brak logo

FHU PRESTIŻ S.C.

Zabrze

Opinie o FHU PRESTIŻ S.C.

oszukana 2011-01-21 19:42:37
uwazajcie na ta firme. CZYTAJCIE UWAZNIE UMOWY I NIE WIERZCIE [usunięte przez moderatora].FIRMA NIE WYPŁACALNA. NOTORYCZNE [usunięte przez moderatora]
OMIJAĆ Z DALEKA PRESTIŻ S.C
------- 2011-03-07 15:48:38
W tej firmie pracują tylko osoby inteligentne, a poza tym to nie jest instytucja charytatywna. Osoby twojego pokroju, drogi "anonimie", nie nadają się do takiej pracy...o ile w ogóle się nadają do jakiejkolwiek pracy. Masz jakieś imię czy nazwisko? Skoro to jest prawdą to ujawnij się. Właścielka
anonim 2011-04-18 09:26:28
czego sie czepiasz, jak pracowałaś w tej firmie i kase brałaś to było ok a teraz jak ci podziękowali bo nie miałaś efektów pracy to porządnej firmie psy wieszasz. nie nadajesz sie do pracy i tyle wszędzie będzie ci żle i wszyscy będą żli tylko nie ty
zadowolona 2011-04-18 09:29:15
droga oszukana, o ile tak faktycznie było, w każdej pracy trzeba sie wykazać, ja pracuje prawie 2 lata i jestem zadowolona a takich jak ty w naszej zgranej ekipie nie potrzebujemy
Sonia 2011-07-29 19:41:33
Witam,
Dostałam ulotkę z ofertą pracy do tej firmy.
Zwracam się do osób które tam pracują,jaka jest atmosfera w tym zakładzie pracy,jakie jest nastawienie szefa/szefowej do pracowników.

Pozdrawiam
anonim 2011-12-01 10:22:32
anonim - 2011-11-30 18:09:12

Pracowałem w tym badziewiu 2 miechy temu i [usunięte przez moderatora] stwierdziła że się nie na daję i mam jej zapłacić 200 zł za to że się zwalniam czego w ogóle nie ma w umowie o pracę OMIJAJCIE TO Z DALEKA BANDA [usunięte przez moderatora]

Uważajcie na firmę Prestiż , gdy będą wam chcieli wcisnąć informację na temat dotacji z Unii Europejskiej i sprzedać książkę i płytę na temat programów ęuropejskich za dość pokaźną kwotę(takie informacje są dostępne w internecie za darmo!) firma ma niekompetentnych pracowników, którzy udzielają informacji niezgodnych ze stanem faktycznym
anonim 2011-12-05 13:36:24
trochę chyba przesadziłyście z tymi karami:/ ja tam też pracowałam niedawno i sama świadomie podpisywałam oświadczenie (przed szkoleniem), że jeśli zrezygnuje w ciągu 5 dni to dopiero będę musiała zapłacić, a tak to nie ma negatywnych konsekwencji nawet jak mi się nie uda! Poza tym coś kręcisz anonimie! Z tego co pamiętam to umowę o pracę się dostaje jak się czymś wykażesz (po jakimś czasie) a nie na początku jak jest okres skzolenia:/ ja byłam, spróbowałam, nie wyszło mi ale dostałam to co mi się należy i tyle. Dopóki ktoś nie spróbuje to nie będzie wiedział ;) pozdro
pau 2011-12-15 10:10:43
Prezeska [usunięte przez administratora],nie płaci za wykonaną pracę.Radzę omijać tę firmę z daleka.Pracowałem tam dwa miesiące i do tej pory nie dostałem zapłaty.
przedsiębiorca 2011-12-16 22:55:40
Zgadzam się to [usunięte przez administratora], jak podawała nieprawdziwe informacje, że ta płyta taka super jest i wystarczy tylko kody wpisać a same formularze się uzupełniają to była taka milutka a jak się okazało że to zwykłe pdfy ściągnięte ze stron unijnych i chciałam zwroz pieniędzy to mnie zwyzywała że nie rozumiem co się do mnie mówi, że jestem bezczelna!!! jak takie rzeczy można w pracy klientom mówić!!! chcę wymazać z pamięci tę pseudo firmę
sama 2011-12-16 23:00:49
Ludzie nie dajcie się zwabić do tej nory, stres i[usunięte przez administratora]. nienawidzę telemarketerów to ludzie bez honoru!!!!!!!!!!!!
JAPULA 2011-12-27 10:03:40
OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA,SZKODA CZASU .TO NIEWYPŁACALNI OSZUŚCI,NIE PŁACĄ W TERMINIE,LUB W OGÓLE. Właścicielka bezczelna,podła.Spróbujcie tylko odejść od tej firmy,to się przekonacie.
rick 2011-12-28 11:51:36
Próbowałam skorzystać z procedury reklamacyjnej i co?? oczywiście listonosz przyniósł mi książkę spowrotem gdyż pani[usunięte przez administratora] nie raczyła po 3 próbach odebrać przesyłki. I jak tu wierzyć telemarketerom?? Czy jest więcej naciągniętych na tekst że dzwonią z Urzędu Marszałkowskiego?
Oszukana 2011-12-30 10:15:36
Pracowałam jako telemarketerka przez 3 tygodnie,miałam po kilka zamówień dziennie,gdy chciałam zrezygnowac z pracy to była wielka obraza,a wyliczyli mi wynagrodzenie 58 zł(za 3 tygodnie pracy).Nie dość że produkt do kitu,to jeszcze właściciele nieuczciwi. Odradzam pracę w tej firmie,szkoda czasu i fatygi.
Kasia 2012-01-04 11:30:37
Potwierdzam na początku wszystkie miłe,same pochwały, a potem zaczyna się mobbing,traktowanie ludzi jak tanią siłę roboczą,kierowniczki i właścicielki są nie miłe, znęcają się psychicznie nad pracownikami, nie płacą na czas,a jak im się nie podoba twój wynik to wyrzucają nie płacąc za poświęcony czas i starania jakie się włożyło w pracę, obniżając przy tym samoocenę pracownika i traktując Go jak zero. W umowie jest klauzula o karze w razie zerwania umowy,a sama umowa jest tak spisana że chronią się z każdej strony.Facet w Sadzie Pracy mi powiedział,że ja na tym straciłam bo ona się zabezpieczyła szmatławą umową,która ją chroni z każdej strony,że to oszustka, ale niestety nic jej nie mogą zrobić.Więc póki nikt nie zmieni przepisów radzę omijać tę firmę szerokim łukiem, bo stracicie czas, a nic nie zyskacie.
oszukana 2012-01-06 10:35:33
Drogie dziewczyny, które tam pracowałyście powiedzcie czy jest jakaś szansa na odzyskanie kasy i reklamację tego bubla?
Kasia 2012-01-07 21:40:56
Droga oszukana niestety nie ma najmniejszych szans ;( mowia telemarketerki czasem ze mozna ale wprowadzaja w blad niestety nic nie zrobia w tym kierunku aby przyjac spowrotem produkt;(
Kasia 2012-01-07 21:43:10
Ja strasznie załuje ze tam pracowalam za długo ale niestety tzeba bylo:( i zal mi naprawde tych wszystkich ludzi ktorzy to kupili albo ktorym to sie wciskalo klamiac bezczelnie jakie to pomocne
ryś 2012-01-09 19:41:04
Kurcze, że też na takich ludzi nie ma paragrafu? każdy chce zarobić ale dlaczego nie znajdą sobie uczciwego zajęcia. Mam nadzieję, że firma się rozpadnie bo nikt normalny po przeczytaniu takich opini nie będzie tam chiał pracować. Chociaż te [usunięte przez administratora] pewnie znajdą inny kruczek w prawie i będą na tym robić kasę.Niestety to jest Polska mentalność.
prestiżek 2012-01-15 00:46:54
A TY DROGI ANONIMIE MASZ NAZWISKO I IMIĘ? BO SKORO JESTEŚ RZEKOMYM "WŁAŚCICIELEM" TO RÓWNIEŻ MOŻESZ SIĘ UJAWNIĆ...I ŻADNA Z CIEBIE OSOBA INTELIGENTNA SKORO ZAŁOŻYŁEŚ FIRMĘ A NIE POTRAFISZ ZARZĄDZAĆ WŁASNĄ DZIAŁALNOŚCIĄ I KAŻDEMU [usunięte przez administratora]PRACOWNIKOWI POTRAFICIE WMÓWIĆ IŻ MACIE DŁUGI I NIE WYPŁACACIE WYNAGRODZENIA I ZGARNIACIE PIENIADZE JESZCZE ZA ZERWANIE UMOWY A TE UMOWY TO I TAK NA NIC...ŚWIETNIE!!! JEDNO WIELKIE [usunięte przez administratora] JESTEŚCIE,BRAK SZACUNKU DLA DRUGIEGO CZŁOWIEKA I CIĄGŁY [usunięte przez administratora].ZANIEDŁUGO TO NIKT NA TE WASZE DŁUGI NIE ZAPRACUJĘ BO LUDZIE NIE SĄ GŁUPI I NIE MACIE PAŃSTWO PRAWA MÓWIĆ,ŻE KTOŚ NIE NADAJĘ SIĘ DO DANEJ PRACY.BO NIE KAŻDY TAK JAK WY PIEKNIE POTRAFICIE "WCISKAĆ" NA SIŁE KSIĄŻKI,KTÓRE NIC NIE SĄ WARTE! I NIKT NA PEWNO NA TĄ WASZĄ "INSTYTUCJE CHARYTWATYWNĄ" NIE BĘDZIĘ PRACOWAŁ! BO NIE TYLKO WY MACIE PROBLEMY..NIE TYLKO WY MACIE DO ZAPŁACENIA CZYNSZ...UTRZYMANIE RODZINY..WYNAJĘCIE LOKALU JAK TO U WAS JEST CIAGLE POWTARZANE...NIE TYLKO WY JESTEŚCIE NA TYM ŚWIECIE,A TA WASZA 'FIRMA' I TAK JUŻ DŁUGO NIE PRZETRWA SKORO NIE POTRAFICIE DOCENIĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA I TYLKO WYKORZYSTYWANIE WAM W GŁOWIE..
Kasia 2012-01-17 13:43:23
Wiem co mówisz,każda z nas ma wydatki, rodzinę,rachunki,ale tylko potrzeby kierownictwa tej firmy są najważniejsze. Ja na do widzenia usłyszałam tylko że nie dostanę zapłaty bo za mało sprzedałam i nie zmieściłam się w normie więc oni mają stratę i pokryją to sobie moją wypłatą, a więc ja nic nie dostanę. Właśnie tak się dorabiają na naszej nie wiedzy bo zależało mi na pracy, więc się starałam jak mogłam,ale jak ktoś nie chce kupić to wiadomo że na siłę mu nie wciśniesz produktu. Robiłam tam charytatywnie i straciłam tylko czas. Nikomu źle się nie życzy,ale mam nadzieję że właścicielki ktoś tak samo w końcu potraktuje jak one traktują swoich pracowników.
PRETIŻEK 2012-01-17 21:42:44
Kasia - 2012-01-17 13:43:23

Wiem co mówisz,każda z nas ma wydatki, rodzinę,rachunki,ale tylko potrzeby kierownictwa tej firmy są najważniejsze. Ja na do widzenia usłyszałam tylko że nie dostanę zapłaty bo za mało sprzedałam i nie zmieściłam się w normie więc oni mają stratę i pokryją to sobie moją wypłatą, a więc ja nic nie dostanę. Właśnie tak się dorabiają na naszej nie wiedzy bo zależało mi na pracy, więc się starałam jak mogłam,ale jak ktoś nie chce kupić to wiadomo że na siłę mu nie wciśniesz produktu. Robiłam tam charytatywnie i straciłam tylko czas. Nikomu źle się nie życzy,ale mam nadzieję że właścicielki ktoś tak samo w końcu potraktuje jak one traktują swoich pracowników.
Dokładnie...zgadzam się z opinią i oczywiście życie lubi zaskakiwać tak jak nas zaskoczyło tym,iż nie otrzymaliśmy wynagrodzenia i jak zostaliśmy potraktowani/ne tak i właścicielki zapewne i bedą.Wtedy dowiedzą się na czym polega prawdziwe życie..bo niestety nie polega na oszukiwaniu innych ludzi,którzy pracują na czyjeś dogodne życie bo pracując tam równie dobrze można było pracować na innym stanowisku w innej firmie za mniejsze pieniądze,ale być docenionym przez pracodawcę..ludzie niestety w dzisiejszych czasach cierpią przez NIEWDZIECZNOŚĆ INNYCH...NIE TRAĆMY CZASU DLA TAKICH LUDZI Z \\\"PRESTIŻ\\\" NIE WARTO ZNIŻAĆ SIĘ DO ICH POZIOMU,KTÓRY NIC NIE REPREZENTUJE...
super 2012-01-25 20:35:02
mam nadzieję że jak najwięcej osób oszukanych się ujawni i zgłosi się do zus w tej sprawie im więcej osób tym szybciej się tym zajmą!!!
slawek 2012-02-16 13:26:46
UWAGA NA TĄ FIRMĘ
WCISKAJĄ ŚMIECI NIE RESPEKTUJĄ PRAWA DO ZWROTU TOWARU
NIGDY WIĘCEJ
rim 2012-02-17 02:20:14
slawek - 2012-02-16 13:26:46

UWAGA NA TĄ FIRMĘ

WCISKAJĄ ŚMIECI NIE RESPEKTUJĄ PRAWA DO ZWROTU TOWARU

NIGDY WIĘCEJ
no dokładnie..działają tylko po to żeby tzw. \"wcisnąć\" na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a książkę,która nic nie jest warta..nie ma co działać implusywnie w zakupie bo to do niczego dobrego nie doprowadza..a ich gadanie,że się zapewne przyda to nic innego jak naciąganie klienta byle tylko sprzedać i do widzenia o zwrocie można pomarzyć...
DER 2012-03-09 17:05:45
Totalne bzdury pracowalam w tej firmie w 2010r i bardzo mila atmosfera, szefowa tym bardziej , chodzi w tych opiniach o zwyklą zlosliwosc tym ktorzy procowali tam pare dni - czyli chodzi o nieproduktywne osoby !!!
krs 2012-03-30 15:51:12
DER - 2012-03-09 17:05:45

Totalne bzdury pracowalam w tej firmie w 2010r i bardzo mila atmosfera, szefowa tym bardziej , chodzi w tych opiniach o zwyklą zlosliwosc tym ktorzy procowali tam pare dni - czyli chodzi o nieproduktywne osoby !!!
Samo zdanie"pracowałam"droga "der" mówi samo za siebie,gdyby rzeczywiście było tak super to każdy tutaj na tym forum miałby od góry do dołu świetne opinie o tej firmie.Jestem ciekaw ile ty "der" tam pracowałeś,że ośmielasz się mowić o osobach nieproduktywnych.Na własne oczy zobaczyłem,że osoby,które pracowały tam dłużej nie dostawały na czas wynagrodzenia a młodych ludzi chcą tylko wykorzystać.
herkules traktor 2015-01-23 14:38:10
ja również mam prpblem z wyświetleniem się oferty pracy, to chyba kwestia kodu żródłowego strony internetowej tak mi się wydaje, więc może wy mi powiecie kochani forumowicze, jakie są dokładnien teraz u nich stanowiska pracy do wzięcia i na jakich warunkach ewentualnie byłoby to zamówienie? pozdrawiam
Forzym 2015-03-30 04:05:57
Gdzie Wy w ogóle szukaliście ofert pracy dla FHU PRESTIŻ ? Obecnie nie posiadają strony internetowej, a wszelkie ogłoszenia pracy w internecie są już przestarzałe. Wydaje mi się, że z firmą dzieje się coś niedobrego, bo i wpisów na forum też dawno nie było. Wiecie może co się stało i czy w ogóle firma nadal istnieje ?
Walde 2016-05-15 20:13:58
Ogólnie jesli chodzi o ciszę nad FHU PRESTIŻ S.C. to zwykle jest tak, że im ciszej tym lepiej, rpzecież jak się źle dzieje to dopiero ludzie wtedy atakują
Zostaw swoją opinię o FHU PRESTIŻ S.C. - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU PRESTIŻ S.C.