Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-16 09:51:39 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o FARGO INTERNATIONAL - Katy Wroclawskie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
unforgiven - 2009-07-07 07:19:40 odpowiedz | cytuj
Z pewnoscia nie zostales przyjety stad takie zale, ja pracuje i nie narzekam na fargo ani na Kadre
anonimo - 2009-07-09 09:53:41 odpowiedz | cytuj
pan t. tzn. kto? t. r?
XYZ - 2010-01-13 11:19:28 odpowiedz | cytuj
Naprawdę nie polecam nikomu pracy w tej firmie , głupie , zakłamane i zawistne baby , które kabluja cały czas szefowi na innych!!! Ogólnie kiepska atmosfera, serio nie da się wytrzymać!!!
XYZ - 2010-01-13 11:19:40 odpowiedz | cytuj
XYZ - 2010-01-13 11:19:40 odpowiedz | cytuj
fargo pracownicy - 2010-02-01 10:02:18 odpowiedz | cytuj
No tak mowia te co za kablowanie wyleciały, i nic nie dało latanie do biura i lizanie szefowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo i tak sie na was poznał, więc boli was serece że i tak poleclałyście na zbity pysk
fargo pracownicy - 2010-02-01 10:02:27 odpowiedz | cytuj
fargo pracownicy - 2010-02-01 10:02:33 odpowiedz | cytuj
fargo pracownicy - 2010-02-01 10:02:33 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-02-25 14:19:30 odpowiedz | cytuj
fargo pracownicy - 2010-02-01 10:02:33

Firmy Fargo nie polecam nikomu, chory człowiek który jest ala szefem, słoma z butów wystaje a czuje się nie wiadomo kim, oszukuje kobiety i naciąga ich na kasę aż huczą całe Kąty na jego temat. Jednym słowem psychiatryk!!!! Straszna rotacja bo panu R. dużo rzeczy nie pasuje chce sie czuć najważniejszym, pani M też nic nie brakuje! Mógłby się wziąść jakiś urząd za nich.
agentka - 2010-03-09 12:35:17 odpowiedz | cytuj
FBI albo CIA na przyklad, hehehehheeh
N. - 2010-07-15 22:46:26 odpowiedz | cytuj
Firma jak firma z zewnatrz nie różniąca się od żadnej innej, ale żeby poczuć specyfikę pracy wystarczy przepracować miesiąc i już się wie co jest grane.Atmosfera zgnita,szefostwo nie wie samo czego od swych pracowników chce,najlepiej jakby pracowały za psie pieniądze od rana do wieczora, a rodzina?życie pryw? mało ważne wg Pana R..liczy się jedynie Verkaufstatistik!
szczera prawda - 2010-08-27 17:30:48 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy w tej firmie, chyba, że jesteś jedną z dwóch typów osobowości: pierwszy typ to ktoś kto ma silną osobowośc a jednoczesnie anielską cierpliwość i dużą odporność na upokorzenia,jednym słowem ascetka lub drugi typ to ktoś z haryzmą, lubiący ekstramalne wyzwania, lubiący intrygi i kłamsta, dla którego najwieszy cel to wyjscig szczurów(najlepszy typ Pana Tomasza)..
aha i jesli jesteś facetem - to nawet nie masz co startować - zatrudniają same kobiety, ponieważ lepiej się nimi manipuluję..
XYZ - 2010-10-06 20:41:32 odpowiedz | cytuj
Z tym stwierdzeniem zgadzam się w 100% , bo na własnej skórze się o tym przekonałam!!! Te co mu dają to tam pracują!!!!
XYZ - 2010-10-06 20:46:59 odpowiedz | cytuj
I chciałam potwierdzić powyższe stwierdzernie ,że ten szef to psychiatryk !!! bo szuka sobie kochanek a nie pracownic!!!
XYZ - 2010-10-06 21:02:11 odpowiedz | cytuj
Ale idźcie się w sumie same przekonać, może w końcu zamkną ten burdel!!!!!!!!!!!
:-) - 2010-10-07 00:13:05 odpowiedz | cytuj
Wlasnie kochanek ,a dlaczego trzyma mieszkanie.....
XYZ - 2010-10-13 12:34:58 odpowiedz | cytuj
DOKŁADNIE HEHE...!!!
qaza - 2010-10-17 08:02:46 odpowiedz | cytuj
ludzie napiszcie w koncu co to za praca, czy firma placi czy nie czy zatrudnia tylko na okres probny itp , jaki system pracy, warunki placowe itp
qaza - 2010-10-17 08:04:42 odpowiedz | cytuj
qaza - 2010-10-17 08:04:57 odpowiedz | cytuj
qaza - 2010-10-17 08:05:16 odpowiedz | cytuj
obrazona - 2010-10-18 19:37:55 odpowiedz | cytuj
nie polecam tej firmy.tam kaza ludziom pracowac!!!to nie do przyjecia , wiecej nawet rozliczaja z wykonanej pracy !!! kto to widzial takie postepowanie , a ten szef to wszystkiego sie czepia upierdliwiec i kontroluje kazdego! no jak tak mozna!!!
obrazona - 2010-10-18 19:42:12 odpowiedz | cytuj
x