:16:39
ja myślę że koleżance michalinie chodziło o to, że polonistyka pomoże jej po prostu w pisaniu, osoba uzdolniona humanistycznie zazwyczaj ma dar pisania. Poza tym myślę, że kwestia przewodników turystycznych nie powinna od razu powodować żeby ktoś kończył geografię- każdą dziedzinę można opanować i poznać
wito 2016-05-16 22:33:36
Witam serdecznie. W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branży jest opcja w ogóle na lepszą. W ten sposób za namową paru osób trafiłem na forum tej firmy. Kolega opowiadał , że tutaj zarówno umowa o pracę jak i inne kwestie są na plus
Adam 2016-11-02 09:42:08
Uwaga tłumacze, korektorzy, redaktorzy, wydawnictwo Pascal, czyli prezesura firmy nie płaci, ociąga się i zwodzi! Kompletnie w nosie ma swoich podwykonawców! Lepiej pracy szukać gdzie indziej.
2
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o.