brak logo

HARTBEX

Rzeszów

Opinie o HARTBEX

navi 2012-07-18 18:56
to firma krzak omijajcie ja z daleka, tylko obiecują ludzie po tygodniu wyjeżdżają z kontraktu
3
kazik 2012-07-18 20:39
Miałem już jechać od nich ale kolega zjechał i powiedział mi,że jeśli chcę stracić anie zyskać to jedz.(usunięte przez moderatora)potrącają za zameldowanie 40Euro i wymeldowanie 40 Euro(usunięte przez administratora)Jeśli w tym miesiącu dobrze nie zapłacą to połowę operatorów zjeżdża.
6
maniek 2012-11-16 15:17
Witam ele jest nowa oferta i ludzie jadą na ręke 2000 E
1
anonim 2012-12-11 13:20
Firma krzak to firma przykrywka czy nieistniejąca, a HARTBEX działa od 1992 r.
Racja 2013-04-29 20:28
Wszyscy Panowie narzekają bo popili i zostali wyrzuceni za alkohol ja pracuje od 10 lat i jest super . Najlepiej wole pracować w Niemczech .
Fajna atmosfera, super kierownictwo. Jak ktoś popije to nie dziwne. Ale na budowach musi być dyscyplina
4
Franciszek 2015-01-22 03:51
Nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? W ogóel to co się takiego obecnie dzieje z hartbex, bo naprawdę taka cisza na forum zaczyna wyglądac troche niepokojąco. Czy aby na pewno firma działa stabilnie i nie wpadła w żadne problemy. Dziwi mnie, że najwyraźniej od wakacji zeszłego roku nikogo nie szukali.
Klasek 2015-03-24 22:22
Na oskarżenia tego typu co napisał @darek31 nie ma co zwracać uwagi. Każdy może sobie coś takiego napisać. Nie ma w tym poście żadnych konkretów i przykładów więc ta opinia w sumie to nie jest opinią :) a Harbex z Rzeszowa nadal istnieje o czym świadczy nowe ogłoszenie o pracę na ich stronie internetowej. Są tu jacyś pracownicy którzy mogli by mi coś powiedzieć o tej firmie ?
1
onn 2015-06-20 13:25
Oni sie przeniesli z Trzebowniska do Rzeszowa na ul. Kopisto 8?
1
Raczek 2016-05-11 21:20
Umowa przecież jest chyba w podstawie prawda czy nie?
2
Prawda 2017-01-13 15:23
Ci sa obciążani co wódkę wala, i nie chcą robić .
1
BYLY FRED 2017-01-18 14:15
FREDY
romek 2017-01-23 21:59
chcesz skana umowy tam jest czarno na białym a nie bedziesz brednie pisał
Lolek989 2017-06-21 10:44
Panowie jak wyglądają zarobki dla pomocnika budowlanego w Rzeszowie? Słyszałem ze szukają do pracy.dzięki z góry za info
Patrycja 2017-07-20 13:45
@Pracownik_Mariusz a gdzie dokładnie pracowałeś? I na jakim stanowisku? Mógłbyś napisać coś więcej o wynagrodzeniu i warunkach zatrudnienia? Pojawiły się nowe oferty pracy w Stuttgardzie - warto tam aplikować?
oooo 2017-07-25 17:56
a wolne ktore pozniej za te godziny dostajesz to co nie zaplata.Policz jak dlugo masz na swieta wolne i w miedzy czasie nie ma nic zadarmo odpracowac trzeba.
Patrycja 2017-08-23 08:17
Czy podejmując zatrudnienie w HARTBEX wymagana jest znajomość języków obcych na konkretnym poziomie? W jaki sposób pracodawca weryfikuje nasze umiejętności? Niektóre firmy wymagają dokumentów poświadczających ukończenie kursów językowych. Jak to wygląda w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o HARTBEX - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HARTBEX