brak logo

CARBOTEX

Jastrzębie

Opinie o CARBOTEX

2013-09-30 17:47:03
poczytaj sobie wszystkie wpisy wyżej to będziesz wiedział co robić
smerf 2013-09-30 21:48:11
ah ha ha ha ha ale beka w końcu ten syf doczekał sie opisania i ta banda głupków tez napisy na odzież tak zrobią wszystko co można podrobić i na czym można okraść klienta i swojego pracownika,,,,,
kto pamięta smerfy na pieluchach tetrowych bez zezwolenia i licencji carbotex wszystko może
tetra&pampers 2013-10-01 17:25:53
czy sie zesrał czy nie zesrał w każdym razie ma pampersa eeee to znaczy tetre ze smerfem :)
smerf 2013-10-01 19:28:06
nio właśnie czy się sra czy nie to smerf musi być a tak swoją drogą nie mają na niego licencji może podrzucić temat Pih-owi oni tylko czekają na takie info i wtedy carbotex ma problem i może kasą jaką wisci wszytskim byłym ph by się wyrównała co Wy na to jesteście za ja mogę napisać donos do Pih-u taki mały anonimek.....
2013-10-01 20:37:20
Pracowałem tam i wiem, że ta firma to jeden wielki wał!
2013-10-02 09:26:09
ja tez to potwierdzam wał jakiego świat nie widział i (usunięte przez administratora)na każdym kroku ...
2013-10-02 15:04:59
ja pitola ja gdybym przeczytał takie opinie o swojej firmie to zapadłbym się pod ziemię i zamknął ten interes jak ludzie mogą prowadzić firmę i tak traktować swoich pracowników ale jak ktoś jest burak to już jest miałam wysyłać cv ale sobie daruje po przeczytaniu opini a WSZYSTKIE POZYTYWNE GOŁYM OKIEM WIDAĆ ŻE KTOŚ PISZE TO Z FIRMY a i rzeczywiście podzwoniłem gdzie trzeba bo jestem z branży dziecięcej i faktycznie opinie na sklepach dzicięcych fatalna ale nie opinia o ph tylko o firmie życze powodzenia w znalezieniu pracownika pewnie za 3 miesiące pokaże się kolejne ogłoszenie o pracę masakra
2013-10-02 19:36:42
.. jak zwał tak zwał toż to jeden wielki wał ;) ...
Ale do rzeczy .

Pracownicy Carbotex ( ludzie z biura ) zamiast wziąć sie za robote to na goworku siedzą i przezywają jak mrówki okres wypowiedzi , a i sami dolewają oliwy do ognia swoimi wypowiedziami ... no tak, wg mnie ludzie zajmujący stanowisko takie jak np dyrektor, prezes itp czyli tzw. stanowiska wyższego szczebla powinny tak naprawdę coś sobą reprezentować , a przynajmniej czasami zrobić dobrą minę do złej gry , no ale jak widać po wypowiedzi : " Wszyscy handlowcy w dzisiejszych czasach są super. Służbowy samochód, telefon i pół dnia na kawie w McDonaldzie:) Niestety jak już trzeba pracować..." to gołym okiem widać dla tych wszystkich co pracowali w Carb. że napisała to teoretycznie osoba zajmujące stanowisko wyższego szczebla, ( i tu wcale nie chodzi mi już o treść tylko ogólnie o sam fakt wypowiedzi) no własnie teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze bo co to za człowiek który daje się wkręcać w wypowiedzi na portalu, co to za człowiek który na co dzień mówi jedno o firmie pracownikach itp, robi coś innego a wypisuję jeszcze coś innego, kurcze taki człowiek nadaje się tylko na stanowisko konserwatora powierzchni płaskich, jest zdecydowanie mało kompetentną osobą.
Osoba na stanowisku wyższego szczebla powinna min, wyróżniać min. :
Etyka i wartości, inteligencja, itd itp ... i tak można było by wymieniać jeszcze długo.
Niestety stanowisko zobowiązuje, a jeżeli czynniki zewnętrzne nie pozwalają sie wykazać na owym stołku to chyba lepiej dla własnego spokoju, dać sobie spokój , bo gdzie sens i logika nadstawiać zdrowie po to aby być marionetką w rękach "Pana i Władcy" i to wszystko w zasadzie za darmo, bo nawet doświadczenia PAnie kolego nie zdobędziesz bo co to za doświadczenie nie mając prawa głosu i decyzji na jakże kompetentnym stanowisku....
Ps:
Zdrowie jest jedno! tak samo jak dobre Imię ...
Oczywiście nie chce nikomu wskazywać drogi życia itp. ale czasem warto wylać komuś na pysk wiadro zimnej wody...


1
2013-10-03 13:01:55
a mi się marzy żeby z tym syfem pójśc do sądu nie wiem jak Wam ale mi ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacił całej ostatniej faktury oczywiście potem mnie zwolnił wiem że zrobił tak z każdym kogo zwalnia zawsze zwalnia prze terminem płacenia faktury może jakiś pozew zbiorowy piszcie kto jeszcze jak ja jest w podobnej sytacji może razem coś wywalczymy ....
1
2013-10-04 09:33:24
Piękna opinia! Wszystko zostało powiedziane w tempo i idealnie.
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaprosić (usunięte przez administratora) do lektury.
Ja za czasów swojej przygody z Carobotexem Pamiętam "szkolenia" prowadzone przez " dyrektora " który regularnie popełniał błąd w krokach wizyty handlowej :) i ktoś taki ma takie stanowisko. No ale jak już zostało powiedziane tylko na papierze a w głowie to samo.
Wszystko co tam się działo było jednym wielkim chaosem, kłamstwem w dalszej części...
A całe to biuro to jakiś niezrozumiały twór, szef i pracownik w tych samych koszulach TH :) i jak by to powiedział znany redaktor " każdy tam ch.... ma swój strój... " państwo w Państwie i aż człowiek się zastanawia dlaczego takie coś ma prawo do tego wszystkiego ...

ODRADZAM WSPÓŁPRACE Z TĄ FIRMĄ !

P.S Ja również nie otrzymałem ostatniego wynagrodzenia za kilkanaście dni pracy..
2013-10-04 16:28:41
o widzę że nie tylko mnie(usunięte przez administratora) ja też nie dostałem kasy widze to norma w tej marnej firemce co mi tam odpisałem na tego e-maila moze rzeczywiście razem coś wskóramy myśle że pan (usunięte przez administratora) wiem dokładnie ile komu wisi kasy firma masakr aż szkoda czasu żeby się rozpisywać pozdrawiam wszytskich okradzionych przez Carbotex
2013-10-07 21:04:07
"pan i włatca" - ( pisownia nie bez powodu jest tak przedstawiona)
- nie ma szacunku do nikogo
- poniżanie innych ludzi sprawia mu przyjemność
- lubuje się w wywyższaniu ponad innych
- satysfakcje sprawia mu to że może komuś nawytykać i pokazać kto tu rządzi
- chytrość, pazerność, skąpstwo, to jego kolejne cechy którymi się kieruje
- nie dopuszcza do siebie w zadnym wypadku opinii czy zdania innych ludzi
- mimo że w kwestiach w których nie ma racji i choćby 1000 osób udowodniło mu w pewnych sprawach ze sie myli, on będzie szedł w zaparte że to on ma rację a jak sie nie zgadzasz z jego zdaniem to WON,
- problem z wymową - zjadanie słów w zdaniu -
- jeżeli wchodzisz w nim w jakąkolwiek dyskusję i pokazujesz cała masę argumentów bardzo zwinnie nie dopuszcza cie do słowa oczywiscie jak juz wspomnialem tylko on ma racje lub szybko zmienia temat rozmowy,
- podczas odejscia z pracownika stara sie na koniec z wszystkich stron udowodnic ze jestes kiepskim handlowem i nie dałeś rady,
- jest chyba zauroczony sam sobą
- na jego horyzoncie jest tylko on sam, a jak ktoś sie pojawi kto ma inne zdanie niż on skutecznie usuwa go ze swojej drogi co jednoznacznie wskazuje na to że jest tchórzem i boi sie przegrać w ewentualnym starciu z przeciwnikiem, jakakolwiek porażka była by dla niego porażką życiową i chyba tego sie boi, mimo zewnętrznej pseudo twardej powłoki w środku to zakompleksiony człowieczek który ewidentnie ma z czymś problem
- człowiek któremu wydaje sie że pieniądze daja 100 % władze, a to niestety nie jest tak do końca,
Panie i włłłatttccco nie życze ci zle , i nigdy nikomu nie zyczyłem, ale są zdażenia w życiu które pokazują ze nawet kasa nic nie może uczynic aby było lepiej, każdego to kiedyś czeka, jeżeli wiec kiedyś spotka cie coś co nawet pieniadze które masz nie zdołają nic zaradzić to pomyśl sobie wtedy o tych wszystkich których traktówałeś jak gówno, poniżałeś, starałes udowadniać sie że jesteś "Bogiem" że jesteś zbawcą , że dajesz prace i całe 2000 zł , i wg ciebie mielismy Cie jeszcze po nogach całować, twoje ciągłe gadanie i przytaczanie firmy w której pracuję żona jednego z pracowników jest juz naprawdę smutne, swiadczy to ze skonczyły ci sie pomysły nawet na rozmowe z ludzmi, jedno i to samo w kólko , to jest straszne .... reszte niech każdy sobie dopowie,
Jeżeli miałbyś jaja to to najzwyczajniej w świecie przyzał byś sie do tego i przeprosił ludzi których zrównałeś z błotem, jednym słowem mógłbyś przynajmiej raz wyjść z twarzą, ale jak przypuszczam jedyny krok jaki uczynisz to po przeczytaniu tego albo się wyzyjesz na ludziach w biurze&magazynie, albo z zewnątrz pokażesz twardziela i sie głupio uśmiechniesz, a wewnątrz dostaniesz szału że czytasz o sobie prawdę której pewnie i tak nie dopuscisz do siebie, bo liczysz sie tylko ty sam , gdzie we własnym przekonaniu jestes człowiekiem idealnym ...

-
-
1
2013-10-07 22:27:37
ta opinia jest super najlepsza jak mogła byc napisana w końcu ktos opisał w sposób idealny tego zakompleksionego małego ludka którego fotel na którym siedzi przerasta dwukrotnie super super nic dodać nic ująć Panie (usunięte przez administratora)miłej lektury charakterystyka autorowi musi pan przyzanć wyszła superrrrrrrr
2013-10-08 09:01:55
(usunięte przez administratora) O powinnaś wydrukowac sobie i powiesić sobie na ścianie chrkakterystyke swojego szefa jest naprawdę dobra a Ty tak bardzo jestes lojalna wobec niego więc powinnaś się jej nauczyć na pamięć i pięknie ją recytować w końcu to twój władca a ty jak podwładna musisz trzymać mu palec w (usunięte przez administratora)
1
2013-10-09 10:31:01
to co panie (usunięte przez administratora)(panie z małej bo jakoś z duzej mi nie łatwo przychodzi ale przynajmniej pasuje do pana wzrostu) moze w końcu czas po tylu kometazach i charaktrystyce pana osoby jak i firemki w końcu rozliczyć się z ludzmi z ich pieniędzy doskonale pan wie ile i komu ukradł pan pieniądze myśle ze czas na rozliczenie się ...........
1
2013-10-09 14:00:25
ha ha ha oj (usunięte przez administratora)nie zle pewnie się nie spodziewałse że aż tak ludzie mają cię dośc a jednak to nie czasy że będziesz okradał ludzi poniżał ich a ludzie będą ci wdzięczni że mogli u ciebie popracować za całe 2 tys bardzo ci tak dobrze ty kurduplu z wielkim ego ....
2013-10-11 08:50:17
o tak carbtex to dno dno zgadzam sie w 100% a muł to chyba (usunięte przez administratora):)
2013-10-11 11:01:52
nio tak opinie syf tak jak cała ta firma to co Tomaszku kiedy oddasz mi mije 2 tys jakie nie zapłaciłeś mi za ostatnia fakturę jak myślisz czy długo będę jeszcze czekał .... pracownik na działalności gospodarczej też ma swoje prawa i też może chcięc wypłaty pieniędzy - dodam swoich zarobionych pieniędzy ty dziadzie bez honoru sprzedaj trochę węgla i się w koncu rozli
1
sssss... 2013-10-12 21:13:04
tam panuje włatca z prawdziwego zdarzenia! nikomu nie polecam bo zostaniesz oszukany na kasie jak wielu po mnie.
1
phcrbtx 2013-11-08 19:40:18
bardzo chętnie.
były PH 2013-11-16 12:12:24
Witam,
jestem byłym PH współpracującym w tą "firmą". Większość wypowiedzi jest czystą prawdą, być może jedne na poziomie merytorycznym, drugie ludzi rozżalonych w mniej gustownym tonie, lecz mają do tego prawo, po tym jak ta firma postępuje ze swoimi pracownikami...
Do rzeczy:
- średnio co 2-3 miesiące wymieniają wszystkich PH, też dziwiłem się że na 5 rejonach(każdy PH ma 3 województwa pod sobą) nagle rekrutują nowych pracowników, a sklepy i hurtownie które współpracują z Carbotexem nie wskazywały zdziwienia na nowego PH
- podstawy dostajesz na swojej działalności gospodarczej 2tyś netto(minus twój koszty), premia 1tyś(za zrobienie planu) i procent od obrotu netto towarem
- wszystko ładnie wygląda na papierze, lecz w rzeczywistości zostajesz na samej "podstawie", a zarzuty że nie wypłacają ostatniej faktury są na porządku dziennym!
- towary które się sprzedają nie wliczają się do planu sprzedaży(co?!), a w planie sprzedażowym masz 20 pozycji które zalegają magazyn - zgadnijcie dlaczego żaden klient ich nie chce? ;) Zresztą w podstawowym planie masz np ręczniki BHP, które 2 miesiące nie widziałem na magazynie, a i tak w zadaniach miałem jeżdżenie, szukanie klientów i zbieranie na nie zamówień, a gdy klient na nie czeka, bo zmówił. to nawet sam szef firmy ni wiedział kiedy i ile przyjedzie - chore nie?!
- właściciel tej działalności gospodarczej kazał na siebie mówić per "Prezesie", a jego kolega notabene, koordynator PH kazał na siebie mówić "Dyrektorze"
- praca jak każdego PH, lecz już wymogi co do wykonywania tej pracy są jak z kosmosu! Np wymagają bitej 8h pracy wśród klientów, lecz dojazd i powrót do domu już się nie wlicza - przypomnę masz 3 województwa pod sobą, co daje niekiedy po 200km w jedną stronę do grupy klientów!
- praca w domu aby ogarnąć zamówienia, maile, powysyłać oferty, podzwonić nie jest akceptowana przez dyrektora i prezesa, "bo mamy pracować w terenie", więc 8h jeździsz po klientach a w/w pracę robisz po nocach
- a mniejszym zarzutem jest to że nie masz prawa wiedzieć kiedy, jaki towar i w jakich ilościach pojawi się na magazynie, więc odwiedzasz klientów po omacku, zbierając zamówienia na towar którego nie wiesz czy i kiedy będzie, po czym dzwonisz do klientów przepraszając że nie ma towaru zamówionego lub wysyłasz niekompletne zamówienie - pomyślcie jak się czują twoi klienci wtedy...?

UWAGA! Obrót towarem na 300 tyś netto dla tej firmy w jednym miesiącu(chyba rekord), po czym usłyszałem że źle pracuje, dostałem wypowiedzenie umowy mailem! Nie została mi faktura na ponad 10tyś netto wypłacona, szkoda reszty gadać...

Ogólnie nie polecam, praca syzyfowa, za 2 tyś netto, a może i zero złotych, bo ci ni wypłacą faktury? ;/
bleee 2013-11-19 10:22:58
100 % racji, dodam że Pan Dyrektor już podobno nie pracuję, aha co ważne na hotele jest przeznaczone 300 zł na cały miesiąc , biorąc pod uwagę to że tak naprawde jest 4 ph i maja srednio po 4 wojewodztwa to tak naprawde pasuję w tygodniu kilka nocy przespac w hotelu no więc trzeba szukac jakiejs [usunięte przez moderatora] agroturystyki za 20 zł - to jest skandal
xxx 2013-11-19 11:13:04
[usunięte przez moderatora] skandalem to jest nie wypłacanie ostatniej faktury mi wisi prawie 3 tys komuś innemu 10 tys [usunięte przez moderatora]
faktura 2013-11-20 07:39:38
owszem nie wyplaca ostatniej faktury iak jedzie na tym koniku
były ph 2013-11-21 12:57:55
a ja właśnie dziś złożyłem pozew do sądu na tego cwaniaka bo mi też oczywiście nie zapłacił ostaniej faktury nie popuszczę mu tego i na bieżąco będę informował o przebiegu procesu i spraw sądowych zachęcam wszystkich którzy nie dostali kasy żeby tez tak zrobić nie bać się jak będzie miał kilka spraw o to samo to może w koncu coś zrozumie
1
też PH 2013-11-21 14:49:09
I tak wyjdzie na swoje. Jak tylko przypuśćmy 20-30% byłych ph założy sprawę i ją wygra. Zapłaci co ma zapłacić a z pozostałych i tak kasę z ostatniej faktury będzie miał.
1
przedstawiciel 2014-01-23 12:29:39
(usunięte przez administratora)Naprawdę nie polecam pracy bo to szkoda nerwów! Ostrzegam wszystkich, którzy chcą aplikować na stanowisko przedstawiciela...
2
zmiany 2014-01-27 19:41:49
ha ha ha jak widac w Carbotexie znowu rekrutacja hahaha no tak znowu prawie wszyscy handlowcy sie zwolnili , do tego jest ogłoszenie na pracuj na stanowisko bezposrednio w biurze(usunięte przez administratora).
aDSasd 2014-01-27 19:47:43
teraz stanowisko nazywa sie inaczej juz ni ema przedstawicieli tylko jest opiekun klienta , ale pojechali , tam sie powinno zmienic inne rzeczy a nie nazwe stanowiska które jest jakie jest ,
1
przedstawiciel 2014-02-03 08:23:52
Współczuję wszystkim, którzy pracują u tego (usunięte przez administratora) człowieczka
1
kkk 2014-02-03 10:31:13
nie ma co współczuć , każdy jest tam z włąsnego wyboru, jak ktos głupi to pracuje jak ktos ma troche oleju to ucieka
1
tetra 2014-02-04 21:33:23
i tym sposobem w Carbotexie nie ma juz handlowców :) eh wszyscy zle pracowali ojojoj straszne, pewnie w głowie pANA nowe pomysły sie jawia
1
xxx 2014-02-06 19:36:25
właśnie tak zrobiłem czekam mój adwokat już działa -bo ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba krótko faktury mam dzięki za odpowiedz
prawnik 2014-02-06 19:48:58
potem komornik i po robocie Kolego, trzymaj się!
xxx 2014-02-06 22:13:40
nio właśnie i tak on skończy z komornikiem bo facet sam o to się prosi (usunięte przez administratora)
przedstawiciel 2014-02-10 20:26:24
Z branży to na pewno nikt nie będzie aplikował na stanowisko opiekuna klienta ( ale pięknie to się teraz nazywa) bo wie, jak wygląda praca u tego człowieczka. Jeśli ktoś spoza branży zastanawia się czy aplikować to niech najpierw wejdzie na stronę jakiegokolwiek producenta pościeli i zadzwoni do pierwszego lepszego przedstawiciela (nr do przedstawicieli przeważnie są podane). Nawet jeśli dany przedstawiciel nie pracował w tym syfie to na pewno słyszał co się tam dzieje. Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam.
xx 2014-02-12 23:37:07
(usunięte przez administratora)UWAGA UWAGA NA NIEGO I NA FIRMĘ CARBOTEX
xxx 2014-02-13 11:33:25
uwaga na carbotex(usunięte przez administratora)
xxx 2014-02-13 16:50:16
węgiel sprzedawac(usunięte przez administratora)
1
przedstawiciel 2014-02-14 08:14:34
To chyba faktycznie niejako znasz branżę...
upadek 2014-04-15 17:43:38
upadek "cesarstwa" licencyjno poscielowego , oj zle sie dzieje ze sprzedażą zle, trzeba szybko w sieciówki uderzac bo detal zdycha , nie mówiąc jak się nasmiewa z cesarza :)
xxx 2014-04-16 17:44:27
miód na moje ucho upadek cesarza za wszystkie nie wypłacone faktur za każdego okradzionego pracownika należy mu się temu małemu ludkowi z wielki ego czekam już tylko na totalny upadek że w końcu się doczekamy informacji że carbotex zniknął z powierzchni ziemi czego sobie i tobie mały ludku życzę
przedstawiciel 2014-05-16 20:45:10
Tomaszek cienko przędzie oj cienko:) Biedaczek samochody posprzedawał bo nikt u [usunięte przez moderatora] pracował nie będzie... Duzi odbiorcy wypięli się na cesarza i Tomeczek juz nie trzepie takiej kasy jak kiedyś:)
no tak 2014-05-20 17:32:28
no tak, myślę że będzie teraz pieluchy z odzysku sprzedawał, łaha ha licencyjnie [usunięte przez moderatora] łahahahah
1
ja 2014-05-22 13:08:43
ha ha ha złodziejstwo niestety tak się kończy kia soul super auta poszły zero przedstawicieli upadek cesarstwa ale historia już pokazała niejednokrotnie jak kończą tacy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniacy jak Tomaszek mały ludek sam sobie zacisnął sznureczek bardzo ci tak dobrze ZŁODZIEJU
1
sadera 2015-02-23 21:56:51
no wlasnie zeby ktos napisał jakie tam złodziejstwo panuje tak dokladniej bo nie wiadomo o co chodzi...bo wypowiadacie sie ogólnikowo i nie wiadomo o co chodzi czy warto wogóle aplikowac do tej firmy starac sie zdobyc nowe doswiadczenie przynajmniej i podwyzszyc kwalifikacje zawodowe zeby miec dziekuje za odpowiedzi..
Agnieszka 2016-01-27 13:15:12
Niniejszym przepraszam Pana Tomasza Goleńca za umieszczenie w okresie 18.12.2012 a 27.04.2013 w serwisie GOWORK.Pl wpisów pomawiających Go , które mogły poniżyć Jego osobę w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla sprawowanego stanowiska oraz wykonywania działalności gospodarczej. Oświadczam, że umieszczone wpisy zawierały nieprawdziwi informacje krzywdzące opinie oraz fałszywe oskarżenia i wyrażam szczere ubolewanie z powodu naruszenie przeze mnie dóbr osobistych Pana Tomasza Goleńca.

Agnieszka Kraska
Barbara Jastrzębska 2016-02-22 10:39:34
dnia 27/01/2016 zamieściłam na tymże form notatkę następującej treści"

Niniejszym przepraszam Pana Tomasza Goleńca za umieszczenie w okresie 18.12.2012 a 27.04.2013 w serwisie GOWORK.Pl wpisów pomawiających Go , które mogły poniżyć Jego osobę w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla sprawowanego stanowiska oraz wykonywania działalności gospodarczej. Oświadczam, że umieszczone wpisy zawierały nieprawdziwi informacje krzywdzące opinie oraz fałszywe oskarżenia i wyrażam szczere ubolewanie z powodu naruszenie przeze mnie dóbr osobistych Pana Tomasza Goleńca.

Barbara Jastrzębska

która została usunięta przez administratora.
niniejszym proszę o jej niezwłoczne przywrócenie
Aluap 2016-06-08 14:50:20
Mam pytanie a jak dokładnie wygląda praca w tej firmie na stanowisku handlowca?opisz co dokładnie się robi na tym stanowisku w tej firmie? I opisz jeśli możesz blaski i Cienie pracy w tej firmie.
Bo wszyscy tutaj piszą wszystko ale bez konkretów i nie wiem czy składać czy nie -czy warto? Pozdrawiam
pola 2016-07-01 14:23:50
mi udało się dowiedzieć, że firma to nic innego jak hurtownia tekstyliów, ręczników, pościeli oraz węgla, a odnośnie pracy na hadlowca to wiem, że bardzo tutaj stawiają na efekty pracy czyli na na przykład premie, sa wysokie i to bardzo tez motywuje do dalszej pracy.
Zostaw swoją opinię o CARBOTEX - Jastrzębie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CARBOTEX