Eko Architektura

4.7/5

• Kim jesteśmy?
  • Dlaczego My?
  • Drewniane domki ogrodowe
  • Ekologiczne domy letniskowe z drewna
  • Wiaty garażowe
  • Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna
  • Nasze realizacje

Kim jesteśmy?

Dlaczego My?

Drewniane domki ogrodowe

Ekologiczne domy letniskowe z drewna

Wiaty garażowe

Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna

Nasze realizacje

• Osowicze
  • Ignatki-Osiedle
  • Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o Eko Architektura Sp. z o.o.

Opinie o Eko Architektura Białystok

Nie przegap nowości o Eko Architektura Sp. z o.o.!

Kris

12.03.2020 16:28

Gratuluję firmie podejścia do klienta, nie każdy klient musi od razu znać się na kwestiach technicznych. Ja się nie znam, ale na szczęście pracownicy Eko Architektury już tak! Wspólnymi siłami bardzo szybko wybraliśmy ten jeden wymarzony domek. Wybór padł na model Sosnowiec VSP23. Polecam firmę każdemu szczególnie za profesjonalizm, podejście do klienta, terminowość oraz pracowników otwartych na klientów!
    Angela

10.03.2020 14:01

Bardzo dobry kontakt z firmą, dbają o zadowolenie klienta i o realizację zlecenia w 100% zgodnie z projektem i określonym terminem. Firma oferuje fachowe doradztwo, na tej podstawie wybraliśmy projekt Rudaw na działkę na wsi - jest funkcjonalnym domkiem, a do tego bardzo dobrze wykończonym. Pod uwagę brano wielkość działki, jej położenie itp, dobierając najbardziej optymalny projekt. Jestem w pełni zadowolona z usług firmy.
    Krystian C.

09.03.2020 18:13

Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną i rzetelną firmą! Zamówiony drewniany domek Luzino vsp50 okazał się strzałem w dziesiątkę - zarówno jakość wykonania, zgodność z projektem oraz terminowość dostawy zasługują na największą pochwałę. Praktycznie od samego początku obsługi mojego zamówienia aż po finalne postawienia domku pracownicy Eko Architektury wykazywali się niesłabnącym profesjonalizmem oraz chęcią pomocy - co to dużo mówić po prostu kontakt z firmą był przyjemnością. Oby tak dalej!
    Krystian C.

09.03.2020 17:49

Kacper

04.03.2020 20:14

Firma zasługująca na najwyższe noty. Domek, który u nich zamówiłem, nie tylko jest wykonany idealnie pod moje zamówienie, ale również pomogli mi z wyborem szczegółów, na które wcześniej nie zwracałem uwagi. Od razu widać, że kontaktem z klientem zajmują się u nich prawdziwi profesjonaliści, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Tym bardziej biorąc pod uwagę niesamowicie konkurencyjne ceny, jakie oferuje firma.

03.03.2020 18:42

Ze względu na bardzo niestandardowe wymiary działki, na której miał stać garaż, miałem duże problemy z doborem odpowiedniej oferty w większości firm. Dopiero po konsultacjach w Eko Architektura udał się spełnić moje wymagania. Niedługo po tym złożyłem zamówienie. Jestem bardzo zadowolony z efektów. Jakość wykonania, jak i kontakt z klientem są na bardzo wysokim poziomie.
    Zuzia

28.02.2020 19:00

Wraz z mężem postanowiliśmy zaufać Eko Architektura. Po rozmowach z firmą wybraliśmy NYSA VSP5.1. Plus za to, że podczas rozmów obsługa wypytała o nasze potrzeby i zaproponowała projekty, które pasowały do tego co chcieliśmy. Bardzo podobało nam się, że obsługa klienta była z nami przez cały proces i mogliśmy zadawać tysiąc pytań, na które nam odpowiadali. Z domu jesteśmy zadowoleni, zero rozczarowania. Polecam!
    Krystian

27.02.2020 10:32

Wraz z żoną zleciliśmy w firmie Eko Architektura budowę większego domku i jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego efektu. To co zasługuje na pochwałę, to świetny kontakt z firmą przez cały okres budowy. Zaoferowano nam również pomoc w przygotowaniu projektu, a sam domek jest w 100% z nim zgodny. Świetna obsługa klienta, profesjonalizm i rzetelność firmy, której usługi można z czystym sercem zarekomendować.
    Natalia90

25.02.2020 14:45

Domek, który zamówiliśmy okazał się być identyczny jak ten z projektu. Wszystko nam się podoba. Dzięki fachowcom pracującym w tej firmie udało nam się wybrać domek, który spełnia pod każdym względem nasze oczekiwania. Termin dostarczenia domku taki, na który się umawialiśmy przy zamówienia. Żadnego opóźnienia, niedoróbki czy też innego niepożądanego działania. Prawdziwi specjaliści. Można na nich polegać.

17.02.2020 14:32

Zamawiając duży domek letniskowy Kowale VSp50.1 z zadaszonym tarasem miałam pewne wątpliwości. Jednak okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Firma nie tylko pomogła wybrać domek dopasowany do potrzeb mojej rodziny, ale także dostarczyła zamówienie w terminie i szybko postawiła obiekt na działce. Co najważniejsze, domek jest zgodny z projektem. Na pochwałę zasługuje również dobry kontakt z pracownikami Eko Architektury i profesjonalna obsługa od zamówienia do postawienia budynku.
    Bogna M

15.02.2020 16:25

Wraz z mężem zdecydowaliśmy się na zakup całorocznego domku z drewna Opava. I był to strzał w dziesiątkę! W związku z tym, że mieszkamy w bloku, chcieliśmy mieć możliwość spędzania czasu poza miastem, kiedy tylko będziemy mieli na to ochotę. Firma Eko Architektura pomogła nam przy wyborze idealnego domku na działkę, który doskonale spełnił wskazane przez nas wymagania. Rewelacyjny kontakt z firmą oraz dobra obsługa od momentu zamówienia po realizację budynku na miejscu. Domek całkowicie zgadzał się z wybranym przez nas projektem. W rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy! Przy współpracy z tą firmą można liczyć na bezproblemową oraz terminową dostawę. Polecam!
    Agata

13.02.2020 14:35

Bardzo dobra firma, oferuje usługi najwyższej jakości. Na działce realizowali dla mnie Model Gracz VSP48. Domek jest przestronny, bardzo jasny i jest solidnie wykonany. Dużą pomocą okazało się dla mnie doradztwo w zakresie optymalnego projektu na podstawie analizy wielkości i położenia działki, sama nie do końca wiedziałam, co będzie dla mnie najlepsze. Cały obiekt był wykonany zgodnie z ustalonym projektem, nie było też żadnego problemu z terminową realizacją prac. Mogę z czystym sumieniem polecić wykonawcę.
    Katarzyna Skomorowska

03.02.2020 11:18

Na firmę tą firmę natrafiłam całkiem przypadkiem. Jednak nie żałuję swojej decyzji. Najbardziej cenię sobie świetny kontakt z obsługą. Nie tylko przy zamówieniu, ale aż do efektu końcowego, a więc podstawienia budynku. Domek, który wybraliśmy był w stu procentach zgodny z samym projektem. Obsługa firmy była bardzo pomocna, także na każdym etapie. Domek powstał w terminie i nie można absolutnie się do niczego przyczepić. Polecam każdej niezdecydowanej osobie, która marzy o pięknym domku.

29.01.2020 13:12

Firmę warto pochwalić za bardzo dobry kontakt z klientem na każdym etapie wykonywania zlecenia, nigdy nie miałam kłopotu z tym, by nie odbierano ode mnie tel czy nie odpisywano na e-maile. Pracownicy pomogli mi dobrać odpowiedni obiekt - był to domek Kowale, który służy mi na działce letniskowej. Firma wywiązuje się rzetelnie ze swoich obowiązków, domek stanął na czas, w stanie idealnym. Jestem bardzo zadowolona z wykonania na najwyższym poziomie.
    PabloM

29.01.2020 01:08

Użytkuję domek Nysa z Ekoarchitektury i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. To tak naprawdę mały duży dom, ponad 100 m, ale za to ogromny komfort. Dobrze wykonany, duża precyzja, szczególnie w takich różnych newralgicznych miejscach. Z tego co wiem po znajomych to nie zawsze projekt = rzeczywistość, a tutaj jednak odwzorowano to dokładnie. Polecam kontakt z nimi i ich porady, bo szybko odpowiadają i dają parametry, które też można porównać z konkurencją. Byli pomocni przy stawianiu i materiałach do środka, ogólnie naprawdę profeska.
    Nataliaaa 90

27.01.2020 09:51

Kupiliśmy w tej firmie swój wymarzony domek. Od pierwszego kontaktu z firmą, po zakończenie zakupu nie było żadnego problemu. Wybór wymarzonego domku był trudny. Dostępnych modeli był ogrom. Po konsultacji z pracownikiem firmy dokonaliśmy wyboru i byliśmy oczarowani. Domek w rzeczywistości wygląda jak na zdjęciach. Nie można się doczepić do żadnego szczegółu czy też wykończenia. Polecam każdej niezdecydowanej osobie.
    InvictaFan

23.01.2020 00:02

Firma Eko Architektura wykonała dla mnie zamówienie na domek letniskowy. Z dostępnych na stronie modeli wybrałem domek sosnowiec, za cenę trochę ponad 42 tys. Zależało mi na domku parterowym, ale z przestronnym wnętrzem. Efekt jest super - wyszło tak, jak tego oczekiwałem. W ogóle chciałbym podkreślić bardzo dobry kontakt z firmą i znakomitą jakość współpracy na każdym etapie. Domek został postawiony w terminie i cały proces przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie.
    InvictaFan

22.01.2020 20:24

Firma Eko Architektura wykonała dla mnie zamówienie na domek letniskowy. Z dostępnych na stronie modeli wybrałem domek sosnowiec, za cenę trochę ponad 42 tys. Zależało mi na jednopiętrowym, ale przestronnym wnętrzu. Efekt jest super - wyszło tak, jak tego oczekiwałem. W ogóle chciałbym podkreślić bardzo dobry kontakt z firmą i znakomitą jakość współpracy na każdym etapie. Domek został postawiony w terminie i cały proces przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie.
    Magdalena

10.04.2019 08:59

O skorzystaniu z oferty firmy Eko Architektura długo myślałam. Przeglądałam oferty innych firm z całej Polski. Miałam ogromne obawy. Mimo początkowych nieporozumień, udało się zrealizować zamówienie w sposób, który zapewnił mi pełne zadowolenie. Współpracę z (usunięte przez administratora) oceniam bardzo wysoko. Jest to człowiek bardzo zaangażowany w zapewnienie zadowolenia klienta, gotów do odpowiedzi na każde pytanie. Uzgodniliśmy treść partnerskiej i jasnej dla obu stron umowy. Termin dostawy domku (garażu z częścią gospodarczą) na moją posesję został dotrzymany. Moment dowozu i rozładunku został uzgodniony przez (usunięte przez administratora) w sposób perfekcyjny, by nikt na nikogo nie czekał. Następnego dnia zjawiła się ekipa montażowa - trzech sympatycznych i przygotowanych w pełni do montażu panów. Domek został postawiony w jeden dzień - tydzień przed terminem uzgodnionym w umowie. Pracuję na co dzień w branży budowlanej i życzyłabym sobie, by wszyscy podwykonawcy wykonywali swoją pracę tak sumiennie, terminowo i z takim zaangażowaniem. Jakość wykonania nie pozostawia żadnych zastrzeżeń. Od tygodnia domek jest ozdobą technicznej części mojego ogrodu. Z całego serca polecam firmę Eko Architektura . Obecnie sama rozważam zakup jeszcze jednego, mniejszego tym razem elementu ogrodowej architektury w tej firmie.

20.01.2020 07:42

Witam , można numer do firmy montażowej ??

22.01.2020 15:01

Dzień dobry, Panie Marcinie zapraszamy do kontaktu z przedstawicielstwem naszej firmy pod numerem telefonu: +48 856 723 031 bądź adresem e-mail: [email protected] Z przyjemnością Panu oraz innym Klientom pomożemy. Pozdrawiamy serdecznie Eko Architektura sp. z o.o.
    Domig86

22.01.2020 01:52

Szukaliśmy z partnerem firmy, która zrobiłaby dla nas domek letniskowy w zakresie plus minus 50 000 zł. Firma Eko Architektura miała ciekawe propozycje, z czego najbardziej spodobał nam się projekt o nazwie Kowale. Jest to przestronny, drewniany domek jednopiętrowy. Dużym plusem było to, że jego postawienie nie wymaga projektu budowlanego. Od samego początku mieliśmy bardzo dobry kontakt z pracownikami firmy i mogliśmy liczyć na ich pomoc w każdym momencie. Cały proces budowy przebiegł pomyślnie, bez żadnych komplikacji. Profesjonalna obsługa od samego początku do końca. Firma wyrobiła się z projektem terminowo, tak jak to zaplanowaliśmy. Domek jest bardzo solidnie wykonany i zgodny z tym, czego oczekiwaliśmy. Dajemy 5 gwiazdek.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko Architektura?

Kontakt - Eko Architektura Sp. z o.o.

Elewatorska 10 15-620 Białystok

Branża główna: Budowa budynków
    Eko eko

16.01.2020 11:00

Ja tylko się zastanawiam: skoro tyle osób zadowolonych to gdzie są zdjęcia realizacji ?bo ja nigdzie nie znalazłam

16.01.2020 13:57

Szanowna Pani EKO EKO, dziękujemy za zainteresowanie tematem, na początek oczywiście zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie: https://domkiekoarchitektura.pl/ Biorąc pod uwagę ilość i różnorodność projektów zaryzykujemy stwierdzenie, że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Możemy również wyprodukować budynek na indywidualne życzenie Klienta. Znajduje się tam również zakładka "Galeria" https://domkiekoarchitektura.pl/galeria gdzie można znaleźć kilka zdjęć z realizacji. Jeżeli interesują Panią zdjęcia konkretnego projektu zapraszamy do kontaktu z przedstawicielami naszej firmy pod numerem telefonu: +48 856 723 031 bądź adresem e-mail: [email protected] Z przyjemnością Pani oraz innym Klientom pomożemy. Pozdrawiamy serdecznie Eko Architektura sp. z o.o.
    Kuba

16.01.2020 09:55

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Eko-Architektura, dzięki której udało się spełnić moje marzenie dot. własnego domku letniskowego w okolicach Sosnowca. Nie mam większej wiedzy technicznej, dlatego cieszę się, że udało się zamknąć cały budynek w kwocie około 55.000 PLN. Na pochwałę zasługuje też terminowość wykonania zlecenia i zgodność domku z projektem. Jako klient byłem zadbany przez cały proces - od zamówienia do finalnej realizacji.
    Katarzyna

13.01.2020 11:17

Do zakupu domku na działkę podeszliśmy z mężem na luzie, wydawało nam się, że to będzie prosta decyzja. Rzeczywistość okazała się trochę bardziej skomplikowana i znalezienie idealnego domku zajęło nam trochę czasu. W końcu wybór padł na domek Luzino firmy Eko Architektura, który najbardziej odpowiadał naszym oczekiwaniom. Na nasz wybór miał również wpływ dobry kontakt z firmą - mieliśmy mnóstwo pytań i wątpliwości, które skutecznie rozwiała pani z biura obsługi klienta. Sam montaż przebiegł sprawnie i bezproblemowo, a przede wszystkim w ustalonym przy podpisywaniu umowy terminie, co było dla nas bardzo istotne. Z perspektywy kilku miesięcy mogę stwierdzić, że była to dobra decyzja. Domek jest bardzo komfortowy i udało nam się tak go zaaranżować, że każdy ma dla siebie nieco przestrzeni.

13.01.2020 09:52

Bardzo dobra firma, z którą można nawiązać udaną współpracę. Potrzebowałam wykonania altanki drewnianej na nieco niestandardową działkę i nie było z tym żadnego problemu, projekt udało się nieco zmodyfikować zgodnie z moimi oczekiwaniami. Spory plus należy się również za wspieranie ekologicznych rozwiązań. Wykonanie altanki na przysłowiową 5 z plusem -nie było z tym żadnych problemów, dlatego szczerze polecam.
    Aleksandra G.

07.01.2020 00:08

Polecam w 100%!!! Nowy domek na działkę rodziców był już od dawna planowany, długo jednak szukaliśmy takiego, który sprawdzi się idealnie. Gdy już chcieliśmy pójść na kompromis, okazało się, że w tej firmie mogą dopasować projekt do naszych wymagań, ceny i terminy realizacji też były bardzo dobre. Ale co najważniejsze, jakość wykonania i montażu jest doskonała. Wiemy, że dobrze wybraliśmy, a od czerwca 2019 nasi rodzice są posiadaczami cudownego domku działkowego!
    Tomasz

28.12.2019 15:00

O firmie dowiedziałem się od przyjaciela, który wcześniej korzystał z jej usług. Muszę przyznać, że nie zawiodłem się. Wszystko zostało wykonane dokładnie według wcześniejszych ustaleń. Miłym zaskoczeniem jest również bardzo profesjonalny dział obsługi klienta, który cierpliwie odpowiadał na moje bardzo liczne pytania dotyczące zamówienia. Mało która osoba miałaby na mnie aż takie pokłady cierpliwości. Mogę polecić z czystym sercem.
    Sergiusz

23.12.2019 18:33

Jestem wraz z żoną zachwycony usługami firmy Eko Architektura. Dzięki nim jesteśmy właścicielami ekologicznego domku letniskowego na naszej działce na Mazurach. Domek jest dokładnie taki jak sobie wymarzyliśmy, komfortowy, drewniany, z łazienką i aneksem kuchennym. Wszystkie szczegóły jakie chcieliśmy mogliśmy na bieżąco ustalać z pracownikami, zaś same prace przebiegały bez jakichkolwiek problemów. Cieszymy się teraz pięknym domkiem letniskowym. Z głębi serca możemy polecić tę firmę, jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni.
    Radosław T.

20.12.2019 09:50

Zamówiliśmy z żoną w tej firmie altanę do ogrodu i mimo sporych wymagań z naszej strony firma sprostała przedstawionym oczekiwaniom. Obecnie jesteśmy już użytkownikami naszej nowiutkiej altany, co prawdę posiadamy ją od wiosny ale, że na zimę została fachowo zabezpieczona to mamy nadzieje, że śnieg i mrozy nie będą jej straszne.
    Damian

16.12.2019 11:52

Fachowa, rzetelna firma. Zlecenie zostało wykonane według wcześniejszych ustaleń, bez opóźnień. Obsługa bardzo miła, służy pomocą i doradztwem. Jestem bardzo zadowolony z wyboru akurat tej firmy i mogę z pewnością polecić ją każdemu kto potrzebuje wzbogacić swoje otoczenie o dodatkowy alement architektury ogrodowej. Firma naprawdę godna polecenia!
    Domma

13.12.2019 17:12

Zleciliśmy z mężem firmie Eko Architektura wykonanie niedużego domku letniskowego na naszą działkę w górach. Prace przebiegały bez zastrzeżeń, a wykonanie również na najwyższym poziomie. Domek jest dokładnie taki jaki chcieliśmy, nieduży, drewniany, z zadaszoną werandą. Do tego solidnie wykonany z balika świerkowego. Jeśli chodzi o obsługę, to pracownicy są bardzo pomocni, wszystkie szczegóły uzgadniali z nami na bieżąco. Możemy serdecznie polecić tę firmę. Jesteśmy bardzo zadowoleni z rezultatów i teraz możemy cieszyć się naszym nowym pięknym domkiem.
    Natalia

10.12.2019 09:14

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia domku w firmie Eko Architektura. Nie wiedzieliśmy do końca czego się spodziewać, ale efekt końcowy naprawdę przerósł nasze oczekiwania. Domek dopracowany w każdym calu i nie sposób do czegoś się doczepić.

01.12.2019 23:22

02.12.2019 12:04

Szanowni Państwo, dziękujemy za dodanie opinii, jednak na wstępie pragniemy zaznaczyć, że celowe wprowadzanie naszych Klientów w błąd oraz działanie w sposób mający na celu narażenie firmy na straty nie jest przez nas pochwalane. Czy tak jak Państwo nam zgłosiliście: zbyt słaby docisk uszczelki drzwi oraz rygiel drzwi dwuskrzydłowych nie wróżący długowieczności to wady czy raczej Państwa indywidualne odczucia? Na jakiej podstawie zostało to stwierdzone? Identyczny rygiel obserwujemy od trzech lat na naszej ekspozycji przez którą przechodzi miesięcznie kilkaset osób - od nowości jest bezproblemowy i nie wykazuje jakichkolwiek śladów zużycia. W przypadku docisku drzwi stosujemy podwójne uszczelki, które mają za zadanie maksymalne zwiększenie szczelności. Każdy element drzwi posiada możliwości regulacyjne, przez co docisk może być zwiększany bądź zmniejszany przy użyciu podstawowych narzędzi. Nasi Klienci chwalą te rozwiązania a większy docisk wiąże się z trudniejszym zamknięciem drzwi, co w naszej opinii może powodować pewien dyskomfort. Firma Eko Architektura spółka z o.o. nigdy nie ucieka od odpowiedzialności za elementy reklamacyjne. Poprosiliśmy firmę monterską o opinię na temat wspomnianych drzwi. Uzyskaliśmy stanowcze potwierdzenie właściwego funkcjonowania oraz konstrukcji reklamowanych elementów. Czy więc elementy te powinny zostać wymienione na nowe, które będą identycznie takie same? Rocznie sprzedaż naszych domków liczona jest w setkach sztuk, gdzie reklamacje aktualnie stanowią nie więcej niż 1%. Z wyrazami szacunku Eko Architektura sp. z o.o.

03.12.2019 13:09

Szanowni Państwo, dziękujemy za Państwa odpowiedź, jednak również na wstępie pragniemy zaznaczyć, że firma Eko Architektura sp. z o.o. nie może tolerować rozpowszechniania nieprawdziwych informacji na nasz temat, które za zadanie mają celowe wyrządzenie szkody na dobrym imieniu Firmy oraz przyniesienie strat finansowych. Jako ciekawostkę dodamy, że tygodniowo naszą fabrykę opuszcza prawie 1000 kompletów drzwi, produkowane są od ponad 25lat co daje nam ogromną ilość klientów użytkujących te drzwi na co dzień. Sztab doświadczonych konstruktorów dba o poprawność pracy każdego elementu, dodatkowo wszystkie drzwi jednoskrzydłowe są składane z ościeżnicą na poziomie fabryki, są sprawdzane pod kątem funkcjonalności po czym trafiają do klientów. Firma monterska, która Państwa odwiedziła potwierdziła poprawność działania oraz konstrukcji drzwi - również kilkakrotnie telefonicznie Państwo o tym byliście informowani. Wyjaśniła również Państwu charakterystykę pracy drewna oraz jego cechy. Mowa tu o różnicy pracy drewna zimą/latem a dokładniej jego reakcji na wilgotność środowiska. Dodatkowo prosimy pamiętać o grubości lakieru, którym docelowo drzwi powinny zostać zabezpieczone - to również zmniejsza otwór drzwiowy. Szczelin między ościeżnicą a skrzydłem również nie było mimo Państwa zarzutu. Nie skomentujemy również próby uzyskania od firmy monterskiej fałszywego zaświadczenia o wadzie drzwi.. nie są to pochwalane przez nas zachowania. Faktycznie Państwa numer kontaktowy został zablokowany z uwagi na charakter Państwa rozmów oraz pretensjonalność, dlatego też ze względów bezpieczeństwa wolimy prowadzić dalszą część konwersacji w formie pisemnej. Nasi klienci zawsze otrzymują maksymalnie wyczerpującą odpowiedź mailową na przesłane zapytania. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy na stronę naszego sklepu: https://domkiekoarchitektura.pl/ Eko Architektura Sp. z o.o.
    Barbara Wiśniewska

12.08.2019 14:58

Witam, zamówiony drewniany domek jest naszą dumą- piękny i solidny. To była dobra decyzja, udana inwestycja i spełnienie dawnego marzenia.Koniecznie muszę dodać, iż współpraca z firmą była w najwyższym stopniu profesjonalna. Dobra intencja, wysoka kultura i życzliwość Pana Przemka godne polecenia każdej działającej firmie na rynku. Jeszcze raz dziękuję, serdecznie pozdrawiam i wszystkim zainteresowanym szczerze polecam????????????????
    Ewa

07.07.2019 21:41

Decydując się na zakup domku rekreacyjnego obawiałam się bogactwa ofert i trudności wyboru. Jednak gdy zaczęłam przeglądać strony internetowe, uwzględniając kryterium cenowe i wizualne, nie znalazłam nic ciekawego. Wchodząc na stronę Eko Architektura pomyślałam, że z Podlasia w Beskidy trochę daleko, ale w bogatej ofercie dostrzegłam Micin SN 27 i odległość nie była już problemem. Następnie rozmowa z Panem Przemysławem, który rzeczowo i cierpliwie wytłumaczył mi, jak sprowadzenie domku będzie wyglądało, ustalenie terminu (wskazanego przeze mnie) i domek był już u mnie. W tym samym dniu dotarła również ekipa montażowa, która wszystkim się zajęła, a ja o nic nie musiałam się martwić. Byłam pod wrażeniem organizacji i tempa ich pracy. Po trzech dniach domek stał zmontowany. Teraz cieszę się nim, bo wizualnie wyróżnia się pośród innych "górskich" domków, a ja mam namiastkę uwielbianego przeze mnie Podlasia w Żywcu. To był bardzo dobry wybór. Polecam.
    Karol

27.05.2019 13:12

Zamówiłem w Firmie w Eko Architektura domek typu Kolno. Będę go wykorzystywał do przechowywania narzędzi ogrodowych oraz wykonywania drobnych prac - majsterkowania. Wykonanie i dostarczenie zamówienia trwało zaskakująco krótko (około 4 tygodni)! Domek wpasował się idealnie w otoczenie i wygląda zdecydowanie lepiej, niż stojący w tym miejscu wcześniej “blaszak” (Żona nie mogła już na niego patrzeć). Otrzymałem od Pana Dyrektora Przemysława Balcewicza numer telefonu do kontaktu z firmą składającą wyprodukowane przez Eko Architekturę domki. Ekipa montująca sprawdziła się doskonale! Świetna koordynacja logistyczna oraz montaż. Pracują szybko, sprawnie i czysto. Ponadto to bardzo sympatyczni ludzie (Firma JUMBUD Jacek Łyskawiński). Domek jest wykonany z bardzo solidnych elementów i po zakonserwowaniu odpowiednim impregnatem na pewno będzie służył długie lata. Ponadto jest bardzo zgrabny! Bardzo Panu Przemysławowi dziękuję za kontakt i pomoc przy zakupie, transporcie i zmontowaniu domku! Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim Firmę Eko Architektura Sp. z o.o. - Białystok.
    Adria

24.05.2019 22:39

Zamówiłam domek Ossa. Wynikł pewien problem z transportem, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Kontakt z właścicielem jest dobry i odniosłam wrażenie, że zależy mu na tym, by klient był usatysfakcjonowany. Domek jest solidny, drewno żywiczne więc nie nasiąka wilgocią, pachnie pięknie i pięknie wygląda. Nie zamieniłabym tego domku na żaden inny.
    Magda G.

15.05.2019 12:07

Kupiliśmy domek MICIN SN 27. W rzeczywistości wygląda wcale nie gorzej niż na zdjęciach. Bardzo ładny, pachnący drewnem. Na ogródek działkowy idealny. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Kiedy pojawiały się jakieś problemy zaraz starała się pomóc i doradzić jak problem rozwiązać. Wszystko było na czas domek stał nawet wcześniej niż było zaplanowane. Ogólnie firma naprawdę profesjonalna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam każdemu zakup od tej właśnie firmy.

21.02.2019 18:35

Aj

04.03.2019 21:21

Pani Magdo, ich domki są piękne, choć nie widziałam żadnego w realu. Mam ten sam problem: nie mogę zaufać, a do profesjonalizmu im daleko.
    Eko Architektura Sp. Z.o.o.

29.07.2018 11:37

Witam, Serdecznie witamy wszystkich naszych klientów, Chcielibyśmy podziękować Panu o nicku Asiok za jego opinie. W imieniu spółki Eko Architektura serdecznie przepraszamy za ten incydent. Eko Architektura spółka z o.o. poważnie i odpowiedzialnie podchodzi do prowadzenia biznesu, staramy się maksymalnie dbać o zadowolenie naszych Klientów. Najlepsza ocena naszej produkcji i pracy - zadowoleni Klienci! Zapraszamy do nas na adres internetowy www.domkiekoarchitektura.pl Niestety, Pan Łukasz o nicku Asiok numer zamówienia Nr PL18-91, okna i drzwi zostały uszkodzone podczas transportu. Chcemy podkreślić, że opakowanie domków maksymalnie zabezpiecza się przed uszkodzeniem, ale z magazynu produkcyjnego do klienta konieczne jest wynajęcie transportu. Zlecamy dla firm transportowych zewnętrznych, które wykonują tę usługę i niestety podczas transportu okna i drzwi zostały uszkodzone .... Wszystkie uszkodzone okna i drzwi zostały dla Pana Łukasza nick Asiok wymienione na podstawie gwarancji. Z powodu niezadowolenie montażu (domku i okiennic) rekomendowanej firmy, skontaktujemy się w poniedziałek i naprawimy to na własny koszt. Obsługa klienta jest najważniejszym punktem naszej pracy. Link rozdziału gwarancji: http://domkiekoarchitektura.pl/gwarancja O naszej jakości i gwarancjach można przeczytać na naszej stronie: http://domkiekoarchitektura.pl/wysoka-jakosc-i-10-lat-gwarancji Tylko u nas zestaw PREMIUM jest standardem. Prosimy przejść na daną stronę http://domkiekoarchitektura.pl/premium-zestaw Eko Architektura sp. z. o. o. celem jest w pełni zadowolić i pomóc zrealizować pomysły naszych klientów. Z poważaniem, EKO ARCHITEKTURA sp. z o.o. --
    asiok

21.10.2018 18:21

Witam, oczywiście i tym razem skończyło się na pięknych opowieściach jak to firma Eko Architektura wymieni okna i drzwi oraz usunie dziurę w ścianie. Minęło kolejne kilka tygodni i wiele maili oraz telefonów i nic. kolejne telefony o 21 że ekipa może być następnego dnia o 6.00 :) i takie brednie w tym stylu. ( niech się Pan w końcu nauczy, ludzie pracują i nie będą wszystkiego rzucać z dnia na dzień bo Pan raczył zadzwonić) Kolejne idiotyczne maile w których szef firmy mnie straszy i zapewnienie że wykona naprawę. Kolejne obiecywanie kiedy to szef miał zadzwonić w umówionym terminie, ale znów zapomniał. Kategorycznie nie polecam firmy Eko Architektura !! szef firmy regularnie mija się z prawdą, ustala terminy których nie dotrzymuje, a Jego słowo jest nic nie warte, itp........ Mój domek od maja stoi nie szczelny i zapewne przegnije przez zimę, a wtedy spotkam się z firmą Eko Architektura w sądzie. Jeszcze raz nie polecam, trzymajcie się Państwo z dala od tej firmy
    Eko Architektura Sp. Z o.o.

21.11.2018 12:43

Witami Pana i Pani ASIOK, W związku z tym iż sprawa Państwa reklamacji została naprawiona na podstawie gwarancji. Zostały wymienione i zamontowane nowe okna i drzwi. Liczymy tą sprawę za załatwioną. Z poważaniem, Eko Architektura Sp. Z.o.o.
    Marta

11.11.2018 15:56

Witam, zamawiałam domek w tej firmie i jestem z niego jak i ze współpracy zadowolona.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko Architektura Sp. z o.o.