brak logo

HARTBEX

Rzeszów

Opinie o HARTBEX

navi 2012-07-18 18:56:05
to firma krzak omijajcie ja z daleka, tylko obiecują ludzie po tygodniu wyjeżdżają z kontraktu
1
kazik 2012-07-18 20:39:12
Miałem już jechać od nich ale kolega zjechał i powiedział mi,że jeśli chcę stracić anie zyskać to jedz.(usunięte przez moderatora)potrącają za zameldowanie 40Euro i wymeldowanie 40 Euro.Ludzie mają dzwonić do zool to ich nauczą płacić.Dowiedzą się ile człowiekowi powinni zapłacić za godzinę pracy.Jeśli w tym miesiącu dobrze nie zapłacą to połowę operatorów zjeżdża.
4
basior 2012-07-29 19:50:26
beda chyba jaja 200 000 tys, dla zooli naucza sie placic
1
Jasko 2012-09-10 15:19:56
Zgadzam sie z opiniami,Pracuje i patrze w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpadlem.Kierownika ze Stuttgartu to trzeba zamknac za te chachmety.Nie polecam tej firmy.
2
maniek 2012-11-16 15:17:45
Witam ele jest nowa oferta i ludzie jadą na ręke 2000 E
1
anonim 2012-12-11 13:20:00
Firma krzak to firma przykrywka czy nieistniejąca, a HARTBEX działa od 1992 r.
Racja 2013-04-29 20:28:10
Wszyscy Panowie narzekają bo popili i zostali wyrzuceni za alkohol ja pracuje od 10 lat i jest super . Najlepiej wole pracować w Niemczech .
Fajna atmosfera, super kierownictwo. Jak ktoś popije to nie dziwne. Ale na budowach musi być dyscyplina
1
darek31 2014-08-20 22:54:21
TO OSZUŚCI!!! RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
1
Franciszek 2015-01-22 03:51:20
Nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? W ogóel to co się takiego obecnie dzieje z hartbex, bo naprawdę taka cisza na forum zaczyna wyglądac troche niepokojąco. Czy aby na pewno firma działa stabilnie i nie wpadła w żadne problemy. Dziwi mnie, że najwyraźniej od wakacji zeszłego roku nikogo nie szukali.
Klasek 2015-03-24 22:22:43
Na oskarżenia tego typu co napisał @darek31 nie ma co zwracać uwagi. Każdy może sobie coś takiego napisać. Nie ma w tym poście żadnych konkretów i przykładów więc ta opinia w sumie to nie jest opinią :) a Harbex z Rzeszowa nadal istnieje o czym świadczy nowe ogłoszenie o pracę na ich stronie internetowej. Są tu jacyś pracownicy którzy mogli by mi coś powiedzieć o tej firmie ?
onn 2015-06-20 13:25:47
Oni sie przeniesli z Trzebowniska do Rzeszowa na ul. Kopisto 8?
1
Bucol 2015-06-21 16:43:10
Tak każdy chwali Hartbex za niemieckie kontrakty i za uczciwość. To ja napiszę jak wygląda ich uczciwość w Niemczech. Pracujesz 10 godzin, a płacą Ci tylko za 8. Za nadgodziny które się zdarzają nie płacą wcale. W soboty pracuje się za darmo, chociaż tylko do godziny trzynastej. Tak wygląda ta ich zagraniczna uczciwość.
9
Raczek 2016-05-11 21:20:57
Umowa przecież jest chyba w podstawie prawda czy nie?
2
romek 2016-12-20 00:05:36
nie polecam tej firmy pracowałem u nich masz haracze 300 euro za mieszkanie tv niemieckie meldunek za dojazdy podracaja ( chodzisz na budowe z buta lub metrem i płacisz sam czyli dwa razy płacisz za przejazd do pracy mieszkasz w campach w 5-6 osob robisz 10 godz płaca za 8 i soboty za darmo zarobisz 1500 i wyjdzie ci 6,8 na godzine a jak byłes ulropie do ci wyjdzie 1350
Bronek Komorowski 2016-12-23 15:59:11
Firmą rządzą dwaj bracia: prezes w Polsce i dyrektor w Niemczech. Zwykli pracownicy mają dużo niższą stawkę od brygadzistów, bo aż 3 euro. Same stawki są paranoją, bo brygadziści mają 14,45 euro, a zwykli pracownicy 11,30 euro. Ludzie masowo uciekają z firmy. Jak tak dalej pójdzie, to zostaną im tylko ubóstwiani brygadziści. Ci, którzy ciężko pracują są niedoceniani. Pracownikowi zabrano wszelkie możliwe przywileje (dojazd do pracy, kartki żywieniowe, dzień budowlańca i wiele innych), a dołożono haracz w wysokości 300 euro. Samym sobie ufundowali prezenty oraz opłatek. Szeregowy pracownik nie usłyszał nawet życzeń świątecznych. Kwestia wypłaty od dawien dawna jest rzeczą karygodną. Jeszcze nie zdarzyło się, aby była na czas, a potrafi spóźnić się nawet 8 dni. Firma bez przyszłości, nie polecam. Wiele lat pracowałem w tej firmie. Okrutna prawda.
Abdul 2016-12-29 13:35:42
Ta firma zeszła na psy!Pracowałem 4 lata i zwiałem.Ludziska zap.......ja a Oni udają że płacą,haracz za busa 55e E za kampa za media za zdf ard za żywot tak że jest to 300e ,dojazd na kontrakt za wlasne pieniądze jeszcze troche i bedziemy bulić za niemiecki tlen!!!!Młodych brak sam emeryt który na rozprowadzeniu słówka nie powie bo się boi!I tak BACAL robi w bambo pracowników bo wie że dziadek nie odejdzie nobo i gdzie???Wypłata ma być na 10 a jest 18 i to w porywach.Było całkiem dobrze a jest d..a!!!Obecnie omijajcie tę firmę dużym łukiem,alternatywą jest BESTA Rzeszów!!!
Prawda 2017-01-13 15:23:20
Ci sa obciążani co wódkę wala, i nie chcą robić .
Zostaw swoją opinię o HARTBEX - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HARTBEX