brak logo

Ekotrade

Szczecin

Opinie o Ekotrade

anonim 2010-03-17 19:39:48
Praca w Ekotrade to jedna wielka porazka odradzam kazdemu pracowalem 6 miesiecy i wiem cos na ten temat.Lipna kasa 4zl na reke co to jest ciuchy brudne i stare daje .Jednym slowem wielkie bagno!!!!!!!!!
4
Gość 2010-04-23 10:58:15
Tak jak pisze przedmówca, pracowałem w podobnym okresie czasu...zaoferował mi główny koordynator działu 6zł (a to i tak śmieszne pieniądze) z tego względu że pośród innych pracowników miałem kwalifikacje ku pracy w ochornie a nie jak inni; w momencie kiedy podpisałem wyrok na siebie serdeczny pan z kadr pokazał mi wydrukowaną kartke A4 z samym napisem "5,50zł BRUTTO"...młody człowiek w tym okresie potrzebuje takiej umowy która liczy mu się do stażu - a tam? Tylko umowa zlecenie i o dzięło gdzie po zakończeniu pracy w ww firmie nie dostaje się świadectwa pracy...
Podsumowywując pieniądze na godzine to nawet niecałe 4zł, a ubrania dostawaliśmy używane - głównie chodzi o spodnie, części garderoby koszuli - krawat, pagony i katane. Akurat ja miałem na tyle pecha że dostałem powycierane spodnie z 2 dziurami zaszytymi jak na worku w widocznym bardzo miejscu, czasem czułem wstyd jak sie ludzie patrzyli, ale nie wymienili bo dopiero po roku! Jedyne co to koszule dali nową a o buty i reszte trzeba było zatroszczyć się w swoim zakresie. Do tej pory nie zobaczyłem zwrotów za buty które zużyłem doszczętnie w czasie pracy bo kogo to obchodzi...
Napewno jesteście ludzie ambitni, z całym szacunkiem ale to niestety realia tej firmy!! Oni robią z gęby d**e, na początku obiecują wiele ale szybko to sie zmienia. 600zł wynagrodzenia przy pełnym wymiarze godzin to porażka...
1
anonim 2011-07-01 13:32:12
To nie jest tak jak powyższe opinie - ciuchy dają nowe a kasa to wszędzie w ochronie bez licencji to lipa. No i płacą na czas
były ekotraowiec 2011-10-31 21:01:26
Guzik prawda, ciuchy dajecie stare,o butach zapomnij, że je zobaczysz-no chyba, że je sam sobie kupisz. Umowy to nikt do ręki nie dostanie, przynajmniej tak było za moich czasów. Tylko w kadrach możesz sobie na nią popatrzyć. Firma płaci tak obrzydliwie małe pieniądze, że nawet kadra kierownicza zmienia się tam co chwilę. Nawet pewna grupka z tej pożal się kadry uciekła i otworzyli własną firmę ochrony i oczywiście wszystko żywcem wzięte z Ekotrade- płace takie same no i przy przyjęciu do pracy podpisuje się listę kar między innymi za spóźnienia, nieregulaminowe umundurowanie itp. Ludzie puszki po piwie zbierajcie lepiej. Więcej zarobicie.
1
ekotradowiec 2012-03-07 10:47:32
Jak przeczytałem wszystkie opinie naszej firmy to się nie dziwie.
W naszej firmie to powinna pracować młodzież a nie stare pryki w wieku 55-80 lat. Niech sobie narzekają na zarobki, nie dość że ta osoba pierwszy raz pracuje w firmie ochroniarskiej to jeszcze narzeka że mało zarabia i ma mało godzin.
Poprostu jak pracuje z nim to on się opierdziela i nie przestrzega zasad co do regulaminu dyrektora pana J. Cz oraz wyżywa się nad osobą chorą i młodszą który przestrzega regulaminy swojego przełożonego jak i dyrektora filii
były ekotradowiec 2012-03-08 19:16:50
Można jaśniej? Bo chyba sam nie bardzo wiesz o czym piszesz?
3
mlody 2012-07-14 17:29:54
Witam ja pracowalem w Ekotrade ponad 2 lata nie bylo lekko ale nie bylo tak strasznie moje pierwsze obiekty w tej fimie to Targowisko Tobruk tam bylo co robic w roku 2008 i Tembud bis Bezrzecze budowa nie byly to duze pieniadze ale niewkurzalem sie tak jak w innych firmach zakladowych prywatnych obecnie pracuje w firmie Feniks niby stawka nienajgorsza ale na swoje trzeba czekac pozdrawiam
stary wyjadacz 2012-08-22 17:29:57
anonim - 2010-03-17 19:39:48

Praca w Ekotrade to jedna wielka porazka odradzam kazdemu pracowalem 6 miesiecy i wiem cos na ten temat.Lipna kasa 4zl na reke co to jest ciuchy brudne i stare daje .Jednym slowem wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!!!!!!
ty a powiedz mi co to za nowina przeciez teraz tak jest wszdzie, w każdej firmie, na co ty liczysz???:) też jeszcze zalezy gdzie to.
taki kraj.
idas 2014-12-09 13:24:55
hejka :-) Co dzieje sie, dlaczego nikt nic nie pisze?? slyszalem ze firma nadal funkcjonuje na rynku, nawet myslalem o pracy w ekotrade, a tu puchyyy...co sie dzieje, dajcie znac co i jak z dzialalnoscia firmy, jak zarobki, jak atmosfera z szefostwem itp.
druciak 2015-02-17 02:35:21
widziałem , że firma ekotrade poszukuje osób do ochrony. Na swojej stronie internetowej posiadają dwie różne oferty niby na to samo stanowisko. Jedyna różnica jaka między nimi jest to , że na jedną nalezy posiadać licencje, a na drugą nie jest ona wymagana. Powiedzcie jak posiadanie licencji ma się wtedy do zarobków?
Biegun 2015-03-01 17:01:02
Praca w ekotrade Szczecin to jakiś żart. I nie istotne czy jako kwalifikowany czy nie . Przestrzegam przed tą firmą .
1
tomek 2015-03-02 15:26:53
Parodia na pieniądze czekam od 25 lutego miały niby zostać przelane w piątek lecz z tego co widzę nic oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie przelali rozmowa z dyrektorem nic nie dała brak jalmuzny bo to nawet wypłata nie można nazwać skoro za 330 godzin wychodzi 1200 zł żenada
1
tomek 2015-03-03 14:57:51
Szukam osób które chcą oddać firmę do sądu pracy zbiorowy pozew będzie bardziej brany pod uwagę firma nie powinna wogole istnieć podpisuje się dwie umowy jedna jako pracownik ochrony druga jako roznoszenie ulotek firma nie kompetentna kadrowa Irena jest tak inteligentna ze nie rozumie ze powinni mi wypłacić wynagrodzenie którego do tej pory nie mam Woźniak to najgorszy pracownik tej firmy teraz zamiast wypłacić mi pieniądze kierują mnie do biura w Koszalinie żeby jakieś po....line rachunki podpisać jak kur. .y zostawił mnie bez grosza odradzam wszystkim pracy u tych partaczy alkoholików i oszustów
2
aschikodi 2016-03-15 11:11:23
Z DALEKA od tej firmy!! Ostatnia wypłata z 13 dniowym opóźnieniem!!! Nie wiem jak takie ''coś'' jest na rynku ;/
3
olimpia krywka 2016-06-17 06:23:47
Ja poprzeczytaniu jestem zdziwiona to ktora polecacie firms name ochrone DLA kobiety.moj email:aurelia423@wp.pl
Zus krętactwo 2016-10-10 09:26:13
Firmę odradzam wszystkim, oszukują pracowników na składach ZUS, we wrześniu płaca za miesiąc sierpień i wrzesień, tak samo zrobią w listopadzie zapłaca za październik i listopad - chodzi o umowy zlecenie. Za przepracowane 12 miesięcy w 2016r. odprowadza 10 skladek ZUS a nie 12. Nowa kombinacja pracownikom nic nie mowia o skladkach ZUS tyko, ze dwie pensje we wrzesniu. Za sierpien okolo 23 wrzesnia a 29 wrzesnia za wrzesień. Oszustwo.
Walczcie o swoje.
1
nomed 2016-10-11 20:41:10
13 dni opóźnienia wypłaty to jakaś patologia....wybaczyć?Jakiś wał to pisał!!!!!
2
edrtg 2016-10-12 12:52:05
Ale to jakie teraz mają oferty pracy @mareczek? Sam chęnie bym się dowiedział, bo posiadam odpowiednie doświadczenie, a praca by mi się teraz przydała nawet jako elektryk. Wiem, że praca u nich jest w stanie zapewnić mi dobre warunki i żeby lepiej wypełniać zadania.
1
ZENEK 2016-11-03 23:05:34
WITAJ NIE PRACUJCIE W TEJ FILMIE PO NIE PŁACOM TAK JAK POWINNI PŁACIĆ .
Antyekotrade. 2016-11-06 11:10:54
Wszystko co piszecie to prawda,pracowałem w tej firmie 2 miesiące i podziękowałem i zrezygnowałem ,to oszuści żerujące na naiwności ludziej kto mądrzejszy to zrezygnuje,ta firma powinna zmaleść się w sądzie za oszustwa podatkowe i zusowskie i co do wynagrodzenia dla pracowników,gdy zadzwonisz do biura to nic niby bie widzą i każą ci zadzwonić do koordynatora który ,oczywi ście nie odbiera telefonu..Jednym zdaniem,firma któr powinna przestać inna ,zobaczymy co zrobią od nowego roku,jak będą musieli zapłacić 12 brutto za godzinię ,myślę że będą szukać kruczków prawnych ,aby ominąć to ,to specjaliści w oszustwach ,zamierzam zgłosić sprawę do inspekcji pracy..
ZBURZONY. 2016-11-30 21:36:01
Właśnie się pożegnałem z ta firma ,bo za 190 h ,dostałem około 700 zł ,a powinienem dostać około 1000,dla mnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści,i najgorsza firma na rynku jaką mialem doczynienia,trzeb aisę szanować,a nie dawać wykorzystać,zgłaszma sprawę do Inspekcji pracy.urzędu skarobowego,i zusu,bo na wszystkim robią przekręty...JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY.
Zostaw swoją opinię o Ekotrade - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekotrade