brak logo

Systra SA

Wrocław

Opinie o Systra SA

anonim 2009-04-30 14:57:51
[usunięte przez moderatora]Pracodawcy.Zmusza do pracy w wolne soboty niedziele i święta.
Wykorzystuje i wykańcza polskich pracowników.
anonim 2010-03-16 22:29:25
Zawsze mozna sie zwolnic i samemu otworzyc firme projektowa.
anonim 2012-11-15 15:39:28
praca dla asystentów architektów- detale, zestawiania stolarki, zestawienia balustrad, detale, zestawiania stolarki, zestawienia balustrad, detale, zestawiania stolarki, zestawienia balustrad, detale, zestawiania stolarki, zestawienia balustrad- i tak w kółko- jeśli ktoś nie ma ochoty na coś kreatywnego to ok
Bartek 2012-11-21 11:54:25
Praca dla maszyn bez ambicji- kopiuj- wklej
K.S. 2012-11-26 21:59:23
niestety musze się zgodzić z przedmówcami... wycisną wszystkie soki i zostawią...
inzynier 2013-09-24 13:59:56
widać po opiniach pracowników,że firma ta nie rózni sie od pozostalych firm projektowych w branzy infrastrukturalnej z kapitalem zagranicznym. Maja projekty, masz zasuwać nawet w weekendy. Nie mają - zwalniają. Tym firmom zalezy tylko na wyciągnięciu kasy z projektów dofinansowanych przez UE i tyle...a Polacy zasuwają. Dyrektorzy i managerowie tych firm to [usunięte przez moderatora], którzy nie szanują swoich pracowników.
2
kate 2014-04-23 15:03:37
umowy czasowki- kontrakt np na 2 lata ale jesli za pol roku pracy bedzie (dla Polakow oczywiscie), kontrakt zrywają, bez zalu, bez sentymentow...
1
spec 2016-03-11 22:23:30
a może właśnie brakuje im takich specjalistów
ania 2016-05-13 22:38:29
aktualnie nie prowadzą rekrutacji, oferta pracy dla koordynatora technicznego już nie jest aktualna,@2345, zapewne maja stabilna kadrę i nie potrzebują nowych pracowników, a pojedyncze wystawione oferty pracy szybko znajdują chętnych na te stanowiska
Zostaw swoją opinię o Systra SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systra SA