logo Wojas Trade

Wojas Trade

Nowy Targ

Opinie o Wojas Trade

Meg 2017-07-11 21:42
A może mi ktoś powiedzieć co z naszymi czasami pod gruszą należy nam się coś. Pracuje 7 lat i nigdy nic nie dostałam socjal mamy to gdZie są nasze pieniądze.
4
... 2017-07-12 10:41
Wczasy pod gruszą?? Serio??
1
gracja 2017-07-12 13:05
dla mnie to była spoko praca i miło ją wspominam, gdybym nie wybrała całkiem innej drogi zawodowej to pewnie bym tam została i starała się o awans. Ludzkie podejście, trzeba tylko trafić na dobrego kierownika, który potrafi pokierować pracą w sklepie i rozdzielić zadania. Przy odrobinie chęci i najlepiej pracy całego zespołu można spokojnie dobrą premie wyrobić
Olivia 2017-07-12 15:13
Uważam, że zarobki są ok. Z kierownikami różnie, ale większość okej...gdyby tak nie było to bym odeszła a naprawdę jest w porządku...jest czasami dużo pracy, ale w porównaniu do innych firm to nie jest tu tak źle....natomiast jak się komuś nie podoba to po co to wypisywać bzdury, trzeba się po prostu zwolnic i tyle...
Żałośni 2017-07-12 22:48
Zbankrutują od tych "dobrych" opinii :D :D widocznie już ciężko znaleźć nowych pracowników i wydaje się ze jak się napisze kilka pozytywnych( lecz jak każdy kto tam był wie) nieprawdziwych opinii to będzie lepiej... ojjjjj co za firma.
11
hmmm 2017-07-13 13:18
a może za większością negatywów stoi konkurencja, bo jakby naprawdę było tak źle to totalnie nikt by tam nie pracował.
mji 2017-07-13 21:57
Nie jest źle tylko każdemu się nie dogodzi. Praca jak każda inna w handlu w sieciówce. Ci co narzekają nie wiem co jeszcze robią w tej firmie przecież jest tak źle.
Tom 2017-07-14 12:33
Nie. Nie stoi konkurencja, te wszystkie negatywne komentarze to prawda. Do niedawna pracowałem w tej firmie i na koniec zostałem przez nią oszukany. Kordynator uznaje ze skoro odchodzę nie należy mi się premia. Trace dość dużo kasy na którą ciężko pracowałem. uważajcie na tą firmę bo będziecie pracować dużo a na koniec nie dostaniecie swoich pieniędzy
5
ksks 2017-07-14 13:24
może to kwestia koordynatora, bo są różne typy, ja miałem spoko, ale wiem właśnie, że nie wszyscy dobrze trafiają. Można spróbować i samemu się przekonać, bo można trafić dobrze, a można też trochę gorzej
Nigdywięcej 2017-07-14 14:22
Tych co narzekają jest coraz mniej, ludzie odchodzą i bo widzą co się dzieje. W prawie każdym sklepie w warszawie brakuje pracowników, a sa i takie salony w ktorych nie ma stałej ekipy bo wszyscy sie zwolnili i kazdego dnia ktos musi przyjść na zastepstwo zeby w ogole bylo otwarte. Ale co sie dziwić kto by chciał u nich pracować skoro mają takie podejście do sprzedawców
9
prAwdziwyrealny 2017-07-14 19:29
Właśnie
4
Jeszcze pracownik 2017-07-14 21:52
Nie polecam pracy w tej firmie . W Warszawie nie ma stałego skadu , pracownicy zwalniają się z powodu podejścia do pracownika . Pracownicy z innych salonów przychodzą pomagać w tych miejscach w których nie ma już komu pracować ( oczywiście za obiecaną dodatkową gotówką , której i tak nie dostają ) Koordynator zabiera nam część premii i nie potrafi podać konkretnego powodu , po prostu zarobiliśmy za dużo . Jeśli chodzi o premię za pomoc w innych salonach to podobno " kiedyś nam to doliczą " ...
7
Bucikowa 2017-07-14 22:35
Fajna firma, dobrze się tu pracuje ale niezadowolonych zawsze znajdziecie.
K@rin 2017-07-14 23:23
Firma jak każda tego typu sieciowka, było lepiej kiedy na wyższych stanowiskach typu RKS czy dyrektor były kompetentne osoby, które pamiętał ze pracują z ludźmi a nie śmieciami. Szkoda ze tak traktuje sie pracowników a szczególnie sprzedawców którym zabiera od tak pieniądze za uczciwa pracę
9
K@rin 2017-07-14 23:25
Firma jak każda tego typu sieciowka, było lepiej kiedy na wyższych stanowiskach typu RKS czy dyrektor były kompetentne osoby, które pamiętał ze pracują z ludźmi a nie śmieciami. Szkoda ze tak traktuje sie pracowników a szczególnie sprzedawców którym zabiera od tak pieniądze za uczciwa pracę
4
Naiwna 2017-07-15 15:43
Co z premią za 100% TK? Była w mailu od Pani. CH informacja o premii z tego tytułu, która zostanie doliczona do premii czerwcowej. Tyle są warte Pani obietnice? Wszystkie salony dostaly tego maila. Ktoś sie w końcu upomni. Może trzeba przesłać to wyżej?
4
Drzefko 2017-07-15 20:58
Dzień dobry, opinie o pracy w Wojasie są zależne od salonu w którym się pracuje. W moim przypadku zaczęło się miło a skończyło nie fajnie. Bardzo się cieszę, że tam już nie pracuje :) Pracowałam od czerwca 2016 do końca czerwca 2017 (cały czerwiec byłam na zaległym urlopie).
1. Płaca minimalna+ premia zależna od sprzedaży netto na umowę zlecenie. Oczywiście trzeba odjąć podatek. Przy wyrobieniu 100% planu sklepu i indywidualnego dodatkową premia. Nasz salon podczas mojego zatrudnienia nigdy nie zamknął planu miesięcznego.
2. Stała rotacja pracowników- od września do maja ciągle mówiłam to samo (jak się robi SKW, zwroty, przesunięcia, zamknięcie dnia, WSZYSTKO). Potrafiłam siedzieć w knajpie i przez telefon tłumaczyć jak się robi KW i potem jak się zamyka dzień. Nie jestem raz słyszałam pytania czy pracuje na infolinii albo czy dostaje dodatek za te wszystkie telefony w dni wolne. Niestety nowy pracownik szkolił nowego pracownika.
3. Nikt nie chciał za te śmieszne pieniądze i przy tej odpowiedzialności zostać kierownikiem salonu więc Nasz salon był pod opieką kierowniczki innego salonu. W końcu został zatrudniony kierownik, który nie potrafił nawet poprawnie zrobić KW, karty z bankomatu także Dziewczyna nie potrafiła zablokować. Większość czasu w pracy rozmawiała przez telefon prywatny na zapleczu. Pani Kierownik nawet bała się ze mną rozmawiać a gdy dziewczyny nie potrafiły czegoś zrobić w pracy a ja miałam wolne to Pani Kierownik kazała zawsze, którejś do mnie dzwonić. Ona nigdy nie dzwoniła. Ze względu na stałą rotację pracowników sprzedaż jest jaka jest.
3. Kierowniczka Regionalna najlepiej się zna na wycieraniu kurzy i wypisywanie tabelek porównujących sprzedaż. Mówi to co jest jej wygodne w danej chwili, w momencie gdy brakuje Jej argumentów ignoruje Cię bądź idzie na zaplecze. Na początku Nasze kontakty były dobre, potem miałam w torebce ziołowe leki uspokajające na wszelki wypadek gdyby przyjechała. Raz poinformowałam przełożonych, że nie będę sobie wpisywać przerwy bo z niej nie skorzystałam (zaczęłam pracę o 12, miałam skończyć o 20 czyli 8 godzin w pracy lecz musiałam zostać do 21, biorąc pod uwagę zasadę obowiązkowej przerwy powinnam sobie wpisać 8 godzin pracy i godzinę przerwy) usłyszałam, że tylko tutaj u Nas ktoś robi problem z tymi przerwami. Usłyszałam także, że nikt nie chce z Nami pracować bo kiedyś tam jedna z Dziewczyn (która jest na zwolnieniu lekarskim bo jest w ciąży) miałam konflikt z Karoliną, której nigdy nie poznałam (!) a gdy zapytałam co to ma do mnie Pani Kierownik Regionalna poszła na zaplecze. Raz mówiła, że ja odpowiadam za pracowników na zmianie bo jestem najstarsza stażem a w kolejnym tygodniu powiedziała mi, że jestem tylko zwykłym sprzedawcą i nie mam prawa nikomu zwrócić uwagi czy poprawić. Nawet nie potrafi odpowiedzieć na do widzenia, Pani Barbaro rozumiem, że u Pani w Rybniku takie zwyczaje panują? Kierowniczka Regionalna nawet nie wiedziała kto w firmie odpowiada za sprawy finansowe związane z brakami inwentaryzacyjnymi (powiedziała, że pismo mamy napisać do Pani M.Z. a pół roku później dowiedziała się od Pani Magdaleny, że to Pan Maciej się tym zajmuje. Cała sytuacja miała miejsce przy Nas).
4. Brak stażowego, wszelkiego socjalu. Śmieszne rabaty gdzie trzeba mieć przepracowane 6 miesięcy aby z nich skorzystać (umowa na okres próbny nie jest liczony do tego). Na święta Dziewczyny dostały bon 200 zł na na zakup obuwia w firmie Wojas.
5. Zdarzało mi się być w pracy po 15-16 godzin, nowa VM i nowy pracownik także sama musiałam wszystko robić a przebudowy robiło się po 21. No i przecież Wojas jest ponad życiem osobistym :)
6. Płaci się 100% braków inwentaryzacyjnych w cenach brutto (teraz pracuje w jubilerze i mam dużo niższą odpowiedzialność materialną niż w Wojasie).
6. Śmieszne konkursy na których Firma Wojas zyskuje (chodzi tu o premię).
7. Prawie wszystkie weekendy w pracy bo akcja rabatowa i musi być obstawa :)))
8. Stale się tłumaczymy z wyników a gdy jest ponad 100% brak komentarza ze strony Kierowniczki Regionalnej. Tak samo jeśli chodzi o inne parametry (mnie to lotto- efektywność miałam zawsze
ponad minimalną, maj zamknęłam na 2,15)

Bardzo się cieszę, że już tam nie pracuje. W mojej obecnej pracy są dużo lepsze warunki finansowe i psychiczne. Pani Kierowniczce Regionalnej życzę wszystkich pracowników na sieci takich jak A.L. i A.D. Pozdro dla Rudej, która jeszcze się trzyma.

Mogłabym wrócić do Wojasa bo okazało się, że jeszcze pracując tam zaszłam w ciąże (według ginekologa początek ciąży to 26 maja) ale nie chcę mieć nic wspólnego z tą firmą. Nie mam ochoty więcej patrzeć na twarz Pani Regionalnej Barbary- śmierdzi od niej brakiem kompetencji jeśli chodzi o zajmowane stanowisko i hipokryzją :) pzdr
17
Hk 2017-07-16 07:20
Chyba wpłynęła kasa po 100zł minus podatek to 80zl
Naiwna 2017-07-16 14:27
U mnoe nic nie ma.
Hk 2017-07-17 07:47
To napisz de regionalnej lub zobacz na pasku.
marti 2017-07-17 13:58
pracuję w tej firmie i jestem zadowolona.. pracuję się w miłej atmosferze, mam dobrą kierowniczkę, jest wyrozumiała i pomocna.Kasa na czas, i premia tez jest, i nie wymieniają załogi bez powodu... ale rozumiem to że nie w każdym salonie tak jest..
Karola 2017-07-17 14:51
Wymieniają obsadę? Od kiedy tu pracuję, a to już trochę czasu, jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś zwolnili. Wszyscy sami odchodzą. Atmosfera na salonach jest w porzadku, do momentu,aż nie zaczną się problemy z RKS i koordynator. Sytuacja w regionie warszawskim jest tragiczna. Brakuje pracowników w większości salonów.Głównie przez kierowników,zarobki, brak socjalu i zniżek pracowniczych. Ludzie uciekają do konkurencji, zarówno pracownicy jak klienci. Nikt nawet nie próbuje ich zatrzymywać, a pani koordynator jednym premie zabiera, drugim daje za dużo, bez konkretnego powodu. Nie widzi problemu w tym, że pracowaliśmy na to po trzy miesiące. Przewiduję drastyczny spadek wskaźników i sprzedaży ogólnie. Nieuczciwość, niedokładność i niekompetencja kadry zarządzającej biją po oczach. To dla sprzedawców najskuteczniejsza motywacja! Nie ma sensu się starać, ani wierzyć w obiecywane premie, konkursy i dodatki. Panie Wiesławie, Panie Macieju! Naprawdę nie widzicie, co się wyprawia w waszej firmie? Tyle lat budowania marki idzie na marne. Aż przykro patrzeć. Jeśli nic nie zmieni się na lepsze, to i ja uciekam. Nie mogę polecić pracy w tej firmie.
7
Kasper 2017-07-17 16:00
Pracuje 5 lat w tej firmie. Owszem zdarzają się sytuacje gdzie ludzie czyli regionalni są z przypadku z brakiem umiejętności zarządzania, jednak to są sporadyczne wyjątki. Wszędzie są plany do wykonania i wskaźniki i nie rozumiem takiego buntu. To ze współpraca z współpracownikami się nie układa świadczy o braku zgranej ekipy. Atmosfera w dużej mierze zależy od Was samych. Plany i założenia trzeba realizować jak wszędzie. Za to Wam płaci firma a nie za siedzenie i narzekanie. Firma ma dobre podejście do pracownika.
Drzefko 2017-07-17 17:25
Dobre podejście do pracownika? Zabranie stażowego, śmieszne rabaty na buty gdzie rabat nie może być wyższy niż 50%, premia na umowę zlecenie gdzie nie jest to brane do średniej płacy (ani do urlopu, ani do zwolnienia lekarskiego ani do żadnego kredytu). Znam zakłady (sieciówki takie jak Wojas a nawet hale produkcyjne) gdzie podstawa jest wyższa niż płaca minimalna, premia stała uznaniowa, karta multisport, dodatkowe ubezpieczenie, paczki dla dzieci i wczasy pod gruszą. Najmilej z tej pracy wspominam tylko ekipę. Polityka Firmy oraz osoby zarządzające do chrzanu ;) Firma Wojas potrafi tylko brać i brać a niż w zamian pracownik nie otrzymuje.
7
Lulalola 2017-07-17 17:51
Mam wrażenie ze mówimy o dwóch różnych firmach. Nie pracuje od dwóch miesięcy, teraz pracuje w rylko. Jedyne co dobrego wspominam z wojasa to moje koleżanki ze sklepu i ogarnięta kierowniczka. Dobre podejście do pracownika? Hahaha ciekawe... chyba mówisz o tym wiosennym konkursie w którym sklep który miał mieć najniższa sprzedaż miał mieć zabrana premie...
Realizowanie planu to nie był żaden problem, z pracy cały mój sklep się wywiązywal sumiennie. W obecnej firmie dostaje buty do pracy, mam ogromne zniżki na buty. Juz cała rodzina sie obkupiła. Jeszcze multisport dostałam. To jest podejście do pracownika, a nie.
Koleżanka, która jeszcze pracuje mówiła ze u nas w wawie jest tragiczna sytuacja z personelem. Są salony w których wszyscy się zwolnili i ludzie przychodzą na zastępstwo. Raz musiała na sklepie stać ta wspaniała Wrocławianka bo juz nie było nikogo kto mógłby pomóc. Śmiech na sali. Ale ona sama do tego doprowadziła. Uważajcie na tą osobę bo z uśmiechem na ustach was oszuka...
6
Drzefko 2017-07-17 18:24
Swoją drogą ten konkurs to fajna rzecz :D powiedziałam PO Kierowniczce i Pani Regionalnej, że nie zamierzam w miesiącu konkursu zrealizować planu jak tak to wyglada to Pani Kierownik Barbara T. powiedziała, że nikomu premii nie zabierze ;) ostatecznie nie wiem jak konkurs się zakończył- Nasz Salon nie zamknął planu. Ale konkurs świetny, bardzo motywujący ale nie dla Pracowników
2
R. 2017-07-18 13:43
To jest firma z wypracowana marką, trzymająca pewne standardy. Tu powinni pracować tylko ludzie , którzy mają smykałkę handlowca. Muszą wymagać od ludzi... bo inaczej byliby zwykłym sklepikiem
Martencja 2017-07-18 15:10
Hahaha nie rozsmieszaj mnie. Jeśli uważasz ze trzymanie standardów to oszukiwanie sprzedawców na ich wypracowanej premii to Ci gratuluje, jesteś wymarzonym pracownikiem. Ostatnia wypłata premii w regionie wawa to była jakaś farsa. Jak czuje się osoba która zasuwala żeby zarobić i dostaje o kilkaset złotych za mało? Na pewno jest zmotywowana.... Ale do zmiany pracy. Dla jasności jestem dobrym pracownikiem z zawsze dobra sprzedażą w RO
8
Pozdrawiam serdecznie 2017-07-18 16:07
to ciekawe, bo jak się wejdzie goworka firmy Ryłko to z opinii wynika, że mają tam ładny "obóz" ;) więc między Twoją pozytywną wypowiedzią, a reszty użytkowników też jest spora rozbieżność :) czyli jak widać można rzeczywistość odbierać w odmienny sposób :)
Lulalola 2017-07-18 21:25
Ryłko i wojas to bardzo podobne firmy. Na płaszczyźnie sklepu wszystko wygląda prawie tak samo. Może dla kogoś ułożenie magazynu czy zmiana wyglądu sklepu to "obóz" ale to znaczy ze nie powinien pracować ani w jednej ani drugiej firmie. W obu firmach przyklada sie wagę do sprzedaży. Tyle że jest jedna mała różnica - podejście do pracownika. Gdzie w wojasie jest obuwie do pracy, gdzie jest multisport i duże zniżki na buty? Fajnie ze jesteś zadowolona ze swojej pracy. Ja nie żałuję zmiany i jestem zadowolona. Amen:)
5
Lola dola 2017-07-19 09:36
Czy ktoś dostał kasę za 100%Tk?
frukta 2017-07-19 13:55
praca jest ciężka, ale jeśli zespół jest zgrany tak jak u mnie to z chęcią się przychodzi do pracy. Może nie ma tych wszystkich dodatków, ale pensja miesięcznie przy dobrej sprzedaży wychodzi zadowalająca :>
Pańcia 2017-07-19 23:07
Taka firma jak Wojas jest uzależniona od wysokości sprzedaży. Mało mówicie jak wyglada sprzedaż, czy wyrabiacie nałożone plany? Jeśli nie to nie ma dobrych zarobków!
read 2017-07-20 11:14
przecież dużo osób pisało, że plany może i są wysokie, ale da się je wyrobić przy odrobinie chęci i zaangażowania i dzięki temu mają niezłe wypłaty
read 2017-07-20 11:15
przecież dużo osób pisało, że plany może i są wysokie, ale da się je wyrobić przy odrobinie chęci i zaangażowania i dzięki temu mają niezłe wypłaty
Ck 2017-07-20 13:23
Jestem sprzedawca ze świętokrzyskiego i ogólnie jestem zadowolona z pracy. Pieniądze mi wystarczają. Rzeczywiście firma mogłaby zapewnić buty do pracy, jak klienci pytają o wygodę butów to trochę głupio zachwalac jakie wygodne skoro samemu ma się na nogach ciapki z Auchana za 20 zł. Pewnie gorzej z kasa jest u sprzedawców w dużych miastach bo tam życie jest droższe
me 2017-07-20 15:39
ja się tam nie znam na zarządzaniu i w sumie pracując tam miałam totalnie w nosie czy góra się burzy, czy ktoś ma o coś pretensje. Mnie interesowała tylko moja praca, moje ambicje, moja wypłata no i realizacja salonu oraz zadowolenie i wyniki koleżanek (przynajmniej tych, którym zależało), zależało mi też na atmosferze w pracy i wszystko było okej.
1
Kiazgova 2017-07-21 11:36
Ja pracuje w Wojasie na stanowisku Handlowiec już dwa i pół roku. Na pensje narzekam tylko w martwym sezonie (styczeń, luty). A tak to nie narzekam, bo są bardzo dobre na tym stanowisku w moim mieście. U mnie w salonie jest spoko atmosfera. W w Wojasie tak na prawdę ma się wypłatą taką, jaką samemu się wyrobi
izzy 2017-07-21 13:38
jak czytam te komentarze to się tak zastanawiam czy Wy ludzie nie macie ciekawszych zajęć niż wylewanie hejtu w internecie? Rozumiem napisać jedną negatywną/pozytywną opinie w końcu od tego jest ten portal, ale wchodzenie w dyskusję i pisanie wypracowań... serio? I tak nic z tego nie wynika. Przeznaczcie ten czas na jakieś ciekawsze zajęcia.
Abcd 2017-07-21 18:07
"Hejtowanie" Wojasa nie koliduje z życiem codziennym ;) poza tym to nie jest hejt tylko opinie poparte faktami ;) i dlaczego sądzisz, że z Naszych komentarzy nic nie wynika? Może ktoś podejmie dobrą decyzje i odrzuci propozycje pracy w Wojasie :p każda uratowana Dusza jest warta tych kilku minut pisania ;)
5
Blanka 2017-07-21 19:53
Ten portal jest właśnie po to stworzony koleżanko. Piszemy tu same fakty, pracuje w wojasie i wszystko co tu czytam zgadza się z rzeczywistością. Takie komentarze pomagają tez kandydatom do pracy, niech ludzie wiedzą jak wygląda praca tutaj. A jeśli nie podobają Ci się komentarze i jak piszemy to tutaj nie wchodź
5
Mirka 2017-07-23 10:52
Dla mnie praca w firmie jest czystą przyjemnością.
Eris 2017-07-24 13:08
witam...pracuję w Wojasie i wcale nie uważam, aby był to obóz pracy.firma jest renomowaną marką i nie jest tym co boti i ccc. W tej firmie liczy się chęć pracy i zdobywania nowych doświadczeń. Wszystkim czytelnikom polecam gorąco tą pracę i zapewniam że wypowiedzi \"życzliwych\" są wywołane tylko i wyłącznie ich własną niekompetencją i nieumiejętnością dostosowania się do sytuacji jaką stawia przed nami firma.
Eris 2017-07-24 13:10
witam...pracuję w Wojasie i wcale nie uważam, aby był to obóz pracy.firma jest renomowaną marką i nie jest tym co boti i ccc. W tej firmie liczy się chęć pracy i zdobywania nowych doświadczeń. Wszystkim czytelnikom polecam gorąco tą pracę i zapewniam że wypowiedzi \"życzliwych\" są wywołane tylko i wyłącznie ich własną niekompetencją i nieumiejętnością dostosowania się do sytuacji jaką stawia przed nami firma.
Wiola 2017-07-24 14:34
Cześć. Wszystko zależy od kierownictwa i współpracowników. Jeśli trafisz na dobrą ekipę to jest spoko! Zarobki.... cóż, Polska. Nigdy nie składałyśmy się na skradzione obuwie. Grafik często zmieniany, ale po konsultacji i nigdy z dnia na dzień, chyba że w zastępstwie, bo któryś ze sprzedawców zachorował - naturalna kolej rzeczy. Ogólnie polecam
Never 2017-07-24 22:01
Co za brednie drodzy "parobkowie" wojasa.. ja rozumiem ze stanowisko regionalnej itp. Zmusza was do takiego pisania ale proszę... nikt kto tego naprawdę doświadczył nie uwierzy. A kto tak bardzo się chce przekonać to droga wolna.. 3 miesiące i się odechce ;)
1
alibaba 2017-07-24 22:17
Oczywiscie,ze nie skladacie sie na skradzione obuwie,za to odejmuja od premii.grafik zmienia kierowniczka jak jej pasuje,aby tylko ona miała najwięcej wolnego.pracownik staje przed faktem dokonanym,taka prawda.Eris jest dobra ,niekompetencja pracownikow,fajnie to nazwała.a ludzie pisza co uwazaja ,bo to jest forum dla nich,co tu ma do rzeczy niekompetencja??
1
Dawanda 2017-07-25 12:04
Pracuje dość długo i jestem zadowolona. Jeżeli się dobrze pracuje to na 100% zostanie to zauważone i docenione, ale trzeba też trafić na dobrego kierownika ;)
Agol 2017-07-25 13:07
Pracuję już w tej firmie ok 1,5 roku i nie chcę mówić, że ta praca jest zła ale nie powiem też, że jest idealna. Obowiązków z czasem przybywa, a pensja ta sama. Patrząc na całokształt to nie jest tak źle jak niektórzy tutaj opisują.
Dejnka 2017-07-25 15:52
w wojasie pracownik jest traktowany ok (przynajmniej tym moim) pensja nie mała, ale trzeba się napracować na nią. ogólnie spoko:)
Zostaw swoją opinię o Wojas Trade - Nowy Targ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojas Trade