Eko Architektura

4.7/5

• Kim jesteśmy?
  • Dlaczego My?
  • Drewniane domki ogrodowe
  • Ekologiczne domy letniskowe z drewna
  • Wiaty garażowe
  • Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna
  • Nasze realizacje

Kim jesteśmy?

Dlaczego My?

Drewniane domki ogrodowe

Ekologiczne domy letniskowe z drewna

Wiaty garażowe

Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna

Nasze realizacje

• Osowicze
  • Ignatki-Osiedle
  • Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o Eko Architektura Sp. z o.o.

Opinie o Eko Architektura Białystok

Nie przegap nowości o Eko Architektura Sp. z o.o.!

wagabunda22

25.03.2019 20:45

Po fakcie zakupu domku zapoznałem się z niektórymi opiniami. Niektóre skomentował bym w kilku słowach: zamówiony domek letniskowy, a oczekiwany pałac. Inne: jak każda firma usługowo-handlowa również Eko Architektura prowadzi kalendarz zamówień, by móc je realizować w terminie. Jeżeli się to rozumie, to również czas rozpatrzenia reklamacji i jej realizacji/ naprawy szkody powinien też być zrozumiały. Owszem każdemu może zdarzyć się "wpadka". Proponuję więcej obiektywizmu w ocenie. I już widzę zarzuty: opłacony przez firmę klakier. Jeżeli czytający ten post w podobny sposób pomyśli będzie w błędzie. Pod koniec lutego 2018 r. z żoną zrobiliśmy wycieczkę do siedziby firmy. Z początkiem marca w kontakcie mailowym zamówiliśmy domek do samodzielnego montażu, dokonaliśmy wpłaty zaliczki i ustaliliśmy termin dostawy na początek lipca 2018 r. Również ustaliliśmy mailowo dokonanie zmian: zamiana miejsc okno-drzwi oraz dodatkowe okienko do planowanego wydzielenia pomieszczenia niewielkiej łazienki. Podkreślam fakt: od zamówienia domku, ustalenia zmian, zatwierdzenia oferty rysunków domku, uregulowania płatności, konsultacji w trakcie montażu domku był świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Przesłane przez Eko Architektura rysunki domku były wystarczającym załącznikiem do złożenia wniosku zgłoszenia robót w Starostwie z kilkoma słowami opisu. Termin transportu mailowo został określony z początkiem czerwca. W terminie na działkę zostały dostarczone 2 paczki . W jednej była załączona instrukcja montażu domku, którą wcześniej otrzymałem mailowo. Nasza ocena materiału, z którego wykonano elementy domku: dobra, jeżeli nie bardzo dobra (jestem zaawansowanym laikiem w stolarce). Jakość wykonania elementów domku, złączy ciesielskich precyzyjna, oceniając po tym jak wzajemnie do siebie pasowały. W trakcie montażu (dodam, że domek złożyłem wspólnie z żoną, a to nie jest praca dla kobiety) były tylko 2 problemy: spaczenie/zwichrowanie kilku elementów konstrukcyjnych (problem przy spasowaniu) i jak dla mnie mało dokładna instrukcja montażu. Od złożenia zamówienia do złożenia domku kontaktowaliśmy się z p. Przemysławem Balcewicz. uzyskując wszystkie niezbędne informacje w bardzo krótkim terminie i co ważniejsze rzeczowe. Domek mimo deszczowej pogody z żoną złożyliśmy w około 1,5 tygodnia. Może długo. Ale robiliśmy dla siebie i pierwszy raz w makroskali nie mogąc liczyć na wsparcie w trakcie montażu innej osoby. Przed zimą domek został zewnętrznie zabezpieczony 3 warstwami lakieru: podkładowy+2 warstwy lakierobejcy. Wnętrze domku zostało pomalowane, ale nadal pozostaje do wykończenia. Domek spełnia nasze założone oczekiwania, nie przecieka, bardzo ładnie się prezentuje. Zapraszam do kontaktu osoby poważnie zainteresowane ofertą firmy Eko Architektura. Również mogę przekazać kilka zdjęć domku.
    @Grażyna

20.04.2021 20:06

Proszę o kilka zdjęć Waszego domku. Chętnie popatrzymy, tym bardziej, że jesteśmy zainteresowani zakupem domku w firmie Eko Architektura.
    Aga

25.05.2022 12:35

Witam. Czy mogę prosić kilka zdjęć domku ?
    Magdalena

10.04.2019 08:59

O skorzystaniu z oferty firmy Eko Architektura długo myślałam. Przeglądałam oferty innych firm z całej Polski. Miałam ogromne obawy. Mimo początkowych nieporozumień, udało się zrealizować zamówienie w sposób, który zapewnił mi pełne zadowolenie. Współpracę z (usunięte przez administratora) oceniam bardzo wysoko. Jest to człowiek bardzo zaangażowany w zapewnienie zadowolenia klienta, gotów do odpowiedzi na każde pytanie. Uzgodniliśmy treść partnerskiej i jasnej dla obu stron umowy. Termin dostawy domku (garażu z częścią gospodarczą) na moją posesję został dotrzymany. Moment dowozu i rozładunku został uzgodniony przez (usunięte przez administratora) w sposób perfekcyjny, by nikt na nikogo nie czekał. Następnego dnia zjawiła się ekipa montażowa - trzech sympatycznych i przygotowanych w pełni do montażu panów. Domek został postawiony w jeden dzień - tydzień przed terminem uzgodnionym w umowie. Pracuję na co dzień w branży budowlanej i życzyłabym sobie, by wszyscy podwykonawcy wykonywali swoją pracę tak sumiennie, terminowo i z takim zaangażowaniem. Jakość wykonania nie pozostawia żadnych zastrzeżeń. Od tygodnia domek jest ozdobą technicznej części mojego ogrodu. Z całego serca polecam firmę Eko Architektura . Obecnie sama rozważam zakup jeszcze jednego, mniejszego tym razem elementu ogrodowej architektury w tej firmie.

20.01.2020 07:42

Witam , można numer do firmy montażowej ??

22.01.2020 15:01

Dzień dobry, Panie Marcinie zapraszamy do kontaktu z przedstawicielstwem naszej firmy pod numerem telefonu: +48 856 723 031 bądź adresem e-mail: [email protected] Z przyjemnością Panu oraz innym Klientom pomożemy. Pozdrawiamy serdecznie Eko Architektura sp. z o.o.
    Magda G.

15.05.2019 12:07

Kupiliśmy domek MICIN SN 27. W rzeczywistości wygląda wcale nie gorzej niż na zdjęciach. Bardzo ładny, pachnący drewnem. Na ogródek działkowy idealny. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Kiedy pojawiały się jakieś problemy zaraz starała się pomóc i doradzić jak problem rozwiązać. Wszystko było na czas domek stał nawet wcześniej niż było zaplanowane. Ogólnie firma naprawdę profesjonalna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam każdemu zakup od tej właśnie firmy.
    Dorota

26.07.2018 20:16

Witam, Zamówiłam domek narzędziowyz momtażem w firmie Ekoarchitektura z Białegostoku. Domek, który wraz z mężem wybraliśmy był nieco większy niż chcieliśmy. Po rozmowie z panem dyrektorem dowiedziałam się, że mogą wykonać domek o odpowiadających mi wymiarach. Po określonym terminie oczekiwania przyjechała do mnie ekipa montująca oraz domek. Monterzy pan Radek i pan Tomasz bardzo profesjonalnie, fachowo i dokładnie zmontowali domek. Opinie, które przeczytałam już po zmontowaniu domku są bardzo niesprawiedliwe. Nie mogę się z nimi zgodzić, ponieważ przeczą zupełnie temu czego sama doświadczyłam. Również kontakt telefoniczny z panem dyrektorem był bezproblemowy.
    Dorota

27.07.2018 15:55

Przykro mi , że tak łatwo uwierzyła pani w negatywne opinie , a nie ufa opiniom osób , których zamówienie zostało już zrealizowane . Jestem klientką Ekoarchitektury z Białegostoku , mieszkam na drugim końcu Polski , nie mam żadnych koligacji rodzinnych z tą firmą i oburza mnie fakt , że wpisu dokonał ktoś z firmy . Należę do tej grupy klientów , której zamówienie zostało już zrealizowane i naprawdę jestem zadowolona .
    Eko Architektura Sp. Z.o.o.

29.07.2018 11:34

> Już pisaliśmy iż Eko Architektura spółka z o.o. poważnie i odpowiedzialnie podchodzi do prowadzenia biznesu. Zrealizowaliśmy w tym roku ponad 300 zamówień i mamy tylko jedną reklamację z Panem Łukaszem nick Asiok. W przypadku jeżeli osoba pisząca tą opinie nie jest naszym klientem to nie może o nas tak pisać. Ostrzegamy, że taka osoba będzie pociągnięta do odpowiedzialności za popełniony czyn. Z poważaniem, Eko Architektura Sp. Z.o.o.

Hania

22.02.2024 19:30

domek super, jestem bardzo zadowolona. wszystko wykonali bardzo fachowo i dokładnie

Oliwia

21.02.2024 12:27

firma w 100% godna polecenia i godna polecenia. Współpracę z nimi oceniam na szóstkę z plusem :)

Patryk1111

15.02.2024 11:37

Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam

Wiktoria

14.02.2024 13:36

Polecam serdecznie. Bardzo solidna, profesjonalna firma, super podejście do Klienta
    Joanna

05.01.2024 23:15

Po ponad roku użytkowania domku od Ekoarchitektury uważam że jest idealny, firmę za całokształt mogę ocenić na 5. Mamy z mężem domek Moracz + zmiany wg naszych założeń. Jakość na najwyższym poziomie, kontakt z formą idealny, wszystko na czas, a ekipa od montażu to profesjonaliści jakich mało. Polecam każdemu kto się zastanawia.
    Pati

19.07.2023 14:06

Hej, super, że się wypowiadacie, i w dodatku tak pozytywnie, ale co o firmie sądzą pracownicy? Też macie tak pozytywne zdanie o pracy? Padło tu już pytanie o staż, i niestety zostało bez odpowiedzi:< Szukam ofert pracy, ale też pusto. Jak aplikowaliście do firmy? :) Ciężko się tu dostać? Mi chodzi właśnie o staż, ewentualnie jakieś juniorskie stanowisko. Właśnie skończyłam studia.
    HeroSk

20.07.2023 10:42

Hej, ja pracuję tu ponad 5lat i nie planuję żadnej zmiany. Przede wszystkim jesteśmy traktowani uczciwie, pracy jest sporo ale wynagrodzenie adekwatne, wynagrodzenie zawsze na czas. Dużą uwagę mamy poświęcać na jakość pracy oraz wysoki poziom obsługi Klienta - a możecie mi uwierzyć trafiają się zarówno bardzo miłe jak i nieprzyjemne telefony, np. od konkurencji odgrażającej się oczernianiem w Internecie -> zachęcam do przestrzegania zasad uczciwej konkurencji :) W każdej sytuacji / problemie można liczyć na wsparcie i zrozumienie, nikt na nikogo nie krzyczy, atmosfera koleżeńska, każdy chętnie tu przychodzi. Nie ma pytań bez odpowiedzi. Z tego co wiem to do pracy nie poszukują teraz. Sam produkt jest naprawdę dobry o czym może świadczyć to, że z tego co wiem to każdy z pracowników już ma coś z naszej fabryki na swojej działce :)
    Bożena

13.06.2023 19:20

Wybór firmy Eko Architektura był bardzo trafną decyzją. Domek prezentuje się świetnie . Współpraca przebiegała bez żadnych problemów .Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Od pierwszej rozmowy telefonicznej, poprzez wizytę w firmie i do końca realizacji samodzielnego montażu mieliśmy wspaniałego doradcę p. Adriana -cierpliwego , wyrozumiałego , przemiłego człowieka. Zawsze odbierał telefony i doradzał we wszystkich sprawach związanych z montażem domku.Dziękujemy bardzo p. Adrianie.
    Orzech

03.11.2022 11:08

Zakupiliśmy w firmie Eko-architektura domek Sosnowiec. Domek spełniał nasze potrzeby co do ilości pomieszczeń dlatego go wybraliśmy. Współpraca rozpoczęła się od rozmowy telefonicznej z P. Adrianem przemiłym, uczynnym, cierpliwym, kontaktowym, służącym radą człowiekiem. Dzięki p. Adrianowi przebrnęliśmy przez wszystkie procedury, zawsze odbierał telefon, odpowiadał na wszystkie nurtujące pytania i podpowiadał możliwe rozwiązania. Jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu. Montaż przebiegał bardzo sprawnie dzięki czuwającej nad wszystkim p. Dianie ogarniającej całą logistykę oraz a przede wszystkim dzięki pracowitości ekipy trzech sympatycznych i skupionych na swojej pracy ludziach. Domek już stoi i myślę, że posłuży nam jako ostoja wypoczynku dla nas naszych dzieci i wnuków. Co do minusów to mogą pojawić się w trakcie użytkowania lecz na chwilę obecną POLECAM firmę bez zastrzeżeń.
    Orzech

03.11.2022 10:56

Podziekowanie

18.04.2022 23:17

Witam Tą drogą pragnę podziękować Panu Michałowi Chmielowiec, pracownikowi Eko Architektura za cierpliwość, wyrozumiałość i pomoc w wyborze, oraz sprawnej realizacji naszego zamówienia???? Przez cały proces, czyli od pierwszego telefonu do firmy, aż do końca realizacji, czuliśmy się, jakbyśmy mieli przypisanego opiekuna i doradcę, który ze spokojem i cierpliwością (i za tą cierpliwość i wyrozumiałość bardzo dziękuję ????) realizował wszystkie dokonywane przez nas zmiany, a było ich sporo. Domek był trochę droższy od innych ofert ,ale warto było, a realizacja przebiegła zgodnie z ustaleniami. Dodam iż zamówienie było realizowane z dostawą, a kierowca który go dostarczał, był z nami w kontakcie telefonicznym, co ułatwiło nam to dogranie rozładunku. Domek był składany przez 2 osoby, w 6 dni. Wszystkie elementy są opisane naklejkami, które bardzo ułatwiają montaż. Obecnie będziemy nakrywać dach blachodachowką i montować drzwi, ale już prezentuje się świetnie???? Panie Michale jeszcze raz dziękujemy i jak będzie Pan w okolicy to zapraszamy???? Pozdrawiamy wdzięczni klienci Krystyna i Marek
    Krystyna

19.04.2022 10:20

Przepraszam za te znaki zapytania???? Przypuszczam że zamiast wymazywania liter, wyrazów, wstawiały się zanki "?", czego nie widziałam przed umieszczeniem opini ????Opinia pisana z telefonu i faktycznie znaki tę są obok siebie, ale powinny być widoczne przy redagowaniu????
    Krystyna

13.05.2022 11:48

Tylko lub aż ???? Domek składaliśmy sami, ale nie zdarzyło się aby Pan Michał nie odebrał lub nie oddzwonił w procesie zakupu i dostarczenia. W procesie składania prawie nie korzystaliśmy z jego wiedzy, tylko z dokumentacji która była dołączona.
    Anetta

25.05.2021 18:12

Bardzo polecam Eko Architekturę. Kupiłam domek letniskowy Sierpc, po pierwsze super kontakt z firmą, zamówienie było gotowe i dostarczone nawet przed czasem, wszystko idealnie pasowało, dobrze wykonane, zabezpieczone, opisane, wszystkie elementy montażowe w ilości przekraczającej potrzeby, domek prezentuje się doskonale, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni.

22.01.2022 10:45

Witam, czy mogłbym prosic o jakies realne zdjecia Pani domku? [email protected]

11.08.2020 10:42

dzikuska

06.08.2021 23:04

a jaki to domek, lub jaki przedział cenowy ? uprzedzam ewentualny problem z montażem mojego ewentualnego domku w tej firmie
    Łukasz

03.10.2020 09:14

Szanowni Państwo, zanim zdecydujecie się na zakup czegokolwiek w firmie EkoArchitektura przeczytajcie również naszą opinię, z jakimi problemami zostaliśmy po zakupie domku. Jesteśmy z Mazur, zakupiliśmy domek na początku 2018r., montaż domku miał miejsce w Kwietniu 2018r. Pierwszy problem to taki, że domek przyjechał niekompletny, były braki w materiałach, w związku z czym musieliśmy czekać na drugą dostawę, która się opóźniła o pare tygodni - ale to jest OK, sami prowadzimy firmę i wiemy, że błędy czasem się zdarzają. Po złożeniu domku, okazało się, że dach jak i wiele innych elementów jest bardzo słabej jakości - o której nikt nie raczył powiadomić (nie mówię tutaj o sprzedawcy, bo wiadomo oni nic nie powiedzą :) ) tylko przykładowo o monterach - którzy wydawali się w porządku, ale zamiast powiedzieć, że to słaby jakościowo materiał, po zakończeniu prac i otrzymaniu wynagrodzenia, słuch o nich zaginął, mają swoje układy więc spoko. Brak izolacji podłogowej za którą zapłaciliśmy, brak kontaktu z firmą. Po 2 miesiącach, papa, która jest grubości kartki A4, którą mam w swojej drukarce, przy pierwszych wiatrach poleciała na wschód z wiatrem. Monteży umywają ręce, że to nie wina montażu tylko słabego produktu (fajnie, że powiedzieli dopiero jak już wywiało całą papę i deszcz zalał nam cały domek od środka). Zgłoszona reklamacja - nie uznana, EkoArchitektura tłumaczy się, że takie papy jak oni używają jeszcze nigdy po 2 miesiącach się nie uszkodziły, po za tym są słabej jakości, więc tutaj uwaga otrzymaliśmy darmową poradę, że najlepiej zainwestować w trapez - dziękujęmy, co my bez Was byśmy zrobili. Po tym jak domek zalał się wodą w wyniku nieszczelnego dachu i wywiania papy, zaczeły się kwiatki. Z podłogi zrobiły się łódeczki (nie odwracalny temat), szpary w dachu od strony wewnętrznej domku, z którego ciekła woda, szpary w podłodze drewnianej, różna długość skrzydeł, zamontowane deski ze skazami, krzywe skrzydła drzwi, brak izolacji podłogowej za którą zapłaciliśmy. W wielu przypadkach szpary – dziury pomiędzy deskami powodują widoczny prześwit, szczególnie w nocy widać, deski nie zachodzą na siebie tak jak powinno to być w systemie pióro wpust. UWAGA aby móc używać swobodnie domek, trzeba zainwestować odrazu po montażu w dobry szczelny dach trapezowy oraz system orynnowania (koszt w naszym przypadku około 15tys zł) bez tego wiatr wymiecie wam papę z biedronki, a brak systemu orynnowania, w efekcie sprawi, że deszcz będzie zciekał z dachu na fundament, podciekał pod konstrukcję, gdzie będzie zbierać się ogromna wilgoć, później wiadomo co bedzie się działo, z super ekologicznym domkiem drewnianym :) Tak, więc to że on jest ekologiczny i tani w ofercie, nie znaczy że jest funkcjonalny i solidny. Trzeba włożyć w domek 35m2 spokojnie jeszcze około drugie tyle (30tys zł) aby był na prawde bezpieczny, solidny, szczelny. Mimo wielu rozmów obie firmy uważają, że to nie one są winne powstałym usterkom. Firma uważa, że firma monterska źle zamontowała cały domek. Firma monterska uważa, że oni wszystko dobrze zrobili, że to wina materiału i trzeba z nimi rozmawiać :D Hit po prostu, Ci ludzie są bezbłędni. Ostatecznie jest Październik 2020r. i to co musieliśmy zainwestować w domek przekracza koszta zakupu samego domku z montażem (30.000zł). Z problemem zostajemy sami. Zapłaciliśmy za domek i montaż, ale on zagrażał naszemu bezpieczeństwu, więc bylismy zmuszeni zainwestować kolejne pieniądze po uszkodzeniach które wyrządziła nam matka natura przez tych nieprofesjonalnych ludzi. Jesteśmy bardzo zaniepokojeni brakiem porozumienia się obu firm między sobą, dzięki czemu moglibyśmy zacząć korzystać z tego za co zapłaciliśmy kilkadziesiąt tysięcy złotych. Ja bym inaczej ten temat załatwił z tymi ludkami, ale z uwagi na brak czasu i chęci już dawno mi nerwy odeszły. Na dzień dzisiejszy z wymienionych wad nie usunięto NIC. Eko architektura nie robi nic. Nadal mamy dziurawą podłogę na parterze. Jako ostatnią deskę ratunku przed sądem traktujemy nasz wpis na tej stronie, wierzymy że może ten akt desperacji skłoni firmy do usunięcia wszystkich wad. Wszystko co napisaliśmy jest prawdą, żadne słowo nie jest naszą nadinterpretacją. My nie wiemy, gdzie ostatecznie leży prawda kto jest winny – powinny to wyjaśnić firmy między sobą jeśli trzeba powołać rzeczoznawcę, biegłego. Chcemy również uprzedzić przyszłych klientów indywiduwalnych lub firm, aby nie narażać też na tego rodzaju kłopoty gdzie nie można uzyskać tego za co się zapłaciło, bo za pieniądze które ja włożyłem w ten domek letniskowy super ekologiczny, to bym postawił murowany domek całoroczny i cieszył się, że pieniądze które zainwestowałem poszły w dobrą stronę.
    Antoni Z.

12.03.2021 11:11

Dzień dobry, ja chętnie zobaczę o co chodziło z zakupami Pani i Pana Łukasza. Jestem już po spotkaniu z nimi, widziałem ich ekspozycję i nie powiem robi wrażenie. Jestem praktycznie zdecydowany jednak chciałbym poznać co się u was zdarzyło. Dostałem ich od kolegi który już budował ośrodek 11 domów z nimi i poleca ale kupował domy i montaż. Proszę o wiadomość mój adres: [email protected]
    @Grażyna

16.04.2021 14:24

Jestem potencjalną klientką f-my Eko Architektura i zaniepokoiły mnie dwa ostatnie negatywne wpisy, w tym Pana. Pan Łukasz opowiedział o problemach z dachem, a czy Pan mógłby opowiedzieć o swoich problemach z firmą?
    Marcel W.

15.10.2020 11:10

Po raz pierwszy miałem do czynienia z firmą Eko Architektura, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami opinią na ich temat. Jakiś czas temu skontaktowałem się z pracownikiem firmy w celu dokonania zamówienia wymarzonego domku typu luzino. Otrzymałem niezbędną pomoc, omówiliśmy projekt, został wyznaczony termin postawienia budynku i obiecano mi, że będę informowany o postępach prac. Dziś muszę powiedzieć, że wszystkie obietnice zostały spełnione. Domek był gotowy do użytku w wyznaczonym terminie, został wykonany zgodnie z projektem i nie miałem absolutnie się do czego przyczepić. Dodatkowo otrzymałem niezbędne elementy do montażu i mam możliwość modyfikacji budynku. W skali od 1 do 10 oceniam Eko Architekturę na 10. Jeśli Wy też marzycie o własnym domku, to polecam skorzystać z oferty firmy.

12.01.2021 08:06

Czy robił Pan ocieplenie podłogi i dachu tego domku ? Interesuje mnie kwestia czy warto to robić i czy w pokojach na piętrze latem nie jest zbyt gorąco?

22.01.2021 09:38

Panie Marcinie, domki drewniane letniskowe (bez docieplenia) cechują się tym, że faktycznie latem się mocno nagrzewają, jednak w odróżnieniu od cegły/pustaka można je bardzo szybko przewietrzyć obniżając temperaturę wnętrza. Docieplenie dachu wyraźnie ogranicza nagrzewanie się wnętrza, w zimniejsze dni w parze z dociepleniem podłogi pozwala na łatwiejsze dogrzanie wnętrza. W naszej opinii warto :) Pozdrawiamy Zespół Eko Architektura sp. z o.o.
    MM

25.12.2020 09:15

Witam, Po uważnym przeczytaniu regulaminu zgłaszania reklamacji oraz przyjętej formy płatności okazuje się, że klient nie ma żadnych szans na uznanie reklamacji. Regulamin został tak opracowany przez firmę Eko Architektura, że klient przy każdej próbie zgłoszenia reklamacji odbija się jak od betonowej ściany. Dowodem na to są wpisy na tym forum. Reasumując: zapłać, a potem my wystawimy cię do wiatru!
    MM

18.01.2021 21:03

Witam ponownie. Chciałem sprostować, że nie jestem żadną "konkuencją" lecz człowiekiem, który szczegółowo przeanalizował warunki płatności oraz warunki gwarancji jakie Państwo przedstawiają na swojej stronie www. Proszę mnie nie straszyć "popełnieniem przestępstwa, bo przestępcą nie jestem. Proponowałbym skłonić się do bardziej otwartej drogi udzielania gwarancji oraz możliwości płatności po wykonaniu zlecenia, chociaż w części. Takie działania zachęciłyby mnie do zakupu u Państwa "domku", jednak obecne warunki mnie zniechęcają. Pozdrawiam

22.01.2021 09:34

Szanowny Panie MM, nie potrafimy zrozumieć jaki inny cel niż "niezdrowa konkurencja" miałoby wypisywanie takich treści na nasz temat przez człowieka, który nawet nie wyjaśnił z nami wątpliwych/niezrozumiałych kwestii, a swoje błędne założenia celowo wypisuje w mediach aby nam zaszkodzić i oczernić nasze dobre imię. 1+1=2 Prosimy więc o przeczytanie ze zrozumieniem treści Pańskiego wcześniejszego komentarza, nie musimy nikogo straszyć, zapewne jest Pan świadomy tego co napisał na nasz temat i osiągnął Pan z tego satysfakcję. Gratulujemy :) Niemniej jednak zgodnie z naszą deklaracją przekazaliśmy temat dalej i odpowiednie organy zadecydują o dalszych postępowaniach i odpowiedzialności za zamieszczane nieprawdziwe treści. Wszystkich naszych Klientów, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości czy zapytania w kwestii warunków zakupu, gwarancji itp. zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego z przedstawicielami naszej firmy. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania. Przy tak dużej ilości sprzedawanych domków musimy przestrzegać wszelkich zasad i warunków gwarancji, aby zapewnić satysfakcję zarówno jednej jak i drugiej ze stron. Dziękujemy wszystkim Klientom, którzy dokonali zakupu naszych produktów, to właśnie dla Was jesteśmy :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Eko Architektura sp. z o.o.
    Warszawa

07.01.2021 10:59

Chciałbym powiedzieć ze zaprzeczam swej opini z dn 2.1.2021r na temat p.adriana i oficjalnie go za to przepraszam
    Warszawa

02.01.2021 12:54

O.adrian to nie poważny człowiek nie odbiera telefonu i ciężko się z nim dogadać Odradzam te firmę

21.11.2020 15:24

Czy domek powyżej 35 metrów który wymaga pozwolenia na budowę i byłby wyposażony w instalacje gazowa posiada wszystkie dokumenty potrzebne do adaptacji i całej procedury?

05.11.2020 16:01

Długi czas przeglądam różnorodne oferty w Internecie. Ostatecznie zdecydowałam się na korzystanie z usług firmy Eko Architektura. Nie żałuję. Profesjonalne podejście do klienta, pomoc przy wyborze najlepszych rozwiązań, bogata oferta produktów i możliwość ich modyfikacji, by dostosować je do własnych potrzeb. Ekipa monterska działa w sposób sprawny i profesjonalny, jest niezwykle pomocna i życzliwie nastawiona do klientów. Usługa wykonana w sposób rzetelny i terminowy, duże zaangażowanie. Po zakończonych pracach panowie pozostawili po sobie porządek, co pozytywnie mnie zaskoczyło. Mogłam skorzystać z profesjonalnych porad, fachowego doradztwa, co umożliwiło mi wybór spełniającego moje oczekiwania domku. Pracują tutaj profesjonaliści, którzy potrafią wysłuchać każdego klienta i zaproponować mu najlepsze rozwiązania. Po zakupie otrzymałam wszystkie potrzebne produkty do montażu, a także elementy zapasowe. Polecam korzystanie z usług tej firmy.

05.11.2020 10:33

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko Architektura?

Kontakt - Eko Architektura Sp. z o.o.

Elewatorska 10 15-620 Białystok

Branża główna: Budowa budynków
    Iwonka N

05.11.2020 10:30

Polecam
    Klient zadowolony

04.11.2020 12:12

Firma Eko Architektura posiada ogromną ofertę oraz szeroki wachlarz modyfikacji własnych produktów. W moim przypadku to było super z terminowością wykonywanych prac. Zawodowa ekipa monterska nie dość , że wzorowo wykonała Swoją pracę to również po niej posprzątała i miejsce wyglądało na czyste i schludne.Dodatkowo firma Eko Architektura sprawuje doradztwo w kontekście wyboru domków.Co jest istotne to nawet przy prywatnym zakupie danych części/ podzespołów przedsiębiorstwo oferuje całość czyli kątowniki, śrubki, gwoździe, elementy zapasowe. Naprawdę rewelacyjna sprawa ode mnie super POZYTYW dla Eko Architektura !
    Joanna Głębowska

04.11.2020 12:06

Firma Eko Architektura oferuje profesjonalną pomoc przy wyborze domu. Co więcej, doświadczeni pracownicy wykonują swoją pracę terminowo i z zachowaniem należytej precyzji. Ekipy monterskie dbają przede wszystkim o potrzeby klienta, ponieważ to klient jest dla nich priorytetem. Montażyści pracują dokładnie, dbają o szczegóły, zależy im na perfekcyjnym wykończeniu elementów. Zawsze po sobie sprzątają, dlatego nie trzeba martwić się o utrzymanie czystości w miejscu montażu. Atutem firmy jest to, że dołącza ona akcesoria niezbędne do wykonania montażu takie, jak śrubki, gwoździe i pozostałe elementy zapasowe wyposażenia. Polecam Eko Architekturę każdej osobie, która tworzy swój nowy, wymarzony dom.
    Janusz55

02.11.2020 11:13

Firma Eko Architektura to porządna i solidna firma. Polecił mi ją znajomy i z perspektywy czasu nie żałuję. Wybór produktów jest na prawdę ogromny poza tym ze wszystkim doradzają. Długo się zastanawiałem, szukałem różnych ofert w Internecie ale finalnie wybrałem Eko Architektura. Realizacja w umówionym terminie, nie było opóźnień. Do tego cała ekipa zasługuje na pochwałę- całość sprawnie i fachowo wykonana, bardzo pomocni pracownicy (na każdym etapie nawet po skończeniu prac). Otrzymałem dużą pomoc przy wyborze domu co doceniam zwłaszcza dla tego, że byłem laikiem w temacie i miałem bardzo dużo pytań :) Ekipa po sobie posprzątała czym byłem zaskoczony. Po zakupie dostałem też wszystko co było potrzebne do montażu: gwoździe śrubki i elementy zapasowe itd. Jeśli będę jeszcze planował jakieś inwestycje z pewnością wybiorę tę firmę.
    Justyna i Adam

26.10.2020 19:21

jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru firmy Eko-Architektura. Od samego początku wszystko bez żadnych problemów, ekipa sprawdziła się świetnie, nie było żadnych poprawek i usterek, a prace zakończyły się terminowo, mimo brzydkiej pogody, która utrzymywała się przez 2 tygodnie. Jeden z panów pomógł nam wybrać projekt, doradził i wskazał możliwe modyfikacje. Firma pozostawiła po sobie ład i porządek, wszystkie materiały i ich kupno było w ich zakresie. Serdecznie polecam, bo mają też dobre ceny! jakość i wykonanie super.
    Jan

22.10.2020 19:48

Skorzystałem z usług Firmy Eko Architektura i szczerze polecam tę ekipę! Oferta jest tak bogata, że każdy znajdzie dla siebie odpowiedni produkt i w dowolny sposób może go też zmodyfikować. Jak orientowałem się w innych ofertach- wszędzie był problem z dostosowania oferty pode mnie, same gotowe produkty bez możliwości wprowadzenia dowolnych zmian. Ekipa monterska- jestem pełen podziwu. Panowie pomocni, zawsze po sobie sprzątają, nie miałem zastrzeżeń. Wręcz byłem pozytywnie zaskoczony. Panowie też zawsze doradzili najlepsze rozwiązanie i pomogli w wyborze domku. Przy zakupie otrzymaliśmy pełen "pakiet startowy". Było wszystko co niezbędne do montażu- gwoździe, śrubki i wszelakie elementy zapasowe. Pełna profeska i firma godna zaufania.
    Konrad C.

22.10.2020 00:04

Rzadko kiedy piszę opinie w internecie, ale tym razem muszę zrobić wyjątek. Firma Eko Architektura zaskoczyła mnie pozytywnie. Widać, że pracują tam wykwalifikowani pracownicy. Pomogli mi już na samym początku. Nie wiedziałem na który domek się zdecydować, ale zdałem się na pracownika, który szczegółowo omówił ze mną wady i zalety każdego domku, dzięki czemu łatwiej mi było wybrać ten odpowiedni. Realizacja zamówienia też przebiegła bez żadnych zakłóceń, a przedstawiciele firmy byli ze mną cały czas w kontakcie. Domek był gotowy do użytku zgodnie z ustalonym wcześniej terminem. Pracownicy zostawili po sobie porządek, co również mile mnie zaskoczyło. Otrzymałem też niezbędne materiały do montażu, na wypadek chęci dokonania jakichś zmian w swoim domku. Daję najwyższą ocenę firmie Eko Architektura!
    Marlena Z.

20.10.2020 09:24

Na firmę Eko Architektura natrafiłam zupełnym przypadkiem. Zainteresował mnie szeroki wybór domków, dlatego uważnie przejrzałam ofertę i zadzwoniłam do firmy. Telefon odebrał uprzejmy pracownik, z którym dokładnie omówiłam co mnie interesuje. Pomógł mi przy wyborze idealnego dla mnie domku i zapewnił, że będziemy w stałym kontakcie podczas realizacji zamówienia. Muszę przyznać, że nie mogłam dokonać lepszego wyboru. Byłam regularnie informowana o postępach prac, a domek otrzymałam w wyznaczonym terminie. Był idealny, taki jak go sobie wymarzyłam. Całkowicie zgodny z projektem i naprawdę nie było się do czego przyczepić, a muszę się Wam przyznać, że potrafię czepiać się o byle bzdury. Pracownicy też spisali się na medal, nawet posprzątali po sobie, co nie zdarza się często w tego typu firmach. Przekonajcie się sami!
    Jagoda W.

20.10.2020 09:11

Do skorzystania z usług firmy Eko Architektura zachęcił mnie duży wybór domków. Szczerze mówiąc na początku nie wiedziałam, na który domek się zdecydować. Na szczęście w wyborze pomógł mi uprzejmy pracownik firmy. Miałam delikatne obawy jeśli chodzi o terminowe wykonanie prac, ale okazały się one bezpodstawne. Domek był gotowy wcześniej niż początkowo zakładano. Został postawiony zgodnie z projektem, a pracownicy posprzątali po sobie, co muszę przyznać bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Prócz tego mam możliwość modyfikacji domku. Gratisowo otrzymałam części do montażu. Nie znam się na budowach i tego typu sprawach, ale gołym okiem widać, że firmie zależy na zadowoleniu klienta. Ja jestem zachwycona! Każdy, kto chciałby mieć swój wymarzony domek, powinien skontaktować się z firmą Eko Architektura.
    RobertZ

14.10.2020 09:46

Jak najbardziej polecam. Prace wykonywane są terminowo. Projekty są bardzo ciekawe i przede wszystkim trwałe. Ekipy monterskie spisują się doskonale i są pomocni. Co ważne, sprzątają po sobie co niestety co raz częściej nie jest niestety normą wśród innych ekip. Wybór domków jest szeroki i możemy tutaj liczyć na pomoc w wyborze odpowiedniego. Jest również możliwość modyfikacji domku. Przy zakupie otrzymujemy wszystko co potrzebne do montażu jakieś gwoździe śrubki i elementy zapasowe no i instrukcja montażu. Na pocztku mialem lekkie obawy czy oby na pewno uda mi sie zlozyc samemu domek, ale okazalo sie, ze nie ma przy tym wiekszych problemów, chociaż trochę czasu musiałem na to pośwwięcić. Najwieksza zaletą wybrane przeze mnie domku jest zdeycydowanie świeży zapach drewna :) Ogólnie wybór oceniam na plus
    edyta

08.10.2020 21:48

Jestem bardzo zadowolona z domku na działkę, który zamówiliśmy u firmy z mężem. Od początku współpraca układała się pomyślnie, Panowie doradzali, podawali swoje sugestie i najlepsze rozwiązania, na które się zdecydowaliśmy. Na plus, że firma wykonała wszystko zgodnie z terminem, nie było niedociągnięć, a domek prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Oprócz wyboru projektu nic nas nie interesowało, wszystkie narzędzia i zakupy były po stronie firmy. Jesteśmy zadowoleni z rzetelności i porządku jaki firma po sobie zostawiła. Mieliśmy kilka modyfikacji w projekcie, które nie zrobiły problemu.
    Aneczka89

05.10.2020 11:42

Zdecydowanie polecam firmę Eko Architektura. O postawieniu domku myśleliśmy z mężem dość długo, dywagowaliśmy czy jednak nie spróbować zrobić go samemu, ale powierzenie tego zadania firmie Eko Architektura okazało się trafną decyzją. Choć mieliśmy w głowie nakreślony plan domku, to dzięki pomocy i poradom pracowników firmy zdecydowaliśmy się na nieco inny projekt, który jeszcze lepiej pasuje do naszego ogrodu. Standardy trybu i sposobu pracy ekipy monterskiej jak i samych materiałów należy uznać za bardzo dobre. Domek został postawiony w zaplanowanym przez nas terminie. Panowie monterzy właściwie nie potrzebowali żadnej pomocy z naszej strony, o nic nie musieliśmy się martwić, bo przy zakupie otrzymaliśmy wszystko co potrzebne do montażu (śruby, wkręty, gwoździe, taśmy uszczelniające, pianki montażowe, dwuszybowe okna, nawet pistolet do silikonu, a no i elementy zapasowe).
    Mariusz

02.10.2020 14:21

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Eko Architektura. Prace zostały wykonane terminowo- nie mam zastrzeżeń. Ekipa monterska w trakcie całej pracy była bardzo fachowa. Spisali się doskonale, byli pomocni na każdym etapie. Mimo wielu dociekliwych pytań i wątpliwości starali się na każde z nich odpowiedzieć w sposób wyczerpujący, a przede wszystkim zrozumiały! Pracownicy Eko Architektury pomogli nam również w wyborze odpowiedniego domku. Po zakupie otrzymaliśmy wszystko co jest potrzebne do montażu: śruby, wkręty, gwoździe, taśmy uszczelniające, pianki montażowe, nawet pistolet do silikonu, jakość okuć czy dwuszybowe okna w standardzie, listwy wykończeniowe, obróbkowe, elementy zapasowe itp. Dzięki temu praca była sprawna, szybka, a efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Na duży plus, że firma po sobie sprząta! A mieliśmy już do czynienia z różnymi fachowcami. Polecam!
    Ewelina

29.09.2020 14:53

Daje szczere 5! Od samego początku współpraca przebiegała nam bez żadnych problemów. Najpierw był kontakt telefoniczny i przedstawienie sytuacji i umówienie spotkania, na którym Pan z firmy miał już przygotowane kilka pomysłów, które mi przedstawił bardzo dokładnie. Ja powiedziałam o swoich potrzebach i oczekiwaniach względem domku i zaczęliśmy szukać najbardziej odpowiedniego domku, który jak się okazało był bez problemu do zrobienia. Cała współpraca była super, przede wszystkim było wykonane terminowo, bez żadnych opóźnień, mimo iż pogoda czasami nie pozwalała na prace na zewnątrz Panowie odrabiali zaległości w następnych dniach. Ekipa pozostawiła po sobie porządek, mieli ze sobą wszystkie potrzebne sprzęty i akcesoria, więc nas już nic nie interesowało. Bardzo dobrze warunki cenowe, jestem bardzo zadowolona
    Martyna

29.09.2020 11:15

Ostatnio skorzystałam z usług firmy Eko Architektura i jestem bardzo zadowolona. Miałam duży problem z wyborem domku, oferta była dość szeroka, ale Panowie wszystko mi wyjaśnili i pomogli dobrać produkt zgodny z moimi oczekiwaniami. Przy zakupie otrzymujemy również wszystko to, co jest potrzebne do montażu (śruby, wkręty, gwoździe, taśmy uszczelniające, pianki montażowe, nawet pistolet do silikonu, jakość okuć czy dwuszybowe okna w standardzie, listwy wykończeniowe, obróbkowe, elementy zapasowe itp.) Nie byłabym w stanie sama zamontować domku, a okazało się, że firma wykonuje również tego rodzaju usługi, za co dodatkowy plus! : ) Ekipa monterska spisała się świetnie - bardzo pomocna i rzetelna, po skończonej pracy posprzątała po sobie. Wszystko odbyło się zgodnie z wyznaczonym terminem. Domek stoi i prezentuje się świetnie. Polecam Eko Architekturę ! : )
    Jarek

29.07.2020 16:19

Szanowni Państwo zanim zdecydujecie się na zakup domku w firmie EkoArchitektura oraz montaż przez wskazaną firmę monterską Pana Łukasza proszę przeczytajcie z jakimi problemami się zmagamy od ponad 4 miesiący. Montaż domku miał miejsce w marcu tego roku (2020). Kupiliśmy domek Rudav. Zgłosiliśmy w formie pisemnej aż trzykrotnie reklamację. Przedmiotem reklamacji były następujące usterki (wymieniamy najważniejsze): szpary w dachu od strony wewnętrznej domku, z którego cieknie woda, szpary w podłodze drewnianej na antresoli oraz szpary w podłodze na parterze, różna długość skrzydeł drzwi wejściowych, nieprawidłowa 1 belka pergoli na tarasie, zamontowane deski ze skazami. W wielu przypadkach szpary – dziury pomiędzy deskami powodują widoczny prześwit, deski nie zachodzą na siebie tak jak powinno to być w systemie pióro wpust. Mimo wielu rozmów i maili obie firmy uważają, że to nie one są winne powstałym usterkom. Firma Eko Architektura uważa, że firma monterska źle zamontowała dach i podłogi. Firma monterska uważa, że usługa została wykonana prawidłowo tylko deski nie były dostatecznie wysuszone i po montażu z tego powodu zaczęły dopiero schnąć i nadmiernie się kurczyć o czym świadczy fakt, że deski są różnej szerokości, a w podłodze i dachu są szczeliny sięgające 8 mm. Ostatecznie z problemem zostajemy sami. Zapłaciliśmy za domek i montaż, ale nie możemy z niego korzystać co gorsze szpary/dziury/prześwity osłabiają konstrukcję domku co w konsekwencji zagraża naszemu bezpieczeństwu. Jesteśmy bardzo zaniepokojeni brakiem porozumienia się obu firm między sobą, dzięki czemu moglibyśmy zacząć korzystać z tego za co zapłaciliśmy kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli będzie trzeba wystąpimy na drogę sądową o czym poinformowaliśmy obie firmy. Na dzień dzisiejszy z wymienionych wad usunięto szpary (położono na nowo podłogę) w jednym z dwóch pomieszczeń na antresoli. Firma monterska wymieniła nam dach. Eko architektura nie robi nic. Nadal mamy dziurawą podłogę na parterze. Jako ostatnią deskę ratunku przed sądem traktujemy nasz wpis na tej stronie, wierzymy że może ten akt desperacji skłoni firmy do usunięcia wszystkich wad. Dysponujemy zdjęciami wszystkich wad i usterek, które są przedmiotem naszej reklamacji. Wszystko co napisaliśmy jest prawdą, żadne słowo nie jest naszą nadinterpretacją. My nie wiemy, gdzie ostatecznie leży prawda kto jest winny – powinny to wyjaśnić firmy między sobą jeśli trzeba powołać rzeczoznawcę, biegłego. Chcemy również uprzedzić przyszłych klientów firm, aby nie narażać też na tego rodzaju kłopoty gdzie nie można uzyskać tego za co się zapłaciło, a oszczędzało kilka lat.

24.09.2020 16:15

Szanowna Pani, dziękujemy za Pani opinię, przykre jest to, że nie przeczytała Pani komentarzy ze zrozumieniem a zdecydowała się Pani opisać swoje myśli, inaczej ciężko byłoby wytłumaczyć taką interpretację. Spróbujemy jednak rozjaśnić kwestię: montaż deski podłogowej i dachowej wymaga dokładnego/solidnego dobicia. Jeżeli na starcie będą pozostawione szpary (jak w powyższej sytuacji) kiedy deski zaczną pracować (drewno to świetny materiał budulcowy jednak regulując swoją wilgotność pęcznieje jesienią/zimą a latem dosycha - nazywamy to pracą drewna) szpary będą znacznie większe niż dopuszczalne. System pióro-wpust pozwala na bezkolizyjną pracę drewna i funkcjonowanie na lata :) Prosimy więc o przeczytanie ze zrozumieniem naszych odpowiedzi, niewłaściwa interpretacja powoduje wprowadzanie w błąd innych Klientów a to nie jest jednak mile widziane, więc w przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z naszym biurem, z przyjemnością rozwiniemy każdą zagwozdkę :) Polecamy też poczekać na odpowiedź Pana Jarosława, który z pewnością będzie mógł potwierdzić naszą wersję dotyczącą totalnie nie właściwego montażu. My dostarczyliśmy nowe deski oraz wymieniliśmy je na nasz koszt, jednak to co Klient zobaczył po zerwaniu deski podłogowej bezspornie potwierdziło naszą wersję oraz godne pogardy postępowanie firmy, która dokonała montażu. Oczywiście zestaw podstawy deski podłogowej wraz z dociepleniem kompleksowo naprawiiliśmy tak aby Klient był zadowolony. Aktualnie wszystkie montaże wykonywane są przez nasze autoryzowane ekipy monterskie. Przyjeżdżamy autami sygnowanymi logiem firmowym i montujemy zgodnie ze standardami jakościowymi i ilościowymi. Serdecznie zachęcamy do skorzystania z tej usługi, jest to gwarancja satysfakcji Klienta a co za tym idzie - powiększenie ogromnego już grona naszych zadowolonych Klientów :) Dziękujemy wszystkim razem oraz każdemu z osobna, jednocześnie zapraszamy do kontaktu i odwiedzenia strony naszego sklepu: https://domkiekoarchitektura.pl/ Pozdrawiamy Zespół Eko Architektura sp. z o.o.
    Jarek

27.09.2020 17:27

Ostatecznie firma EkoArchitektura wymieniła podłogę w domku. Okazało się jednak że podłoga która była wcześniej montowana przez firmę Alpina została zamontowana niezgodnie z instrukcją i sztuką budowlaną, bez lagerów poprzecznych, papy i folii termoizolacyjnej. zamiast tego została włożona folia która służyła wcześniej do zabezpieczania desek na paletach. EkoArchitektura po wielu miesiącach dyskusji między trzema stronami stanęła na wysokości zadania. Żałujemy że musieliśmy przez partactwo monterów z Alpiny czekać tyle czasu i dodatkowo zapłacić dużo kasy za to aby podłoga ostatecznie została uzupełniona o legary, papę i folię.
    Monika

22.09.2020 14:26

Serdecznie polecam firmę Eko Architektura. Od dawna zastanawiałam się nad postawieniem domku przy stawie. Miałam jednak obawy czy rodzinnie damy radę samodzielnie złożyć taki domek. Na szczęście firma udostępniła usługę własnych monterów. Wybór nie był prosty, w ofercie jest dużo ciekawych propozycji. Zależało mi na domku, który można postawić bez dodatkowych zezwoleń. Model, który mi się spodobał, miał za dużą powierzchnię. Myślałam, że muszę wybrać inny, jednak spróbowałam się dogadać z firmą. Zadzwoniłam i okazało się, że nie ma najmniejszego problemu ze zmniejszeniem powierzchni. Dodatkowo na moją prośbę zostały zwiększone okna, żeby podziwiać piękny widok. Zamówienie dosyć sprawnie zostało dogadanie. Przesyłka dotarła w terminie. Ekipa remontowa sprawnie zaczęła montaż w wybranym miejscu. Co prawda przez deszcz składanie domku trochę się przedłużyło, ale lepiej dwa, trzy dni dłużej poczekać i mieć solidnie postawiony domek. Materiał bardzo dobrej jakości a jak pięknie pachnie drewnem.
    szymon

17.09.2020 00:34

Jak najbardziej polecam firmę Eko Architektura. Wszystko było zrobione tak, jak należy i wykonane w ustalonym terminie. Przed zakupem domku firma pomogła wybrać odpowiedni projekt, co przyczyniło się do jeszcze większego zadowolenia. Bardzo spodobało mi się to, że firma dba o każdy szczegół. Niczego, co potrzeba do montażu, nie zabrakło. Wszystkie śruby, gwoździe, pistolet do silikonu itp. były zapewnione. Jakość okuć czy dwuszybowe okna w standardzie bardzo mnie usatysfakcjonowały. Również dobrym pomysłem jest zapewnienie elementów zapasowych. Opłacało się również na skorzystanie z ekipy monterskiej, która wykonywała swoją pracę bardzo precyzyjnie. Może przełożyło się to na dłuższy czas montażu, ale jednak warto trochę poczekać, a mieć zrobione prawidłowo. Trzeba tylko pamiętać, że dla bezpieczeństwa ekipa nie pracuje w słabszych warunkach atmosferycznych, ale to jak najbardziej normalne. Zdecydowanie polecam wszystkim!
    Roman

16.09.2020 18:07

Kupiłem od tej firmy domek wraz z usługą montażu. Miałem na początku dużo obaw, czy nie będzie jakichś problemów, ale wybór tej firmy okazał się po prostu dobrą decyzją. Super sprawa, że oprócz wszystkich części domku wysłali także trochę części zapasowych, wszystkie śrubki, gwoździe itp. a nawet pistolet do silikonu. Martwiłem się, że będę biegać po sklepach za tymi elementami, ale firma wszystko dała w paczce. Do tego usługa montowania, na którą się ostatecznie zdecydowałem też jest bardzo wysokiej jakości. To prawdziwi profesjonaliści. Przyjechali na czas, gotowi do pracy. Ostatecznie nie skończyli w terminie, co mnie trochę wkurzyło, ale zaraz wytłumaczyli, że po prostu nie da się niektórych rzeczy zrobić jak pada no i że najważniejsza jest jakość i to, żeby ten domek stał wiele lat a nie tylko montaż na szybko. Za to jak już można było montować, to pracowali kilkanaście godzin, żeby szybko skończyć no i ostatecznie z tej usługi też jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę.
    Tomek

15.09.2020 12:31

Z czystym sumieniem polecam Eko Architekturę. Zacząłem rozglądać się za domkami z bali jakiś czas temu i przyznam, że na początku przytłoczyła mnie ilość informacji, różnych wykonawców itp. W końcu znajomi, którzy niedawno wybudowali sobie domek, polecili mi Eko Architekturę i jestem im za to wdzięczny. Na każdym kroku czuć profesjonalizm. Po pierwsze pomagają przy wyborze domku, co bez wiedzy może być ciężkim samodzielnym zadaniem. Państwo objaśnili mi zalety i przeznaczenie każdego z modelu - ja zdecydowałem się na Sosnowiec. No i na plus dotrzymywanie terminów, dostałem wszystko, tak jak się umawialiśmy. Dostałem w zasadzie wszystko potrzebne do zbudowania domku i nie musiałem nic dokupywać. Śrubki i wkręty to wiadomka, ale ja dostałem pistolet do silikonu i okna :O Proponowali mi jeszcze montaż, ale z pomocą znajomego sami sobie poradziliśmy. Nie było to jakieś bardzo skomplikowane, bo wszystko było wyjaśnione, ale myślę, że jak ktoś nie ma czasu, albo mu się po prostu nie chce, to warto skorzystać z usługi montażu. Mówiąc krótko - KONKRET FIRMA, zdecydowanie polecam. Jestem w pełni usatysfakcjonowany z tego wyboru. Od dawna myślałem o domu z bali, ale nie wiedziałem jak i z której strony za to się zabrać. Przypadkiem trafiłem w internecie na Eko Architekturę i z ręką na sercu muszę przyznać, że ta firma to szczyt profesjonalizmu. Super współpraca na wysokim poziomie przez cały proces. Skorzystałem z pełnej oferty firmy. Najpierw pomogli mi wybrać domek (ja zdecydowałem się akurat na Sosnowiec). Firma dostosowała domek do moich oczekiwań, zrobili grubsze ściany niż w podstawowej ofercie. Wszystko przebiegło bezproblemowo i co najważniejsze wywiązują się w 100% z terminów i wcześniejszych ustaleń. Stanowczo polecam wszystkim, którzy myślą o budowie domu z bali.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko Architektura Sp. z o.o.