Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HARTBEX

Pracowałeś w firmie HARTBEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
navi - 2012-07-18 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to firma krzak omijajcie ja z daleka, tylko obiecują ludzie po tygodniu wyjeżdżają z kontraktu
zdjecie uzytkownika
kazik - 2012-07-18 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem już jechać od nich ale kolega zjechał i powiedział mi,że jeśli chcę stracić anie zyskać to jedz.(usunięte przez moderatora)potrącają za zameldowanie 40Euro i wymeldowanie 40 Euro.Ludzie mają dzwonić do zool to ich nauczą płacić.Dowiedzą się ile człowiekowi powinni zapłacić za godzinę pracy.Jeśli w tym miesiącu dobrze nie zapłacą to połowę operatorów zjeżdża.
zdjecie uzytkownika
basior - 2012-07-29 19:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beda chyba jaja 200 000 tys, dla zooli naucza sie placic
zdjecie uzytkownika
Jasko - 2012-09-10 15:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opiniami,Pracuje i patrze w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpadlem.Kierownika ze Stuttgartu to trzeba zamknac za te chachmety.Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2012-11-16 15:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ele jest nowa oferta i ludzie jadą na ręke 2000 E
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-11 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak to firma przykrywka czy nieistniejąca, a HARTBEX działa od 1992 r.
zdjecie uzytkownika
Racja - 2013-04-29 20:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy Panowie narzekają bo popili i zostali wyrzuceni za alkohol ja pracuje od 10 lat i jest super . Najlepiej wole pracować w Niemczech .
Fajna atmosfera, super kierownictwo. Jak ktoś popije to nie dziwne. Ale na budowach musi być dyscyplina
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 22:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Racja - to prawda, dyscyplina musi być ;) a jakie stawki sa tak mniej więcej oferowane w Hartbexie?
zdjecie uzytkownika
darek31 - 2014-08-20 22:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO OSZUŚCI!!! RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
zdjecie uzytkownika
spejson - 2014-08-21 02:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek31 - 2014-08-20 22:54:21]:
nie zgadzam się z Twoją opinią. Łatwo jest rzucać oskarżeniami, jednak akurat Hartbex uważam za uczciwą i dobrze prosperującą na naszym oraz niemieckim rynku firmę. Hartbex świadczy usługi budowlane już od 1992 czyli dobrze ponad 20 lat i nigdy tak daleko nie zajechaliby na nieuczciwości. Sam fakt, że udało im się utworzyć swoją drugą siedzibę po za Polską w Dusseldorfie świadczy o tym , że w dodatku Hartbex ciągle jest w stanie dalszego rozwoju i na szczęście nie zatrzymał się tak jak zrobiło to wiele źle zarządzanych przedsiębiorstw w ostatniej dekadzie. Sam szukałem tu pracy na stanowiskach inżynierskich. Niestety póki co Hartbex szuka jedynie pracowników na stanowisko cieśli-brygadzisty z dobrym niemieckim w okolicach Stuttgartu. Szczerze mówiąc jeśli ktoś akurat z tego forum jest z wykształcenia cieślą to serdecznie polecam. Znajomi mówili, że po kilku latach dalej nie zamierzają stąd odchodzić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HARTBEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski