Nie polecam. Układy ukladziki. Kazdy na tym samym stanowisku zarabia inne pieniadze.
Najgorsza w tej pseudo firmie jest koordynatorka fałszywa i zakłamana jak złożysz skargę to pi kilku dniach dostajesz wypowiedzenie funkcjonariusze robią z pracownikami pseudo firmy co chcą poniżają i wyśmiewają a koordynatorka nic z tym nie zrobi totalna kpina za marne 2000 tys zapierniczasz święta niedzielę
Widziałam ogłoszenie o pracę na stanowisku sprzedawca i mają zaznaczone, że praca również w niedzielę według grafiku. Pisaliscie tutaj, ze pracownicy muszą przychodzić do pracy w niedziele i święta. Możecie nakreślić jak jest ustalany ten grafik na niedzielę? I czy w święta nadal się pracuje, bo nie ma tego w ogłoszeniu?
Tak, w niedziele się pracuje ze względu na widzenia w zakładach karnych, często zakłady karne również w święta mają godziny widzeń i wtedy kantyna jest otwarta. Jeśli chodzi o grafik - każda kantyna ma trochę inaczej, to zależy od ilości pracowników i od zakładu karnego - jak tam organizowane są widzenia, wypiski i tym podobne. Pozdrawiam.
Jeśli przychodzisz w niedzielę i święto to masz za to dzień wolny w tygodniu. Nie masz płacona 100% za te dni tylko odbierasz w inny.
Mazovia.... Legenda o tym jak rozwalić firmę w rok. Jak na szczycie przedsiębiorstwa posadzić były zarząd CZSW. Reszta jest milczeniem...
Nie
Czy pracownicy Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej Mazovia mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Praca po godzinach za darmo. Nie wolno odzywać się do współpracowników bo będzie to uznane za mobbing
Pracował ktoś z Was jako Sprzedawca w firmie Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej Mazovia? Powiecie, na czym polega praca na tym stanowisku? Czego wymaga się na rekrutacji od kandydata?
Nie polecam przygotuj się na ciągły , długotrwały (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora)pracę również w niedzielę i święta
Wstyd i hańba. Pracownicy są traktowani jak (usunięte przez administratora) Zmuszani do handlu w kantynach w niedziele i wszystkie święta nawet te najważniejsze że szkodą dla ich rodzin. Pozbawieni są życia osobistego.Musza pracować ponad siły bo na 5 etatów zatrudnia się 3osoby. Nie mają czasu w pracy ani warunków na zjedzenie choćby jednego posiłku w ciągu 10 godzin pracy i wypiciu czegoś kawy czy herbaty. Nawet wyjście do toalety jest problemem. Cały czas jest obserwowany . Gdy prosi koordynatora czy kierownika o pomoc oczywiście drogą elektroniczną bo telefonów nie odbierają nigdy nie ma odpowiedzi. Jeśli już łaskawie przyjadą i się poskarżysz to usłyszysz odpowiedz ,,droga wolna nikt Cię tu siłą nie trzyma. Nie znamy dnia ani godziny kiedy nas wezwią do pracy w godzinach nadliczbowych za które nie zapłacą ani nie dadzą dnia wolnego. Najlepiej (usunięte przez administratora) pracownika z urlopu zaliczając urlop zaległy na poczet urlopu bieżącego. Lista nieprawości w tej firmie jest długa nie sposób wszystkiego wyszczególnić. Ta firma powinna nazywać się wielkie oszustwo.Pracownik to śmieć i klient też śmieć. Cały zarząd tej firmy to są prawdziwi przestępcy.
Witam. Prosze o pomoc gdzie moge zgłosić skarge na pracownice kantyny w A.Ś. w Poznaniu? Chodzi mi o panią ktora jest odpowiedzialna za przelewy na paczki i ich realizacje. Ta firma to jakas kpina, nikt nic nie wie i nie moze udzielic mi informacji kto ukradl moje pieniądze. Warszawa odsyla do Poznania..Czy wie ktos do kogo skierowac oficjalną skarge na dzialalnosc kantyny Poznan ul.Młyñska
Sprawa wyjasniona. Dzialalnosc IGB Mazovia oceniam na najwyzszym poziomie, dbają o kazdego klienta i tego małego i wiekszego zleceniodawce tak samo profesjonalnie . Dziekuje za pomoc
Wynagrodzenie w kantynie minimalne, nie proporcjonalne do wykonywanych obowiązków.
Ty masz pojęcie co piszesz, przecież w tej firmie nikt cię nie słucha tym bardziej jak chodzi o pieniądze. Widać że nie pracujesz na kantynie .
Chodzi o to że w mazovi każdy każdego zna i albo siedzisz cicho i pracujesz albo nie ma dla ciebie miejsca.. Jeśli masz swoje zdanie i chcesz walczyć o swoje to jesteś usuwana z tego grona a każdy pretekst jest dobry :) tule ciepło koleżankę z kantyny
Powody są banalne i pracownicy wygrywają w sądach a oni płacą odszkodowania.
Jestem sprzedawczynią w kantynie tylko i wyłącznie dzięki części etatu, co w mojej sytuacji osobistej jest jedynym plusem. Zarobki - minimalne, a wymagania ogromne. Zamówienie towaru na twojej głowie, odpowiedzialność finansowa i towarowa pomimo najniższej krajowej, praca z ryzykiem (nigdy nie wiesz z jakim osadzonym będziesz mieć do czynienia), robisz za sprzedawcę, fakturzystę, logistyka i organizatora dostawców jeśli ktoś nagle zrezygnuje z dostarczania towaru do miejsca w którym pracujesz (i nie jest związany umową przetargową). Dużo obowiązków wykonuje się również poza miejscem pracy - kupowanie m.in prasy, elektroniki, odzieży czy zamawianie towaru do kantyny z domu, bo zdarza się, że nie masz możliwości zadzwonienia z miejsca pracy do dostawcy, bo telefon akurat odmówił posłuszeństwa. Podwyżki? Ciągle słyszymy, że one będą, a ich nie ma. Dodatek na poziome 100-150zł zależny od stanu magazynowego i sprzedaży, który możesz dostać, ale właściwie zawsze może pojawić się pretekst, że Ci go zabiorą - np. wróci Covid, albo ceny pójdą jeszcze wyżej i sprzedaż się zmniejszy, to co? Po dodatku. Ogólnie, jest kiepsko. W kilku miejscach pracują na prawdę bardzo dobrze wykonujący swoje obowiązki ludzie, ale ryba psuje się od głowy... Większość z góry nigdy nie pracowała na kantynie i nie wiedzą jak ta praca wygląda i z czym faktycznie się wiąże. Co do pracy - będziesz umieć to, czego nauczą Cię koleżanki na miejscu (jeśli oczywiście zechcą poświęcić Ci czas), gdy co chwilę ktoś się zwalnia - chęci do szkoleń nowych uciekają, tym bardziej, że nie ma za coś takiego jakiegoś grantu finansowego, a i nie masz tego w umowie :). Multisport? hahahaha... Luxmed? W marzeniach. Jeśli jesteś osobą ambitną, chcesz mieć możliwość awansu i nie studiujesz (by jedynie na chwilę się zatrzymać), to nie polecam.
Zła firma
Jak długo trwa proces awansu w Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej Mazovia?
Przychodzę do pracy, żeby pracować, ale mogę liczyć na zrozumienie, zainteresowanie i akceptację. W każdej innej pracy byłam tylko pracownikiem, a tu jestem też człowiekiem... Każdy z nas jest kształtowany przez życiowe problemy i może mieć gorszy dzień i kazda z nas to bardzo dobrze rozumie. Pomagamy sobie wzajemnie, wspieramy się , lubimy i jesteśmy zespołem bardzo zcalonym.
Jak masz jakiś osobisty problem urojony do mnie to możemy się spotkać, a nie będziesz caly czas strofować i zmieniać pseudonimy. Jaka szczegółowa jesteś, że nawet na godzinę patrzysz. Znam taka jedną. Tym razem nie ma przebacz, a karma wróci.
Serio jeszcze ktoś chce w tej firmie pracować? Powodzenia
Wstyd i (usunięte przez administratora) i wodorosty, mimo wiedzy i doświadczenia zostałem poniżony, pełna dyskryminacja, taka firma powinna być zaorana, nie ma większego bagna, zero dla wiedzy i wykształcenia, a dla układów, boją się prawdy i tego co się działo od Koszalina i Czarnego po Warszawę, prawda boli i za to się stałem politycznym dyskryminowanym człowiekiem, ale kto mieczem wojuje od tego miecza ginie, co ma wisieć nie utonie, karma wraca i będzie u władz przesiąkniętych złem płacz i zgrzytanie zębów, tego w miarę sprawiedliwości mogę życzyć i tego życzę i o tym myślę każdego dnia, niech ich zamkną bo to tylko wyłudzenia i marnotrawienie publicznych funduszy, zero kompetencji, zero zasad, totalne zero po całości.
Witam serdecznie czy pan ,pani pracował w Kantynie w czarnym??proszę o opinię hak atmosfera praca traktowanie drugiego człowieka?
Witam serdecznie jak praca w kantynie w czarnym atmosfera itp.
I ta firma jest przy ministerstwie sprawiedliwości? Ja pier...co za kraj? Co za Państwo W którym przy ministerstwie mogą funkcjonować takie firmy w których dzieją się takie rzeczy jak ww opisane i nikogo to nie interesuje. Nikt nie dba nawet o stwarzanie pozorów że firma funkcjonuje w majestacie prawa i poszanowania godności ludzkiej. Polityka prorodzinną, lamanie prawa pracy, xasad BHP uskutecznianie zachowań mobingowych . Osoby zarządzające muszą być dobrze osadzone w strukturach państwa ministerstwa .... . W normalnej firmie nikt by nie pozwolił na coś takiego, managerowie od najniższego szczebla po najwyższy zostali by zweryfikowani i poddani programowi naprawczymu, moze doszkoleni. Każdej normalnej firmie zależy na opini, na tym żeby tworzyć stale struktury organizacyjne. Więc w dobie dzisiejszej sytuacji na rynku pracy chyba nikomu nie należy polecić tego pracodawcy.
Po tygodniu? A ja znam przypadki, że po jednym, dwóch. Luzik w końcu p co chodzi? Zawsze można usłyszeć, że tam praca jest taka ciężka. Tylko, że tam chyba najcięższa bo w żadnej innej kanttnie nie ma takich ROTACJI(...:-( ) KADROWYCH ????
Brak słów
Ludzie to jest cyrk A nie firma . Tam pracują koordynatorzy bez doświadczenia.
Ludzie ta firma to cyrk A kordynatorzy to ...szkoda słów. Jedna wielka porażka.
Moim krótkim zdaniem ala i (usunięte przez administratora)do zwolnienia robią z siebie nie wiadomo co na tej kantynie zamiast pracować każdego dnia męczę się w tej pracy.
Tą presje zwolnień w tej kantynie ( AŚ we Wricławiu) wprowadza jawnie A.F.(HELGA) i pseudo kierownik K.C. której jej zacgowaniw wcale nie przeszkadza a wręcz dobrze sie bawi. Udaje, ze ona niby nic a tak naprawde jest taka sama. To trwa i nikt tego nie zmieni ze współpraciwników a kierownictwu to najwyrażniej odpowiada bo to co tam się dzieje jest wszystkim wiadomo. Jeszcze nikt nie wspomniał o brakach towaru w kanrynie o krirych nikt nie powinien wiedzieć. Pracownikow zmusza sie do wpłacania brakującej gotowki do kasy przed kazdym nalotem osób kontrolujących z warszawy. Kobiety wplacają w przybliżeniu ok 10% wlasnych miesięcznych zarobków do kasy i zamiast to wyjaśnić i uciąć preceder trwajacy od ok 3 lat to ......???? wszyacy z gory sa zadowoleni tylko ludzie zatrudnieni się zjawiają i szybko znikają.

Jak się pracuje w Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej Mazovia?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej Mazovia?