ekoDecor

Warszawa

Opinie o ekoDecor

RENIA 2011-10-28 22:07:15
super SZEF :-)
Brygadzista 2012-04-05 23:29:04
Super firma :)
Pracownik 2012-06-17 22:48:57
Ja pracuje tu od dawna i w zadnej firmie nie bylo mi tak dobrze :) SUPER FIRMA :) SUPER SZEF :) SUPER KIEROWNICY :) SUPER BRYGADZISCI :) SUPER PRACOWNICY :) I nawet Pani ktora sprzata firme jest SUPER :)
Bartek 2012-06-21 18:27:05
Witam
Moja żona znalazła opinie o ekoDecor, moim dawnym pracowawcy.
Mocno się zmartwiłem bo była to pierwsza profesjonalna firma budowlana w jakiej pracowałem !!! Nauczyłem się tam wielu ciekawych systemów, wynagrodzenia w systemie \"zadaniowo-czasowym\" pozwalały mi zarobić ponad 7 tyś w 2007 roku
Od 5 lat jestem w Irlandii (zona dostała tu dobą pracę, a ja z moimi umiejętnościami tez nie miałem problemów), a w ekoDecor przepracowałem 7 lat. fajny czas i fajni ludzie
Mam jeszcze kilku kolegów, którzy tam nadal pracują, te wpisy tak mnie zdziwiły, że aż zadzwoniłem co u nich słychać, czy w Polsce jest tak żle !!!. Okazało się, że jest wszystko Ok. Chłopaki mówią, że firmie pracuje ponad 70 osób (jak ja byłem to było 32 osoby) . Kilku zaczynało ze mną 12 lat temu i pracuje nadal!!!
Fakt rotację mają duża, ktoś kiepski się nie utrzyma, a pieniądze płacą tylko za dobrze zrobioną robotę !!! Nadal dobre pieniądze !!! W ich systemie dobrzy fachowcy mogą zarobić prawie tyle co ja w Irlandii, ale ktoś kiepski nie zarobi!!!
To prawda, że Szef nie znosi leni i krętaczy, ale to równy Gość. Moze czasem nerwowy ;-) Jak ktoś mu podpadł to wyleciał z hukiem. Pisząc takie bzdury ktoś musi być albo kiepski i wyleciał, albo zazdrosny z konkurencji !!! Przykre i żałosne !!!
Mi osobiście pracowało się super !!! Moi kuple pracują dalej, cały czas się rozwijają i życzę im jak najlepiej. Dobrym i uczciwym polecam tą firmę jak najbardziej !!!

Bartek
Pracownik 2012-07-08 19:32:31
W zadnej firmie nie bylo mi lepiej. Polecam
Lukkk 2012-07-14 20:41:01
Porzadna firma. 6 gwiazdek :)
Super pracownik 2012-12-09 16:28:32
W EkoDecor jest naprawde bardzo fajnie, atmosfera jest prawie rodzinna, a kierownictwo firmy to ludzie na bardzo wysokim poziomie :) Juz nie moge sie doczekac corocznej kolacji wigilijnej ;)
kasia 2013-01-04 14:18:35
Ja zdecydowanie polecam!
Super szef i super ludzie! Na prawdę nie mam nic do zarzucenia bo pracuej sie w fajnych warunkach z fajnymi ludźmi. Zarobki też spoko!
Szef wyrozumiały i godzien zaufania.
Komentarze z obelgami dodane raczej przez kogoś kto nie dał rady i został zwolniony. Bo kretynów forma faktycznie pozbywa się szybko.... i całe szczęście!!
POLECAM prace dla eko i współpracę z tą firmą.
..... 2013-03-07 13:53:54
dobre :))) kto pracował bądź pracuje, dobrze wie, że traktowanie ludzi w tej firmie jest poniżej minimum !!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
DAWID89 2013-05-28 08:27:33
Witam.
Mam takie pytanie. Ile zarabia pracownik sprzedaży w tej firmie?
Jaki jest czas pracy?
Pracownik 2013-06-10 01:19:10
Firma jest Super !!! uuuuu uuu .... zolty kajak :)
Pracownik 2013-06-30 17:30:56
Nie ma zadnej ironi. Fachowcy maja w firmie dobrze. Czasem zdarzaja sie delikatne obsuwy, ale tylko czasem. Partacze szybko wylatuja i to oni oczerniaja tutaj firme
były pracownik 2013-09-17 17:30:53
ja nie miałem, ale też rozumiałem, że jak jest zlecenie to nie idzie się na urlop tylko zarabia na urlop ;-)
1
heh 2014-01-13 08:24:47
czas... pojecie względne...niech Ci taka filozofia towarzyszy a będziesz zadowolony
Pracownik 2014-01-18 13:22:59
Super firma !!
John 2014-05-20 23:00:04
Jedna z lepszych warszawskich firm :)
major :) 2014-05-27 18:04:40
Jest super :)
A... 2014-05-29 07:06:05
Firma bardzo dobra, kierownik wymagający. Usługi na najwyższym poziomie. Pracuje od kilku miesięcy i z zarobków jestem b. zadowolony. Pracy jest dużo, ale kasy jeszcze wiecęj. Na budowie dobra atmosfera, zespol mlody i nie z "pierwszej łapanki", pseudo fachowcy szybko sie wykruszaja (idą do mniej wymagającej konkurencji), w eko pozostają najlepsi. Ta firma jest skazana na sukces !
topaz 2014-05-29 17:37:33
Jak jestes pracowity i rzetelny i cie przyjma to wiele sie nauczysz.
pracownik 2014-09-07 15:28:43
dasz rade :)
Cygan 2014-11-05 23:59:26
Super firma !
Michał 2014-11-08 19:14:33
Fajna firma, luzacka atmosfera, jest pięknie (:
Wtajemniczony 2014-11-14 23:43:23
Poprostu przyjdz do Nas, do firmy i zloz swoje CV. Zarobki sa naprawde duze :)
Mariusz 2015-05-19 09:45:07
Firma jest dobra, jest dobra atmosfera, dobre zarobki, bardzo elastyczna firma dla klienta, słabi pracownicy są od razu wykluczani. Nie widzę potwierdzenia w złych opiniach w komentarzach
4
pracuś 2015-06-06 17:33:49
Różnie bywa, jak to się mówi "wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma".
Pracownik 2016-06-01 00:18:59
Najlepsza firma w Warszawie, zarówno dla klientow jak i pracowników, oraz podwykonawców. Polecam
gizmunio 2016-06-01 10:33:26
Możemy się tak bawić bez końca . Ja piszę wy usuwacie , nic wam to nie da skoro potraficie zostawiać tylko pozytywne komentarze to świadczy o tym iż macie coś do ukrycia. A ja nie boję się głośno powiedzieć co. Kasa nie wypłacana na czas i praca na umowę której przez trzy miesiące podpisać nie umiecie. A skoro się bawimy w usuwanie niewygodnych komentarzy to uprzejmie informuję iż screeny z kompa raczej mi nie znikną jak i sms-y od P. Prezes, choć możecie spróbować . Usuniecie ja dodam kolejny komentarz, strasznie zawzięta jestem na takie zagrywki. I szukajcie w necie opowiastki o was wraz z scrennami usuniętych komentarzy na go work. Internet jest ogromny nie tylko tu o Was można zostawić opinię
1
Pracownik 2016-06-01 16:47:38
Gizmunio (a raczej koleżanko) to, że Ciebie zwolniono to nie powód abyś szkodziła firmie w której wszyscy pracujemy. My tu zostaliśmy robimy wynik i jest OK. To, że masz żal do Szefa to nie powód żeby nam szkodzić. Już przecież znalazłaś pracę i może tym się warto zająć. Powodzenia koleżanko ;-) W Polsce nie umiemy się cieszyć z tego co mamy tylko zawsze z radości, że szkodzimy innym.
Budowlaniec 2016-06-01 19:40:18
Ja nie wiem o co chodzi??! Przeciez kasa jest zawsze do przodu, ja pierwszego dostaje kase za caly juz rozpoczety miesiac i to nawet troche wiecej w razie gdyby do pierwszego nie starczylo. Tak firma o mnie dba. Nie wspomne juz o umowie (mam ich 3), od poczatku na czas nieokreslony. Pozdrawijam :)
gizmunio 2016-06-02 08:23:53
Bardzo się cieszę iż masz takie doświadczenia z tą firmą i je szanuję . Ja mam inne i nie uważam iż moja opinia jej szkodzi opisuje po prostu swoje doświadczenia z pracy w niej. Gdyby nie usuwano komentarzy mógłbyś Pracowniku (a raczej kolego :) ) przeczytać iż atmosfera w ekipie nigdy nie była przeze mnie źle opisana . Ludzie są ok, miło się z nimi pracuje. To czy mam pracę czy nie nie jest wyznacznikiem czy mi wolno czy nie opisać swoje odczucia po tej znajomości :). Ten serwis nazywa się opinie o pracodawcach i nie założono go po to by zostawiać tylko pozytywne komentarze. I biorąc pod uwagę historię wątku którą wygodnie usunięto :) takich co mają żal było więcej osób i żałuję iż wcześniej przed podjęciem tej pracy go nie odwiedziłem.
2
gizmunio 2016-06-02 08:26:45
Chyba się kolego troszkę zagalopowałeś !. Nikt nie płaci za miesiąc pracy z góry, chyba że źle się wyraziłeś. W drugi zdaniu o umowie jeśli od początku masz umowę na czas nieokreślony to po co ci ich dali aż trzy !!!!.
2
slawek 2016-06-03 18:35:08
@guzmunio Masz racje jeszcze nikt nie płaci z góry chyba że zaliczkę, a na zaliczkę trzeba czekać 14 dni.nie mam nic do pracowników którym dają zaliczkę choć wątpię, a dalej podwykonawcą jak napisał pracownik wypłacają po 9 miesiącach.UWAGA OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ NIE PŁACĄ.Odzyskałem należność po 9 miesiącach. TERAZ WYSYŁAM NOTY KSIĘGOWE ORAZ ZAPŁATĘ NALEŻNYCH ODSETEK. LUB SPRAWA TRAFI DO SĄDU. Pozdrawiam sławek
PS. nie usuwać trafi na innestrony.,
2
slawek 2016-06-03 19:34:13
bo go trzy razy zwalniali bo nie miał kasy do przodu , tylko z tyłu mu zabrakło ha, ha, ha, bay.
3
slawek 2016-06-03 19:49:40
WITAM WSZYSTKICH PODWYKONAWCÓW. DLA FIRMY EKO DECOR .NIGDY NIE PŁACĄ W TERMINIE LUB WCALE . TO NIE JEST KIT.OSTATNIE PIENIĄDZE ODSYKAŁEM PO 9 MIESIĄCACH OD TERMINU REALIZACJI PRZEZ PRAWNIKA.TERAZ WYSTĄPIĘ O ODSETKI + PONIESIONE KOSZTY. A I TAK USUNĄ MÓJ WPIS. TYM RAZEM SIĘ ZABiEZBIECZYŁEM I WYŚLĘ GO INNE PORTALE.
Pozdrawiam Sławek
slawel 2016-06-03 19:59:45
Tacy jesteście czyści to po co usuwacie komentarze negatywne , zamiast na nie odpowiedzieć lub im zaprzeczyć.??????????????????????????????????????????/
Instalator 2016-06-03 21:50:05
Sławku Dla ekodecor pracuje kilka lat. Na dużych i mniejszych projektach i nie słyszałem żeby komuś nie zapłacili ;-). Rzeczywiście zdarzają się obsuw ale gdzie się nie zdarzają. Zawsze płacą jak dostaną kasę za konkretny projekt. Chyba, że zaszedłeś komuś za skórę ;-) Patrząc na twoje komentarze to raczej możliwe ;-) Piszesz że nie płacą ale tobie zapłacili ;-) to raczej jesteś trochę złośliwy i chyba trochę działasz na ich szkodę. ;-) Jak tak traktujesz innych klientów to pewnie masz samych stałych. ;-) Ciekawe z jakiej firmy jesteś i czy się znamy ? ;-)
gizmunio 2016-06-04 12:43:27
To nie jest działanie na szkodę tylko ostrzeżenie dla innych nie każdy ma zaplecze finansowe aby czekać na kasę . U mnie w banku nikogo nie ibteresuje czy mi kasę firma wypłaciła, czy ma "obsuwę". Podstawą wzajemnego szacunku i dobrej współpracy jest dbanie o siebie nawzajem. Ja wykonuję dobrze pracę = wypłata na czas. Źle ją wykonuję = zwolnienie, chyba logiczne i jakiś wygórowanych wymagań nie mam . A i dla wiadomości to ja odszedłem z firmy własnie z powodu braku terminowych rozliczeń. Mało tego zamiast przyjść , spojrzeć w oczy i powiedzieć "chłopaki jest obsuwa" to zawija się kieckę i bez słowa wyjaśnienia jedzie w siną dal . I nadal nie uważam iż to szkalowanie firmy tylko info że terminy wypłaty są różne i nigdy nie wiadomo czy kasa będzie czy nie
2
kolega gizmunia 2016-06-09 09:08:17
Gizmunio, przestań. Znasz kogoś kto nie dostał kasy ? Ja nie, zawsze płacą, są opóźnienia, ale zawsze płącą. Twoje gadanie "nie widomo czy kasa będzie czy nie? słabe i złośliwe !
Ja jestem zadowolony, robimy super projekty ! Ekipa Ok Polecam !
gzmunio 2016-06-10 08:36:36
Jeśli dla Ciebie opóźnienie to nie problem to spoko dla mnie to był dlatego się zwolniłem. I nie napisałem ze nie płacą !!! czytaj ze zrozumieniem a nie zaperzasz się dopisując sobie słowa których nie ma w moich opiniach. Płacą ale nie w terminie a te wasze słynne "obsuwy" którymi tak tłumaczycie szefostwo to sytuacje , które nie powinny mieć miejsca. Rachunki mają termin płatności i raczej nikogo nie interesuje czy dostajesz pensję na czas czy nie , ma być zapłacone w terminie i koniec kropka.
1
Były szef wszystkich szefów 2016-06-10 23:51:57
Mi zawsze płacili. Czasem z opóźnieniami, ale płacili. Czasem nawet tęsknie za tym dreszczykiem emocji który przychodził tuż przed pierwszym. Ehhh ...łezka się w oku kreci ;) I ten żółty kajak ...
1
Da 2016-06-17 23:15:38
Jest aktualnie takie ogłoszenie Sprzedawca / Doradca klienta do sklepu Color House i z tego co wiem, jest nadal nie obsadzone, chociaż kasa jest niezła, gotowi są nawet dać więcej, bo są trochę pod ścianą aktualnie, polecam próbować do Warszawy, i umowa jest
Nick 2016-12-02 10:36:52
Powiedz to elektrowni, operatorom komórkowym, kablowym... że będzie obsuwa, może Ci nie odetną. Obsuwy to nie jest normalne, a w tej firmie, co mnie dziwi, obroty mają duże, ale kieszeń szefa i jego kończyn jest ważniejsza od tych, co faktycznie coś robią "w terenie", a nie siedzą na tyłku w biurze, podniecając się walorami koleżanek czy różnych filmów w Internecie. Albo tłumaczenie jak już faktycznie dostaniesz wypłatę żeby sobie zostawić, bo nie wiadomo, co będzie za miesiąc...
1
Zostaw swoją opinię o ekoDecor - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ekoDecor