brak logo

HARTBEX

Rzeszów

Opinie o HARTBEX

navi 2012-07-18 18:56:05
to firma krzak omijajcie ja z daleka, tylko obiecują ludzie po tygodniu wyjeżdżają z kontraktu
1
kazik 2012-07-18 20:39:12
Miałem już jechać od nich ale kolega zjechał i powiedział mi,że jeśli chcę stracić anie zyskać to jedz.(usunięte przez moderatora)potrącają za zameldowanie 40Euro i wymeldowanie 40 Euro.Ludzie mają dzwonić do zool to ich nauczą płacić.Dowiedzą się ile człowiekowi powinni zapłacić za godzinę pracy.Jeśli w tym miesiącu dobrze nie zapłacą to połowę operatorów zjeżdża.
4
basior 2012-07-29 19:50:26
beda chyba jaja 200 000 tys, dla zooli naucza sie placic
1
Jasko 2012-09-10 15:19:56
Zgadzam sie z opiniami,Pracuje i patrze w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpadlem.Kierownika ze Stuttgartu to trzeba zamknac za te chachmety.Nie polecam tej firmy.
2
maniek 2012-11-16 15:17:45
Witam ele jest nowa oferta i ludzie jadą na ręke 2000 E
1
anonim 2012-12-11 13:20:00
Firma krzak to firma przykrywka czy nieistniejąca, a HARTBEX działa od 1992 r.
Racja 2013-04-29 20:28:10
Wszyscy Panowie narzekają bo popili i zostali wyrzuceni za alkohol ja pracuje od 10 lat i jest super . Najlepiej wole pracować w Niemczech .
Fajna atmosfera, super kierownictwo. Jak ktoś popije to nie dziwne. Ale na budowach musi być dyscyplina
1
darek31 2014-08-20 22:54:21
TO OSZUŚCI!!! RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Franciszek 2015-01-22 03:51:20
Nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? W ogóel to co się takiego obecnie dzieje z hartbex, bo naprawdę taka cisza na forum zaczyna wyglądac troche niepokojąco. Czy aby na pewno firma działa stabilnie i nie wpadła w żadne problemy. Dziwi mnie, że najwyraźniej od wakacji zeszłego roku nikogo nie szukali.
Klasek 2015-03-24 22:22:43
Na oskarżenia tego typu co napisał @darek31 nie ma co zwracać uwagi. Każdy może sobie coś takiego napisać. Nie ma w tym poście żadnych konkretów i przykładów więc ta opinia w sumie to nie jest opinią :) a Harbex z Rzeszowa nadal istnieje o czym świadczy nowe ogłoszenie o pracę na ich stronie internetowej. Są tu jacyś pracownicy którzy mogli by mi coś powiedzieć o tej firmie ?
onn 2015-06-20 13:25:47
Oni sie przeniesli z Trzebowniska do Rzeszowa na ul. Kopisto 8?
1
Bucol 2015-06-21 16:43:10
Tak każdy chwali Hartbex za niemieckie kontrakty i za uczciwość. To ja napiszę jak wygląda ich uczciwość w Niemczech. Pracujesz 10 godzin, a płacą Ci tylko za 8. Za nadgodziny które się zdarzają nie płacą wcale. W soboty pracuje się za darmo, chociaż tylko do godziny trzynastej. Tak wygląda ta ich zagraniczna uczciwość.
6
Raczek 2016-05-11 21:20:57
Umowa przecież jest chyba w podstawie prawda czy nie?
2
Zostaw swoją opinię o HARTBEX - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HARTBEX