brak logo

HARTBEX

Rzeszów

Opinie o HARTBEX

navi 2012-07-18 18:56:05
to firma krzak omijajcie ja z daleka, tylko obiecują ludzie po tygodniu wyjeżdżają z kontraktu
1
kazik 2012-07-18 20:39:12
Miałem już jechać od nich ale kolega zjechał i powiedział mi,że jeśli chcę stracić anie zyskać to jedz.(usunięte przez moderatora)potrącają za zameldowanie 40Euro i wymeldowanie 40 Euro.Ludzie mają dzwonić do zool to ich nauczą płacić.Dowiedzą się ile człowiekowi powinni zapłacić za godzinę pracy.Jeśli w tym miesiącu dobrze nie zapłacą to połowę operatorów zjeżdża.
3
basior 2012-07-29 19:50:26
beda chyba jaja 200 000 tys, dla zooli naucza sie placic
1
Jasko 2012-09-10 15:19:56
Zgadzam sie z opiniami,Pracuje i patrze w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpadlem.Kierownika ze Stuttgartu to trzeba zamknac za te chachmety.Nie polecam tej firmy.
1
maniek 2012-11-16 15:17:45
Witam ele jest nowa oferta i ludzie jadą na ręke 2000 E
1
anonim 2012-12-11 13:20:00
Firma krzak to firma przykrywka czy nieistniejąca, a HARTBEX działa od 1992 r.
Racja 2013-04-29 20:28:10
Wszyscy Panowie narzekają bo popili i zostali wyrzuceni za alkohol ja pracuje od 10 lat i jest super . Najlepiej wole pracować w Niemczech .
Fajna atmosfera, super kierownictwo. Jak ktoś popije to nie dziwne. Ale na budowach musi być dyscyplina
anonim 2013-06-26 22:21:01
@ Racja - to prawda, dyscyplina musi być ;) a jakie stawki sa tak mniej więcej oferowane w Hartbexie?
1
darek31 2014-08-20 22:54:21
TO OSZUŚCI!!! RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
spejson 2014-08-21 02:11:20
nie zgadzam się z Twoją opinią. Łatwo jest rzucać oskarżeniami, jednak akurat Hartbex uważam za uczciwą i dobrze prosperującą na naszym oraz niemieckim rynku firmę. Hartbex świadczy usługi budowlane już od 1992 czyli dobrze ponad 20 lat i nigdy tak daleko nie zajechaliby na nieuczciwości. Sam fakt, że udało im się utworzyć swoją drugą siedzibę po za Polską w Dusseldorfie świadczy o tym , że w dodatku Hartbex ciągle jest w stanie dalszego rozwoju i na szczęście nie zatrzymał się tak jak zrobiło to wiele źle zarządzanych przedsiębiorstw w ostatniej dekadzie. Sam szukałem tu pracy na stanowiskach inżynierskich. Niestety póki co Hartbex szuka jedynie pracowników na stanowisko cieśli-brygadzisty z dobrym niemieckim w okolicach Stuttgartu. Szczerze mówiąc jeśli ktoś akurat z tego forum jest z wykształcenia cieślą to serdecznie polecam. Znajomi mówili, że po kilku latach dalej nie zamierzają stąd odchodzić
Franciszek 2014-12-31 15:56:31
Może ktoś zweryfikowac własnie te oskarżenia? bowiem te posty sa tak ogólne, że troche powątpiewam w ich prawdziwość, nie zawieraja w sumie zadnych przykładów zachowań, argumentacja po prostu leży. Może jednak hartbex to dobre miejsce rpacy, tylko konkurencja wypisuje tutaj takie bzdury? Pozdrawiam i dziękuję za odp.
Franciszek 2015-01-22 03:51:20
Nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? W ogóel to co się takiego obecnie dzieje z hartbex, bo naprawdę taka cisza na forum zaczyna wyglądac troche niepokojąco. Czy aby na pewno firma działa stabilnie i nie wpadła w żadne problemy. Dziwi mnie, że najwyraźniej od wakacji zeszłego roku nikogo nie szukali.
Klasek 2015-03-24 22:22:43
Na oskarżenia tego typu co napisał @darek31 nie ma co zwracać uwagi. Każdy może sobie coś takiego napisać. Nie ma w tym poście żadnych konkretów i przykładów więc ta opinia w sumie to nie jest opinią :) a Harbex z Rzeszowa nadal istnieje o czym świadczy nowe ogłoszenie o pracę na ich stronie internetowej. Są tu jacyś pracownicy którzy mogli by mi coś powiedzieć o tej firmie ?
Marik 2015-04-08 14:51:37
Firma działa na terenie Rzeszowa i Niemiec - więc jak wspomniał spejson to spore osiągnięcie. Być może Polacy, którzy zdecydowali się podjąć pracę w Hartbexie w Niemczech nie mają czego żałować, bo firma jest w stanie zapewnić zagraniczne zarobki na odpowiednim poziomie. Na pewno w porównaniu z Polską nie ma co wybrzydzać.
jacek 2015-04-23 18:00:19
a dlaczgo akurat działają na terenie Rzesozwa i Niemiec, nie wiecie czy otworzą jeszcze w innym miejscu jakąś filię czy coś takiego? macie o tym informacje jakieś?
onn 2015-06-20 13:25:47
Oni sie przeniesli z Trzebowniska do Rzeszowa na ul. Kopisto 8?
Bucol 2015-06-21 16:43:10
Tak każdy chwali Hartbex za niemieckie kontrakty i za uczciwość. To ja napiszę jak wygląda ich uczciwość w Niemczech. Pracujesz 10 godzin, a płacą Ci tylko za 8. Za nadgodziny które się zdarzają nie płacą wcale. W soboty pracuje się za darmo, chociaż tylko do godziny trzynastej. Tak wygląda ta ich zagraniczna uczciwość.
4
agrest 2015-06-28 16:53:05
firma Hartbex jak szperałem w internecie szukając pracy to oferuje miejsce pracy jako kierownik budowy - majster budowy w Rzeszowie (http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-budowy-majster-budowy-rzeszow,oferta,3993020), Krakowie (http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-budowy-majster-budowy-krakow,oferta,3993242) oraz zagranicą w Stuttgarcie (http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-budowy-majster-budowy-stuttgart,oferta,3993267)
xxx 2016-04-10 13:40:02
Bucol' a masz umowę wogóle? Przecież szybko da sie z tym cos zrobić. tak nie powinno być.
Raczek 2016-05-11 21:20:57
Umowa przecież jest chyba w podstawie prawda czy nie?
1
Zostaw swoją opinię o HARTBEX - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HARTBEX