W Casa Cubeddu pracownicy nie są uważani za zasób, ale za koszt. Umowy o pracę są nieregularne, pensje niskie, a co najmniej połowa wynagrodzenia nie jest rejestrowana. Zasadniczo nie ma szacunku dla pracowników. Teraz, gdy restauracja spłonęła, właściciel w całym Trójmieście błaga o pieniądze. Chcąc zebrać więcej pieniędzy, właściciel posunął się nawet do ogłoszenia na Facebooku, że restauracja zatrudnia 52 osoby. Co jest absolutnie nieprawdziwe i znane wszystkim, a zwłaszcza pracownikom. Uważam to zachowanie za okropne, ale nadal zgodne z właścicielami. Wstyd! Cieszę się, że wyjechałem i nie musiałem już mieć do czynienia z tymi ludźmi
Restauracja nazywa się Casa Cubeddu. Nie polecam pracy u nich. Są takie same jak w restauracji Tesoro w Sopocie. Praca nierejestrowana, niskie zarobki i umowa zlecenie, ale dużo pracy. Napiwki pracowników są kradzione. Najwyższe pensje dostają przyjaciele i krewni pani Angeliki, którzy stwarzają najwięcej problemów. Wielu pracowników używa narkotyków i alkoholu. Ciągle szukają pracowników do wyzysku i płacą bardzo mało. Właściciele to fałszywi ludzie, oportuniści i skąpi. Restauracja twierdzi, że jest włoską restauracją, ale wszyscy pracownicy to Ukraińcy. Tylko flagi są włoskie. Są lepsze restauracje do pracy
Nie wiedziałem, że Albert to drugie imię właściciela. Doceniam jednak fakt, że właścicielka ukrywa się pod innymi nazwiskami, to znaczy, że wstyd przed sobą zaczyna robić swoje. Pytanie do Alberta. Czy wiesz, dlaczego właścicielka jakiś czas temu zdjęła ze ścian restauracji wszystkie zdjęcia jej i jej męża? Kamery mogą Ci pomóc. Mimo to nie polecam Casa Cubeddu jako miejsca pracy, wyzysk pracowników i śmieciowe umowy o niepłacenie ZUS-u są motorem napędowym tej firmy.
Tragiczne doświadczenie zawodowe. Pracując w Casa Cubeddu można zrozumieć, jak zachowuje się pozbawiony skrupułów pracodawca i dlaczego coraz mniej osób decyduje się nie pracować w restauracjach. Jeśli nadal zdecydowałeś się pracować w branży restauracyjnej, pierwszym krokiem, który musisz zrobić, jest trzymanie się z daleka od tych ludzi.
@ALBERTO Zapomniałeś wspomnieć o nieregularnej pracy. Jak radzisz sobie z nieregularną pracą w swojej restauracji? Czy masz ochotę to napisać?
Nie polecam pracy w Casa Cubeddu. W tej restauracji wszystko działa na odwrót. Jeśli jesteś przyjacielem lub krewnym Angeliki i jesteś osobą nieostrożną, upośledzoną, alkoholiczką, niekompetentną, złodziejką i brudną osobą, będziesz mieć wyższe zarobki i doskonałe szanse na zostanie menadżerem. Jeśli jednak jesteś osobą zaangażowaną i dobrze pracującą, będziesz miał głodową pensję i mnóstwo pracy do wykonania. Używanie alkoholu i narkotyków to problemy wielu pracowników. Właściciele to ludzie, których należy unikać. Kilka miesięcy temu spłonęła restauracja.
Fałsz, arogancja i niemoralność to cechy charakterystyczne właścicieli. Autentyczne zjawiska wyzysku pracowników. Nie polecam pracy w Casa Cubeddu
Nie polecam Casa Cubeddu jako miejsca pracy. Wyzysk pracowników i kontrakty śmieciowe są prawdziwym motorem tej restauracji. Domenico oczarowuje swoją głupotą i wieloma niedotrzymanymi obietnicami. Kamery w szatni pracowniczej są nielegalne. W biurze należy umieścić kamery, aby wiedzieć, do jakich kieszeni trafiają napiwki pracowników. Jako miejsce pracy jest bardzo demotywujące.
Umowa Zlecenia za mniej niż 800 zł z ponad 200 godzinami pracy miesięcznie. Jak mówić o rozwoju zawodowym i osobistym? Twoje śmieciowe umowy są w internecie. Czy kiedykolwiek w życiu czułeś wstyd?
W Casa Cubeddu pracownicy nie są uważani za zasób, ale za koszt. Umowy o pracę są nieregularne, pensje niskie, a co najmniej połowa wynagrodzenia nie jest rejestrowana. Zasadniczo nie ma szacunku dla pracowników. Teraz, gdy restauracja spłonęła, właściciel w całym Trójmieście błaga o pieniądze. Chcąc zebrać więcej pieniędzy, właściciel posunął się nawet do ogłoszenia na Facebooku, że restauracja zatrudnia 52 osoby. Co jest absolutnie nieprawdziwe i znane wszystkim, a zwłaszcza pracownikom. Uważam to zachowanie za okropne, ale nadal zgodne z właścicielami. Wstyd! Cieszę się, że wyjechałem i nie musiałem już mieć do czynienia z tymi ludźmi
Czy usuwanie negatywnych komentarzy to wszystko, co wiesz, jak to zrobić? Pracowałem w tej restauracji, nie polecam nikomu. Brak szacunku dla pracownika, ponad połowa pracy jest nierejestrowana, kamery są zainstalowane wszędzie, w tym w szatni, podczas gdy ludzie się zmieniają.
Restauracja Casa Cubeddu ma ogromny potencjał, ale właściciele wydają się zainteresowani tylko zarabianiem pieniędzy, płacąc pracownikowi jak najmniej. Pracowałam jako kelnerka i pamiętam tylko dużo pracy, dużo dezorganizacji i kierownika, który nie był na równi. Wszystkie moje oczekiwania zostały utracone. Większość pracowników nie ma doświadczenia zawodowego, nie może pracować, nie radzi sobie z klientem. Czas oczekiwania na klientów może wynosić do 1,5 - 2 godzin. Bardzo niskie zarobki i wiele nierozwiązanych problemów w pracy zmuszają pracowników do wcześniejszego odejścia. Szczerze mówiąc nie polecam pracy w Casa Cubeddu, w Gdyni są lepsze restauracje do pracy.
(usunięte przez administratora)
Każdy ma prawo do własnej opinii. Jednym pracownikom atmosfera się podoba innym nie, tak samo jak w innych firmach. I tak samo jak z jedzeniem w restauracjach, jednym smakuje bardzo innym może nie smakować. Gusta są różne. Ja uważam, iż atmosfera w pracy jest rodzinna, a wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania i umiejętności. Casa Cubeddu jest miejscem z możliwością rozwoju zawodowego i osobistego. Wynagrodzenie również wzrasta wraz z rozwojem i zaangażowaniem. Polecam spróbować swoich sił w pracy, a nie kierować się jedną opinią . Dla zainteresowanych pracą na kuchni lub zmywaku, CV proszę wysłać na casakuchnia@gmail.com, dla zainteresowanych pracą na sali lub inną formą współpracy zapraszam do kontaktu na kontakt@casacubeddu.pl
Nie wiedziałem, że Albert to drugie imię właściciela. Doceniam jednak fakt, że właścicielka ukrywa się pod innymi nazwiskami, to znaczy, że wstyd przed sobą zaczyna robić swoje. Pytanie do Alberta. Czy wiesz, dlaczego właścicielka jakiś czas temu zdjęła ze ścian restauracji wszystkie zdjęcia jej i jej męża? Kamery mogą Ci pomóc. Mimo to nie polecam Casa Cubeddu jako miejsca pracy, wyzysk pracowników i śmieciowe umowy o niepłacenie ZUS-u są motorem napędowym tej firmy.
Restauracja nazywa się Casa Cubeddu. Nie polecam pracy u nich. Są takie same jak w restauracji Tesoro w Sopocie. Praca nierejestrowana, niskie zarobki i umowa zlecenie, ale dużo pracy. Napiwki pracowników są kradzione. Najwyższe pensje dostają przyjaciele i krewni pani Angeliki, którzy stwarzają najwięcej problemów. Wielu pracowników używa narkotyków i alkoholu. Ciągle szukają pracowników do wyzysku i płacą bardzo mało. Właściciele to fałszywi ludzie, oportuniści i skąpi. Restauracja twierdzi, że jest włoską restauracją, ale wszyscy pracownicy to Ukraińcy. Tylko flagi są włoskie. Są lepsze restauracje do pracy
Każdy ma prawo do własnej opinii. Jednym pracownikom atmosfera się podoba innym nie, tak samo jak w innych firmach. I tak samo jak z jedzeniem w restauracjach, jednym smakuje bardzo innym może nie smakować. Gusta są różne. Ja uważam, iż atmosfera w pracy jest rodzinna, a wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania i umiejętności. Casa Cubeddu jest miejscem z możliwością rozwoju zawodowego i osobistego. Wynagrodzenie również wzrasta wraz z rozwojem i zaangażowaniem. Polecam spróbować swoich sił w pracy, a nie kierować się jedną opinią . Dla zainteresowanych pracą na kuchni lub zmywaku, CV proszę wysłać na casakuchnia@gmail.com, dla zainteresowanych pracą na sali lub inną formą współpracy zapraszam do kontaktu na kontakt@casacubeddu.pl
Nie wiedziałem, że Albert to drugie imię właściciela. Doceniam jednak fakt, że właścicielka ukrywa się pod innymi nazwiskami, to znaczy, że wstyd przed sobą zaczyna robić swoje. Pytanie do Alberta. Czy wiesz, dlaczego właścicielka jakiś czas temu zdjęła ze ścian restauracji wszystkie zdjęcia jej i jej męża? Kamery mogą Ci pomóc. Mimo to nie polecam Casa Cubeddu jako miejsca pracy, wyzysk pracowników i śmieciowe umowy o niepłacenie ZUS-u są motorem napędowym tej firmy.
Hejka. Szukam kogoś kogo można by było zapytać na temat warunków współpracy z firmą Mariaszek Sp. z o.o.. Czy istnieje szansa zatrudnić się na niepełen etat? Czy rozmowa rekrutacyjna jest stacjonarna? Podziękowania.
Istnieje szansa zatrudnienia w niepełnym wymiarze pracy, rozmowa przeprowadzana zazwyczaj jest stacjonarnie. Zapraszam do kontaktu. Dla zainteresowanych pracą na kuchni, CV proszę wysłać na casakuchnia@gmail.com, dla zainteresowanych pracą na sali lub inną formą współpracy zapraszam do kontaktu na kontakt@casacubeddu.pl
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Mariaszek Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Mariaszek Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.