Czy oprócz wypłat macie jakieś benefity ?
słyszałem że otwarta jest filia na podolszycach czy ktoś zna adres
Ale tu jest wątek dotyczący firmy w Płocku. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego nikt tu nie pisze.
rok temu to był najlepszy chleb w Polsce, obecnie coś jest nie tak ze zwykłym chlebem jak świeży to jest ok , następnego dnia już się kruszy. kiedyś brałem chleby za granicę i miałem dobry chleb przez 5 dni teraz już nie biorę bo jest taki sam jak reszta chleba w mieście
Moja opinia jest ,jak najbardziej pozytywna.Dotyczy jakości oferowanego pieczywa.Polecam np.chleb kaszubski z dodatkiem ziemniaków,sojowy-mnóstwo w nim ziaren sojowych,chlebek pur-pur-smaczny ,a zarazem dietetyczny,orkiszowy-wypiekany ze specjalnej mąki orkiszowej,która posiada właściwości lecznicze,obecnie zboże orkiszu przeżywa swój renesans.Poza tym, różnego rodzaju pieczywo wypiekane z mąki razowej oraz tzw.zwykły chleb pszenno-żytni,wspaniały z przypieczoną skórką.Jednym słowem palce lizać.Nawet na krótko przed zamknięciem sklepu trafiam na ciepłe pieczywo.Poza tym można tu kupić i inne artykuły spożywcze,jak mleko ,masło,makarony,nabiał,słodycze ,napoje itp.Wszystko świeże-nie zdarzyło mi się kupić coś po terminie.Obsługa na piątkę,a raczej na szóstkę.A to,że piekarnia i sklep w jednym tak świetnie prosperuje to zasługa właściciela-ma oko na wszystko.To jest moja osobista opinia,jestem z poza Płocka,ale jeśli tylko mogę być ,to zawsze wpadam do piekarni KIERZKOWSKI.Polecam.
Chleb może i dobry ale jeśli chodzi o higienę to słabo...... ekspedientka podaje chleb tą samą ręką co przyjmuje pieniądze.... kierowca układa bułki na półkach bez rękawiczek ochronnych..... co na to sanepid??
Chlebusie przepyszne ,dla mnie + rodziny+ znajomych- Mistrzostwo Świata!!!! Chleb razowy foremkowy =PRZEPYCHOTA .Jest fantastyczny zarówno świeży,jak również tygodniowy!! (spokojnie tyle czasu przeleży i nie pleśnieje,jak od innych producentów).Mimo,że czerstwy ,jest PYSZNY po prostu .Orkiszowy,to również Poezja dla podniebienia .Placek drożdżowy- też doskonały .Oby ten wspaniały Chlebuś cieszył nasze podniebienia do końca Świata i jeden dzień dłużej!!! "Chleba naszego powszedniego (sprze)daj nam Panie"- Panie Kierzkowski .Wieeeelki SZACUN!!!