logo K.R. Audyt Sp. z o.o. Sp. kom.

K.R. Audyt Sp. z o.o. Sp. kom.

Warszawa

Opinie o K.R. Audyt Sp. z o.o. Sp. kom.

anonim2 2009-09-04 16:27:28
ogólnie firma ok, poza działem VAT, ciągle kogoś szukają do pracy, a zapewniają w ogłoszeniach miła atmosferę. powód jeden, ( usunięte przez administratora )
2
student 2009-10-02 13:45:59
Dokładnie. Niedawno co szukali pracownika na stanowisko do działu VAT
a już znowu jest ogłoszenie. Niezły tam przerób mają.
lalala 2010-01-12 16:19:18
Najgorzemu wrogowi nie życzę pracy tam. Ja wytrzymałam 4 miesiące. Nowego pracownika nikt tam nie wita bo i tak zaraz się zwolni ;)( usunięte przez administratora )
babette 2010-01-25 08:27:48
Tez tam pracowałam i wytrzymalam znacznie dłużej, bo prawie 2 lata! Generalnie z atmosferą nie jest az tak zle. szefowa dość cieżka – ale da się wytrzymac – trzeba robić swoje to jest ok. To z czym tam jest problem to VAT. Ten dział to wąska specjalizacja. Po 2 latach pracy tylko z Vatem już mi się mózg lasował ;) odeszłam, bo stwierdziłam, że wolę coś co daje szersze horyzonty nawet za cenę niższej kasy…
Vatowiec 2010-02-25 15:18:02
:-) to prawda! Też pracuję w vacie wprawdzie nie w tej firmie, ale to prawda z tą specjalizacją – mało kto to wytrzymuje. U nas też duża rotacja. Trzeba to po prostu lubić :-)
John 2010-12-02 03:16:28
Masakra
anonim 2011-05-17 09:47:07
Z każdym kolejnym miesiącem firma przeradza się w coraz większą fabykę, mały kołchozik. Chcesz tu pracować - nastw sie na nadgodziny. Zupełnie inaczej niż było dawniej. Ale na pewno można się tu dużo nauczyć - no może poza działem VAT.
anonim 1 2013-10-01 15:11:02
pracowałam tam kilka lat temu ogolnie syf, firma nastawiona jedynie na wyzysk, ci ktorzy dlużej tam pracują mają za nic nowych, wszyscy kopią dolki pod sobą i ogólnIE kto bardziej donosi na innych ten lepszy pracownik
2
koles 2014-01-31 12:03:04
pracowałam to galery nie praca,ciągłe siedzenie po 14 i więcej godzin,(usunięte przez administratora),brak możliwości awansu.Banda słoików godzących się na wszystko

1
koles 2014-02-04 14:22:21
(usunięte przez administratora). Może lepiej byłoby docenić ludzi którzy u Was pracują i zrobić fajny zadowolony zespół
1
koles 2014-02-10 14:16:47
Szanowny administratorze jaki jest sens prowadzenia opinii o pracodawcy skoro wszystkie prawdziwe ale niewygodne opinie o pracodawcy są systematycznie usuwane.Nie ma możliwości zapoznania się z opinią przed podjęciem decyzji o złożeniu aplikacji. Przecież i tak wszyscy wiedzą że firma o której piszemy ma ogromne problemy ze znalezieniem nowych pracowników
3
ja 2014-03-28 21:14:01
A mi praca w KR się podoba i ani myślę o zmianie a pracuję tu już parę dobrych lat. Mam fajny dział i dużo się uczę i jestem doceniana. A rotacja jak wszędzie... nie wszystkim da się dogodzić :)życzę Wam powodzenia!
1
Dalibor 2014-04-13 11:09:21
W sumie może warto jednak dla kontrastu coś dobrego napisać. Praca w KR Group jest w porządku. Na pewno nie ma się co sugerować wpisami z wcześniejszych lat, bo wtedy rzeczywiście był realny problem m.in (albo głównie) z atmosferą. Od tamtego czasu jednak dużo się zmieniło, firma rozrosła się dwukrotnie, a pracowników z dłuższym stażem znacznie przybyło i raczej ludzie nie kwapią się do odejścia, chyba że im się znudzi.

Czasem jest lżej, czasem jest ciężej, ale generalnie to nie jest budżetówka, żeby nie trzeba było czasem zostać po godzinach. Rotacja jest wciąż, ale dużo mniejsza i raczej wśród pracowników z krótszym stażem/niższym stanowiskiem - albo się nie sprawdzają, albo sami uznają, że to nie to i odchodzą. Za to odsetek osób wspinających się po szczebelkach kariery jest dużo wyższy. To też jest ważne - jak pracujesz dobrze i ciężko, a przy tym odczekasz swoje, to dostajesz awans i podwyżkę. Ale jak przychodzisz z nastawieniem zostania księgową z facebookiem i kawką, to może jednak spróbuj gdzieś indziej.

W każdym razie ja od siebie polecam.
2
zm 2014-04-18 21:09:02
Przykro mi ale ja z powyższą opinią nie mogę się zgodzić. Zależy to zapewne od działu, w którym się pracuje. Jednak są działy w tej firmie, które cieszą się bardzo złą opinią, kojarzą tylko z wykorzystywaniem ludzi. Oczywiście osoby z wieloletnim stażem siłą rzeczy przywykli, że tak jest i nie zdają sobie sprawy, że w innych firmach poza pracą istnieje jeszcze życie osobiste.
Mam szczęście iż w porę się o tym przekonałem i praca w tej firmie nie zdążyła zniszczyć mojej rodziny.
Oczywiście wszędzie raz jest więcej pracy raz mniej, ale w tej firmie ciężko jest zobaczyć światło w tunelu.

Życzę powodzenia z taką firmą.
3
aśka 2014-04-23 00:23:14
oceny zawsze są różne, ja wróciłam do firmy po macierzyńskim i faktycznie spore zmiany zaszły. Czy na dobre? Każdy sam musi ocenić. Niestety im większa firma tym większe trudności np. na polu komunikacji wewnętrznej i sporo w związku z tym różnych niedociągnięć. Ale nauczyć się można wiele i w kwestiach zawodowych i życia. Nie każdy tam się odnajdzie ale można sporo wynieść doświadczeń i nauki na przyszłość. Szkoda paru osób co w między czasie odeszły, ale są i ich powroty a to jest ciekawe - czemu wracają? Może warto?
3
QQQ 2014-06-09 18:20:08
Chciałbym się spytać, o dział VAT? Jaka jest mediana zarobków? Atmosfera?
2
gesller 2014-09-24 17:41:31
Może orientujecie się jak kształtują sie zarobki na stanowisku księgowej?
5
Lila 2015-02-13 21:51:42
Myślę, że warto pójść na rozmowę aby zorientować się co KR może zaoferować :)
2
mediana 2015-03-25 23:43:57
mediana zarobków 3000-3500 net
pracownik - były 2015-10-09 21:13:28
Ja nie polecam, atmosfera średnia a zarobki należą do tych średnich na rynku pracy. Ale idźcie to się przekonacie - może Wam akurat będzie się podobało.
margot 2016-06-09 13:59:58
Jeśli szukasz wyzwań to w KRG je znajdziesz, pytanie czy odnajdziesz się w tym. Deklaratywność nie wystarcza, często bowiem okazuje się ze to tylko puste słowa, bo nic za tym nie idzie. Jeśli jesteś hedonista, odpuść-to nie poczekalnia i gabinety spa, tylko wstęp do kariery. Szkoła życia ale i doświadczenie. W pogoni za linijka w CV, uderzaj do Big4. Jeśli chcesz się czegos nauczyć, warto sprobowac-w końcu mamy rynek pracownika wiec jak nie trafisz, poszukasz szczęścia gdzie indziej :)
hanai 2016-06-20 21:20:12
te linijki w cv sa bardzo istotne, nie dokonuj tutaj ich łudzącej dewaluacji - ta grupa księgowo-audytorska może się okazać w cv prawdziwą perełką jak się chce
Zostaw swoją opinię o K.R. Audyt Sp. z o.o. Sp. kom. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K.R. Audyt Sp. z o.o. Sp. kom.