brak logo

GCB Centrostal

Jarocin

Opinie o GCB Centrostal

były pracownik 2013-08-22 14:09:33
jak dla mnie to jedna wielka hurtownia bez towaru
hehe 2013-09-24 21:43:10
i co tam w centrosmiechu dobrego slychac??
2
2013-10-13 16:10:24
Masz rację...
1
@@ 2013-11-22 17:31:16
Witam. co nowego się dzieje w C.ŁÓDŹ. Słyszałem że brygada z Chojnic się zwolniła. długo nie wytrzymali hahaha.
MM 2013-12-21 17:04:07
nasze tabelki szumnie zwane biznes planem 2014 nie spodobały się na Ukrainie
( na żartach się chyba nie znają) w związku z tym aby utrzymać dynamiczny rozwój firmy zlikwidujemy sobie kilka oddziałów , nie będą darmozjady z naszej michy konsumować swoich nędznych pensji , a i grunty pod oddziały się sprzeda to i rok 2014 będzie pod względem zysku rekordowy co na koniec roku się między swoich w postaci różnych premii rozdzieli , a sam handel stalą , opinie i przywiązanie klientów to nie są istotne sprawy , ważne jest abyśmy MY i nasze Bigwynagrodzenia trwały jak najdłużej , no i żeby kolesie z Ukrainy szybko się nie połapali ze coś z zarządzaniem jest nie tak.Żegnajcie zatem koleżanki i koledzy z Inowrocławia , Płocka , Sieradza i Piotrkowa śmiało zasilajcie szeregi
konkurencji , my się nie boimy mamy jeszcze do sprzedania Kalisz Pleszew Bydgoszcz i Brukową amen
8
@@ 2014-01-02 14:49:12
WCALE SIĘ NIE DZIWIE ŻE BĘDĄ ZAMYKAĆ ODDZIAŁY W POLSCE. OTWORZYLI ODDZIAŁ NA UKRAINIE WIĘC PO CO TRZYMAĆ COŚ CO NIE PRZYNOSI DOCHODÓW.JESZCZE TROCHĘ I C.ŁÓDŹ PODZIELI LOS TAK JAK C.BYDGOSZCZ A PIENIĄDZE ZOSTANĄ WYWIEZIONE NA UKRAINIE NO BO PO CO ZOSTAŁ OTWARTY TAM ODDZIAŁ. ŻEBY BYŁO GDZIE ULOKOWAĆ KASĘ ZA ZLIKWIDOWANIE ODDZIAŁÓW W POLSCE.
1
dp 2014-02-08 13:27:16
W bydgoszczy od 2 lat nie ma towaru... Praktycznie plajta tam juz jest... Sam ochroniarz mowil ze wszyscy uciekaja z tego bałaganu.. I bardzo dobrze jak stal bez atestu sprzedaja z ukrainy (usunięte przez administratora)jakis... Niemcy nie chcieli mi odebrac produktu (usunięte przez administratora)
2
D... 2014-04-29 17:29:28
Ta firma, a wlasciwie firemka juz konczy swoja dzialalnosc.
Jednoosobowy handlowiec z garazu wiecej sprzedaje niz oddzial w Bydgoszczy.
Ciagle brak towaru, a jak cos jest to nadaje sie tylko na zlom!
Siedem lat pracy w centrostalu okazalo sie praca bez przyszlosci, dzisiaj jak ktos slyszy Centrostal to omija szerokim lukiem, dlaczego?
3
Handlowiec 2014-05-20 17:20:52
Proszę o sprostowanie... "Centrostal - Bydgoszcz oddz. Łódź / ul. Pojezieska" faktycznie był bagnem i wielką pomyłką organizacyjną przez co zakończył swoją działalność jakiś czas temu, ale Centrostal Łódź (ul. Brukowa) funkcjonował lepiej (chyba?).
Jak sytuacja ma się obecnie i czy warto się tam zaczepić na dłużej
Handlowiec.
Handlowiec 2014-05-21 11:06:44
Nie warto.
4
Dostawcabyły 2014-06-12 21:47:58
Trzymaj się od tej firmy z daleka :)
7
kl 2014-06-30 13:14:31
Zbyniu- potrzeba jeszcze ze 3 brygadzistów i 4 Twoich zastepców bo kto ogarnie tą liczną załogę?
aaa i nie zapomnij o podwyżkach. zrobimy zrzute ba bilet do Bydgoszczy żebyś się w końcu wybrał...
3
ll 2014-07-23 23:34:10
Kiedy Zbyniu beda podwyzki? czy mamy sie pakowsc juz za brame?
2
centrostalik 2014-08-25 11:47:15
Kwestia kilku miesięcy i trzeba szukać nowej pracy
7
polo 2014-12-20 19:21:56
A Warczaki jeszcze rządzą w Łodzi czy ich pognali? A może sami spierdzielili w podskokach??? :D
romano 2015-02-17 16:22:42
no ale czasem nie od razu dochodzi się do wysokich stanowisk, czasem trzeab i popracowac firycznie, każda praca uczy nowych rzeczy tak naprawde, więc nie sądzę, żeby komus praca ta czy inna wyszła na złe, nawet jeśli nie jest wypłacana w złocie. Czekam jeszcze na Wasze komentarze w tej sprawie, pozdrawiam.
Młoda 2015-03-09 17:05:50
Jak dla mnie to cała firma idzie w dol, nie wazne czy to Lodz, Bydgoszcz, Kalisz... Zarobki - chyba jedne z nizszych, kierownictwo - da sie spokojnie dojsc do porozumienia, dyrektor handlowy - jedna wielka pomylka, zarzad - nieszkodliwy.
3
Adaś Z. 2015-03-15 00:06:52
Aktualnie szukali na magazyn w Bydgoszczy, tylko nie wiem po co jak tam nie ma towaru, same resztki po tym co zostalo z GCB.
2
magazynier 2015-04-01 12:07:31
Czy to w Lodzi, czy w Bydgoszczy na magazynie 1,7k to max jakie mozesz wyciagnac!
A praca do lekkich i przyjemnych nie nalezy... jak to w tej branzy.
2
D&J 2015-04-03 17:49:06
Centrostal GCB kiedys to byla solidna i prezna firma.
Obecnie Centrostal Lodz, w Bydgoszczy praktycznie nic juz nie istnieje. Wszytko za sprawa kiedy rzady przejeli ukraincy. Wyprzedali wszystko co mogli, upadlosc na 100lecie firmy sobie zrobili. Nachapali sie, ludzi pozwalniali, nazwe zmienili i glowny oddzial do Lodzi przeniesli. W Bydgoszczy zostal maly magazynek, kilka rurek i jakies tam blaszki maja. Dla zainteresowanych wspolpraca z ta firma - obojetnie jaka czy jako pracownik, przewoznik, dostawca stanowczo Odradzam!!!


3
Se-bol 2015-04-04 23:07:21
Widzialem, że ze stala im nie idzie to zaczynaja opalem i peletem handlowac.
Jeszcze troche i beda ziemniaki z ukrainy sprowadzac.
Jechalem kiedys ul. Olowiana i nawet nie zauwazylem gdzie jest ten Centrostal (to co po nim zostalo), w barakach siedza czy jak?
3
polo 2015-04-08 15:09:23
No, szkoda firmy. mimo wszystko darze dużą sympatiom tą firmę. Ma problemy przez złe zarządzanie. Banda dziecioków dopadła się do władzy i rozjebali. i setki ludzi na bruk. Pan laz..i dyr. handlowy porażka proszę się dokształcić dzieci. pozdrawiam
3
RobertoCarlos 2015-04-09 10:50:12
Zapomniales dodac to tego wszystkiego jeszcze jedna osobe ktora nie wiadomo po co zajmuje stolek obok prezesa. Centrostalu juz NIE MA !!!
3
Adam 2015-04-13 21:38:29
Bylem na rozmowie teraz w Bydgoszczy jako kierowca.
Chyba powariowali za 1250zl mam wozic jakiegos dyrektorka i prezesa, do tego koscic trawe, odsniezac plac wokol firmy i inne takie bzdety... pracownika gospodarczego. Sami nie wiedza kogo szukaja, dobrze ze handlowac mi jeszcze nie kazali.
3
Adam 2015-04-27 09:40:42
Tylko, ze nigdy nie wiesz o ktorej skonczysz prace.
Jakos nikt nie mogl sie zdecydowac - praca dobra dla studentow na miesiac dwa.
2
Andrzej 2015-04-28 18:53:46
Do Pana "fajkow" jak zadawala cie praca za 1250zl/172h w dzisiejszych czasach to jestes tanszy niz rumun rozdajacy ulotki. Tyle w temacie!
2
Handel 2015-05-18 18:16:04
To Zbyniu juz takie wysokie stawki daje?
A do koszenia trawy to po studiach, czy bez?
Handel 2015-05-22 22:27:50
Pozytywne?
To jestes w bledzie, z wyzszym wyksztalceniem i 8 lat pracy w handlu 1750zl, jak odpowiadaja ci takie warunki to mozesz zajac moje miejsce bo ja juz dawno je zwolnilam!
PS a bez wyzszego to tylko na portiera mozesz isc, bo na samym starcie odpadasz ze srednim.
3
kim 2015-05-28 22:59:01
kalisz padl
1
PannaAnna 2015-05-31 18:32:01
Tak jest Kalisz upadł, ciekawe co nastepne?
Bydgoszcz?
2
StaloweNerwy 2015-05-31 22:39:33
Zbyniu spakowany juz jestes?
Podwyżki daj przed koncem twojej kariery!
3
hg 2015-06-06 00:18:53
prorok
2
Show Must Go On 2015-06-30 23:09:59
Tak, Bydgoszcz!
Dokładnie dzisiaj, poszło oficjalne info do pracowników, żeby się nie martwili... ;)Dział handlowy wycinają, a machina administracyjna ma się dobrze!
Chyba ostatnia chwila dla wierzycieli żeby upomnieć się o swoje należności... ;)
4
ojej 2015-07-31 11:44:05
Miałem właśnie aplikować ale to chyba pierwszy na świecie Centrostal nie handlujący stalą. Proponuję zmianę nazwy na CentroPellet, chyba że na handel końmi się firma przerzuci - ponoć (baczność) Dyrektor Handlowy (spocznij) jest w tym ekspertem
6
Adam 2015-08-14 23:19:51
Zbyśiu dlaczego ty zostajesz? zwolniłeś cały magazyn sam będziesz ładował towar pellecik?
1
StaloweNerwy 2015-08-16 22:08:25
To zARZAD i dyrektorek handlowy od koni zostaje? To nowa strategia firemki od pelletu? Zwolnić wszystkich a niech reszta(czyli zarząd i dyrektorek) zarabia po kilkanaście tysi miesięcznie a co nie wolno?
GCB Bydgoszcz położyli w 2o11 to Lodz tez można położyć ale w 2015
1
Maciuś 2015-08-16 22:46:09
Ludzie no co Wy chcecie? pracownicy nie spelniaja wymagań pracodawcy! my nie chcemy takich pracowników bo to same straty, problemy itp. To przez złycxh pracowników firma znalazła się w dołku.
oczywiście zarząd jest świetny, uzdolniony i wogóle naj naj naj ze musi jeszcze troche poudawać prace i wycyckac sporo siana.
oj sie Duda za was weźmie, oj sie weźmie.
PS: podobno konina idzie w góre-kolejnym pomysłem bedzie hodowla śkapy kujawskiej na terenach gdzie kiedys składowano tony stali. nażra sie tej trawy z żelazem to beda miały mase dopiero:-D
1
StaloweNerwy 2015-08-16 23:08:47
Oby ktoś rozliczył ten zarząd i tego dyrektorka handlowego co słoma z butów mu wystaje. Maciuś ty byś nawet sprzątać nie mógł bo nawet tego nie potrafisz a co dopiero mówić o handlu...
2
gumiś 2015-08-16 23:32:01
dyrektory (panie i panowie):
ja proponuję wam ze swym pojeciem o handlu i jesli chcecie utopić kilka złotych abyście otworzyli siec solariów w Afryce! biznes dla was.
zwroty grzecznościowo celowo z małej literki
2
StaloweNerwy 2015-08-16 23:52:50
Ale co tu pisać do dyrektorów przez duże D jak oni skończyli albo dopiero kończa szkoły lansu i balansu, turystyki i hotelarstwa o zarządzie nie wspominając
2
gumiś 2015-08-31 20:23:32
dyrektorku od koni gdzie ty chłopcze robote znajdziesz? na magazyn brak ci uprawnień, handlować widać jak potrafisz - firma się kładzie, zarządzać nie umiesz niezdaro ofermo losu....... może napiszesz choć jeden życiorys?
1
pi 2015-08-31 23:30:47
gdzie jemu życiorys pisać? jemu kury szczać prowadzać nie na dyrektorów sie pchać!! jeszcze mu się bedzie centrostal czkawką odbijał!! niech go żółć zaleje!
z pewnością w poszukiwaniu swej "zławy" zajrzy tu i odpowiednio zinterpretuje wpisy...
ja mam tylko jeden przekaz dla niego: "Iszkoda zwać człowiekiem, kto bydlęce żyje" cyt. Jan Kochanowski, Pieśń XIX.
2
StaloweNerwy 2015-09-02 10:01:38
Czy to prawda ze Centrostal rezygnuje z ochrony obiektu i podjęto decyzje o rekrutowaniu wśród obecnych pracowników. Kto by się nadawał do takiej roboty za ciecia? Może jakieś propozycje?
1
gumiś 2015-09-02 20:23:06
Z obecnej okrojonej kadry na ciecia trudno wybrać lepszą kandydaturę niż Zbysia.
Chłopina do wszystkiego czyli do niczego.
Załatwi wszystko czyli nic.
Ile nam podwyżek załatwiłeś chłopie?
1
StaloweNerwy 2015-09-07 00:30:27
To właśnie ci "najlepsi" położyli firmę…. Medal dla nich

Kasa super, mniej to mało kto już płaci na rynku lokalnym no ale cóż 12zł brutto to taki szał pawełku?
anonim 2015-10-09 19:23:51
Ludzie o czym wy piszecie. CENTROSTALU-LODZ JUZ NIE MA. Prawdopodobnie bosowie, którzy zostali będą żyli z wynajmu..... jezeli coś wiecej wiecie to napiszcie!!!!!! Trochę ludzi poszło do ATSU- CZY COŚ WIECIE JAK PROSPERUJĄ???
3
F 2015-10-15 07:52:07
jesli ktos tam jeszcze siedzi to jacys desperaci co nie potrafia znalezc innej pracy
3
gumiś 2015-10-15 23:03:19
Zbysiu jak sie masz?
Jeszcze tam siedzisz?

Jak wszystkie autka sprzedaż to czym będziesz jeździł?

Hulajnogą czy pks-em?
2
coś wiedzący 2015-11-12 18:34:55
Centrostal zamyka działalność ale Kobitki prowadzą sprzedaż na tym terenie tylko,że firma to ATS - mają wszystko i ceny są o.k.i przede wszystkim taniej niż
w byłym Centrostalu...
yyy 2015-12-23 19:23:58
przecież centrostalu już nie ma
1
Zostaw swoją opinię o GCB Centrostal - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GCB Centrostal